9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Uyuyacak olsam tutamazsin ki ben direk uyuya kalırım zaten öğlen oğlumu uyuttum bende uyumusum tabi cocuk kalkmış babasının yanina gitmiş ben hala uyuyorum

anne olmanın o sıkıntısı var di mi, uyutacan ama uyumayacan, yoksa kaçar gider

ben şahsen hep kaçardım çünkü

o delikli olanı ben söylemiştim

evet burcu komik bi arkadaşımız ama yani litfen

burcunun özetini ilk mesaja ekledim ben zaten.
Tamam sende komik olabilirsin de sen söz dinlemediğin için sana konu ahalisi olarak sinir oluyoruz birde başına talih kusu kondu mikemmel aileye gelin gidecen kismetse yani orada bizden bir uzakligin bir iticiligin var yani

Tamam sende komik olabilirsin de sen söz dinlemediğin için sana konu ahalisi olarak sinir oluyoruz birde başına talih kusu kondu mikemmel aileye gelin gidecen kismetse yani orada bizden bir uzakligin bir iticiligin var yani

dedim işte "ben o evde oturmam, zengin gibi lüks evde oturursam foruma giremem, bana limoncu muamelesi yaparlar, kredi çekip borç ödemek istiyorum ben" dedim, tabi limoncuyu bilmedikleri için anlamadılar

Babasi evdeyse sıkıntı yok kaçıp gidebilir ama babası yokken ben uyumam.uyusan bile nefes alıp vermesine bile kalkiyorsun.anne olunca anlarsın dicem cok klasik olacak

he iyi o zaman. ben camış gibi uyurum da bebe evi falan yakar diye düşünüyordum hep, uykum acayip ağırdır çünkü

dedim işte "ben o evde oturmam, zengin gibi lüks evde oturursam foruma giremem, bana limoncu muamelesi yaparlar, kredi çekip borç ödemek istiyorum ben" dedim, tabi limoncuyu bilmedikleri için anlamadılar
Limoncu ne ki bende anlamadım senin konudan baska bir yere baktığım yok ki zaten. Ama üst sinif üye vardı araba alacakti sizin o ilk dedikleri evin fiyati kadar.üzülme girebilirsin sende ama elit kişi sayısı az bence sıkılırsın

ya o elit değil tamam mı. bizim gibi amele değil sadece. "kadın çalışmalı mı çalışmamalı mı" diye bi konu vardı, adı böyleydi galiba, biz fakirler aptal olduğumuzdan sabahın köründe kalkıp işe gidiyormuşuz ama o akıllıymış kaynanasından 10 bilezik istemiş, öğle vakti anca kalkıyor bizim gibi irezil olmuyormuş çünkü zekiymiş. kocasının maaşından her ay tırtıklayıp tırtıklayıp kenara cumhuriyet falan atıyormuş. ama biz garibanlar kendi maaşımız olduğundan kocalarımızın maaşına ilişemiyormuşuz.

bi de AdAm_OLaCaK_KIZ daha adam olamamış ama onu başka bi konuda dediydi, unuttum şimdi.

beni onun yanına itelemeyin diye borç ödemek istiyorum ben

he iyi o zaman. ben camış gibi uyurum da bebe evi falan yakar diye düşünüyordum hep, uykum acayip ağırdır çünkü
Ben oldum olasi erken yatarim hic dayanamam uykuya en gec 10 uyumus olurum annemler birgün komsuya gidiyorlar anahtarida aradilar bir türlü bulamadilar en son siz gidin gelince kapiya vurun kalkarim ben dedim. Bunlar gelmisler artik baktilar olmuyor cilingir cagirmis actirmislar o sira ben uyanmışım ne oluyor ya bu ne gürültü diyorum.uykum cok ağırdır marmara depreminde istanbuldaydik.uykulu cikarmis annem.anne olunca degisiyor hersey annemin korkusu sen dduyana kadar cocuk catlar ölürdü sende duyarsin yani

ay hadi inşallah

Daha adam olamamış mı ne güldüm ya.biz garibanlar derken niye bizim safa gectinki sen bebisim

Daha adam olamamış mı ne güldüm ya.biz garibanlar derken niye bizim safa gectinki sen bebisim

sabah erken kalkıp işe gidiyorum, müstakbel kocişin paracıklarına göz dikmiyorum, kayninişe "şu ka bilezikten aşşası kurtarmaz, ev almayacaksan zaten baştan söyle hiç vaktimi alma benim, ben ev alacak olanı bulurum" demiyorum. o yüzden

Eninde sonunda sana yüklü bir miras kalacak ama.uzak dur bizden icimizdeki irlandali

Adamların kolesterolu yüksek tansiyon zaten aldi başını gidiyor.bide üstüne şeker ve guatr.genclere müdahale etmeyi biraksinlarda bir karadeniz turu yapsinlar

düğünden sonra gideceklerini söylüyorlardı zaten. var yani gerçekten öyle planları.

Yine bir gün çok popülerim Gızlar, ikinizi de kokulu kokulu öpüyorum pigme pofuduk MazlumuGetirinBana

Hahaha otobüste kahkaha attım Artık sosyal hayatımı etkiliyorsun Pofuduk, millet beni deli sanacak

Edit: Fakir gibi otobüse biniyorum, evet.

Burcu senin yine otobüse verecek paran var.ben yol parası vermeyim diye işe yakin yere taşındım benim durum daha vahim pofuduk benim yazdıklarımı alıntılamaz artık

Artık konu bizide aştı. Eşim ne oldu pofudugu ayırdınız mı diye soruyor.bende hemen biz niye ayıralım çocuk aramıyor biz gerçekleri görsün diye konuşup duruyoruz vs. diye açıklama yapıyorum. Ben hala telefona yapışık bir değişiklik var mi diye baktıkça adam da meraklaniyor.bide burda sinirlenince evde suratım asılıyor adam da gıcık oluyor senin sehzadeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…