- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.121
olurunu bulmak anlamında söylemiyorum, ilkini iyi niyet göstermek için yaptım ama ikincide alışkanlık edineceklerini biliyorum. ben bunu göze almam. çok pis küfrederim, tutamam kendimi o zaman.
uğraşmam diyosun ugrasan gene sensin
Bak sen hala kafanda nişan düğün tarihi konularını kafanda şekillendiriyorsun da bu öyle olmayacak. O adam bunu yapmayacak.
Yeni nişan tarihi bile belirlemez, aklının bir köşesine al da karşılaşınca en azından bu ihtimali de duymuştum dersin.
ona bıraktım bundan sonra uğraşmayı. nişanı da erteliyorum. ya da iptal artık her ne olacaksa.
iyiniyeti anladılar mı, hatta onlara göre onlar iyiniyetli ve verici sen nankör ve soguksun
aslında sen değil ailen erteliyo sana kalsa zamanın yoktu mayısta nişan vardı
Vaaay konun sayesinde popi olmuşumrahat ol bacım, aramızda elit yok hepimiz otobüs bebesiyizhatta en popüler en elit sensin, otobüslerin seviyesini yükseltiyorsun şu an
Kim elit Pofuduk karar veray hayır o daha elit ya. bak kıskandım. otobüse halkın arasına inmeye tenezzül etmemiş resmen
Hahahahahaah kızlarsoruyor mu diyor muhabbete geldün benim şehzadeye sizden bahsettim, "sen bi çekil bi de ben anlatayım, adını ver bana sitenin" dedi, "irkeksin namahremsin sen giremezsin" dedim"kadınlarsoruyor mu neydi vardı öyle bi site" dedi. ay kombinasyonunu yidiğim
Zeeeengiiin Pofuduuuk, zeeeengiiiin Pofuduuuukyaaa demesene öyle
BU MESAJA KAHKAHA ATTIMtam asker-polis karısı olacak insanım, birkaç puanla kaçırdım
Gördün müBenim mesajımı cevaplamiyorsun demek.ben demiştim zaten pofuduk beni alintilamaz elit oldu artik o diye
Burdayım bacımCevabını alacaksın dedi bide beni parasıyla dövecek burcuuuuu koş yetiş eziliyorum çok şiddet gördüm
Hay ağızlarını öpeyim, affedersin. Sonunda biri mantıklı bir çıkış yaptıahan da hepsini okudum bitirdim konsey toplantısını anlatayım.
aynı şeyler tekrar tekrar konuşuldu evet, hani "evlenince de rahat bırakmazlar, kocanda da seni koruyacak kalıp yok" kısımlarını tekrarlamıyorum.
nişan yapmak istemiyorlar. ben dedim ama benimkiler bi kızarsa duman attırır dedim. özetle bunlar ota boka küsüyormuş, nişana 1 ay kalmış ortada dünür yokmuş, bu yaştan sonra dünür mü pışpışlayacaklarmış, nişan zamanı bunların gene salak salak şeylere küsüp tribe girmeyeceklerine ne garantileri varmış, bu insanlarla beraber bu koşullarda nişan yapıp el gün içine çıkmak istemiyorlarmış, çocuk oyuncağına çevirmişler ama bizimkilerin oyun yaşı geçeli çok olmuş, karşıdakilerde hiç çocuk evlendirecek olgunluk yokmuş, gitsinler ötede oynasınlarmış.
sonuca geleyim, bu koşullarda nişan yapmak istemiyorlar. aramızda konuşacakmışız, ya iptal edecekmişiz ya erteleyecekmişiz ama bu şartlarda nişan yapılmayacakmış, zaten ortada erkek ailesi diye bi şey de yokmuş, bizi deli mi kovalamış da kendi kendimize koşturuyormuşuz.
1- onunla son hesaplasma isteginize karsılık "seviyorum, ne alakası var, evet bazı davranısların beni yordu ama ayrılmak gibi bir niyetim yoktu" yanıtını aldıgınızı varsayalım,
ne yaparsınız?
kedinizin bu durumda olumlu düsüneceginizi bilip ailenizin bohca yollamama istegine hak vereceginiz icin mi yüzlesmek istiyorsunuz?
2- madem ki bu kadar ailenize baglı;
"yüzükler bende, siz bohcayı yollamaya yanaşmıyorsanız ben onları bir zarfa koyup temsili olarak postalayacagım, bu iş bitsin istiyorum artık, haberiniz olsun" diyin bakalım ailenizin tavrı degisiyor mu degismiyor mu?
bu sorularımı ısrarla yazmama ragmen yanıt vermediginize göre bizim cıkarımlarımıza bıraktınız.
1- evet barısırsınız, hatta gorusmenizin adımı da bunun icin.
2- ilk yanıtınız bu dogrultuda oldugu icin onu yapmaya da cesaretiniz olmaz.
3- "karsı tarafın ailesinin haberi var mı bir ogrenelim" kararına baglı olarak sessizligin hicbir manası yok, cünkü yanıtı sizin ikili ilişkinizdeki problemi ortadan kaldırmıyor.
peki ben ne yapayım? "tavrına bak" dedin tavrına baktım. "sevmiyor, umursamıyor, kaybetmekten korkmuyor" işaretleri yok. ama yaptıkları affedilir şeyler değil, ben ne yapayım?
benim sahip çıkılmaya ihtiyacım olmadığını biliyorlar o ayrı konu. öyle bi restleşmede sözlüm arada kalacaktı, kıyamadılar. aile ortada çünkü.
yazdığım kadarıyla nasıl insanlar olduklarını anladınız işte, bizimkiler bi şey dese "oğlum bize böyle dediler, oğlum bize bunu nasıl derler, oğlum bize bunu niye dediler" falan uzayıp giderdi, kıyamadılar.
ev konusunda mesela, bizimkiler "yeni evlilerin iki aileye de belli miktar uzak oturması daha uygun" dediler. olmazdan kasıt bu. bu şekilde reddettiler. direk "olmaz, onay vermiyorum, istemiyorum" tarzı şeylere girilseydi, "ben de yapmıyorum düğünü" der çıkarlardı, ki biliyorsun hep öyle yaptılar, orda olan bize olurdu.
elimizden geleni yaptık ve tahammül edecek sabrımız kalmadı, değişen bu.
ben zaten resti çektim, şu an ayrılsam ayrılmasam fark etmiyor, gözden çıkardım.
beni istiyorsa ailesine çeki düzen mi verir napar o düşünsün biraz da.
...bazı sebeplerden 5 senelik arkadaşlarımı bi anda sildim. koymadı mı koydu, ama öyle yapmam gerekiyordu ve yaptım. eksileri artılarından fazlaydı, yürütmenin anlamı yoktu.
...sabahlara kadar benimle beraber uykusuz kaldığı da oldu, çözüm aradığı da oldu, teselli ettiği de oldu. her durumda yanımda oldu. bi sıkıntım olmasa bile, çok kötü kavga etmiş olsak bile, ben her ihtiyacım olduğunda yanımda oldu. gerçekten zor zamanlar geçirdim, psikolojim ciddi anlamda bozuldu, telefona yapışık yaşadım bazen, yarım saatte üç kere aradığım oldu, hepsini açtı.
...askerden döndü, ailesi bize gelip işi ciddiye dökmeden kaç kere buluştuk hatırlamıyorum, o ara biraz sıkıntılı bi dönemdi, aynı anda ankara'da olamadık, 2 veya 3 olabilir. ailesi geldikten sonra sıkıntılar başladı, aldı yürüdü, bitmedi, adamın ilgisi de azaldı.
yaşadıklarım çok ciddi sorunlardı biliyorum, benim yanımda olmadı biliyorum, istediğim veya beklediğim gibi davranmadı onu da biliyorum.
sevilmemeyi veya önemsenmemeyi kabul edecek bi kadın değilim zaten, onu da söyleyeyim.
sevilmediğimi hissettiğimde neden gitmedim? gidemedim. bakıyorum, öyle çok belirgin bi dönüm noktası yok. azalma belirtisi yok. ocaktaki tartışmadan sonra bile yok, o zaman da aradığımda ulaşıyordum. konuşuyorduk. ben aramazsam o arıyordu. kavga ediyorduk evet, ama yine de konuşuyorduk. neye kızdığımı, ne istediğimi dinliyordu, kendi sebeplerini anlatmaya çalışıyordu. böyle değildik yani. biliyorum benim için ailesini karşısına almadı, benim arkamda benim istediğim gibi durmadı ama beni de hiç böyle bırakmamıştı. buluşmaya karar verip iptal ettiğimiz de çok nadirdir, onlar da benim onayımla oldu. unuttuğu olmadı.
cenazeden sonra bi dönemde bi şey oldu, bilmiyorum. kırk gün olmadı daha ama saymadım net. ondan sonra bu açık açık unutmalar, umursamamalar başladı. öncesinde böyle değildi.
çekip giderdim, en ihmal edilmemem gereken zamanda ihmal edildim. asla kabul edilebilir değil. sebebi ne olursa olsun, bana bu şekilde davranmamalıydı.
olay çok basit ve netti aslında, ikimizin de morali bozuk, benim ailemle onun arasında asla sorun yaşanmadı, ben onunla ve onun ailesiyle sorun yaşıyorum, ama o hem benimle hem ailesiyle sorun yaşıyor. yani bu sıradan bi tartışma değil, ikimizin de psikolojisi bozuk. birbirimize çok destek olamadık çünkü daha önce hiç böyle fikir ayrılığı sebebiyle ikimiz arasında sorun olmadı.
biz sorun yaşıyoruz evet, belki yapması gerekeni yapmıyor evet, bana kötü davranıyor, ilgisiz, umursamıyor.
ama terazi diye bi şey var. öyle bi anda silip atılmıyor.
Kııız nişan yüzünden mi rahatsızlandı Pofuduk?buluştuk da çok konuşamadık, rahatsızlandı. "konusuyla ilgilenmeyen konu sahibi" olmamak için yazıyorum bunu şu an, yarın daha uygun zamanda açıklarım. iyi geceler diliyorum.
Kııız nişan yüzünden mi rahatsızlandı Pofuduk?
Geçmiş olsun.
Zaten olağanüstü bişey olmasa şaşardım geçmiş olsun yazık bak üzüldüm şimdi
Allah Allah, gittiniz mi hastaneye? Geçmiş olsun tekrar. Anne-baba kolesterolü, dayının borcu ve sizin nişandan başka sorunlar da mı var? En azından sizinle ilgili demek istiyorum.sağol.
sürüyle sorun var valla asıl sebep hangisi seçemedim de ben ilk defa bu kadar ani yükselip düşen ateş gördüm. ne olduğunu da anlayamadım.
ateşine ben bakmasam ben de inanmazdım.
Allah Allah, gittiniz mi hastaneye? Geçmiş olsun tekrar. Anne-baba kolesterolü, dayının borcu ve sizin nişandan başka sorunlar da mı var? En azından sizinle ilgili demek istiyorum.
Hiçbir erkeğe senin gibi kadın nasip olmamıştır yeminle
hayırlı olsun mutluluklar falan yazıyoruz sende şu an bişey yok falan diyosun ya onu derken bile kendini beyaz gelinlikler içinde hayal ediyosun, alt kat ev olayı da durup durup sevismeye geldi dayandı demek ki artık hormonlar da sos veriyo
inanırdın pofuduk bunu sana telde de söylese inanırdın, oğlumda 1 yaş aşısı oldu 3 tane, ateşi dün 38.8 di bişey olmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?