- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.061
Bence ailen karşı tarafı değil seni idare etti birazda
Karşı taraf direkt rest çekecek gibiydi demek ne demek pofuduk korkudan mi sustular.ailesi rest çekiyor madem damat adayı sahip çıksın kızıma da hak ediyor mu bakalım benim kızımı desin.bunu okumayaydim iyiydivalla onlar da farkındaydı da, karşı taraftan gereken olgunluğu göremeyince mecburen idare ettiler. çünkü karşı taraf direk rest çekecek durumda, sözlümle bana kıyamadılar, bi de biz zorluk çıkarmayalım, onlar olgun değil biz olgun olalım dediler.
ama şu an durum ikili ilişkiden çıktı artık, bu insanlarla el gün içine çıkmak istemiyorlar.
Oh be ben rahatladım burda. Ailen çok güzek bi adım atmış. Kendi çocuklarını takmadıkları gibi senin anne babanıda takmıyolardı.
defalarca dedim ya arıyolar mı, niye aramıyolar kız tarafısınız siz vs vs ailen doğru karar almış
ama bu insanlarla er geç insan içine çıkacaklar
Karşı taraf direkt rest çekecek gibiydi demek ne demek pofuduk korkudan mi sustular.ailesi rest çekiyor madem damat adayı sahip çıksın kızıma da hak ediyor mu bakalım benim kızımı desin.bunu okumayaydim iyiydi
Karşı taraf direkt rest çekecek gibiydi demek ne demek pofuduk korkudan mi sustular.ailesi rest çekiyor madem damat adayı sahip çıksın kızıma da hak ediyor mu bakalım benim kızımı desin.bunu okumayaydim iyiydi
şimdi onlar düşünsün.
nişanda ev sahibi biziz, adam nişanı yapmak istemiyor işte. yeterli hakaret değil mi anlayana? belki çeki düzen verirler, vermezlerse de onlar düşünsün artık.
Nasil sahip cikilmaya ihtiyacın yok pofuduk onlara karşı seni savunur mu senin kararlarının arkasında durur mu sehzade.arada neden kalsın seni savunamadi işte pofuduk istemiyor bende istemiyorum demedi adam.iyi olur aslinda dedi seni yem olarak attı ortaya tüm gözler sana çevrildi. Sorun çıkaran hep sensin onlara göre aramamalarinin cevabida bu ailecek bir cezalandirma huylari var bile isteye aramadilar istebenim sahip çıkılmaya ihtiyacım olmadığını biliyorlar o ayrı konu. öyle bi restleşmede sözlüm arada kalacaktı, kıyamadılar. aile ortada çünkü.
he ya direk rest çekecek ne demek
şimdi niye onlar düşünüyo zaten ikide bi seni arayıp nişan nasıl olacak alışverişe gidilecek mi vs vs diye seni arayıp sormuyolardı ki, o zamanda sana dedim niye arasınlar ki dedin şimdide zaman yok nişan mayısta diyosun e o zamanda zaman yoktu aramalıydılar yani
şimdi. rest çekecek durumda değiller mi, neden
Nasil sahip cikilmaya ihtiyacın yok pofuduk onlara karşı seni savunur mu senin kararlarının arkasında durur mu sehzade.arada neden kalsın seni savunamadi işte pofuduk istemiyor bende istemiyorum demedi adam.iyi olur aslinda dedi seni yem olarak attı ortaya tüm gözler sana çevrildi. Sorun çıkaran hep sensin onlara göre aramamalarinin cevabida bu ailecek bir cezalandirma huylari var bile isteye aramadilar iste
Düğünü yapmazsa yapmasın ya bundan niye cekiniyorsunuz.koca olacak bu adam sana bir evin bir kadının cocugun sorumlulugunu alacak.diyelim sen calisamadin ne olacak bakamayacak mi bu adam sana 27 yaşına gelmis ya tek korkunuz adam düğün yapmazsa.yapmazsan yapma kendi butceme gore salon tutarim sizde misafir gibi gelin her yükün altindan kalkarim diyemiyor bu adam.daha büyümemiş bu inanki baba olabilir mi çocuklarına bu adam ya.yazdığım kadarıyla nasıl insanlar olduklarını anladınız işte, bizimkiler bi şey dese "oğlum bize böyle dediler, oğlum bize bunu nasıl derler, oğlum bize bunu niye dediler" falan uzayıp giderdi, kıyamadılar.
ev konusunda mesela, bizimkiler "yeni evlilerin iki aileye de belli miktar uzak oturması daha uygun" dediler. olmazdan kasıt bu. bu şekilde reddettiler. direk "olmaz, onay vermiyorum, istemiyorum" tarzı şeylere girilseydi, "ben de yapmıyorum düğünü" der çıkarlardı, ki biliyorsun hep öyle yaptılar, orda olan bize olurdu.
çok güzel cezalandırdılar, alkışlıyoruz. açıklasınlar şimdi nişanın neden iptal olduğunu o çok önemsedikleri "ele güne".
el gün bu konuda bahsi geçen herkes için önemli bence
Cok kolay aciklarlar.siz nasil isterseniz öyle olsun dedik yine de yaranamadik derler.el gün size sormayacak mi neden nişan olmadi diye ne diyeceksiniz arayip sormadilar umursamadilar mi diyeceksiniz.elin adami daha nişan bile olmamış böyle mi olur bu işler demekki bizim kızı istemiyorlar derçok güzel cezalandırdılar, alkışlıyoruz. açıklasınlar şimdi nişanın neden iptal olduğunu o çok önemsedikleri "ele güne".
Sürekli sıkıntı çıkıyorsa ertelenmez bitirilir.sevgili gibi cok yoruldum biraz ara verelim denmez ki.onlar bizim gibi aileyi nereden bulacak derler çok sanslisin diyen bile olmustu sana.onlar icin bir kayıp söz konusu degil ki bakalim görelim havasindalarbizim için değil. biz çıkar aslan gibi söyleriz, "o olgunluğa gelememişler, sürekli sıkıntı çıkarıyorlardı erteledik" deriz. onlar ne diyecek?
Sürekli sıkıntı çıkıyorsa ertelenmez bitirilir.sevgili gibi cok yoruldum biraz ara verelim denmez ki.onlar bizim gibi aileyi nereden bulacak derler çok sanslisin diyen bile olmustu sana.onlar icin bir kayıp söz konusu degil ki bakalim görelim havasindalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?