- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.021
Senin de eşin polis sanırım,bilirsin.
Normalde de düzenimiz yok.
oyyyyyyyyyyyyyy dedim oyyyy bir sen değilsin canım benim bak bir saftiirk te ben varım burda 2 hafta önce söz atıldı 7 yıldır arkadaşız 1 yıldır beraberiz ve sadece 1 aydır sözlüydük annesi yüzünden söz atıldı aramızda sorun var mı hayır yok 31 yaşında bir adam bende 27 yaşındayım bunlarada dışsardan kız alma pek yok kapalı tercihleridir ama benim açıklığım biraz battı kolumdaki dövmeyi dahi sakladım vs ayak uydurdum savaştım mücadele ettim ama iş adamda bitiyormuş 2 hafta sonra bunu analdım ben 10 gün aralıksız ağladım.. ama şimdi mantıklı düşündüğümde diyorum ki böyle annemi olur bir evlat nasıl etkide kalır hayatını anasımı yönetcek yada yatağa benle değil kimle gircek tövbe bişe dicektim de beynimin şirazesi kaydı benimde
Bende yaptırdığım gün ölmüştüm resmen 100 lük yaptırdım. Şeker çıkmadı bende. O yüzden tatlıya ekmeğe daha bi yumuldum.Gebelikteki diyabetin ilk teshisini kadin doğum uzmani yapar.yoksa hicbir gebe ayrıca endokrin doktoruna gidip seker yükleme yaptirmaz .sağlık ocağına bile gelmiyor hanımlar kadin dogum uzmanına gidiyorum diye.
Şimdi pofuduk merak ediyorum.seni pamuk gibi kıvama getirmek için ne gibi çabada bulundu nasıl nisana şu kadar kaldı diyecek kadar ikna oldun.buradan bakınca hersey çözülmüş hatta bu elbise nasıl diye resim atacaksın diye bekliyorum
tam asker-polis karısı olacak insanım, birkaç puanla kaçırdım
Pofuduk sözlün gelip burayı okuyacak mı?
Okumakla kalmasın ama takipçilerle soru cvp şeklinde bi açık oturum yapalım.
Eeee hak ettik bunu.
okusa bize de trip atar şımarık zengin çocuğu tam emre tipi bu da
Peki bizim gebeler gebeliklerini nasıl nazla geçiriyor doktorlara neler anlatıyor biliyor musunuz?hangisini dinleseniz bu hasta dersiniz o yüzden hepsine hasta gozuyle bakiliyor.zorunlu diye bir ibarede yok ben anlatiyorum riskleri ister kabul eder ister etmez tamamen kendi sorumlulugu ama ben ileriki durumlar icin imzamı alırım. İlk gebeligimde cikmadi ama ikincide çıkabilir belki 3ude dogursam yaptıracağım ben sahsenBende yaptırdığım gün ölmüştüm resmen 100 lük yaptırdım. Şeker çıkmadı bende. O yüzden tatlıya ekmeğe daha bi yumuldum.
Sonradında ingilterede yaşayan bi tanıdığım orda bu testin sadece şeker belirtisi taşıyan hamilelete yapıldığını söyledi. 3 tane çocuğu var ve hiç yaptırmamış. Burda herkese yapıldığını duyunca şaşırmıştı.
O yüzden bende karatayı destekliyorum açıkcası. Ben biraz kadının sözlerinin çarpıtıldığını düşünüyorum. Normal zamanda bile zaten şeker yemek ekmek yemek çok sağlıklı bir durum değil( sağlıkçı değilim ama mesleğim gereği etkilerini biliyorum) hamileyken bebeğide etkiler diyo kadın. Bu testin zorunlu oaltak herkese yapılmasına karşı. Şimdiki akşım olsa bende yaptırmazdım. Bi daha hamile kalırsam bende yaptırmamayı düşünüyorum.
Benim mesajımı cevaplamiyorsun demek.ben demiştim zaten pofuduk beni alintilamaz elit oldu artik o diyesenin mesajını cevaplamıyorum, küçük konseyi anlatacağım çünkü, orda cevabını alacaksın.
pamuk kıvamında da değilim pek şu an, sadece eskiye dönme emareleri gördüğüm için "acaba" diyorum.
naz denen şeyin nedemk olduğunu pek bilmediğin için o taraftan düşünmedim hiçPeki bizim gebeler gebeliklerini nasıl nazla geçiriyor doktorlara neler anlatıyor biliyor musunuz?hangisini dinleseniz bu hasta dersiniz o yüzden hepsine hasta gozuyle bakiliyor.zorunlu diye bir ibarede yok ben anlatiyorum riskleri ister kabul eder ister etmez tamamen kendi sorumlulugu ama ben ileriki durumlar icin imzamı alırım. İlk gebeligimde cikmadi ama ikincide çıkabilir belki 3ude dogursam yaptıracağım ben sahsen
Elimize düşmeyi hiç istemez : )"bi de ben anlatayım" dedi evet de direk "gir şurdan oku" diyemem yani. onun ağzından yazıp cevapları ona atabilirim belki ama o zaman da googlelayıp bulması çok kolay olur, bilemiyorum o yüzden.
Ben çok iyi biliyorum normal doğum yapmış evi sağlık ocağının karşısı kocasını yollamış ebe eve gelip yapsın iğnemi diyor.bugün aradim birini dün gezmeye gittim cok yorgunum yarin uğrarım belki dedi bende peki dedimnaz denen şeyin nedemk olduğunu pek bilmediğin için o taraftan düşünmedim hiç
Biçilmiş kaftansın canım.
Ama ben düzeni severim. Çok saçma çalışma saatleri var.
Kızım da o yüzden soruyor sanırım.
"Anne hafta sonu ne demek"
Hafta sonu mu? O da ne?
Bi şöyle olamadım yaBen çok iyi biliyorum normal doğum yapmış evi sağlık ocağının karşısı kocasını yollamış ebe eve gelip yapsın iğnemi diyor.bugün aradim birini dün gezmeye gittim cok yorgunum yarin uğrarım belki dedi bende peki dedim
PoFuduk denemeye karar vermişsin inşallah hakkında hayırlı olsun. Benimde eşim evlendikten sonra böyle bir triplere girmişti de ufak çaplı bi cinnetle soruna noktayı koymuştum. Boşanmaya karar vermem aklını başına getirmişti. Çünkü adam sanıyo ki ben asla onu bırakmam. Bulunmaz hint kumaşı ya.
Bi yerde okumuştum. Bi insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniz an onu kaybetmeye başlamışsınız demektir. Diye. Canlı canlı yaşadım bunu. Kaybetme korkusu bir şeyleri her zaman canlı tutuyor. Eğer aranızdaki sorunlar düzelirse. Bunu ona hissettirmende fayda var
Cok naz niyaz yapan biri olmadığım için arada kullanmaya başladım bu durumu sen demir gibiydin ne oldu diyor kolay kolay yatak döşek yatmam çok hastayım deyince adam inanıyor tabi.taktik gelistir biraz canimBi şöyle olamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?