- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.841
peki ben ne yapayım? "tavrına bak" dedin tavrına baktım. "sevmiyor, umursamıyor, kaybetmekten korkmuyor" işaretleri yok. ama yaptıkları affedilir şeyler değil, ben ne yapayım?
Eşim de ben ot yemeeem ben etciliiiim diyordu yaş 28 kolesterol yüksek anasinda babasinda yok normal onlarınki. Çok marifet sanki.havalarina hava katar ama seninkiler eminim.ahhh ahhh doktor etide yasakladı ne yiyeceksek aç mı gezelim.bu kolesterol şeker nasil düşürülür bunun toplantısını da yapar bunlar.bütün aile toplansin canan karatayi izliyoruz oğlum sen de eve erken gelbi de beni kınıyorlardı "etsiz yemek mi olurmuş onunla karın mı doyarmış" diye. kınama başına gelir kınamaaaa
Adami aramissiniz telefonu kapaliymis.
Gelmedi diye de kalaylamissiniz, degil mi?
Ben uydurmuyorum yani bunlari.
Adami aradim aradim acmadi diyorsunuz.
Kendi ne zaman aradı yahu cımbızla laf alıyoruz ağzından. Bugün bulustunuz mu bugünkü gelişmeleri anlat.karnım tok ben kızmayacagim sana söz
Bugün aradı mı peki herhangi bir çaba içine girdi mi?
Bırak gitsin artık, dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Klişelerin klişe hale gelmesinin de bir sebebi var, içlerinde ne olsa doğruluk payı var.
Adamın son tavrı ne ki? Ben mi yanlış okuyorum? Durumum çok kötü, hiç iyi değilim vs. vs. vs. meali; şu an hala evimdeyim, "ne maddi ne de manevi" senin yanında değilim. Benim ne dememi bekliyorsun yani şu durumda, hadi bizi geçtim artık burada sanal da olsa bir hukuğumuz var ama sokaktaki her hangi birine bile "kardeş bir sorunum var." desen, "dur ya üzülme anlat da çözmeye çalışalım." der. Ama seninki artık bu herkes kadar bile olamıyor.
Eşim de ben ot yemeeem ben etciliiiim diyordu yaş 28 kolesterol yüksek anasinda babasinda yok normal onlarınki. Çok marifet sanki.havalarina hava katar ama seninkiler eminim.ahhh ahhh doktor etide yasakladı ne yiyeceksek aç mı gezelim.bu kolesterol şeker nasil düşürülür bunun toplantısını da yapar bunlar.bütün aile toplansin canan karatayi izliyoruz oğlum sen de eve erken gel
adamın son tavrı seviyor, önemsiyor, kaybetmekten korkuyor işte. yani nasıl desem, o umursamaz aramaz havası gitmiş, bildiğim adam geri gelmiş.
Sadece aramamissiniz, mesaj da atmissiniz.
Sonra da adam geldi diyorsunuz.
Ben bu konuya daha fazla mesaj yazmayacagim, cunku evlenirseniz hicbir kosulda mutsuz olacaginizi dusunmuyorum artik. Iki aileye trip atarsiniz, bir adama soylenirsiniz tamam. Yaptigi her sey unutulur, kabak da ailesinin basina patlar.
Bir tek ayrilirsaniz mutsuz olursunuz siz, o sebeple mutluluklar dilerim.
Hoscakalin.
güzel dilekleriniz için teşekkürler, ben zaten genelde herkese mutluluklar diliyorum, şu veya bu şekilde olması önemli olmaksızın.
yine de son kez cevap yazayım, aramadım. mesaj da dündü. bugün hiçbir şekilde görüşme talebim olmadı. kendi aradı, kendi buluşmak istedi.
Bu yazdıklarınızı benim de anlayabileceğim son güncelleme nerede alıntılıyabilir misiniz?
Hangi sayfada yazıyor bilmiyorum da.aradım aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi dediğini bende hatırlıyorum"aradım aradım açmadı" dediğim mesajı alıntılar mısınız?
herhangi bi görüşme talebinde bulunmuş muyum?
Kız onu anladıkta o mu aradı sen mi aradın.telde mi görüştünüz bulustunuz mu?bana söyle sen kimseye demem hadie sen sordun ya
yazmışsın,
ben de
yazmışım.
geri döndüm aradım buldum, 481. sayfada.
Çok şükür yaa laf alacam diye iflahim kesildivalla kafam çok yerinde değil, güncelleme şeklinde paylaşmamışım.
aradı buluştuk, epey konuştuk, hatta yarın da gelmek istediğini falan söyledi, tavırlarına baktım daha çok bana nasıl davranıyor diye, o umursamaz havası yok. eskisi gibi. kaç aydır ilk kez gerçekten eskisi gibi.
özür diledi, telafi edeceğini, elinden geleni yapacağını da söyledi.
özet olarak bu. yani detayını nasıl anlatsam bilemedim.
Aramissiniz, telefonu kapaliymis, sonra da sebebini aciklamis.
Mesaj atmissiniz, donmemis, sonra da sebebini aciklamis.
Kimsenin siz iletisime gectikten sonra gorusmek istemesini pesinize dusmek olarak almayacagina eminim, iyi geceler dilerim.
Çok şükür yaa laf alacam diye iflahim kesildi
Hangi sayfada yazıyor bilmiyorum da.aradım aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi dediğini bende hatırlıyorum
Aradı yani suan sen nasıl davranıyorsun peki .hic güvenim yok bu sehzadeye hokkabaz gibi görünüp kayboluyor ilerleme var mı sence diyecegimde adam gözünü kapatsa bana göz kırptı diyeceksinvalla ben yazdım sanıyorum, kafa gitti. tam yazacakken aradı onunla konuştum, o ara yazdım mı saydım nedir ki?
aslında öyle buraya yazılıp analiz edilecek kadar çok bi olay yok.
telefonu kapalıydı ilk başta mesela, açınca arabasına hırsız girmiş bilgisayarı şarj aleti falan gitmiş, gece de evdeki şarj aletleri doluymuş diye takamamış bana onu anlatıyor.
ailesine ayrıldığımızı söylememiş, o zaman neden aramadıklarını sordum, bunlar geçen hastaneye gitmişti tahlil için benim de haberim var, bazı değerler yüksek çıkmış moralleri bozulmuş onu söylüyor.
bi ara bu whatsappın naledolasıca son güncellemelerinde çağrı özelliği geldi, el alışkanlığı yanlışlıkla arayıp duruyorum. öncesinde de çok aradım onu kazayla ama önceden sıkıntı yoktu. gülüp geçiyorduk. her neyse, ben nasıl oldu anlamadım, balkonda sigara içiyordum, telefonda da whatsapptan bi şey bakacaktım, sohbetler yerine çağrılara kaymış dokununca aramaya başladı, kasıtlı yapsam olmaz yemin ediyorum. hemen kapattım, dakikasına geri aradı. alışverişe gidiyormuş falan filan. elimin ayarına küfrettim sonra.
bunun gibi şeyler.
lafı ayrılığa getiriyorum konuyu değiştiriyor sürekli. ben de bıraktım konuşmaya çalışmadım. aynı dediğim gibi yüzüğü atmamı falan sinirli olmama yormuş sadece. "sen beni istemedin, sen beni sevmiyorsun" tribine giriyordu ortam uygun olsa.
valla kafam çok yerinde değil, güncelleme şeklinde paylaşmamışım.
aradı buluştuk, epey konuştuk, hatta yarın da gelmek istediğini falan söyledi, tavırlarına baktım daha çok bana nasıl davranıyor diye, o umursamaz havası yok. eskisi gibi. kaç aydır ilk kez gerçekten eskisi gibi.
özür diledi, telafi edeceğini, elinden geleni yapacağını da söyledi.
özet olarak bu. yani detayını nasıl anlatsam bilemedim.
Aradı yani suan sen nasıl davranıyorsun peki .hic güvenim yok bu sehzadeye hokkabaz gibi görünüp kayboluyor ilerleme var mı sence diyecegimde adam gözünü kapatsa bana göz kırptı diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?