9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ailende ailesinden ve adamdan hoslanmiyor degil mi?
Pofuduk Sorsana ailene rizalari varmi yokmu iclerine siniyormu sinmiyormu diye?
Iclerine sinmiyordur eminim..ama sen cok istiyorsan bize laf düsmez kafasindalar.

Bence okadar sacmaliktan sonra bu isin hayirli bir tarafi var gibi gözükmüyor.
Bile bile atese yürüyorsun ..

işte bitiremedik ki biz.

benimkiler de diyor ki "siz bi toparlayamadınız, denemek istiyorsanız sizin kararınızdır, ama aile gerektiği gibi davranmıyor, bu şartlarda nişan yapılmaz."
Aile gerektigi gibi davranmıyor ama damat adayi davraniyor mu.aileniz damat adayının sorumluluk bilincinde oldugu kanaatine varmış mı. Sahsen benim kızım olsa vermem

"belki çok mutlu olacaksın, bilemeyiz, ama şimdi görünen bu" diyorlar. direk fikir soramam, çünkü net cevap vermiyorlar.

Pofuduk annen ile paylasiyormusun herseyi? Adama rest cektigini vsvs.. onun aramadigini vs..
En azindan biraz anlatsan iyi olur..
Biri seni durdurmazsa sen bu adamla evlenirsin.
Mantikli düsünemiyorsun cunku gercekten..

Pofuduk annen ile paylasiyormusun herseyi? Adama rest cektigini vsvs.. onun aramadigini vs..
En azindan biraz anlatsan iyi olur..
Biri seni durdurmazsa sen bu adamla evlenirsin.
Mantikli düsünemiyorsun cunku gercekten..

biliyorlar. nişandan vazgeçtiler işte.

Aileside hic aramadi degilmi?
Bunlardan hicbir cacik olmaz...
Sallayin gitsin ya. Ben bile bunaldim.
Böyle sacmalik ömrümde görmedim.
Onlarin keyfini mi bekleyeceksiniz yahu..ne umursamaz terbiyesiz insanlar.
Ben olsam silir atarim..
Hem adam umursamaz hem ailesi ..rezalet resmen.
Sende adam dün aradi bulusmak istedi diye yelkenleri suya indirme hemen.
Seni kac gün habersiz birakti takmadi ya!
Ne cabuk unuttun bunlari..

Ben de muhakkak her şey haberim olmalı.

Ama mesela memlekete gidiyoruz. Saat olmuş 11. Eee hadi dedemlere gidelim. Yahu tamam sen alışıksın karşıyı düşün.
Gelinle beraber oturuyorlar. Yenge isyanyanlarda artık. Tek oğlan!!!

unutmadım zaten hiçbir şeyi.

ben bu nişanı ertelersem, bu işi bitirmeden, ölçe biçe, burnunu sürte sürte yol alabilirim. acelem olmaz, incesini uzununu tartarım, adama bakarım, normale dönüyor gibi görünüyor çünkü şu an, sabah uyanınca mesaj atmış mesela, uzun zamandır atmıyordu. uyandığımdan beri kesik kesik mesajlaşıyoruz, asker öncesi dönem gibi şimdilik. ama bugün böyle diye hop atlayamam ki. zamana ihtiyacım var her türlü.

yazık ya gerçekten çok üzülüyorum öylelerine.

O sürede deseler aile rest çekecek gibiydi şimdi ne değişti peki simdide pesinizde koştukları yok zaten.aaa nişanı ertelediler durun kendimize bir çeki düzen verelim derler mi bu aileler.ayrılsaniz umurlarinda mi nişan iptal oldu deseniz ne diyecekler ki himm peki siz bilirsiniz der geçerler. Aa dünürüm olmaz öyle şey oturup konuşalım bir orta yol bulalim mi diyecekler

elimizden geleni yaptık ve tahammül edecek sabrımız kalmadı, değişen bu.

ben zaten resti çektim, şu an ayrılsam ayrılmasam fark etmiyor, gözden çıkardım.

beni istiyorsa ailesine çeki düzen mi verir napar o düşünsün biraz da.

Gidersin görüsmeye tabiki..adamin yüzüne gözüne hasret kalmissin.
Bir ask kirintisina muhtac hale gelmissin bunu algilayabiliyormusun??

Hem herkes hasta herkesin borcu var hepimiz insaniz.
Biz ölü numarasi yapiyormuyuz? Yapmiyoruz.
Niye? Cunki manyak degiliz.

Valla sinirlerim bozuldu benim.
Ne bu adam ne bu aile bir gram degerinizi hak etmiyor.

Neyse git konus bakalim adam ne diyecek..gözünü kulaklarini iyi ac.

Senin zamana ihtiyacin oldugunu anliyorum bir yandan ama öteki yandan sana dünya zaman verseler
yine hicbirsey anlamazsin diye düsünüyorum.

kimi gözden çıkardın sevgilini mi, ayrılmasan da gözden çıkardın yani

valla artık yolun sonundayım, tek bir parmak kıpırdatacak halim dahi yok. bundan sonrası onda.

- ödevini yaptınmı
- Hayır
- neden
- evde sular kesikti

evde sular kesik cümlesini istersen açıklama olarak kabul eder hatta ek yaparsın: çok mantıklı, bi insan pisken nasıl ödev yapar su olmayınca duş alamadı alamayınca ödev yapamadı diye, ama pekala bahane olarak da kabul edebilir : suyla ödev ne alaka da diyebilirsin

sorun şu: sen açıklama olarak kabul ediyosun söylenenleri biz ise bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…