9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

peki ben ne yapayım? "tavrına bak" dedin tavrına baktım. "sevmiyor, umursamıyor, kaybetmekten korkmuyor" işaretleri yok. ama yaptıkları affedilir şeyler değil, ben ne yapayım?

Bırak gitsin artık, dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Klişelerin klişe hale gelmesinin de bir sebebi var, içlerinde ne olsa doğruluk payı var.

Adamın son tavrı ne ki? Ben mi yanlış okuyorum? Durumum çok kötü, hiç iyi değilim vs. vs. vs. meali; şu an hala evimdeyim, "ne maddi ne de manevi" senin yanında değilim. Benim ne dememi bekliyorsun yani şu durumda, hadi bizi geçtim artık burada sanal da olsa bir hukuğumuz var ama sokaktaki her hangi birine bile "kardeş bir sorunum var." desen, "dur ya üzülme anlat da çözmeye çalışalım." der. Ama seninki artık bu herkes kadar bile olamıyor.

bi de beni kınıyorlardı "etsiz yemek mi olurmuş onunla karın mı doyarmış" diye. kınama başına gelir kınamaaaa
Eşim de ben ot yemeeem ben etciliiiim diyordu yaş 28 kolesterol yüksek anasinda babasinda yok normal onlarınki. Çok marifet sanki.havalarina hava katar ama seninkiler eminim.ahhh ahhh doktor etide yasakladı ne yiyeceksek aç mı gezelim.bu kolesterol şeker nasil düşürülür bunun toplantısını da yapar bunlar.bütün aile toplansin canan karatayi izliyoruz oğlum sen de eve erken gel

Adami aramissiniz telefonu kapaliymis.

Gelmedi diye de kalaylamissiniz, degil mi?

Ben uydurmuyorum yani bunlari.

Adami aradim aradim acmadi diyorsunuz.

"aradım aradım açmadı" dediğim mesajı alıntılar mısınız?
herhangi bi görüşme talebinde bulunmuş muyum?

Sadece aramamissiniz, mesaj da atmissiniz.

Sonra da adam geldi diyorsunuz.

Ben bu konuya daha fazla mesaj yazmayacagim, cunku evlenirseniz hicbir kosulda mutsuz olacaginizi dusunmuyorum artik. Iki aileye trip atarsiniz, bir adama soylenirsiniz tamam. Yaptigi her sey unutulur, kabak da ailesinin basina patlar.

Bir tek ayrilirsaniz mutsuz olursunuz siz, o sebeple mutluluklar dilerim.

Hoscakalin.

adamın son tavrı seviyor, önemsiyor, kaybetmekten korkuyor işte. yani nasıl desem, o umursamaz aramaz havası gitmiş, bildiğim adam geri gelmiş.

onu bunu bilmem de, ıspanağı falan kıymayla iç yağla ziyan ediyorlar ona yanarım ben

güzel dilekleriniz için teşekkürler, ben zaten genelde herkese mutluluklar diliyorum, şu veya bu şekilde olması önemli olmaksızın.

yine de son kez cevap yazayım, aramadım. mesaj da dündü. bugün hiçbir şekilde görüşme talebim olmadı. kendi aradı, kendi buluşmak istedi.

Aramissiniz, telefonu kapaliymis, sonra da sebebini aciklamis.

Mesaj atmissiniz, donmemis, sonra da sebebini aciklamis.

Kimsenin siz iletisime gectikten sonra gorusmek istemesini pesinize dusmek olarak almayacagina eminim, iyi geceler dilerim.

Bu yazdıklarınızı benim de anlayabileceğim son güncelleme nerede alıntılıyabilir misiniz?

valla kafam çok yerinde değil, güncelleme şeklinde paylaşmamışım.

aradı buluştuk, epey konuştuk, hatta yarın da gelmek istediğini falan söyledi, tavırlarına baktım daha çok bana nasıl davranıyor diye, o umursamaz havası yok. eskisi gibi. kaç aydır ilk kez gerçekten eskisi gibi.

özür diledi, telafi edeceğini, elinden geleni yapacağını da söyledi.

özet olarak bu. yani detayını nasıl anlatsam bilemedim.

"aradım aradım açmadı" dediğim mesajı alıntılar mısınız?
herhangi bi görüşme talebinde bulunmuş muyum?
Hangi sayfada yazıyor bilmiyorum da.aradım aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi dediğini bende hatırlıyorum
e sen sordun ya

yazmışsın,

ben de

yazmışım.

geri döndüm aradım buldum, 481. sayfada.

Kız onu anladıkta o mu aradı sen mi aradın.telde mi görüştünüz bulustunuz mu?bana söyle sen kimseye demem hadi

Çok şükür yaa laf alacam diye iflahim kesildi

Aramissiniz, telefonu kapaliymis, sonra da sebebini aciklamis.

Mesaj atmissiniz, donmemis, sonra da sebebini aciklamis.

Kimsenin siz iletisime gectikten sonra gorusmek istemesini pesinize dusmek olarak almayacagina eminim, iyi geceler dilerim.

aramadım. kaç kere yinelemeliyim bilmiyorum. aramadım.

mesaj attım, kapalıydı, açınca cevap yazdı.

bu adam daha önce biz iletişim halindeyken görüşmek istemiyordu, zaten sorunun ana kaynağı buydu hatırladınız mı? ki dün benim herhangi bi görüşme talebim olmadı, talepte bulunan yine kendisiydi.

Hangi sayfada yazıyor bilmiyorum da.aradım aradım açmadı mesaj attım cevap vermedi dediğini bende hatırlıyorum

469-470te var güncelleme ama aradım aradım açmadı dememişim. mesajlaşmayı anlatmışım, ben mesaj attığımda kapalıydı açınca cevap yazdı.

valla ben yazdım sanıyorum, kafa gitti. tam yazacakken aradı onunla konuştum, o ara yazdım mı saydım nedir ki?
Aradı yani suan sen nasıl davranıyorsun peki .hic güvenim yok bu sehzadeye hokkabaz gibi görünüp kayboluyor ilerleme var mı sence diyecegimde adam gözünü kapatsa bana göz kırptı diyeceksin

"Yanlislikla" aramayi aramak saymiyorsunuz herhalde.

Baska bir sey demeden konudan cekiliyorum.

So Long, and Thanks for All the Fish, mutluluklar diliyorum o zaman bundan sonrası için, ben artık kaçar, bol muhabbetler herkese..

Aradı yani suan sen nasıl davranıyorsun peki .hic güvenim yok bu sehzadeye hokkabaz gibi görünüp kayboluyor ilerleme var mı sence diyecegimde adam gözünü kapatsa bana göz kırptı diyeceksin

gece yatmadan konuştuk. söz veriyor işte ilgileneceğini falan söylüyor, hepsini düzeltip telafi edecekmiş, beni seviyormuş. yanımdayken tavrı da destekler şekildeydi.

en son ne zaman gece yatmadan beni aradığını hatırlamıyorum mesela. eve varınca mesaj atmaya başladı, yatağa girince de aradı. normal hali buydu zaten. ama "bugün böyle yaptı, hobarey her şey düzelmiş" olmuyor tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…