- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.001
Senin de eşin polis sanırım,bilirsin.
Normalde de düzenimiz yok.
Aaa zararlı değil miymiş
Onu ben de izlemiştim
Gebelikte şeker yüklemesi yapılınca bebek astımlı doğuyor dedi
ya da astım değil başka bişeydi
Sabah babayla kalkıyoruz 7.30 da canım 12 de de uyanır benim oğlan babası da öğle yemeğine gelir
Yükleme yaptirmasan nereden bilecektin canım Şeker sorunun varmış o yüzden cok etkilemis seni.ben 100 gramlik yaptirdim 4 kere verdim kani gebelik diyabeti olmadigi icin 4 saat bile sikinti olmadı.bi daha hamile kalırsam ben de yaptırmıcam öldüm bittim yükleme günü, oğlum hareket etmedi tüm gün, gebelik şekeri çıktı diyete başladım, 2.hamileliğimde yükleme yaptırmadan arada kendim ölçerek ve protein ağırlıklı beslenerek devam edicem
Zaten zate 26.haftada yapılıyo yükleme o haftaya kadar adam akıllı beslenmedi isen vereceği zararı vermiştir, bide doktorlar demiyo mu 2 tane baklava yemekle aynı şey yükleme he yav he ben 50 lik ve 100 lük yükleme yaptırdım kusuyodum artık öyle bi şeker
Hayir canım zarari yok asıl erken tanı koyulmazsa daha zararlıAaa zararlı değil miymiş
Onu ben de izlemiştim
Gebelikte şeker yüklemesi yapılınca bebek astımlı doğuyor dedi
ya da astım değil başka bişeydi
Eşin standart çalışıyor o zaman.
Bizimki öyle değil
Yükleme yaptirmasan nereden bilecektin canım Şeker sorunun varmış o yüzden cok etkilemis seni.ben 100 gramlik yaptirdim 4 kere verdim kani gebelik diyabeti olmadigi icin 4 saat bile sikinti olmadı.
Bebek neden tüm gün kıpırdamadı
Zararlı işte Canan Karatay da öyle diyo
Zararlı değil mi yoksa
anlamadım
Neden 24. Haftadan itibaren yapılır peki canım. Gebelik diyabeti o haftadan sonra zarar vermeye başlar. Diyetle yada daha ileri evre olanlarda insülinle seker normal tutulur ki bebek cok iri olmasın dogum esnasindaki risklerden uzak olsun diyeZaten zate 26.haftada yapılıyo yükleme o haftaya kadar adam akıllı beslenmedi isen vereceği zararı vermiştir, bide doktorlar demiyo mu 2 tane baklava yemekle aynı şey yükleme he yav he ben 50 lik ve 100 lük yükleme yaptırdım kusuyodum artık öyle bi şeker
Neden 24. Haftadan itibaren yapılır peki canım. Gebelik diyabeti o haftadan sonra zarar vermeye başlar. Diyetle yada daha ileri evre olanlarda insülinle seker normal tutulur ki bebek cok iri olmasın dogum esnasindaki risklerden uzak olsun diye
Hadi ya sağlık memuru olduğunu bilmiyordum.seker yuklemesine bağlı bebek ölümü duydunuz mu peki hiç.Gebelikte diyabeti olmayan bir gebenin bebegi etkilenmez zaten hareketlerinde kısıtlama olmaz.kadın doğum uzmanları toplu dava açtılar karatay hanıma zaten.Evet canım, arada ek görev işte
ailede var zaten, annemde şeker çıktı çıkalı ben arada hba1c yaptırıyodum, sağlık memuruyum bende bu arada, yani biliyodum gebelik şekeri çıkabileceğini bi daha yaptırmam zaten sonunda diyet verdiler insüline gerek olan bi durum yoktu
valla neden etmedi bilemem ama içimde fır dönen çocuk kıpırdamadı
Hadi ya sağlık memuru olduğunu bilmiyordum.seker yuklemesine bağlı bebek ölümü duydunuz mu peki hiç.Gebelikte diyabeti olmayan bir gebenin bebegi etkilenmez zaten hareketlerinde kısıtlama olmaz.kadın doğum uzmanları toplu dava açtılar karatay hanıma zaten.
Gebelikteki diyabetin ilk teshisini kadin doğum uzmani yapar.yoksa hicbir gebe ayrıca endokrin doktoruna gidip seker yükleme yaptirmaz .sağlık ocağına bile gelmiyor hanımlar kadin dogum uzmanına gidiyorum diye.kadın doğum uzmanının alanı değil ki endokrin, bende şeker çıkınca doktorum endokrine yolladı beni, herkesin alanı farklı, mesela bi ahmet Maranki falan yaptırmayın dese ciddiye almam zaten
Emeklilik falan herseyi konustuk sabahtan beri.pofuduga bisey desek de durum degismedigi için kendimizi baska konulara verdik geyik topiginin hakkini verelimBenim 2.bebeğim bile konuda yer buldu
Okursa yazilanlari hic soru cevap sekline girmez kaçar bence.bir tanesiyle ugrasamiyor senin sorularını mı yanitlayacakPofuduk sözlün gelip burayı okuyacak mı?
Okumakla kalmasın ama takipçilerle soru cvp şeklinde bi açık oturum yapalım.
Eeee hak ettik bunu.
Okursa yazilanlari hic soru cevap sekline girmez kaçar bence.bir tanesiyle ugrasamiyor senin sorularını mı yanitlayacak
Her anına tanık olduk balayından da bildirmeni bekleriz artık
şaka bi yana cidden kardeşimin evliliğine bu kadar dahil olamazdım yorum yapamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?