9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !


zayıflığı geç direk özgüveni etkiliyormuş, ben ondan mı böyle oldum acep

şaka bi yana, bizim tosun 2 yaşına kadar emdi, ek gıda da alıyordu, ama emdi yani bırakmadı.
 
Cok naz niyaz yapan biri olmadığım için arada kullanmaya başladım bu durumu sen demir gibiydin ne oldu diyor kolay kolay yatak döşek yatmam çok hastayım deyince adam inanıyor tabi.taktik gelistir biraz canim
Deniyorum bende çok beceremesemdehatunum taş gibiydin noldu sana diyo adam39 derece ateşle bile kolik bebeği susturan karısı bu hallere düşünce inanamıyı adam
 
Benim oglum 30 aylikti kestimsık sık hasta oluyor mu olmuyorsa devam et emzirmeye.ben işe gittigim icin yemek yerdi ama ben evde oldugum zaman yemezdi sen evdesin diye sana güveniyor sık hasta olmuyorsa kesme bence de
 
ahan da hepsini okudum bitirdim konsey toplantısını anlatayım.

aynı şeyler tekrar tekrar konuşuldu evet, hani "evlenince de rahat bırakmazlar, kocanda da seni koruyacak kalıp yok" kısımlarını tekrarlamıyorum.

nişan yapmak istemiyorlar. ben dedim ama benimkiler bi kızarsa duman attırır dedim. özetle bunlar ota boka küsüyormuş, nişana 1 ay kalmış ortada dünür yokmuş, bu yaştan sonra dünür mü pışpışlayacaklarmış, nişan zamanı bunların gene salak salak şeylere küsüp tribe girmeyeceklerine ne garantileri varmış, bu insanlarla beraber bu koşullarda nişan yapıp el gün içine çıkmak istemiyorlarmış, çocuk oyuncağına çevirmişler ama bizimkilerin oyun yaşı geçeli çok olmuş, karşıdakilerde hiç çocuk evlendirecek olgunluk yokmuş, gitsinler ötede oynasınlarmış.

sonuca geleyim, bu koşullarda nişan yapmak istemiyorlar. aramızda konuşacakmışız, ya iptal edecekmişiz ya erteleyecekmişiz ama bu şartlarda nişan yapılmayacakmış, zaten ortada erkek ailesi diye bi şey de yokmuş, bizi deli mi kovalamış da kendi kendimize koşturuyormuşuz.

 

ben bişi annamadım konsey ne konseyi bunları söyleyenler kimler beynim errorrrrr
 
Bu tepkiyi keşke daha önce verselerdi kız evinin nazını çeken bir oğlan evi var mıydı acaba.biz bunları coooook önceden fark ettik ortada dünür yok bu nasıl dünürlük diye.ne arama var ne sorma sürekli bir bahane daha kızı almadılar nereden geliyor bu rahatlık tabiki senden geliyor senden alıyorlar desteği. Nasılsa vazgecmezler diye düşündü oglan evi ve umursamadilar hic
 
he ok sizinkiler istemiomu bi nevi haklılar çünkü rotada harbiden dünür yok bu ne la :)


Vallahi aileni takdir ettim şu senin yaşadığın sıkıntının belki onda birine şahit oldular ama onlar bile erteleme kararını çat diye aldı.

Bence en doğru karar ve olması gereken tam da bu

valla onlar da farkındaydı da, karşı taraftan gereken olgunluğu göremeyince mecburen idare ettiler. çünkü karşı taraf direk rest çekecek durumda, sözlümle bana kıyamadılar, bi de biz zorluk çıkarmayalım, onlar olgun değil biz olgun olalım dediler.

ama şu an durum ikili ilişkiden çıktı artık, bu insanlarla el gün içine çıkmak istemiyorlar.
 
ben birkaç kere ertelemek istedim de, "insanlara söylendi kızım tarih, ertelemek yakışık alır mı" falan dediler, baktılar ki nişan yapsak da rezillik çıkacak, "ya erteleyin ya iptal edin" dediler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…