- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.941
Eşinin mesleğinden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam Stresli bi iş hayatı olmasına ek olarak evde de sabrın sınırlarını dibine kadar sınayan bi miniğe rağmen eşe böylesi desteği ayakta alkışlarım
neden 1 ay vaktin yok anlamadım, sıkıştıran direten mi var 1 ay içinde nişan, nikah, düğün olmalı diye
nişan var ya bacım?
seviyosun yani öyle mi, sosyopat falan dedim kv kp e Özür dileyim o zaman, biz o eve gözlem yapmaya gidiyosun sanıyoduk ama meğer sevgidenmiş
aslında tam sigaraya gidiyordum, cevapsız bırakmak istemedim o yüzden hızlıca yazacağım.
sevilmiyorsam bunu çok net görme ihtimalim var. emin olun var.
şu an sadece karar veremediğimi, bitiremediğimi söyledim. affettim evleniyorum demedim. zorlanıyorum. kesip atamıyorum.
bi de yüzde bir ihtimalden falan bahsetmişsiniz, kesin doğru diye hiçbir şey yoktur zaten.
bu 3.yazışım sefamsa sürerim cefamsa çekerim dedikten sonra kim ne diyebilir o nokta burası, o uzun mesaj belkide yazdığın en tutarlı mesajdı: seviyorum gidemiyorum bitti
Bireysel emeklilik işine buluşan var mı, ne düşünüyorsunuz
Dün gece yazılanların hepsini okudum şimdi bir bir
Öncelikle esprilere çok güldüm yanımda da arkadaşım var onu uyandırmamak için çoğu kahkaha içimde patladı sonra tekrar açıp okuyacam
HeleAdAm_OLaCaK_KIZ a "sen daha adam olamamışsın" a iyi güldüm ve sözü geçen üyeyi biliyorum
Konuya gelince hangi yerde olduğunu bulmam çok güç ama ben bi yorumumda "zaten ayrılmayacağını biliyorsun içten içe ..."gibi bişey söylemiştim. Keşke bu kadar çok ayrılacak gibi yapmamış olsaydın daha az kırılırdın. Bu kadar yoğun sinir harbi sonrası bi dakka ya ben zaten ayrılmayacam niye bu kadar stres oluyorum ki demiş olmalısın.
Bi seferinde de acaba konu sahibini üzüyor muyuz eski söyledikleriyle şimdilikileri karşılaştırıp eee hani bak böyle söylemiştin...şimdi hala niye ayrılamıyorsun... şeklinde yargılar bi tuttumda mıyım diye öz eleştiri yapmıştım. Asıl şimdi söylenenlerden sonra ne dersem tam da öyle yapmış olacağım o yüzden ilişkinin geleceğine yönelik söyleyecek bişey kalmadı
Bi de yine alıntı yapamadım 1 aylık bir süreden bahsedilmiş ve o kadar zamanım yok benim denmiş orasını anlayamadım
1 ay kısmını ben de anlamadım
valla kafam çok yerinde değil, güncelleme şeklinde paylaşmamışım.
aradı buluştuk, epey konuştuk, hatta yarın da gelmek istediğini falan söyledi, tavırlarına baktım daha çok bana nasıl davranıyor diye, o umursamaz havası yok. eskisi gibi. kaç aydır ilk kez gerçekten eskisi gibi.
özür diledi, telafi edeceğini, elinden geleni yapacağını da söyledi.
özet olarak bu. yani detayını nasıl anlatsam bilemedim.
mayıs sonu nişan var ya, belirsizliğin hallolması gerek.
Şimdi son tahlilde adamın yapısı bu başı kalabalık olduğundan hareketleri şu an için normal zeminine oturttuk galiba öyle mi, başı kalabalık çünkü gereksiz şeyleri kendine vazife ediniyor, kafanın % 99 u aile ile meşgul kalanı içinde pofuduğa gene yer yok, uzun uzun yazmak içimden gelmiyo pofuduk inanmak istedikten sonra adam ne dese haklı zaten
ailede bi ton hastalık çıkmış bi fasılda bunun tantanası sürer, aslında bandı ileri sarıp olacakları izlemek isterdim
ay geçmiş olsun ne diyeyim, bi sürü insan o hastalıklarla yaşıyor zaten, bence abartacak bi şey yok. tantana falan olursa söylerim.
Eşimin polis sandığında vardı kac sene ödedi aegon emekliligide vardi benide yazdırmış 3 senede benimki ödendi. Sonra bir arkadaşı aklına girmiş sizin yatırdığınız parayla onlar tatil yapıyorlar çocukları özel okulda okuyorlar diye bende o zaman cok anlamıyorum. Bütün hepsini bozdurduk biriken para hop gitti simdiye kadar ödemiş olsak ne kadar birikirdi.bozduralim her ay bir altin alırız yerine dedik ama ne altını. Simdi akillandik 1 senedir benim esimin ve oglumun adina biriktiriyoruz toplamda 5bin olmus ama evde biriktiriyim desen biriktiremezsin.bence iyi birşey yani öncekini iptal ettirdigimize cok pismanizBireysel emeklilik işine buluşan var mı, ne düşünüyorsunuz
mayıs sonu nişan var ya, belirsizliğin hallolması gerek.
Yani şu süre zarfında yapılanlar -daha doğrusu yapılmayanlar- unutulmalar filan... sineye çekilebilir (çekilmeli demiyorum) ancak yarın bir gün hamilelik dönemi, evlilik yıl dönümü,hastalık..vs gibi durumlarda bu kadar anlayışlı olunabilir mi sanmıyorum
Kırılma payı kat kat fazla olacaktır konu sahibi açısından
Eşimin polis sandığında vardı kac sene ödedi aegon emekliligide vardi benide yazdırmış 3 senede benimki ödendi. Sonra bir arkadaşı aklına girmiş sizin yatırdığınız parayla onlar tatil yapıyorlar çocukları özel okulda okuyorlar diye bende o zaman cok anlamıyorum. Bütün hepsini bozdurduk biriken para hop gitti simdiye kadar ödemiş olsak ne kadar birikirdi.bozduralim her ay bir altin alırız yerine dedik ama ne altını. Simdi akillandik 1 senedir benim esimin ve oglumun adina biriktiriyoruz toplamda 5bin olmus ama evde biriktiriyim desen biriktiremezsin.bence iyi birşey yani öncekini iptal ettirdigimize cok pismaniz
çift olarak kesinlikle daha rahat, dün oğlum resmen sinirimizi denedi mesela, 3 saat avaz avaz bağırdı hiç susmadı desem inanmazsınız yorulmadı çocuk,uyumayı reddetti kapıları yumrukladım eşim keza öyle, 15 er dk dönüşümlü sakinleştirmeye çalıştık ben salona gittim eşim eyledi bebefondan dinliyorum bakıyorum adam kızmaya başlıyo hadi sen git az salona diyorum ben kızınca eşim geliyo falan, 3 saat böyle geçti, şimdi adam bana ben yarin işe gidicem dese yatsa mümkün mü ben 3 saat bu çığlığa tahammül edebileyim, pofuduk emindir ama iyi baba olur sevgili, ya da bu mesajımdan sonra şunu der: iyi baba olur ya da olmaz görmeden bilemeyiz ki
işte o güveni vermesi lazım değil mi zaten şu süreçte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?