9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Dün pazardı ama eşim görevdeydi misal, gelince bide oğlan rahat vermedi, sevgili iken de sabırlı ve naifti sağolsun

seviyosun yani öyle mi, sosyopat falan dedim kv kp e Özür dileyim o zaman, biz o eve gözlem yapmaya gidiyosun sanıyoduk ama meğer sevgidenmiş

la öyle bayılmıyorum ama "gıcık kapıyorum, hiç sevmiyorum, yüzlerini şeytan görsün" de demiyorum. sevmiyor değilim yani. öyle diyeyim.

gözlemi de yaptım, bana davranışları yanlış olabilir, ben onaylamayabilirim ama insanların orijinali o yani, herkese öyleler. oğluşlarına söylerim bazı rahatsız olduğum şeyleri, biraz da o düşünsün. ay ev işi çıkardılar direk biz bu kısmı hiç konuşamadık zaten.

affettim evleniyorum demedim yazmışsın şimdi nişan diyosun pofuduk, sadece nişanlanıcam evlenmicem demekmi bu

mayıs sonunda nişan var, yani bu belirsizliğin bi an önce hallolması lazım.

ayrılacaktım, hala da ayrılabilirim. sevmiyorsa neden devam edeyim falan dedim, bana "lafa değil tavra bak" dediler, ben de gittim tavrına baktım, adam bildiğim adam, hatta askere gitmeden önceki gibi davranıyordu, öyle görünce kesip atamadım.

şu mesajada bakarsam o telafi edeceğini söyledi biz bi evlilik yoluna girelim de o yolda telafi etsin kervan yolda düzülür misali, bu mudur

bana göre sorunlar halledilir öyle yola çıkılır ama neyse

adam o ayarda kalırsa yolu açık olsun zaten. düzelteceğine söz verdiği için bekliyorum ben şu an.

Bireysel emeklilik işine buluşan var mı, ne düşünüyorsunuz
Eşimin polis sandığında vardı kac sene ödedi aegon emekliligide vardi benide yazdırmış 3 senede benimki ödendi. Sonra bir arkadaşı aklına girmiş sizin yatırdığınız parayla onlar tatil yapıyorlar çocukları özel okulda okuyorlar diye bende o zaman cok anlamıyorum. Bütün hepsini bozdurduk biriken para hop gitti simdiye kadar ödemiş olsak ne kadar birikirdi.bozduralim her ay bir altin alırız yerine dedik ama ne altını. Simdi akillandik 1 senedir benim esimin ve oglumun adina biriktiriyoruz toplamda 5bin olmus ama evde biriktiriyim desen biriktiremezsin.bence iyi birşey yani öncekini iptal ettirdigimize cok pismaniz

işte o güveni vermesi lazım değil mi zaten şu süreçte?

eşim polis. sandigindan evlenmeye yakın çıktı birikmiş parasını aldı, ben aslında oğlum için düşünüyodum ama 18 yaş sınırı varmış kumbara fonu falanda var ama fon işte riskli

benim iyi anne olacağımdan daha çok onun iyi baba olacağından eminim.

avmde gezerken, gidip ağlayan çocukları falan susturuyor mesela, benim çığlık atan çocuğa hiç tahammülüm yok, o hiç dayanamıyor. adam çocukları aşırı seviyor. ya ben herhangi bi çocukla onu birarada gördüğüm zaman şok oluyorum zaten. yok böyle bi sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…