- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.141
Bildirimler gelmeye başladı sadece pofuduğun mesajını okudum
Gece bakacam diğer yorumlara
Tam tahmin ettiğim gibi
Yine ekstrem bi olay yine ertelenen planlar...
neyse geçmiş olsun iyi geceler
Bence uyur kalırsan iyi olur, bu kadar uykusuzluk ve sinir harbiyle ayakta durmana şaşıyorum.ben gece bakamam sanırım, baya baya üşüyorum. yatağa girdim büyük ihtimal uyur kalırım.
Bence uyur kalırsan iyi olur, bu kadar uykusuzluk ve sinir harbiyle ayakta durmana şaşıyorum.
Münasebetsiz olacak şimdi ama nişan konusunu söyleyebildin mi en azından?
Ertelenmeme ihtimâli var mı? Ben ailen bunu kabul etmeyecek gibi anlamıştım ama.söyledim. annesinin aramadığından falan haberi yokmuş, dün benden duymuş. konuşurum ben dedi. nişan alışverişi için de yarın gidelim dedi de yarın olmaz herhalde.
sevişme konusuna gelince, her yerden vurdum bi ordan değil, ama en çok ordan vurdum.
Ertelenmeme ihtimâli var mı? Ben ailen bunu kabul etmeyecek gibi anlamıştım ama.
bu nasil bir cümle?
cok uykusuz kaldin pofuduk sanirim..
adam bu arada hangi cürretle yarin nisan alisverisine gidelim diyebildi?
sen bu adamin yanina nisan iptali anlatmak icin gitmedinmi ?
ne ara sorunlarinizi konustunuz da adam yarin alisverise cikalim diyebiliyor..
ben artik hicbirsey anlamiyorum..
komedi gibi yani
Pofuduk ailen nişan ertelendi demedi mi?hasta diye cok konuşamadık diyorsun hemde yarın alışverişe çıkalım dedi diyorsun.siz ailecek restin ne oldugunu bilmiyor musunuz. Sen beni alisverise nasil cikaracaksin once gel babami ikna et demedin mi.aileni karşına mı alacaksın yani.ben ailenin bu yersiz çıkışını da anlamış degildim zaten.durun durun siz konusup barışır gibi olduktan sonra olmaz bu nişan demeleri aklima hic yatmıyor. Sen gider aileni ikna edersin nişan düğün olur taa basindan beri sehzade aramazken bile biliyorduk bunu biz
kardeşim var.
dün yeterince konuşamadım zaten.
Sevgili gene pür-i pak oldu da aile şu andan itibaren ne yaparsa kendine çeki düzen vermiş olacak gün aşırı aralarsa mı hediyeler alırlarsa mı, alışverişe çıkalım diye hevese gelirlerse mi beklenti nedir, velev ki bunlar yapıldı şimdi sevgili söyledi diye gönülsüz yapılmış olmıcak mı
ne kadar tatsız ne kadar donuk ne kadar heyecansız bir dünya evi yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?