9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bahane değil de açıklamaysa eğer, ıspatlamasını istedim işte. bahaneyse aynı havada devam eder, açıklamaysa bi şeyler yapar.

Ben önümüzdeki olacak seyleri simdiden söyleyim.
Pofudugun ailesi istemeyecek pofudugun bu adamla evlenmesini ama pofuduk ailesine karsi cikacak.

Ben önümüzdeki olacak seyleri simdiden söyleyim.
Pofudugun ailesi istemeyecek pofudugun bu adamla evlenmesini ama pofuduk ailesine karsi cikacak.
Ben de söyleyeyim bari, adamın ailesi istemeyecek.
Sonra esas kız evlerine gidip ikna konuşmaları yapacak. Tabiki bunun kibar tabirleri kullanılarak sevgili kafada savunulup, konuşmanın gerekliliği akla ve mantığa sığdırılacak.
Sonrası belki evlilik...

Yarın bulusmak yerine eve çağırıp ailenle birlikte nişan olmıcak diye tebliğ etseniz bence daha dogru olur, hem haa bu kızın da bi ailesi vardı der hem deailenin önüne yem olmak nasıl biseymis anlar

onu ben yapmam. beni düşürdüğü duruma onu düşürürsem ondan farkım kalmaz, "ailene söyle az geri bassın" deme hakkım da olmaz.

akşam buluşacağız, yarın dediysem yanlış demişim. ben bunu söylediğimde bi ailem olduğunu yeterince hatırlayacak(lar) zaten.

o bi kere olur canım ya. hayvan terli.

İyi de damadın ve ailesinin zaten nişan gibi bir derdi yok. Nisan ayı bitiyor, mayısta da nişan demiştik, ne hazırlık ne birşey, bırak hazırlığı arama sorma bile yok. Yapsanız da nasıl yapacaktınız ki.
Onlarda bunun bir deprem etkisi yaratacağını sanma, artık birazcık gerçekçi olsan...

ben gerçekçiyim de, o görsün bunu söylediğinde ailesinin tavrını, sonra da bana gelip "ailem seni çok seviyor ama sen onları istemiyorsun" diye bikbiklemesin.

Nişan ertelenir ertelenmesine, ondan sonrası başı sonu belirsiz bir ilişki.
Başa bile dönmek değil bu, daha kötü, sürüncemede geçen zaman...

nişanı fi tarihine ertelemeyeceğiz zaten, ertelenecekse ne zamana erteleneceği de konuşulur, hatta el değmişken düğün tarihini de koyarız, ailesinin tavrına da o baksın.

ben gerçekçiyim de, o görsün bunu söylediğinde ailesinin tavrını, sonra da bana gelip "ailem seni çok seviyor ama sen onları istemiyorsun" diye bikbiklemesin.
O görse de seni sorumlusu olarak da tutacak. Zannetme ki aaa pofuduk doğruymuş diyecek.
Ve seni yine ben seni mutlu edemiyorum bahanesiyle bırakabilir. Senin bir türlü kestirip atamadığını o yapar.

Gerisi de artık senin ailesinin ayaklarına gidip ikna gücünle alakalı...

nişanı fi tarihine ertelemeyeceğiz zaten, ertelenecekse ne zamana erteleneceği de konuşulur, hatta el değmişken düğün tarihini de koyarız, ailesinin tavrına da o baksın.
Güldürme beni pofuduk, gerçekçi olsan demiştim :)
Adam ailesinin rızası olmadan evlenmeye gün konuşacak öyle mi?
Ya da yeni bir nişan tarihi belirleyecek ha??
Bu beklentilerle gitme o görüşmeye, buralara hiiiiç gelemezsiniz.

niye gidip ikna edeyim peki tekrar? bu bi kere yapılır evet, yanlış anlaşılma olmuşsa iyi niyet gösterilir. ama aile sürekli pışpışlama-ikna edilme-özür tarzı bi taraflarının kaldırılmasını bekliyorsa ve bunu alışkanlık haline getirmişse o zaman hiç uğraşamam. büyüselermiş vaktiyle.

nişan tarihini zaten ikimiz koymuştuk, yine yapabiliriz neden yapamayalım?
düğün tarihi de koyabiliyor mu bi bakalım. daha düğün tarihi konmamıştı zaten.

ki net tarihler de konamaz artık, nah salon buluruz çünkü artık istediğimiz tarihe. aralık belirleriz, hangi gün uyarsa.

İşte bunu şimdi söylüyorsun da icraatte nasıl olduğunu hepimiz az çok biliyoruz.
Birşeyleri aklına yatırmak için inanılmaz şekilde çalışan bir yapın var. Onun da bir olurunu bulursun içinde.

İşte bunu şimdi söylüyorsun da icraatte nasıl olduğunu hepimiz az çok biliyoruz.
Birşeyleri aklına yatırmak için inanılmaz şekilde çalışan bir yapın var. Onun da bir olurunu bulursun içinde.

olurunu bulmak anlamında söylemiyorum, ilkini iyi niyet göstermek için yaptım ama ikincide alışkanlık edineceklerini biliyorum. ben bunu göze almam. çok pis küfrederim, tutamam kendimi o zaman.

Bak sen hala kafanda nişan düğün tarihi konularını kafanda şekillendiriyorsun da bu öyle olmayacak. O adam bunu yapmayacak.
Yeni nişan tarihi bile belirlemez, aklının bir köşesine al da karşılaşınca en azından bu ihtimali de duymuştum dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…