9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

elbiseyi nereye hediye ediyormuşum?

İşi sehzadenin bulandirdigini hep söylüyorduk zaten çünkü asıl istemeyen o zaten anama geçirdiniz ne demek yemekli 200 kişilik salon mu tutacakti bu aile bide

İşi sehzadenin bulandirdigini hep söylüyorduk zaten çünkü asıl istemeyen o zaten anama geçirdiniz ne demek yemekli 200 kişilik salon mu tutacakti bu aile bide

ben evde ne yaşandığını bilemem ama babası "şunu yapıcam" dedikten sonra oğlu "neden babam yapıyor, baban yapsın" diyor.

ya bi de saçma mı düşünüyorum bilmiyorum ama, ben aileme onun kadar bağımlı değilim, ama babamın onlara "ben yapıcam" dediği şeyi asla sorgulayamam. yani onun yaptığını ben babamdan habersiz yapamam. o yüzden biz ailesi durumu biliyor varsaydık, evde başka şeyler konuşuluyor sandık. sorun nerden kaynaklanıyor onu bilemedik.

şehzade gibi biri anasının babasının arkasından bu kadar iş çeviremez bence.

Nişan icin hazırlanan hediyelikler hediye edildiyse elbisenin ne önemi var pofuduk hediyeliklerin parasinida sen verdin onlari neden hediye ettin elbiseyi de et madem

buna takıldık öyle mi? gerçekten benim burda 9 yıllık ilişkim nişana 5 gün kala bitmiş, çok çirkin şeyler olmuş ama şu an tek sıkıntım elbise olmalı öyle mi?

Onlar kadar paragöz hava atmayı seven bir aile her girene çıkana şunu biz yapıyoruz bunu biz yapıyoruz dediyse kız evi buldu bizim gibi ballısını dediyse olabilir.doldur sehzadeye gönder hadi koçum almadan gelme

Onlar kadar paragöz hava atmayı seven bir aile her girene çıkana şunu biz yapıyoruz bunu biz yapıyoruz dediyse kız evi buldu bizim gibi ballısını dediyse olabilir.doldur sehzadeye gönder hadi koçum almadan gelme

bunları öğrenince çok sinirlendiler ama?

bi de ne yaptılar allah aşkına? ne aldılar? anca lafta kaldı hepsi. hani ortada hiçbir şey yok ki.

buna takıldık öyle mi? gerçekten benim burda 9 yıllık ilişkim nişana 5 gün kala bitmiş, çok çirkin şeyler olmuş ama şu an tek sıkıntım elbise olmalı öyle mi?
Takılacak öyle çok şey vardı ki pofuduk sende buna mı taktın sehzade seni sevmiyor dedik buna niye takilmadin hiç. Sen yüzük vermeye gidip yüzükleri geri alıp onlar benim için önemli deyip geri taktigin için elbiseyide buna yoruyorum.

elbiseyi ona yorma. umudum olsa veya ayrılmak istemesem o gece her şeyin ortaya serilmesine engel olurdum. nişan alışverişinde basıp gittiğini duyurmazdım. anası çemkirdiğinde düzeltme yoluna giderdim.

Adam seni alışverişte sap gibi bırakıp gidiyor sen hala bitirme derdinde değilsin anasını arayıp provam var diyorsun ne provası yavrum bitti o iş diyor.anası öyle derken nasıldın kulaklarından ateş çıktığını hissettin mi?seni üzmek istemiyorum pofuduk ama senin bu ezilen tavrına üzülüyorum çok ezdirdin kendini bu kadar mı degersizdin sen.ee yettiniz artık diyemedin hic.sen biz bitirdik diyorsun da onlar bitirmiş babamlar sert çıktı diyorsun ertesi gün prova diye arıyorsun siz bitirmemis miydiniz

Konuyu 5 şubat 2015 tarihinde açmışsın sence senin 9 yıllık ilişkin nisana 5 gün kala mı bitmiş? Konuyu açtığın günden beri ne değişti elinde nur topu gibi elbise var

ya elbise benim ister giyerim ister atarım ister yakarım ister saklarım ister hediye ederim neden bu sorgulanıyor şu an onu anlamıyorum.

ben seçtim, ben beğendim, ben aldım. üstümde bile görmedi.

alyanslar da duruyor, gidip bozdurayım mı? hediye mi edeyim çöpe mi atayım? hala umudum var gibi algılanmasın sonra?

ben burda ne dedim? babam yumruğu vurduktan sonra ben şehzadeyle görüşürsem babam beni reddeder, siler, atar dedim.

bunları bile bile babamın yumruğu vurmasına izin verdim mi? verdim.

ne umudu ya!

ya o gece bitti demediler ki. babam "ya bitsin ya düzelsin, yetti artık" dedi, "hallolur düzelir" dediler gittiler. "konuşur hallederiz olur böyle sıkıntılar" dediler. evde ne konuştularsa "artık yüz yüze bakamayız" oldu. ben de "siz bilirsiniz, zaten beceremeyeceğiniz belliydi" dedim.

"yettiniz artık" diye babam dedi. ben demedim. bana dedirtmezler. büyüğe saygı önemli çünkü. asaletten ölücez yarabbim.

Peki

Son olarak birsey sorayım daha da sözüm yok baban yumruğu hangi gün vurdu geldikleri gün mü yoksa telefonda iptal ediyorum diye aradığı gün mü? Iptal ediyorum demiş baban onlar da Allahtan ariyor zaten kabul etmiş hemen.tam olarak anlatmadığın bişey var da neyse.evde öpüp gitmişler ertesi günü sana bitti diyor babanda iptal ediyor neyse hayırlısı olsun hakkınızda

ya anlattım işte hepsini.

pazar geldiler babam "yeter artık, ya bitsin ya düzelsin" dedi. "düzelir hallolur" diye gittiler. pazartesi akşam ben aradım prova için, "artık yüz yüze bakamayız" dedi, salı da babam aradı "ben salonu iptal ettiriyorum o zaman, haberiniz olsun" dedi. bu kadar. başka hiçbir şey yok.

nişan iptal olduktan sonra benim gidip elbiseyi aldığımı bilen birkaç kişi vardı, hiç kimse de "neden alıyorsun" demedi. "seninle gelmemi ister misin, iyi misin" diyenler oldu da "elbiseyi alma" diyen hiç olmadı. "kendi zevkine göre diktirdiysen al tabi" falan dediler. o yüzden tepkiyi anlayamadım.

bi de sözden beri benim istediğim gibi olan tek şey elbiseydi. bi elbiseyi ben seçtim. ki siparişini verirken de o kadar çok beğendim ki kardeşimin düğününe falan da giyerim diye düşündüm hep. bilmiyorum ya elbise onu hatırlatıyor gibi gelmiyor. benim o. söz elbisem onu hatırlatıyor evet üstelik o elbisenin bütün parasını ben ödedim ama onu hatırlatıyor çünkü o çok beğenmişti. ama bu hayır. bu elbise tamamen benim. benim seçtiğim tek şey.

Yüzükler de önemli ben istedim dediğin için elbise konusunu anlamıyorum anlamayacağım da.zaten elbiseye gelene kadar çok mesele var.bohcalar gitti mi o koca sandık ne oldu sizde bohcanin gitmesi kesinlikle bitmesi degilmiydi gitti mi onlar

bohçalara henüz sıra gelmediğini yazmıştım, hala nişanı iptal ediyoruz. ki büyüklerin "bitti" demesi ve nişanın iptal edilmesi de bohçanın gitmesiyle aynı anlama geliyor zaten.

Adamın sayesinde ilişkiyi bile ikiniz bitiremediniz. Telefonda annesi ayrılmış resmen yani, şaka gibi. Ben her zaman bunu söylerken temkinliydim ama adam gerçekten sevmiyormuş seni.

Parayla ilgili muhabbetlerde de yine ben şok "Anama babama yıktınız" ne demek ya, alt metni "Siz bizim aileye sırtınızı dayadınız, bizi yemeye çalışıyorsunuz". Ha bana da kalsa kınayı siz yapabilirdiniz ama madem öyle neden "Birlikte yapalım" deniliyor ki? Sizi mi deniyorlardı?

Böyle bitmesine üzüldüm Pofuduk. Keşke önceden sen bitirmiş olsaydın ama yaşayıp göreceğin varmış demek ki. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Ayrıca ben olsam ben de nişan elbisesini almazdım çünkü onu sağda solda giymek zor olur ama madem aldın, artık değerlendir bir yerde -eğer sonunda kendini "Hayallerim" diye elbiseye sarılmış hâlde ağlarken bulmayacaksan.

Umarım bu sefer gerçekten kurtulmuşsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…