9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

3 yaşındaki oğluma anneciğim seni çok seviyorum diyorum gelen cevap:hıhı tamam.sehzadenin de 3 yaşındaki oğlumdan bir farkını görmüyorum.
Yalnız lütfen oğullarımızı böyle "ağam, paşam" yetiştirmeyelim arkadaşlar

Hahaha

A aptalasik pes etti sanırım.
Bu sessizliği buna mı yormak lazım?

Biz burada aramaması neden doğru tartışması yapıyoruz, konu sahibi aramış adam gelmemiş.

Yani tartışılacak bir şey de yok aslında.

Hep yapmadıklarına bakmışız, şimdi yaptıklarına bakacakmışız.

Adam hiçbir şey yapmazsa elbette yapmadıklarına bakmak zorundayız. Bundan sonra da hiçbir şey yapmayacağı için yine yapmadıklarına bakacağız. Elimizde başka bir şey yok.

Konu sahibi de her seferinde taktik değiştiriyor, ama tesadüfe bakın ki her taktik ayrılmamak üzerine oluyor. Yani 80 ayrı olay sonrasında da denediği yol, ayrılmamayı sağlayan tek yol.

Bu mantıksızlık falan değil yani. Ayrı bir mantığı var. Ayrılmayalım da ne olursa olsun mantığı.

Bohça gönderin yazmış athenenoctua , öneriniz için teşekkür ediyorum diyor konu sahibi.

Halbuki verilebilecek başka bir öneri yok zaten, diğer insanlar sadece iyi niyetlerinden sizinle dertleşiyorlar.

Burcu olmadığınız x olduğunuz için, mantıklı olmadığınız duygusal olduğunuz için böyle davranmıyorsunuz yani.

Kişisel tavırlar için ortada bir ilişki olması lazım. Sizin bir ilişkiniz yok. Manavımla daha çok ilişkim var benim. Görünce hatırımı sorar, sebze getir dersem getirir, uzun süre uğramasam merak eder. Acil gel desem gelir. Bacağıma bir şey olsa merak eder birini yollar sormaya. Bizim bir ilişkimiz var ama sizin yok.

Ayrıca gerçekten kaç kişi bu konuyu okurken gözlerini deviriyor merak ediyorum.

Alkışlıyorum sizi.Neresinden tutarsanız tutun elinizde kalacak bir ilişki bile göremiyorum artık. Haftada bir konuşma oluyor gelecek haftaya kadar pofuduk bekliyor. Bir önceki konuşma ise saçma sapan bir konuşma oluyor genelde uzatmaları oynamak adına öne sürülmüş birkaç bahane.

Evet, daha kötüsü ise her seferinde durumun iyice laçkalaşması.

Bin tane olay oluyor, yüzük atılıyor, sinir krizleri, rest girişimleri. Sonra tekrar aramak.

Deli gibi sevdiğim birinden bile sırf bu yüzden soğuyabilirim. Ciddiye almam yani.

10 kere rest çekmeyi deneyip 1 kere bile tamamlayamamak. Her seferinde aynı tarafın araması/mesaj atması/ gel demesi. Hem de rest çeken tarafın bunu yapması. O kadar açık bir durum ki, kişiye göre değişecek bir tarafı yok.

10 seferden 1 tanesinde bile adam konu sahibinin evinin önüne gelmedi, görüşelim diye uğraşmadı.

Bu durum kişiye göre değişiyor mu? Buna sadece gülüyorum.

Son düzenleme:
Bazı insanlar hayatları boyunca kendilerini mutsuz eden şeylerden şikayet ederler ama bunlara son vermek için bir adım atamazlar. Bu insanlara ne dersen de ne kadar anlatırsan anlat sana hak verse de irade göstetemez, gereken hamleyi yapamazlar, bir bakarsın başa dönmüş, öyle bişey söylerler ki şaşırırsın o kadar şeyi kiminle konuştum diye. Ne diyelim, bu kişilerin muhtaç olduğu kudret damarlarındaki kanda mevcut değildir. Sonuç olarak demek ki konu sahibi bu ilişkiden minimum düzeyde de olsa tatmin oluyor ya da tatmin olmadığı bir ilişkiyi yalnızlıga yeğleyecek biri yoksa şimdiye kadar bitirmemesi mümkün değil. O yüzden bu konuyu okurken daha fazla empati yapıp sinirlenmemenizi, daha fazla şaşırmamanızı tavsiye ederim, ben öyle yapacağım. Konu sahibine de tavsiyem, bir şey yapamayacaksınız belli ki, durumunuzu kabullenin, sevilmiyor aranmıyor da olsanız sözlünüz sizden ayrılmıyor. Daha fazla şikayet etmeyin, kendinizi yıpratmayın. Yarın görüşme "talep" edin. Belki kabul eder.

Uğraşmadı çünkü pofuduk uğraşmasına fırsat vermedi.yapma arama dedikçe burada tamam yapmam masaya yumruğu vuracağım dedi ama bir sessizlik sonra o da ne pofuduk gel demiş şehzade işim bitmedi demiş gelmezsen şöyle olur böyle olur tehditle yürüyor gemi.
Bir bırak başını ellerinin arasına alsın düşünsün dedik,kaçan kovalanir dedik kovalamiyorum dedi.pofuduk 9 senede sehzadenin bir yerlerini öyle bir kaldırmış ki alışmış adam.
Dedenin ölümünde doğum günü kutlayan insanlar tahliller yüksek çıktı diye yas ilan etmişler. Bu nasıl dünürlük böyle böyle oldu nişan konusunu halledemedik uzamasın zaten yeteri kadar uzadı desinler madem sıkıntıları var onlarla da paylassinlar..Bu nasıl kız evi bu nasıl oğlan evi.pofuduk herkesi sırtına yüklenmiş nereye kadar götürürse götürüyor

Pofuduk arayıp bide üstüne adam gelmeyince ciddi ciddi sinirleniyorum yüzüm asık geziyorum.sabah işe gideceğim ama ben pofudugu merak ediyorum

Bütün yazdıklarınız harfi harfine gerçeğin tam kendisini yansıtıyor.
Ama ben en çok 'manavımla daha çok ilişkim var ' ile olan kısma ayrı bir bayıldım...
Saygılar,
müthişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…