- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.921
Ee Pofuduk zengin yere gelin gidiyor, bizi tanımaz artıkBurcu senin yine otobüse verecek paran var.ben yol parası vermeyim diye işe yakin yere taşındım benim durum daha vahim pofuduk benim yazdıklarımı alıntılamaz artık
O artık limoncuyla takılırEe Pofuduk zengin yere gelin gidiyor, bizi tanımaz artık
düşmüş demek ki?
1 ay vaktim yok ayrıca farkında mısınız?
ha bi de şey var, ne alakaysa, nasıl bağdaştırdılarsa, ben o evde oturmak istemiyorum diye onun anasını babasını sevmiyormuşum, istemiyormuşum. oraya takılmışlar, anlatamadım, en son "he canım he, sevmediğimden öyle gidip geliyordum, gerçekten sevmesem sen o eve beni zor sokardın, ben kendim gittim" dedim. böyle alınganlık yok ya.
Dün gece yazılanların hepsini okudum şimdi bir bir
Öncelikle esprilere çok güldüm yanımda da arkadaşım var onu uyandırmamak için çoğu kahkaha içimde patladı sonra tekrar açıp okuyacam
HeleAdAm_OLaCaK_KIZ a "sen daha adam olamamışsın" a iyi güldüm ve sözü geçen üyeyi biliyorum
Konuya gelince hangi yerde olduğunu bulmam çok güç ama ben bi yorumumda "zaten ayrılmayacağını biliyorsun içten içe ..."gibi bişey söylemiştim. Keşke bu kadar çok ayrılacak gibi yapmamış olsaydın daha az kırılırdın. Bu kadar yoğun sinir harbi sonrası bi dakka ya ben zaten ayrılmayacam niye bu kadar stres oluyorum ki demiş olmalısın.
Bi seferinde de acaba konu sahibini üzüyor muyuz eski söyledikleriyle şimdilikileri karşılaştırıp eee hani bak böyle söylemiştin...şimdi hala niye ayrılamıyorsun... şeklinde yargılar bi tuttumda mıyım diye öz eleştiri yapmıştım. Asıl şimdi söylenenlerden sonra ne dersem tam da öyle yapmış olacağım o yüzden ilişkinin geleceğine yönelik söyleyecek bişey kalmadı
Bi de yine alıntı yapamadım 1 aylık bir süreden bahsedilmiş ve o kadar zamanım yok benim denmiş orasını anlayamadım
Hiç fikrim yok vallahi.Bireysel emeklilik işine buluşan var mı, ne düşünüyorsunuz
Yani şu süre zarfında yapılanlar -daha doğrusu yapılmayanlar- unutulmalar filan... sineye çekilebilir (çekilmeli demiyorum) ancak yarın bir gün hamilelik dönemi, evlilik yıl dönümü,hastalık..vs gibi durumlarda bu kadar anlayışlı olunabilir mi sanmıyorum
Kırılma payı kat kat fazla olacaktır
Yine bir gün çok popülerimGızlar, ikinizi de kokulu kokulu öpüyorum pigme pofuduk MazlumuGetirinBana
Hahaha otobüste kahkaha attımArtık sosyal hayatımı etkiliyorsun Pofuduk, millet beni deli sanacak
Edit: Fakir gibi otobüse biniyorum, evet.
çift olarak kesinlikle daha rahat, dün oğlum resmen sinirimizi denedi mesela, 3 saat avaz avaz bağırdı hiç susmadı desem inanmazsınız yorulmadı çocuk,uyumayı reddetti kapıları yumrukladım eşim keza öyle, 15 er dk dönüşümlü sakinleştirmeye çalıştık ben salona gittim eşim eyledi bebefondan dinliyorum bakıyorum adam kızmaya başlıyo hadi sen git az salona diyorum ben kızınca eşim geliyo falan, 3 saat böyle geçti, şimdi adam bana ben yarin işe gidicem dese yatsa mümkün mü ben 3 saat bu çığlığa tahammül edebileyim, pofuduk emindir ama iyi baba olur sevgili, ya da bu mesajımdan sonra şunu der: iyi baba olur ya da olmaz görmeden bilemeyiz ki
Burcu senin yine otobüse verecek paran var.ben yol parası vermeyim diye işe yakin yere taşındım benim durum daha vahim pofuduk benim yazdıklarımı alıntılamaz artık
Artık konu bizide aştı. Eşim ne oldu pofudugu ayırdınız mı diye soruyor.bende hemen biz niye ayıralım çocuk aramıyor biz gerçekleri görsün diye konuşup duruyoruz vs. diye açıklama yapıyorum. Ben hala telefona yapışık bir değişiklik var mi diye baktıkça adam da meraklaniyor.bide burda sinirlenince evde suratım asılıyor adam da gıcık oluyor senin sehzadeye
Ee Pofuduk zengin yere gelin gidiyor, bizi tanımaz artık
O artık limoncuyla takılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?