9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

olurunu bulmak anlamında söylemiyorum, ilkini iyi niyet göstermek için yaptım ama ikincide alışkanlık edineceklerini biliyorum. ben bunu göze almam. çok pis küfrederim, tutamam kendimi o zaman.

iyiniyeti anladılar mı, hatta onlara göre onlar iyiniyetli ve verici sen nankör ve soguksun

gideyim göreyim o zaman.

iyiniyeti anladılar mı, hatta onlara göre onlar iyiniyetli ve verici sen nankör ve soguksun

anlamadılar. ben iyi niyet gösterdim, karşılığında iyi niyetten zerre anlamadıklarını gördüm.

gittim diye pişman değilim biliyor musun? bunları gördüğüm iyi oldu benim. yoksa hep "acaba" derdim. kıymet bilecek insanlar değiller, bunu net söylüyorum şu an. gitmesem bilemezdim.

rahat ol bacım, aramızda elit yok hepimiz otobüs bebesiyiz hatta en popüler en elit sensin, otobüslerin seviyesini yükseltiyorsun şu an
Vaaay konun sayesinde popi olmuşum
ay hayır o daha elit ya. bak kıskandım. otobüse halkın arasına inmeye tenezzül etmemiş resmen
Kim elit Pofuduk karar ver
Hahahahahaah kızlarsoruyor mu diyor muhabbete gel
yaaa demesene öyle
Zeeeengiiin Pofuduuuk, zeeeengiiiin Pofuduuuuk
tam asker-polis karısı olacak insanım, birkaç puanla kaçırdım
BU MESAJA KAHKAHA ATTIM
Benim mesajımı cevaplamiyorsun demek.ben demiştim zaten pofuduk beni alintilamaz elit oldu artik o diye
Gördün mü MazlumuGetirinBana dediydim ben sana
Cevabını alacaksın dedi bide beni parasıyla dövecek burcuuuuu koş yetiş eziliyorum çok şiddet gördüm
Burdayım bacım Savulun zenginler, tırsın elitler
Hay ağızlarını öpeyim, affedersin. Sonunda biri mantıklı bir çıkış yaptı

AYRICA NEDEN HER ÖNEMLİ GELİŞME BEN İŞTEYKEN OLUYOR?!

Gelince yaz bari pigme pofuduk , merak ederim valla

bu mesajı ısrarla yazmama ragmen yanıt vermemistiniz.
gelinen son noktada yine şaşırtmadınız,
neden cevap vermediginizi de anlamıs olduk böylece
en umursanmadıgınız anda "evet barışırım" dediginiz vakit ısrarla onu aramalarınıza ilişkin yazdıklarımız bile hafif kalacaktı cünkü, bunu siz de biliyordunuz,
simdi yine sizin cabanızla da olsa aradıgı icin eliniz güclü sanıyorsunuz,
hayatınızı kendinizi kandırmakla gecirmeyi alıskanlık etmissiniz resmen.

sakın ben aramadım, o peşimde kostu minvalinde acıklamalar yapmayın boşuna,
şu durumda rehberden herhangi bir yanlıs arama bile cok daha mantıklı olurdu.
whataspp ta kişiyi aramanız icin cok daha fazla islem yapmanız gerektigini herkes biliyor.
fakat kendi bahanelerinizi inanılır buldugunuz gibi onun şarj sacmalıgını da kabul edilir mi buluyorsunuz bilmiyorum ama ertesi gün birkez arayıp sonra konusmanız ve tek özür ailenizle "nişan yapsak mı yapmasak mı" seviyesinde konusabilmeniz icin yetmiş.
1 adım gelene 10 adım giderim karikatürünün gercek hayattaki trajikomik hali gibisiniz.

" 'tavrına bakın' dediniz, baktım" yazıyorsunuz fakat nedense sizi aramadıgı süre icerisindeki tavrını önemsememek icin cok gayret eden bir haliniz var,
simdiye kadar tavrına bakabilseydiniz daha ilk ayrılıkta, ailesini sectiginde "son kez goreyim" diye kapısına gitmiş olmaz, o durumda dahi "söz bozulsa bile biz sevgili olmaya devam ederdik" seklinde tuhaf açıklamalarda da bulunmazdınız.

peki ben ne yapayım? "tavrına bak" dedin tavrına baktım. "sevmiyor, umursamıyor, kaybetmekten korkmuyor" işaretleri yok. ama yaptıkları affedilir şeyler değil, ben ne yapayım?

siz o isaretleri görmemek icin emin olun çok ugrasıyorsunuz,
hem görmek istemedikten sonra karsınızda kocaman bir dag kütlesi cıksa "aa buralar düzlükmüş, çayır cimen ne güzel" diyebilirsiniz.
madem soruyorsunuz;
kac kere yazdık, affedilir olmayan seyleri affetmezsiniz bu kadar basit,
ya da ikna olmayı gectim degerlendirmeye almanız icin bile ciddi anlamda bir çaba gormelisiniz.
tam anlamıyla kıyaslanabilir bir durum olmasa dahi aldatan kocişin ciciek buketini görüp sevincle boynuna atlayan kadınlar gibi davranıyorsunuz.

benim sahip çıkılmaya ihtiyacım olmadığını biliyorlar o ayrı konu. öyle bi restleşmede sözlüm arada kalacaktı, kıyamadılar. aile ortada çünkü.

yine dönüp dolasıp "güzel insan sevgili ve kötü ailesi" noktasına gelmişssiniz.
yahu sizin bacagınız uyusup sinir krizi gecirdiginizde bir "nasıl oldun" diye merak etmeyen ve ailenizin de bunu bildigi kisiden bahsediyoruz, hala neyine kıyamıyorlar?
yazdıgınız dogru ise demek ki kızlarından cok daha degerliymiş bu damat.
ya da kızları evlensin de ne olursa olsun düşüncesindeler...

orada olan neden size oluyor?
bu kadar mı muhtaçsınız begenmediginiz o ailenin parasına?
hatta yakında eş seciminizi de buna dayanarak yaptıgınıza inanmaya baslayacagım,
bu kadar para ve aileye dayandırılan evlilik nadirdir,
bosuna bilmem kac tane bilezik istemedim diye övünmeyin,
"sevgimiz bize yeter hicbir seyimiz olmasa da olur" diyebilmek icin ise ikili iliskinizde bu cümleden cok uzaksınız... verilen deger ortada.

ayrıca sayfalardır konusuluyor yok kirada oturmayan anlamazmış falan. şu açıklamanıza ciddi ciddi inanıyorsunuz ya şaşırıyorum.
yahu ogrenciyken bile kirada oturmadım ben,
öyle bir gecmişe ragmen neleri göze aldım aklınız hayaliniz durur.

güldürmeyin lütfen, siz hangi resti cektiniz?
ilk bohca tehdidinize ragmen sonradan kovuldugunuz eve geri döndügünüz mü?
kıyamadıgınız yüzüklü olan mı?
yoksa gelmesi icin yaptıgınız tuhaf arama girişimlerinin dahil oldugu mu?
şafak sayarlar ile degerlendirme yaparsanız olacagı bu zaten.

ayrıca ev arkadaslarınızla ilgili yasadıgınız sorunu sevgiliye baglamadan "sorumluluk almamak" olarak degerlendirseydiniz haklı bulabilirdim,
üstelik bu durum şu anki ilişkiniz ve yasadıgınız sorunlar icin de belirleyici olurdu.
fakat şu haliyle sevgiliden ibaret bir hayat tarifliyorsunuz bence,
bu dogrultuda arkadaslarınızı eleştirmeniz de komik oluyor.

kavgalı oldugunuz zamanlara dair yazdıklarınız; sizin aramaktan cekinmemeniz, onun sorunsuz bir sekilde karsılaması vs. ilişkinizle ilgili fazlasıyla bilgi veriyor zaten.
gercekten siz birbirinizden başkasıyla yapamazsınız...

9 yıl degil 1 ay bile olsa evlenin derim artık,
sizden baska hickimse şimdiye dek yasadıklarınızı normal karsılayıp hicbir sey olmamıs gibi devam edemez çünkü.
ailelerin de yüzgöz olmasını, el günü bosuna kafaya takmayın,
yine mutlu mesut gözlemli, şenlikli bir ev ortamı her seyi unutturur...

aylar yıllar sonra yeni konular açarsınız,
"cocugu yetistirmeme bir sürü kisi karısıyor, evliligimiz başbaşa geciremiyorum, tüm bunları kocama dinletemiyorum... o aslında cok mükemmel ama ailesi kötü" diye.

daha önceden de yazdıgım gibi; kocişinizle mutluluklar dilerim.

son olarak;
yazdıklarınızı mümkün oldugunca kısaltmaya calıştım, belki bu haliyle cümleleriniz arasındaki celiskiyi de daha net görürsünüz.

öncelikle sevgisizlige, önemsenmemeye dayanamıyor degilsiniz, onunla evlenmemeye dayanamıyorsunuz.

özetle, siz teraziyi cok yanlış anlamıssınız.
aldatılan veya siddetin yasandıgı evdeki kadınlara eski günlerine sarılıp kocalarını bırakmamalarını tavsiye edin bundan sonra.

sorunuza da yanıt vereyim, cenazenin oldugu dönemlerde degisti cunku hemen öncesinde kovuldugunuz eve kimse cagırmadan, hicbir özür duymadan gitmiştiniz.
o vakitten sonra size ne deseler kabul ettirebileceklerinin sevgiliniz de başta olmak üzere herkes farkındaydı.

siz yaşadıgınız ilk fikir ayrılıgında nelerle karşılastınız... terkedilircesine dügün arifesinde yalnız bırakıldınız.
bu bile iliskinize dair cok net bir cıkarım yapmanızı saglayacak birsey,
fakat daha onceden de yazdıgım gibi görmek, kabul etmek istemiyorsunuz.
üstelik bunun bir de aile ayagı var ki... pek cok konuda benzer sorunlarla karsılasacagınız simdiden belli.

size katılabilecegim tek nokta sürekli tekrarladıgınız "psikolojimiz bozuk" cümleniz olur.
hem gecmis yıllara ilişkin hem de simdi yasadıklarınızla ilgili olarak verilecek en mantıklı tavsiye yine daha onceden de dedigim gibi psikiyatr olur.
sevgili olarak mı gidersiniz, ayrı ayrı mı bilemem ama ufukta evlilik var ise dünyaya gelecek cocuk icin saglıgınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.

buluştuk da çok konuşamadık, rahatsızlandı. "konusuyla ilgilenmeyen konu sahibi" olmamak için yazıyorum bunu şu an, yarın daha uygun zamanda açıklarım. iyi geceler diliyorum.

buluştuk da çok konuşamadık, rahatsızlandı. "konusuyla ilgilenmeyen konu sahibi" olmamak için yazıyorum bunu şu an, yarın daha uygun zamanda açıklarım. iyi geceler diliyorum.
Kııız nişan yüzünden mi rahatsızlandı Pofuduk?

Geçmiş olsun.

sağol.

sürüyle sorun var valla asıl sebep hangisi seçemedim de ben ilk defa bu kadar ani yükselip düşen ateş gördüm. ne olduğunu da anlayamadım.
Allah Allah, gittiniz mi hastaneye? Geçmiş olsun tekrar. Anne-baba kolesterolü, dayının borcu ve sizin nişandan başka sorunlar da mı var? En azından sizinle ilgili demek istiyorum.

Hiçbir erkeğe senin gibi kadın nasip olmamıştır yeminle

hayırlı olsun mutluluklar falan yazıyoruz sende şu an bişey yok falan diyosun ya onu derken bile kendini beyaz gelinlikler içinde hayal ediyosun, alt kat ev olayı da durup durup sevismeye geldi dayandı demek ki artık hormonlar da sos veriyo

Allah Allah, gittiniz mi hastaneye? Geçmiş olsun tekrar. Anne-baba kolesterolü, dayının borcu ve sizin nişandan başka sorunlar da mı var? En azından sizinle ilgili demek istiyorum.

inanırdın pofuduk bunu sana telde de söylese inanırdın, oğlumda 1 yaş aşısı oldu 3 tane, ateşi dün 38.8 di bişey olmaz merak etme

yok hastaneye gitmedik, biraz toparlayınca eve gönderdim. ama ben de iyi değilim şu an, hafiften benim de çıkmaya başladı, ya ateşlenir anlarım, hastalıktan falan da korkmam da o kadar çabuk çıkıp inmesi yüzünden panikledim. hiçbir şey yapmadan düşmez ki o kadar ateş.

bizim bi sürü sorunumuz var zaten halihazırda, evdir düğün tarihidir ailelerin uyuşmamasıdır ilgisizliğidir falan filan. bunlar bile yeter.

sevişme konusuna gelince, her yerden vurdum bi ordan değil, ama en çok ordan vurdum. bi de çok ilginç bi şekilde nedendir bilmem gelinlik hayalim yok pek. her şey yolundayken bakıyordum, ama bakmayı bırakalı epey oldu.

Bildirimler gelmeye başladı sadece pofuduğun mesajını okudum
Gece bakacam diğer yorumlara
Tam tahmin ettiğim gibi
Yine ekstrem bi olay yine ertelenen planlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…