9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ben gece bakamam sanırım, baya baya üşüyorum. yatağa girdim büyük ihtimal uyur kalırım.
Bence uyur kalırsan iyi olur, bu kadar uykusuzluk ve sinir harbiyle ayakta durmana şaşıyorum.

Münasebetsiz olacak şimdi ama nişan konusunu söyleyebildin mi en azından?

Bence uyur kalırsan iyi olur, bu kadar uykusuzluk ve sinir harbiyle ayakta durmana şaşıyorum.

Münasebetsiz olacak şimdi ama nişan konusunu söyleyebildin mi en azından?

söyledim. annesinin aramadığından falan haberi yokmuş, dün benden duymuş. konuşurum ben dedi. nişan alışverişi için de yarın gidelim dedi de yarın olmaz herhalde.

söyledim. annesinin aramadığından falan haberi yokmuş, dün benden duymuş. konuşurum ben dedi. nişan alışverişi için de yarın gidelim dedi de yarın olmaz herhalde.
Ertelenmeme ihtimâli var mı? Ben ailen bunu kabul etmeyecek gibi anlamıştım ama.

acayip gülesim geldi.. yazdiklarini okudum okuyali hala gülüyorum..
adamin atesi cikmis demek

sinirlerim bozuldu tövbe yarabbim

sevişme konusuna gelince, her yerden vurdum bi ordan değil, ama en çok ordan vurdum.

bu nasil bir cümle?
cok uykusuz kaldin pofuduk sanirim..

adam bu arada hangi cürretle yarin nisan alisverisine gidelim diyebildi?
sen bu adamin yanina nisan iptali anlatmak icin gitmedinmi ?
ne ara sorunlarinizi konustunuz da adam yarin alisverise cikalim diyebiliyor..

ben artik hicbirsey anlamiyorum..
komedi gibi yani

Ertelenmeme ihtimâli var mı? Ben ailen bunu kabul etmeyecek gibi anlamıştım ama.

ailemin nişan ertelemek istemesinin sebebi, ortada oğlan evinin olmaması ve hazırlık yapılmamasıydı, o ailesinin kasıtlı sıkıntı çıkarmadığını ve halledeceğini söylüyor. nişan alışverişini sorunlarımızı hallettik diye değil, nişanı ertelemek istemediği için söyledi.

o cümle de evi neden istemediğimi anlatırken pek çok hassas noktadan vurdum anlamında.

Pofuduk ailen nişan ertelendi demedi mi?hasta diye cok konuşamadık diyorsun hemde yarın alışverişe çıkalım dedi diyorsun.siz ailecek restin ne oldugunu bilmiyor musunuz. Sen beni alisverise nasil cikaracaksin once gel babami ikna et demedin mi.aileni karşına mı alacaksın yani.ben ailenin bu yersiz çıkışını da anlamış degildim zaten.durun durun siz konusup barışır gibi olduktan sonra olmaz bu nişan demeleri aklima hic yatmıyor. Sen gider aileni ikna edersin nişan düğün olur taa basindan beri sehzade aramazken bile biliyorduk bunu biz

ailesinin aramaması sebebiyle ertelemek istediler, evden çıkmadan tekrar sordum "kesin erteliyor muyuz" diye, onu yazamadım tabi, "git bi sor, böyle devam edecekse ben uğraşamam, böyle bi durum varsa erteliyoruz" dedi. babam aile beni istemediği için sürekli sıkıntı çıkarıp kapris yapıyor diye düşündü, o da öyle bi şey olmadığını söylüyor. hazırlık yapılmadığını söyledim, hiçbir şeyle ilgilenmediklerini söyledim o da hepsinin hallolacağını söyledi. ailesi böyle devam ederse yine de ertelenir.

Sevgili gene pür-i pak oldu da aile şu andan itibaren ne yaparsa kendine çeki düzen vermiş olacak gün aşırı aralarsa mı hediyeler alırlarsa mı, alışverişe çıkalım diye hevese gelirlerse mi beklenti nedir, velev ki bunlar yapıldı şimdi sevgili söyledi diye gönülsüz yapılmış olmıcak mı

ne kadar tatsız ne kadar donuk ne kadar heyecansız bir dünya evi yolu

tadı kaçalı çok oldu zaten. ben de çok hevesli değilim. artık olacağını da pek sanmıyorum açıkçası. ciddi ciddi hasta oldum bi de resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…