9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

hala nişan iptal ediyoruz tuhaf bi cümle sıralama zaten ilk bohçanın gitmesi gelecekleri aramak vs annen baban yapar atla deve değil mekanlara da bi telefon ha kaporalar yanar onu da sadakadan say zaten

bohçayı soylememin nedeni sen dedin ya bohça giderse kesin biter geri dönüşü olmaz diye tersten düşününce bohça duruyo geri dönüş ihtimali var gibi düşünüyo insan

babası yaparım dediği halde adam anama girdi gibi çok terbiyesizce bi ifade kullanıyo ne kadar ayıp, bunlar mıydı park orandan ev alacaklar bunlar mıydı kaç bin kişilik yemekli kırdüğünü yapacaklar evi kırdırıp zevkine göre yaptıracak olanlar

anasının babasının arkasından iş çevirdeğini sanmam o gün sizden öpüşüp vedalasıp gittiler eve gidince adam yok anne ben istemiyorum dedi o öyle diyince anasının canına minnet oldu sana telefonda çemkirdi

baban ya bitsin ya düzeltin dediyse tam rest sayılmaz bu çünkü düzeltme ihtimalini de içeriyo cümle, rest olsa söyle derdi kardeşim bu işten midemiz bulandı bizim, çayınızı çorbanızı için gidin daha da görüşmeyelim, karşı tarafın cümlesi de tam reste örnek: artık aile olamayız

bu arada ben de giyerdim valla elbiseyi artık iş bittikten sonra o elbiseye yüklediğim tüm anlamlar kaybolurdu zaten

bohçalara henüz sıra gelmediğini yazmıştım, hala nişanı iptal ediyoruz. ki büyüklerin "bitti" demesi ve nişanın iptal edilmesi de bohçanın gitmesiyle aynı anlama geliyor zaten.

şu konuda ne kadar çok rest ve bohça dedik Yarabbim

nişan bozma dediğim gibi bohca göndermekle başlar geri kalan işler telefon işi

harbi şaka gibi konunun en başında bizde herseyi erkek tarafı yapar diyen de bunlar değil miydi hatta gelin bir iğne bile getirmez mi ne demişlerdi

harbi şaka gibi konunun en başında bizde herseyi erkek tarafı yapar diyen de bunlar değil miydi hatta gelin bir iğne bile getirmez mi ne demişlerdi
Aynen güya her şeyi onlar yapacaklardı. Terbiyesizliğe bak ya, "Anama girdi" ne demek? Allah'ın eziği, madem anana girmeyecekti bu kız "Gel her şeyimizi kendimiz yapalım" dediğinde gelseydin ya? Ne bir şeye geliyor ne öbür şeye, söylemeyeyim şimdi.

bak baban secenek sunmuş rest değil bu bitsin ya da DÜZELSİN

bu arada artık aile olamayızı sana mı dediler cevabı sen verdiğine göre sana dediler bence bu da sana düşmemeliydi madem baban ya bitsin ya düzelsin dedi babanı arayıp biz bitsin diyoruz demelilerdi

istemiyor adam yaa bizde aşık olduk çevremizde aşık nice adam kadın gördük bir dolu söz nişan düğün gördük bu işlere uzak değiliz ya bir erkek sevdiği kadını her halükarda onore eder isterse

arkadaşımın kuzeni böyle rest çekerek evlendi ailesi harbi nikaha gelmedi adamın, cebinde 3 kuruş para var yeni ise girmiş ankara moda çarşısından 20 liraya papatyalı taç almış gelmiş nikahta kızın başına taktı alnından öptü ne güzel manzaraydı aşk oydu işte emek oydu o kız bundan sonra yat kat ev arsa alsa bile hayatının en büyük zenginliği o taç olacak eminim

bu arada barıştı erkek tarafı 3 5 ay sonra

Bu mikemmel aile parayı sorun etmiş herşey onlara girmiş sorun bu değil zaten bitirmeye yer arıyorlar gözünün üstünde kaş var deyip zaten bitecekti.pofudukta biz bitirdik haberleri yok diyor

Bunu da dedik zaten ben evlenecek kapasiteye geldim kendi yuvami kurarım diyemedi sehzade ama pofudukta zaten ama düğünü karsilamayacak hicbir masrafa dokunmayacak diye korkuyordu bunu kac kere soyledi bunu burada.sehzade de pofuduk da evlenecek kadar olgun değiller ve pofuduk seviyor mu bilemem ama sehzade de sevgi namına bişey yok

zaman geçip kafayı toplayınca mantıklı çıkarımlar yapacaktır
Babası iptal ediyorum diye aramış peki demişler rahat bir nefes aldılar onlarda nasıl sıyrılırız bu işten diyorlardı zaten.açıkça olmaz demeleri gerekiyormuş bitmesi ve kiz tarafının bazı şeyleri anlaması için olay daha cirkinlesip düşün yakamizdan dememişler

Ay gözlerimi doldurdun

başka bi konuda pofuduk koni sahibine aile istemeyince bi şekilde bitiyor demiş verdiğim örnek bunu çürütür nitelikte, bide zaten 10 gelinden kaçı isteniyodur benim kv bana annemin yanında sana katlanıyorum dedi ne kadar seviyo beni tahmin etmek zor değil oğlunu 10 kere evlendirse tercih ona bırakılsa gene beni seçmezdi

gene aynı konuda oğullarını doldururlar falan yazmış geçiniz lütfen 30a merdiven dayamıs insan bu dolmasın pofuduk onca lafa söze neden dolduramadı

bu şekilde ve şu an bitmesi çok çok iyi oldu, bana kattığı çok fazla şey var. en önemlisi sevgilinleyken "aman yük olmayayım da kendi hesabımı ödeyeyim, yemeği o ödedi kahveyi ben çekeyim" gibi düşünceler aşırı yanlışmış. al işte adam benim için yüklü miktarda para harcayacağı zaman kafayı yedi. her şeyde "neden baban almıyor" oldu, çünkü öyle alıştı.

pazar günü sorduk ama konuyu değiştirdiler. "hiç mi destek olmuyorsunuz, bu çocuk altından mı kalkamıyor da benden destek bekliyor" gibi bi şey dedi babam, ama cevap vermediler. ki bence öyle, dayının onca borcundan sonra şaşırmam.

elbiseyi almasam kendimi biliyorum "elbisem de kaldı" diye ağlardım, çünkü dediğim gibi tamamen bana aitti o yani.

"bohça giderse kesin biter" deme nedenim, bitirirken haliyle "biz olmayacağını düşünüyoruz, gelin eşyanızı alın" falan denir benim bildiğim. bu şekilde olunca da aynı anlama geliyor ama zaten.

babası da o "anama girecek" lafına aşırı bozuldu zaten. ha bu arada marinadan almaya karar vermişler evi, "yav he he" dedim geçtim. inanmıyorum artık. ortada hiçbir hazırlıkları yok, sadece salona kapora verdiklerini söylüyorlar.

pazartesi akşam o eve gidene kadar mesajlaştık biz, "napıcaz nedicez nasıl düzelticez, keşke ailemi karıştırmasaydınız" falan diyordu, eve gidince birden "yüz yüze bakamayız" oldu. ben bitirme kararını şehzadenin verdiğini de düşünmüyorum açıkçası.

babam şu an diyor ki "çok şükür ben sebep olmadım". evet adam sert konuştu ama "bitti bu iş" teması yoktu, "bu iş bu şekilde yürümez" teması vardı. bilmiyorum ya onun derdi hep buydu, "aradan zaman geçince beni suçlamanı istemiyorum, sebep olmak istemiyorum" dedi sürekli.

anneme göre baktılar biz üstümüze düşenin fazlasını yapıyoruz, ötelemeye başladılar her şeyi.

annem o akşam dedi ki "siz mi kız alıyorsunuz yoksa bize mi oğlan veriyorsunuz önce onu bi netleştirelim de kimin ne yapacağına öyle karar verelim". bi de şey dedi, "siz artık arkadaş değilsiniz evleniyorsunuz, ama pek algılayamamışsın her şeyin yarısını hala pofuduk ödeyecek diye bekliyorsun".

hele o "anama girdi" dediğini söyledikten sonra annem "yalnız bu tip şeyler olduğunda "bizim şehzademiz böyle teyzesi, içten, doğal" diyorsunuz ama benim kızım yapınca "anası pofuduğa terbiye vermemiş" deniyor, o olmasın lütfen, hoş değil" dedi, asıl orda çok pis sessizlik oldu.

En başta herşeyi biz yapıcaz diyip sonra takımın bile laf olmasını dayının borçları ile açıklayamıyorum ben nedir yani adam dünyaları mı aldı bu kadar aileyi çökertecek kadar

sen hala ailemi bitirdi diyosun yani doğru mu anladım, öyle olsa adam bi mahçup olur aileme gücüm yetmiyor ama seni de seviyorum tarzı bi mazlumluk olur alışverişte bırakmak anneme girdi demek falan bende daha ziyade yavuz hırsız intibası oluşturdu

yok la dayının borcunu o anlamda bağdaştırmadım. her şeyi şehzade ödüyor babası "olm naptın ne aldın para lazım mı" demiyor. dayıya da öyle yapmışlardı hani.

ya işin iç yüzünü bilmiyorum, pek de ilgilenmiyorum açıkçası, benim bildiğim kısmı bu adam eve gidene kadar düzeltmek yoluna koymak için çare aradı, eve gidince sesi kesildi. bildiğim bu. ama önemi yok şu saatten sonra. ha biraz zaman geçtikten sonra tekrar iletişim kurmaya çalışırlar o zaman çeker vururum ciddi söylüyorum.

sanmam öyle bi çabaları olacaģını zaten onlar da duyurmuş ya oğlumuz istemedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…