9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Sağlık ocağına gelenler korudorda bir başlıyor aa bende şu var bu var suda var hepsinden var bende diye.bir keresinde kan sonucunu aldı kadın bildiğin turp gibi tahlilin hepsi normal sınır içinde kadın doktora nasıl bağırıyor bu nasıl olur nasıl normal çıkar diye kapıyı çarptı çekti gitti.toplum olarak hastaligimizla övünmeyi cok severiz.sizde baslamissiniz benimki şu çıktı bu çıktı diye ne güldüm ya

Edit:taşlamayın beni pazartesi sendromundayim ve gündüz vakti pofudugu ilk defa yakaladim ama yazamayacak kadar yogunum

Çok et yiyorum da benimki ondan
Ben karataycıyım kolesterolü seviyorum

ben de ilk defa bu saatte giriyorum sanırım uzun zamandır.

oyyyyyyyyyyyyyy dedim oyyyy bir sen değilsin canım benim bak bir saftiirk te ben varım burda 2 hafta önce söz atıldı 7 yıldır arkadaşız 1 yıldır beraberiz ve sadece 1 aydır sözlüydük annesi yüzünden söz atıldı aramızda sorun var mı hayır yok 31 yaşında bir adam bende 27 yaşındayım bunlarada dışsardan kız alma pek yok kapalı tercihleridir ama benim açıklığım biraz battı kolumdaki dövmeyi dahi sakladım vs ayak uydurdum savaştım mücadele ettim ama iş adamda bitiyormuş 2 hafta sonra bunu analdım ben 10 gün aralıksız ağladım.. ama şimdi mantıklı düşündüğümde diyorum ki böyle annemi olur bir evlat nasıl etkide kalır hayatını anasımı yönetcek yada yatağa benle değil kimle gircek tövbe bişe dicektim de beynimin şirazesi kaydı benimde

Biz karataydan nefret ediyoruz sağlık camiası olarak gelen gebelerim onun yüzünden şeker yüklemesi yaptırmıyor

bi daha hamile kalırsam ben de yaptırmıcam öldüm bittim yükleme günü, oğlum hareket etmedi tüm gün, gebelik şekeri çıktı diyete başladım, 2.hamileliğimde yükleme yaptırmadan arada kendim ölçerek ve protein ağırlıklı beslenerek devam edicem

Biz karataydan nefret ediyoruz sağlık camiası olarak gelen gebelerim onun yüzünden şeker yüklemesi yaptırmıyor

Aaa zararlı değil miymiş
Onu ben de izlemiştim
Gebelikte şeker yüklemesi yapılınca bebek astımlı doğuyor dedi
ya da astım değil başka bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…