- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #4.961
dedim işte "ben o evde oturmam, zengin gibi lüks evde oturursam foruma giremem, bana limoncu muamelesi yaparlar, kredi çekip borç ödemek istiyorum ben" dedim, tabi limoncuyu bilmedikleri için anlamadılar
haberimiz yok ki ne zaman nişan konuşuldu ne oldu arada
benim iyi anne olacağımdan daha çok onun iyi baba olacağından eminim.
avmde gezerken, gidip ağlayan çocukları falan susturuyor mesela, benim çığlık atan çocuğa hiç tahammülüm yok, o hiç dayanamıyor. adam çocukları aşırı seviyor. ya ben herhangi bi çocukla onu birarada gördüğüm zaman şok oluyorum zaten. yok böyle bi sabır.
affettim evleniyorum demedim yazmışsın şimdi nişan diyosun pofuduk, sadece nişanlanıcam evlenmicem demekmi bu
nişan için salonu ta kasımda tutmuştuk zaten. henüz bi hazırlık yok, vaktimizin olmaması da bundan.
şu mesajada bakarsam o telafi edeceğini söyledi biz bi evlilik yoluna girelim de o yolda telafi etsin kervan yolda düzülür misali, bu mudur
bana göre sorunlar halledilir öyle yola çıkılır ama neyse
hayır bak nişan için salon zaten tutulmuştu, iptal etmedik. iptal edersem verdiğim para yanar sadece, yani nişan yapılacak veya iptal olacak, ama çok vaktim yok karar vermek için.
bana göre de öyle.
demeye çalıştığım şey, kervanın düzülmesi gerekiyor, telafi edecekse bir an önce yapmalı. çok vakti yok.
yazdıysan okumamışım peki hayırlı olsun o zaman
söylemesi ayıp benim de kolesterolüm 232
İnşallah düzelir, düzeltir bir şeyleri değilse geliş gidiş şu şekilde sen de kanıksamış olacaksın bu tavırları
Polisler icin ziraat bankasi kampanya yapmisti kayıt ücreti yok cekilme durumunda cezai islem yok 1 sene oldu ona yazıldık.ogluma diyerekde yazildik ama esimin adina oldu varis olarak oglumu gosterdiler baska türlü cocuklara olmuyor.kumbara fonu nasil hic bilmiyorumeşim polis. sandigindan evlenmeye yakın çıktı birikmiş parasını aldı, ben aslında oğlum için düşünüyodum ama 18 yaş sınırı varmış kumbara fonu falanda var ama fon işte riskli
hayırlısı olsun demek daha uygun şu an için, yine de teşekkür ediyorum.
nişan için hiç hazırlık yapmadık biliyorsun, nişan olmayacaksa insanlara vaktiyle haber vermek gerekiyor, olacaksa da hazırlık yapmak gerekiyor.
o yüzden öyle 1 ay aramayayım, o beni arayana kadar bekleyeyim deme lüksüm yoktu, telafi için de öyle haftalarca vakti yok.
Polisler icin ziraat bankasi kampanya yapmisti kayıt ücreti yok cekilme durumunda cezai islem yok 1 sene oldu ona yazıldık.ogluma diyerekde yazildik ama esimin adina oldu varis olarak oglumu gosterdiler baska türlü cocuklara olmuyor.kumbara fonu nasil hic bilmiyorum
Buna "evet" dersem "son görüşmemizde bana o güveni verdi.." diceksin dimi
evlilik arifesine gelene kadar sana da iyiydi ama sonra sapıttı AVM de bebe susturmak gibi olur mu, AVM de 3 saat ugrasmazsin başkasının bebesiyle, olmadı aa canım ne şeker hadi iyi günler der geçersin
dedenin 40 ı oldu mu, aile kolesterol yasını hemen bitirebilecekmi
ayrıca sen artık herseye itiraz etme alacağın cevap kuvvetle muhtemel: pofuduk ailem zaten hastalıklarla uğraşıyo bu sıkıntılar yüzünden şeker tansiyon kolesterol 1500 oldu ne kadar bencilsin
Polisler ve eslerine başak emeklilikti galiba bende yararlandim ama hala devam ediyor mu bilmiyorumsadece polislere mi yaa pff
paranın yanmasını göze alamıyosun bide ailen ödedi mahçup olurum diyosun vs vs
ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?