9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ailesi demiş valla. gerçekten bugün derdim ev değildi o işi çok deşmedim. ben direk sormak istediklerimi sormak için gittim çünkü. öyle evleneceğiz muhabbeti olmadı. evlenmeye karar verirsem sorarım onu.

şöyle bi şey var, bunlara asıl para yazın geliyor. düğün için ayrılmış belli bi miktar varmış, kayınpederim ona dokunmak istemiyormuş. eşit bölüşülüyor mu bilmiyorum ama borç benim bildiğim 150bin. arttıysa bilmiyorum. haciz kağıdı geldiği için acil, sıkıntıyı da o yaratıyor zaten. o ev konusunda da uçtular gibi geliyor bana, baktılar ben safım ev falan istemeyeceğim, salladılar yüksekten. miras paylaşımını hiç bilmiyorum da borca faydası yok. acil nakit lazım çünkü.

babama ev konusunu da ayrıca sordum, o da kendince haklı. "olmazdan başka hiçbir şey söylemedim" diyor. olabilirliğiyle ilgili onlara karşı tek kelime çıkmadı ağzından, en son çok sıkıldı olmayacağını farklı şekillerde söylemekten, "iyi aramızda konuşalım biz bi" dedi kapattı konuyu. sonra da kararı bana bıraktı zaten. "aynı şeyi yeterince tekrar edersen, bu da yumruk vurmaktır, karşı taraf ne söylerse söylesin, aynı cevabı vereceksin" diyor.

anasının evinde otursun o zaman. gerçekten uğraşmayacağım bu konuda artık. bana ne yani. ev meselesini deşmek lazım o zaman, o çözülmüyorsa ilgi sevgi konusunun da önemi kalmıyor yani evet haklısın.

Ailen sadece senin için bu sıkıcı duruma katlanıyor farkında mısın? Anne baba olmak bunu gerektirir yeterki mutlu ol denir.oturmadığı evin kirasını neden veriyimki deyince evladını düşünmüş olmuyorsun yada kira olmaz demekle olmuyor.siz artık büyüdünüz kendi yuvanizi kuracak yaşa geldiniz kira diyorsaniz kira olsun desin bir zahmet.ev gecindiremeyecgine inanan oğluna guvenip nasil kız istemiş bu adam

farkındayım. onlar için de bitirmek istiyorum aslında da onlar sürekli "bize ne, görüşecek olan biz değiliz, senin kararın" diyor.

onların çocuklarının mutluluğunu gerçekten önemsediklerine de inanmadım zaten hiç. adam beni isterken parasına güvenmiş, dediğimiz yerde otururlar yetmediği yerde destekleriz demiş muhtemelen.

ama ben o parayla ev döndüreceğim konusunda kendime güveniyorum o nolucak

Senin kendine güvendiğin aşikar zaten yoksa sehzade niye desin gecinemezsek sen düşün diye

he o da vardı de mi

asıl burcu yazmıştı ya, "fakir gibi başkasının dolaplarını mı kullanıcan, BAŞKASININ!", ben ona hala gülüyorum ya
Bir de şey vardı başkasının yaptığı deliğe mi yapacan
Burcu alem zaten aptalasikin dedigi mesaji arayim derken burcunun bir mesajina denk geldim biri soruyor ne oldu özet gecin diye bu atlamış açılın ben yazicam diye tabi alintiyi falan unuttum ona gülmekten. Birde karikatür vardi bana bir adim gelene diye onda da öldüm gülmekten.

o delikli olanı ben söylemiştim

evet burcu komik bi arkadaşımız ama yani litfen

burcunun özetini ilk mesaja ekledim ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…