- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.361
resti biz çektik ya. bazı olaylardan ailemin haberinin olmasını sıkıntı oldu onlar için asıl.
bohçanın da sırası değil sanırım şu an, hala nişanı iptal ediyoruz. mesela güzellik salonunu unutmuşum, onu daha bugün iptal ettim. bi de gelen giden falan oluyor geçmiş olsun diye. iki gün üst üste nişanlık provam vardı mesela, gönlüme göre seçtim üstüme göre dikildi diye bırakmak istemedim, elbise biraz moralimi düzeltti gibi zaten iyi ki bırakmamışım.
bohçanın gitmeme sebebi ona sıra gelmemesi yani. zaten nişan salonu iptal olunca haliyle herkese haber veriliyor, bohçanın gitmesi şart değil şu an bitti demek için.
hala nişan iptal ediyoruz tuhaf bi cümle sıralama zaten ilk bohçanın gitmesi gelecekleri aramak vs annen baban yapar atla deve değil mekanlara da bi telefon ha kaporalar yanar onu da sadakadan say zaten
bohçayı soylememin nedeni sen dedin ya bohça giderse kesin biter geri dönüşü olmaz diye tersten düşününce bohça duruyo geri dönüş ihtimali var gibi düşünüyo insan
burda da çemkirdiler de giderken öpüşüp vedalaşıp gittiler.
ben burda bitirip giderler diye bekliyordum. her şeyi serdim çünkü.
"siz bize "kınayı beraber yapalım" dediniz, sonra şehzade bana "kınayı da bize geçirdiniz, o da anama girdi" dedi, biz böyle bi şey talep etmedik, sorun olacaksa niye teklif ediyorsunuz, teklif ettiyseniz niye sorun oluyor, sıkıntınız ne, ben kaldıramıyorum artık, siz "bunu biz yapalım" diyorsunuz, oğlunuz bana "niye biz yapıyoruz baban yapsın" diyor, derdiniz ne sizin niye sürekli sorun çıkarıyorsunuz?" dedim. insan olan itin bi yerine girer zaten.
anası "oğlum yapmağz" diye böğürdü, babası bariz utandı sinirlendi. artık dayanamadığım için her şeyi ailesine anlattım ben.
babası yaparım dediği halde adam anama girdi gibi çok terbiyesizce bi ifade kullanıyo ne kadar ayıp, bunlar mıydı park orandan ev alacaklar bunlar mıydı kaç bin kişilik yemekli kırdüğünü yapacaklar evi kırdırıp zevkine göre yaptıracak olanlar
ben evde ne yaşandığını bilemem ama babası "şunu yapıcam" dedikten sonra oğlu "neden babam yapıyor, baban yapsın" diyor.
ya bi de saçma mı düşünüyorum bilmiyorum ama, ben aileme onun kadar bağımlı değilim, ama babamın onlara "ben yapıcam" dediği şeyi asla sorgulayamam. yani onun yaptığını ben babamdan habersiz yapamam. o yüzden biz ailesi durumu biliyor varsaydık, evde başka şeyler konuşuluyor sandık. sorun nerden kaynaklanıyor onu bilemedik.
şehzade gibi biri anasının babasının arkasından bu kadar iş çeviremez bence.
anasının babasının arkasından iş çevirdeğini sanmam o gün sizden öpüşüp vedalasıp gittiler eve gidince adam yok anne ben istemiyorum dedi o öyle diyince anasının canına minnet oldu sana telefonda çemkirdi
ya elbise benim ister giyerim ister atarım ister yakarım ister saklarım ister hediye ederim neden bu sorgulanıyor şu an onu anlamıyorum.
ben seçtim, ben beğendim, ben aldım. üstümde bile görmedi.
alyanslar da duruyor, gidip bozdurayım mı? hediye mi edeyim çöpe mi atayım? hala umudum var gibi algılanmasın sonra?
ben burda ne dedim? babam yumruğu vurduktan sonra ben şehzadeyle görüşürsem babam beni reddeder, siler, atar dedim.
bunları bile bile babamın yumruğu vurmasına izin verdim mi? verdim.
ne umudu ya!
baban ya bitsin ya düzeltin dediyse tam rest sayılmaz bu çünkü düzeltme ihtimalini de içeriyo cümle, rest olsa söyle derdi kardeşim bu işten midemiz bulandı bizim, çayınızı çorbanızı için gidin daha da görüşmeyelim, karşı tarafın cümlesi de tam reste örnek: artık aile olamayız
bu arada ben de giyerdim valla elbiseyi artık iş bittikten sonra o elbiseye yüklediğim tüm anlamlar kaybolurdu zaten
bohçalara henüz sıra gelmediğini yazmıştım, hala nişanı iptal ediyoruz. ki büyüklerin "bitti" demesi ve nişanın iptal edilmesi de bohçanın gitmesiyle aynı anlama geliyor zaten.
şu konuda ne kadar çok rest ve bohça dedik Yarabbim
nişan bozma dediğim gibi bohca göndermekle başlar geri kalan işler telefon işi