9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

evlilik arifesine gelene kadar sana da iyiydi ama sonra sapıttı AVM de bebe susturmak gibi olur mu, AVM de 3 saat ugrasmazsin başkasının bebesiyle, olmadı aa canım ne şeker hadi iyi günler der geçersin

affettim evleniyorum demedim yazmışsın şimdi nişan diyosun pofuduk, sadece nişanlanıcam evlenmicem demekmi bu

hayır bak nişan için salon zaten tutulmuştu, iptal etmedik. iptal edersem verdiğim para yanar sadece, yani nişan yapılacak veya iptal olacak, ama çok vaktim yok karar vermek için.

nişan için salonu ta kasımda tutmuştuk zaten. henüz bi hazırlık yok, vaktimizin olmaması da bundan.

dedenin 40 ı oldu mu, aile kolesterol yasını hemen bitirebilecekmi

ayrıca sen artık herseye itiraz etme alacağın cevap kuvvetle muhtemel: pofuduk ailem zaten hastalıklarla uğraşıyo bu sıkıntılar yüzünden şeker tansiyon kolesterol 1500 oldu ne kadar bencilsin

şu mesajada bakarsam o telafi edeceğini söyledi biz bi evlilik yoluna girelim de o yolda telafi etsin kervan yolda düzülür misali, bu mudur

bana göre sorunlar halledilir öyle yola çıkılır ama neyse

bana göre de öyle.

demeye çalıştığım şey, kervanın düzülmesi gerekiyor, telafi edecekse bir an önce yapmalı. çok vakti yok.

yazdıysan okumamışım peki hayırlı olsun o zaman

hayırlısı olsun demek daha uygun şu an için, yine de teşekkür ediyorum.

nişan için hiç hazırlık yapmadık biliyorsun, nişan olmayacaksa insanlara vaktiyle haber vermek gerekiyor, olacaksa da hazırlık yapmak gerekiyor.

o yüzden öyle 1 ay aramayayım, o beni arayana kadar bekleyeyim deme lüksüm yoktu, telafi için de öyle haftalarca vakti yok.

eşim polis. sandigindan evlenmeye yakın çıktı birikmiş parasını aldı, ben aslında oğlum için düşünüyodum ama 18 yaş sınırı varmış kumbara fonu falanda var ama fon işte riskli
Polisler icin ziraat bankasi kampanya yapmisti kayıt ücreti yok cekilme durumunda cezai islem yok 1 sene oldu ona yazıldık.ogluma diyerekde yazildik ama esimin adina oldu varis olarak oglumu gosterdiler baska türlü cocuklara olmuyor.kumbara fonu nasil hic bilmiyorum

son paragrafa göre yazıyorum: şimdiye kadar araman mesaj atman falan bunun içindi dimi, zaman yok mayısta nişan olacak

sadece polislere mi yaa pff

evlilik arifesine gelene kadar sana da iyiydi ama sonra sapıttı AVM de bebe susturmak gibi olur mu, AVM de 3 saat ugrasmazsin başkasının bebesiyle, olmadı aa canım ne şeker hadi iyi günler der geçersin

işte ben "aaa canım ne şeker" bile demiyorum, o gidiyor "niye ağlıyorsun sen, senin gibi yakışıklıya yakışıyor mu" falan diyor. ya ne bileyim benim çocuk konusunda hiç sabrım yok, onda derya deniz resmen.

o sapıtmadan önceki haline dönmesi gerekiyor işte.

hala öyle diyorsa koy gitsin zaten ne ya.

dedenin 40ı olmadı daha, mayısın 2si diyorlardı.

işte bundan sonra ben de kullanırım bunu belki, "ay onlar hasta falan, bunları biz halledelim onlar hiç şey yapmasın ya".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…