9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

"Yanlislikla" aramayi aramak saymiyorsunuz herhalde.

Baska bir sey demeden konudan cekiliyorum.

"aradım aradım açmadı" kısmını hala göremiyorum.

"yanlışlıkla aramak" dediğimiz şey, arama yaptığını fark ettiğin an kapatmaktır, çalmamış olmasını ummaktır.

arasam söylerim neden çekineceğim?

Yarın da böyle olursa tamamdır diyorsun yani.peki ne olmusta aklı başına gelmiş. Kafasını toparlamış mı

Yarın da böyle olursa tamamdır diyorsun yani.peki ne olmusta aklı başına gelmiş. Kafasını toparlamış mı

bi yarınla olacak iş değil ki. oldu yani ben de aylarca şey yapmayayım bi günde kendimi affettireyim.

"böyle yaparsan affederim" demedim ki zaten, "beni sevdiğini hissetmiyorum" dedim. "sevsen görmek isterdin, özlerdin, arardın, 8 saat aramışım bi merak edip açardın, bak arabana hırsız girmiş en azından onu anlatırdın" falan dedim. özür diliyor, telafi edeceğini, düzelteceğini söylüyor. kafasını da toplamış mı tam anlamadım, o da bi günlük iş değil, mesela şu an da benim kafam çok dağınık ama bazen olur. tutarlı olup olmadığı önemli.

ev konusunu konuştuk mesela, ileriye yönelik plan olarak değil de aramızdaki sorunun konuşulması şeklinde, "sen sadece istedin, hani nasıl alalım nasıl edelim kira olur mu ya ödeyemezsek falan hiç umursamadın" dedi, ben dedim ki "olm baban zaten eşyayı alıp düğünü yapacaktı, yeni evliyken çocuk yok borç yok, birikim yapmaktansa borç ödemek daha kolay olurdu, biriktirmeye uğraşacağımıza aha ev işte". o kafasına yattı gibi davrandı.

o ev olayını çok çok başka anlamış ama ben o kafaya erişemiyorum. bana öyle davranmasının temelinde ev meselesi var sanırım, zorla masrafa sokuyormuşum gibi mi olmuş neymiş. "huzur paradan daha önemli" dedim kestim attım.

ha bi de şey var, ne alakaysa, nasıl bağdaştırdılarsa, ben o evde oturmak istemiyorum diye onun anasını babasını sevmiyormuşum, istemiyormuşum. oraya takılmışlar, anlatamadım, en son "he canım he, sevmediğimden öyle gidip geliyordum, gerçekten sevmesem sen o eve beni zor sokardın, ben kendim gittim" dedim. böyle alınganlık yok ya.

Ev meselesi yüzünden seni cezalandırıyor dedik yok o hep böyleydi dedin.hala seni suçluyor sen hep istedin diye.kirada oturalım demedin mi sen ona hem kirada otursak nasıl ödenir diye düşünmedin diyor hem de hep istedin bizi masrafa soktun diyor.kafam error veriyor bana ne yaparsa yapsın sevimli gelmiyor bu hareketleri

O halde sen oraya oturursan ne gibi sorunlar olacak tam olarak yansıtmamışsın ki hala annemi babami sevmiyorsun istemiyorsun diyor.bunlar heeeeeep bahane onlara yakın bir semt olsun demistin burnunu cekip ama şurası demisti kv istemesen gider itin öldüğü yerden tutardin evi.anasina babasina hala toz kondurmuyor senin yüzünden oldu diye seni sucluyor

e bana "ev alalım" denilince ben ne bileyim bana böyle deyip içinde büyüteceğini. normal olarak ben sorun çözüldü sandım, umursamamasını hiç ona bağlamadım. şehzademiz ona kırgınmış. ama ben ne bileyim yani bana çözümü açıklamış, ben de çözüldü olarak algıladım haliyle.

ya işte orda otursak kira derdi yok, para biriktireceğiz. ama kiraya çıkarsak veya ev alırsak, kira zaten onlara göre boşa para, ev de o kadar ev varken ne gerek var. benim o evi istememem direk masraf yani. ne demek istediğini anlamadım ben de error verdim şu an.

farkındayım. ama dedim ya, en son dediğimden sonra kafasına yattı gibi davrandı, yarın gelirse tekrar yoklayacağım, eğer hala aynı düşünüyorsa artık ne yaparım bilmiyorum.

ya bu iş bitecekse de bitmeyecekse de, "sen onları sevmiyorsun" diye yargılayamaz beni, çok sinir oluyorum. ki sevmek zorunda da değilim, ama sevmiyor değilim. evet çok bayılmıyorum ama karşıma geçip de böyle diyemez. oha yani artık.

Şimdiki yazdıklarına cevap önceden verilmişti ev meselesi çözülmüş demiştin hiç sanmıyoruz ama çözülmüş gibi sana sus payı verdi bir sonraki evreye kadar dedik oylede oldu.
Ev alalım deyip neyi içinde büyütüyor deneme bir iki üç mü yapıyor. Bakalım pofuduk hangisine tamam diyecek.hmmm ev alalım dedim tamam dedi beni masrafa sokmaya çalışıyor arkandan ne paragöz kızmış demistir bile.
O kadar ev varken ne gerekseeee neden baska bir ev degilde o ev ayy geldiler gene soldan soldan

ya olay ne biliyor musun? bunlar hiç kirada oturmamış ve hiç borçlanmamış.

parayı atmışlar kenara, birikmiş. ev parası kadar birikince gidip ev almışlar. kaç tane evleri var bilmiyorum. bana ne zaten. ama babası diyor ki "siz kiraya çıkarsanız ben insan içine çıkamam, el gün bana güler". haklıdır, kendi çevresidir, ben bilemem. kredi çekersek de sanki ben onları borç batağına sürükleyip icralık edeceğim. ödememişler çünkü yok yani ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorlar. adamlar hiç borçlanmamış.

ev şu an öncelikli sorunumuz da değil zaten. şu an bana istediğim evi alsalar tapusunu üstüme yapsalar bile ben evlenmem. derdimiz ev değil ki.

Insanlar birsey yaptırmak istediginde yda istedikleri olmadığında sen beni sevmiyorsun der.sehzade de sen ailemi sevmiyorsun diyor bir sonraki evre o halde ispat et hic belli olmuyor ama hep onlari istemiyor gibi davraniyorsun bende üzülüyorum sonucta onlar benim ailem beni büyüten insanlar demeye baslayacak sehzade cok uyanık demiş miydim

ben de pek aptal değilim, "e size gelip gidiyorum sevmesem neden geleyim" der geçerim. dedim ve geçtim.

he ama telafi etmek istiyorsa böyle dememesi onun hayrına olur.

Seni bilemem de sehzadenin derdi tam olarak ev sen üzüldün falan umru değil yani.aslan parçasını ailesinin gözünde ne hale düşürdün klası sarsılacak madem adamın baska yerdeki bir evi versin madem kira olmaz.

ben de pek aptal değilim, "e size gelip gidiyorum sevmesem neden geleyim" der geçerim. dedim ve geçtim.

he ama telafi etmek istiyorsa böyle dememesi onun hayrına olur.
Ama ne deseler itiraz ediyorsun alt tarafı alışverişe bile gelmesini istemedin.kadının varlığı bile rahatsız ediyor seni.derdi sehzade

o evleri de istemiyorum ki.

daha önce anlatmıştım, evlerin olduğu muhitler bana pek güvenilir gelmiyor, onların oturduğu yere çok yakın bi semt var, orayı biliyorum, burdan direk oraya otobüs gidiyor, 16 yıldır burda oturuyorum ben, hani eve kaçta dönersem döneyim o hatta bana bi şey olmayacağını biliyorum artık.

yüzüğü attığım gece 10da gittiğim yer orasıydı, direk parka gittim, sarhoşlar falan vardı ama benim yanımdan geçerken tavırlarına dikkat ettiler, o saatte yalnız bi kadına sarhoş bile bulaşmıyor yani.

evi ordan istedim ben. hem kızılay'a (ankara'nın en merkezi yeridir, her yere ulaşım sağlanabilir), 10 dakika diye, hem güvenilir diye.

kiraya gönülleri el vermemiş de almaya karar vermişler işte.

ek: o gece saat 12de eve döndüğüm otobüs de o hattaydı.

Ama ne deseler itiraz ediyorsun alt tarafı alışverişe bile gelmesini istemedin.kadının varlığı bile rahatsız ediyor seni.derdi sehzade

gelmesi gereken yer var gelmemesi gereken yer var. elbise denerken ne işi var mesela?

dememesi hayrına olacaktır yine

Kim karar vermiş sehzade kendi yazmis kendi oynamış ailenin haberi olduğunu hiiiic sanmıyorum. Bide ilk dedikleri bir yer vardı cok pahalı bir yerdi.250 bin falan diyordun simdi dayının borcu ne kadarmış hepsini kayinpederin mi karsilayacakmis da nakit kalmiyor ellerinde neresinden tutarsan tut elinde kaliyor dayi 1 milyon tl yediyse 250binde kayinpedere düşüyorsa anlarimda bu dayı nasıl yapmis bu borcu dedenin evleri falan vardi miras paylasimida yoktur kesin bunlarda da yinede sorayim.sizin düğün olana kadar mal paylaşımı falan olmuyor mu yine mi ellerinde nakit olmuyor.suçun büyüğü ailenizde yok olmaz öyle sey diyemediler

gelmesi gereken yer var gelmemesi gereken yer var. elbise denerken ne işi var mesela?

dememesi hayrına olacaktır yine
Ama sana ne zararı olacak ki.elbiseyi sen sececeksin.ilk defa evladini evlendiriyor.onunda hakki degil mi.hep itiraz ediyorsun.evide baska yerden istiyorsun.Evimiz baska yerde oldugu zamanda habersiz gelmesinler dersin.zaten ölüm var kalım var onlarla yaşayacak kac senem var ki.ayni apartmanda olsak ben hal hatirlarini sorarım sen istemezsen yukarı çıkmazsın bile uzakta oturuyormus gibi oluruz
Diye sıkıştırır araya ben ev meselesinin hallolacagina pek inanmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…