9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

seviyosun yani öyle mi, sosyopat falan dedim kv kp e Özür dileyim o zaman, biz o eve gözlem yapmaya gidiyosun sanıyoduk ama meğer sevgidenmiş

Dün gece yazılanların hepsini okudum şimdi bir bir
Öncelikle esprilere çok güldüm yanımda da arkadaşım var onu uyandırmamak için çoğu kahkaha içimde patladı sonra tekrar açıp okuyacam

Hele AdAm_OLaCaK_KIZ a "sen daha adam olamamışsın" a iyi güldüm ve sözü geçen üyeyi biliyorum

Konuya gelince hangi yerde olduğunu bulmam çok güç ama ben bi yorumumda "zaten ayrılmayacağını biliyorsun içten içe ..."gibi bişey söylemiştim. Keşke bu kadar çok ayrılacak gibi yapmamış olsaydın daha az kırılırdın. Bu kadar yoğun sinir harbi sonrası bi dakka ya ben zaten ayrılmayacam niye bu kadar stres oluyorum ki demiş olmalısın.
Bi seferinde de acaba konu sahibini üzüyor muyuz eski söyledikleriyle şimdilikileri karşılaştırıp eee hani bak böyle söylemiştin...şimdi hala niye ayrılamıyorsun... şeklinde yargılar bi tuttumda mıyım diye öz eleştiri yapmıştım. Asıl şimdi söylenenlerden sonra ne dersem tam da öyle yapmış olacağım o yüzden ilişkinin geleceğine yönelik söyleyecek bişey kalmadı

Bi de yine alıntı yapamadım 1 aylık bir süreden bahsedilmiş ve o kadar zamanım yok benim denmiş orasını anlayamadım

1 ay kısmını ben de anlamadım

Şimdi son tahlilde adamın yapısı bu başı kalabalık olduğundan hareketleri şu an için normal zeminine oturttuk galiba öyle mi, başı kalabalık çünkü gereksiz şeyleri kendine vazife ediniyor, kafanın % 99 u aile ile meşgul kalanı içinde pofuduğa gene yer yok, uzun uzun yazmak içimden gelmiyo pofuduk inanmak istedikten sonra adam ne dese haklı zaten

ailede bi ton hastalık çıkmış bi fasılda bunun tantanası sürer, aslında bandı ileri sarıp olacakları izlemek isterdim

Yani şu süre zarfında yapılanlar -daha doğrusu yapılmayanlar- unutulmalar filan... sineye çekilebilir (çekilmeli demiyorum) ancak yarın bir gün hamilelik dönemi, evlilik yıl dönümü,hastalık..vs gibi durumlarda bu kadar anlayışlı olunabilir mi sanmıyorum
Kırılma payı kat kat fazla olacaktır konu sahibi açısından

çift olarak kesinlikle daha rahat, dün oğlum resmen sinirimizi denedi mesela, 3 saat avaz avaz bağırdı hiç susmadı desem inanmazsınız yorulmadı çocuk,uyumayı reddetti kapıları yumrukladım eşim keza öyle, 15 er dk dönüşümlü sakinleştirmeye çalıştık ben salona gittim eşim eyledi bebefondan dinliyorum bakıyorum adam kızmaya başlıyo hadi sen git az salona diyorum ben kızınca eşim geliyo falan, 3 saat böyle geçti, şimdi adam bana ben yarin işe gidicem dese yatsa mümkün mü ben 3 saat bu çığlığa tahammül edebileyim, pofuduk emindir ama iyi baba olur sevgili, ya da bu mesajımdan sonra şunu der: iyi baba olur ya da olmaz görmeden bilemeyiz ki

rahat ol bacım, aramızda elit yok hepimiz otobüs bebesiyiz hatta en popüler en elit sensin, otobüslerin seviyesini yükseltiyorsun şu an

Eşinin mesleğinden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam Stresli bi iş hayatı olmasına ek olarak evde de sabrın sınırlarını dibine kadar sınayan bi miniğe rağmen eşe böylesi desteği ayakta alkışlarım

Burcu senin yine otobüse verecek paran var.ben yol parası vermeyim diye işe yakin yere taşındım benim durum daha vahim pofuduk benim yazdıklarımı alıntılamaz artık

ay hayır o daha elit ya. bak kıskandım. otobüse halkın arasına inmeye tenezzül etmemiş resmen

dün benim şehzadeye sizden bahsettim, "sen bi çekil bi de ben anlatayım, adını ver bana sitenin" dedi, "irkeksin namahremsin sen giremezsin" dedim "kadınlarsoruyor mu neydi vardı öyle bi site" dedi. ay kombinasyonunu yidiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…