- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.881
Kim karar vermiş sehzade kendi yazmis kendi oynamış ailenin haberi olduğunu hiiiic sanmıyorum. Bide ilk dedikleri bir yer vardı cok pahalı bir yerdi.250 bin falan diyordun simdi dayının borcu ne kadarmış hepsini kayinpederin mi karsilayacakmis da nakit kalmiyor ellerinde neresinden tutarsan tut elinde kaliyor dayi 1 milyon tl yediyse 250binde kayinpedere düşüyorsa anlarimda bu dayı nasıl yapmis bu borcu dedenin evleri falan vardi miras paylasimida yoktur kesin bunlarda da yinede sorayim.sizin düğün olana kadar mal paylaşımı falan olmuyor mu yine mi ellerinde nakit olmuyor.suçun büyüğü ailenizde yok olmaz öyle sey diyemediler
Ama sana ne zararı olacak ki.elbiseyi sen sececeksin.ilk defa evladini evlendiriyor.onunda hakki degil mi.hep itiraz ediyorsun.evide baska yerden istiyorsun.Evimiz baska yerde oldugu zamanda habersiz gelmesinler dersin.zaten ölüm var kalım var onlarla yaşayacak kac senem var ki.ayni apartmanda olsak ben hal hatirlarini sorarım sen istemezsen yukarı çıkmazsın bile uzakta oturuyormus gibi oluruz
Diye sıkıştırır araya ben ev meselesinin hallolacagina pek inanmiyorum çünkü
Sehzade bir yerlerine niye güvenmiyor kiraya çıkarsak gecinemezsek falan filan.taş taşırım yine seni kimseye muhtaç etmem dese heeyyt be diyeceğim ama yok.
2 saat kestiriyim bari uyanınca adam olacak kız gelir zaten onun mesajlari okurum birazda.sende doping falan al biraz
Ailen sadece senin için bu sıkıcı duruma katlanıyor farkında mısın? Anne baba olmak bunu gerektirir yeterki mutlu ol denir.oturmadığı evin kirasını neden veriyimki deyince evladını düşünmüş olmuyorsun yada kira olmaz demekle olmuyor.siz artık büyüdünüz kendi yuvanizi kuracak yaşa geldiniz kira diyorsaniz kira olsun desin bir zahmet.ev gecindiremeyecgine inanan oğluna guvenip nasil kız istemiş bu adamailesi demiş valla. gerçekten bugün derdim ev değildi o işi çok deşmedim. ben direk sormak istediklerimi sormak için gittim çünkü. öyle evleneceğiz muhabbeti olmadı. evlenmeye karar verirsem sorarım onu.
şöyle bi şey var, bunlara asıl para yazın geliyor. düğün için ayrılmış belli bi miktar varmış, kayınpederim ona dokunmak istemiyormuş. eşit bölüşülüyor mu bilmiyorum ama borç benim bildiğim 150bin. arttıysa bilmiyorum. haciz kağıdı geldiği için acil, sıkıntıyı da o yaratıyor zaten. o ev konusunda da uçtular gibi geliyor bana, baktılar ben safım ev falan istemeyeceğim, salladılar yüksekten. miras paylaşımını hiç bilmiyorum da borca faydası yok. acil nakit lazım çünkü.
babama ev konusunu da ayrıca sordum, o da kendince haklı. "olmazdan başka hiçbir şey söylemedim" diyor. olabilirliğiyle ilgili onlara karşı tek kelime çıkmadı ağzından, en son çok sıkıldı olmayacağını farklı şekillerde söylemekten, "iyi aramızda konuşalım biz bi" dedi kapattı konuyu. sonra da kararı bana bıraktı zaten. "aynı şeyi yeterince tekrar edersen, bu da yumruk vurmaktır, karşı taraf ne söylerse söylesin, aynı cevabı vereceksin" diyor.
7 senede 2 lojman 5 kirada oturdum kayınpederin duysa zekatını bana verir heraldekiraya çıkılmaz fakir derler
Ailen sadece senin için bu sıkıcı duruma katlanıyor farkında mısın? Anne baba olmak bunu gerektirir yeterki mutlu ol denir.oturmadığı evin kirasını neden veriyimki deyince evladını düşünmüş olmuyorsun yada kira olmaz demekle olmuyor.siz artık büyüdünüz kendi yuvanizi kuracak yaşa geldiniz kira diyorsaniz kira olsun desin bir zahmet.ev gecindiremeyecgine inanan oğluna guvenip nasil kız istemiş bu adam
7 senede 2 lojman 5 kirada oturdum kayınpederin duysa zekatını bana verir heralde
Senin kendine güvendiğin aşikar zaten yoksa sehzade niye desin gecinemezsek sen düşün diyefarkındayım. onlar için de bitirmek istiyorum aslında da onlar sürekli "bize ne, görüşecek olan biz değiliz, senin kararın" diyor.
onların çocuklarının mutluluğunu gerçekten önemsediklerine de inanmadım zaten hiç. adam beni isterken parasına güvenmiş, dediğimiz yerde otururlar yetmediği yerde destekleriz demiş muhtemelen.
ama ben o parayla ev döndüreceğim konusunda kendime güveniyorum o nolucak
onlara söylemeyin bunu sakin mikkemmel bir aileye gelin gidiyorsun hala burun kiviriyorsun inanmiyorum sanabelki bize de verebilir, benimkiler kendi evlerine taşındıklarında 17 yıllık evliydi
Senin kendine güvendiğin aşikar zaten yoksa sehzade niye desin gecinemezsek sen düşün diye
onlara söylemeyin bunu sakin mikkemmel bir aileye gelin gidiyorsun hala burun kiviriyorsun inanmiyorum sanagene gidemedim yaa
He biraz da safsin bu kadar kusur kadı kızında da oluray çok şanslıyım çok, bi de nankör olmasam iyi kızım aslında
ben de gidemedim
Yok pofudukcum aman hadi uyu sen en iyisivalla biraz daha bana erkek muamelesi yaparsa başka şeyler de talep edeceğim, kötü yere gidiyor bu iş
He biraz da safsin bu kadar kusur kadı kızında da olur
Yok pofudukcum aman hadi uyu sen en iyisi
Bir de şey vardı başkasının yaptığı deliğe mi yapacanhe o da vardı de mi
asıl burcu yazmıştı ya, "fakir gibi başkasının dolaplarını mı kullanıcan, BAŞKASININ!", ben ona hala gülüyorum ya
Uyuyacak olsam tutamazsin ki ben direk uyuya kalırım zatenuyurum ya, bi şey bekliyorum yatarım sonra. ama yatacaksan ben tutmayayım.
Bir de şey vardı başkasının yaptığı deliğe mi yapacan
Burcu alem zaten aptalasikin dedigi mesaji arayim derken burcunun bir mesajina denk geldim biri soruyor ne oldu özet gecin diye bu atlamış açılın ben yazicam diye tabi alintiyi falan unuttum ona gülmekten. Birde karikatür vardi bana bir adim gelene diye onda da öldüm gülmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?