- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.401
söz dediğim o evet hani şu 30 kişi geldikleri.
ne talep ettiler derken?
bana zorla aldırılan şeyler demişsin ya ne istediler gelinden ne kadar ayıp
eş dost tüm bu durumları öğrendi mi o yüzden mi Allah kurtarmış diyorlar
benden bi şey istemediler, ben şehzadeye kravatla kol düğmesi almıştım.
"ben söz elbisemi aldım" dememe rağmen bana zorla elbise-ayakkabı-çanta aldılar, şimdi onların parasını da ödemem gerekiyor.
yok yahu onları ödemesen de olur çok ince hesaplar onlar kaldı ki sen istememissin bile, ama baban ille yollıcam derse mesaj sağlam olur
babam onların parasını yollayacakmış. üstüme göre kesilmiş elbise, ayağıma göre küçültülmüş ayakkabı gitmez çünkü geri. kullandım ben onları hem. bi de 36 beden elbiseyle 35 numara ayakkabıyı ne yapacaklar ki?
oyşş 35 numaramı ayakların
Valla Pofuduk bu para muhabbeti babanın fena zoruna gitmiş anladığım kadarıyla. Bırak göndersin madem, Adam Olacak Kız'ın da dediği gibi mesaj sağlam olur. Belli ki baban arkanızdan konuşamasınlar istiyor.
babam öyle istiyor da ne bileyim. sözde ben hiçbir şey istemedim, elbisemi de almıştım falan, sırf ordan 200 gidecek mesela. ona aldıklarımı da geri gelmeyecek muhtemelen. parasında falan değilim de biz en az 10000 içeri girmişken zorla alınan elbiseye kadar ödemek ve onların bu işin başından beri kuruş harcamamış hallerine geri dönecek olması gücüme gidiyor.
Sen de haklısın ama anlattığın kadarıyla kayınvaliden bunu böyle yapmazsanız arkanızdan söyler. Yarın öbür gün hiç olmadık yerden "Paramızı yediler" lafını duyarsan 10,000 TL'nin seni üzeceğinden daha çok üzülürsün. Zaten baban "Liste gönderin" filan deyince liste göndermeyeceklerdir muhtemelen, artık o kadar da değil. Temsilen belli bir miktar da para gönderirsiniz sandığın yanında, çözülür. Hatta elbiseyi filan da gönder bence, sonra gördükçe içini yakmasın.babam öyle istiyor da ne bileyim. sözde ben hiçbir şey istemedim, elbisemi de almıştım falan, sırf ordan 200 gidecek mesela. ona aldıklarımı da geri gelmeyecek muhtemelen. parasında falan değilim de biz en az 10000 içeri girmişken zorla alınan elbiseye kadar ödemek ve onların bu işin başından beri kuruş harcamamış hallerine geri dönecek olması gücüme gidiyor.
hasbel kader evlenmiş olsan katlanacağın manevi yükü düşün biraz rahatlarsın
Bu arada nedense ben 1 yıla kalmadan bu arkadaşın evleneceğini düşünüyorum
Daha öncede yazdım evet aile engel olabilir ama adamdaki hava şu olur, seni seviyorum ama aileme sözüm geçmiyo hani bi üzgün mahçup mazlum olur öyle bi hal yok ki adamda
Sen de haklısın ama anlattığın kadarıyla kayınvaliden bunu böyle yapmazsanız arkanızdan söyler. Yarın öbür gün hiç olmadık yerden "Paramızı yediler" lafını duyarsan 10,000 TL'nin seni üzeceğinden daha çok üzülürsün. Zaten baban "Liste gönderin" filan deyince liste göndermeyeceklerdir muhtemelen, artık o kadar da değil. Temsilen belli bir miktar da para gönderirsiniz sandığın yanında, çözülür. Hatta elbiseyi filan da gönder bence, sonra gördükçe içini yakmasın.
Yok ayol nişan elbisesini demiyorum. Onun parasını bile vermişsin zaten, ne göndereceksin. Sözde aldıkları elbise-ayakkabıyı diyorum.valla babam karıştırmayacak beni muhtemelen, o yüzden çok bi şey yapamam. ama elbise gerçekten içimi yakmıyor. 7 ay boyunca ben istediğim için alınan tek şey o. şehzade o elbiseyi de hiç görmedi ayrıca. elbise yerine alyansların ikisini de gönderiyorum.
Yok ayol nişan elbisesini demiyorum. Onun parasını bile vermişsin zaten, ne göndereceksin. Sözde aldıkları elbise-ayakkabıyı diyorum.
Konuda neler olmuş böyle?
Üzülmedim. Sadece üzüldüğünüze üzülürüm. Bu adam korkunç derecede kişiliksizdi zaten.
Okuyabildiğim kadar okudum ve salon tutulduğuna asla inanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?