- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.381
Aynı şeyler tekrar baştan okununca ne değişecek ki ilk açtığı tepkiden sonra da başa dön oku denmiştipofuduk bu konuyu kendi içinde hallettikten sonra lütfen roman okur gibi şu konuyu bi daha oku, verdiğin tepkileri bizim dediklerimizi senin cevaplarını...
ben bitirme kararını şehzadenin verdiğini de düşünmüyorum açıkçası.
bitirme kararini ailesi dahi vermis ona dayatmis olsa senin o sehzaden karsi cikabilirdi
ama cikmamis cikmiyor hicbirzaman cikmadi cikmayacak..
bu önündeki sürecte tekrar birlesme düsüncesi icerisine gireceksin.
sen prova için arayana kadar harbi bitti demediler mi, aramasan ne zaman arayıp söyliceklerdi acaba
onların iletişim yolunu kapattın mı peki
whatsup face twitter instagram artık başka ne kullanıyorsan sildin mi
iletişim yolunu kapatmadım, ama sosyal medyada zaten o olaydan sonra herhangi bi paylaşımda da bulunmadım.
geçen baktım, ikimizin fotoğraflarının gizliliğini "sadece ben" yapmış ama ben etiketli olduğum için hala görebiliyorum, tweetleri silmiş. ama beni silmemiş.
olay "ulaşamasın" değil zaten burda, "ulaşmak istemesin".
onun ulaşmak isteyip istememesi değil mesele o kıl kurdu benim umrumda bile değil, sen ulaşmak istese de ulaşamıcak noktasına gelmiş olmalısın artık, ama hala resim tweet takip ediyosun olmaz ki böyle, hayatını böyle sürüncemede mi yaşamak istiyorsun pofuduk
sen engellediğinde ulaşmak istesede haberin olmıcak zaten kalkıp evine gelmediği takdirde
Çok rica ediyorum bohçayı da gönderin biz bozduk biz rest çektik diyosun madem o bohçayı da siz yollıcaksınız
babam birkaç güne arayacak. allah biliyor ya benim gönderesim yok.
göndermeyip napcan pofuduk
elbise ayakkabı neyse de bohça temsili, onlarda salon tutmuş kaporaları yandı şu durumda, bide şöyle düşün bu riske giren sensin, aslında evlilik arifesinde olan herkes risk alıyo ama senin aldığın risk 2 kat fazlaydı
yerinde olsam ben durdurmam evimde, sen bunu dedikten sonra artık kimse bohça lafı etmez heralde, onlarda talep etmemiş zaten, demek ki onlar bunu maddi zarar olarak görmüyo
ayrıca baban göndermemene bişey demicek mi
neden göndereyim? ben bu kadar maddi manevi zarara girmişken neden onlar hiç zarar görmesin veya harcamaları tazmin edilsin?
babam elbise ayakkabı ne alındıysa, yani benim ölçüme göre olanları, onların da parasını göndermek istiyor. zaten salon param yandı, nişan için dünya kadar masraf yaptım elimde patladı. bu işin başından beri onlar sadece bohça yaptılar, başka hiçbir şey yok. neden ben binlerce liramı yakmışken yüz liralık elbisenin elli liralık ayakkabının parasını bile vereyim ki? söz bileziği neden onlara geri dönsün mesela? neden yani? çok affedersin de ben eşşek miyim? para mı basıyorum?
babam bohçayı gönderecek, bilezikle alyansları da gönderecek, elbiselerle ayakkabı çanta gibi şeylerin de parasını gönderecek.
ben olsam sadece sandık-havlu-lif gibi şeyleri gönderirim, altınları gider satar 600 liralık biletleri yanan kuzenimin teyzemin falan zararını karşılarım.
onların kaporasının yanacağını da sanmıyorum. onlar kaporayı yakmaz. hem salon sahibi tanıdıkmış hem o zamana düğün yaparlar bence. salonu hiç tutmamış olma ihtimalleri de var tabi.
sözü biz bozduk dediğin için diyorum, yoksa bu dediklerini terkedilen taraf yapar şeklen, zararı tazmin etmeyi düşünür ne gerek var senin durumunda neden tenezzül edesin
aramadık daha zaten, biraz zaman geçsin diye bekliyoruz. ama biz sözde hiçbir şey talep etmemişken bana zorla aldırılan şeylerin de parasını ödemek istemiyorum açıkçası. toplamda onlara 500e yakın para gidecek en az, o parayla batmam da rahat bi 5000 gitti zaten salon parası hariç. bilmiyorum belki saçma ama para bu kadar olay olmuşken kuruşu kuruşuna ödemek istemiyorum.
söz dediğin te konunun başında anlattığın dimi tekrar söz falan olmadı
o dönem herseyi biz yaparız derken ne talep ettiler
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sefer de önermiştim; şimdi de öneriyorum: At sandığı camdan aşağı, gelin sandığınızı alın de.aramadık daha zaten, biraz zaman geçsin diye bekliyoruz. ama biz sözde hiçbir şey talep etmemişken bana zorla aldırılan şeylerin de parasını ödemek istemiyorum açıkçası. toplamda onlara 500e yakın para gidecek en az, o parayla batmam da rahat bi 5000 gitti zaten salon parası hariç. bilmiyorum belki saçma ama para bu kadar olay olmuşken kuruşu kuruşuna ödemek istemiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sefer de önermiştim; şimdi de öneriyorum: At sandığı camdan aşağı, gelin sandığınızı alın de.
Ayrıca bence baba altınları göndermek istemekte haklı, çünkü göndermezsen kesinlikle "Ayol iyi kurtardık yakamızı, 1000 TL'lik söz bileziğinin bile üzerine yattı adamlar" diyecekler arkandan. Ama elbise-ayakkabı paralarına da gerek var mı ya? Gerçi düşündüm de, geri gelen sandığın üzerinde içinde para olan bir zarf da olsa benim yüreğime inerdi herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?