9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bana zorla aldırılan şeyler demişsin ya ne istediler gelinden ne kadar ayıp

benden bi şey istemediler, ben şehzadeye kravatla kol düğmesi almıştım.

"ben söz elbisemi aldım" dememe rağmen bana zorla elbise-ayakkabı-çanta aldılar, şimdi onların parasını da ödemem gerekiyor.

yok yahu onları ödemesen de olur çok ince hesaplar onlar kaldı ki sen istememissin bile, ama baban ille yollıcam derse mesaj sağlam olur

yok yahu onları ödemesen de olur çok ince hesaplar onlar kaldı ki sen istememissin bile, ama baban ille yollıcam derse mesaj sağlam olur

babam onların parasını yollayacakmış. üstüme göre kesilmiş elbise, ayağıma göre küçültülmüş ayakkabı gitmez çünkü geri. kullandım ben onları hem. bi de 36 beden elbiseyle 35 numara ayakkabıyı ne yapacaklar ki?

Valla Pofuduk bu para muhabbeti babanın fena zoruna gitmiş anladığım kadarıyla. Bırak göndersin madem, Adam Olacak Kız'ın da dediği gibi mesaj sağlam olur. Belli ki baban arkanızdan konuşamasınlar istiyor.

Valla Pofuduk bu para muhabbeti babanın fena zoruna gitmiş anladığım kadarıyla. Bırak göndersin madem, Adam Olacak Kız'ın da dediği gibi mesaj sağlam olur. Belli ki baban arkanızdan konuşamasınlar istiyor.

babam öyle istiyor da ne bileyim. sözde ben hiçbir şey istemedim, elbisemi de almıştım falan, sırf ordan 200 gidecek mesela. ona aldıklarımı da geri gelmeyecek muhtemelen. parasında falan değilim de biz en az 10000 içeri girmişken zorla alınan elbiseye kadar ödemek ve onların bu işin başından beri kuruş harcamamış hallerine geri dönecek olması gücüme gidiyor.

hasbel kader evlenmiş olsan katlanacağın manevi yükü düşün biraz rahatlarsın

Bu arada nedense ben 1 yıla kalmadan bu arkadaşın evleneceğini düşünüyorum

Daha öncede yazdım evet aile engel olabilir ama adamdaki hava şu olur, seni seviyorum ama aileme sözüm geçmiyo hani bi üzgün mahçup mazlum olur öyle bi hal yok ki adamda

Sen de haklısın ama anlattığın kadarıyla kayınvaliden bunu böyle yapmazsanız arkanızdan söyler. Yarın öbür gün hiç olmadık yerden "Paramızı yediler" lafını duyarsan 10,000 TL'nin seni üzeceğinden daha çok üzülürsün. Zaten baban "Liste gönderin" filan deyince liste göndermeyeceklerdir muhtemelen, artık o kadar da değil. Temsilen belli bir miktar da para gönderirsiniz sandığın yanında, çözülür. Hatta elbiseyi filan da gönder bence, sonra gördükçe içini yakmasın.

dedikleri tarihe salon tuttularsa düğünü yaparlar dedim ya.

valla babam karıştırmayacak beni muhtemelen, o yüzden çok bi şey yapamam. ama elbise gerçekten içimi yakmıyor. 7 ay boyunca ben istediğim için alınan tek şey o. şehzade o elbiseyi de hiç görmedi ayrıca. elbise yerine alyansların ikisini de gönderiyorum.

Yok ayol nişan elbisesini demiyorum. Onun parasını bile vermişsin zaten, ne göndereceksin. Sözde aldıkları elbise-ayakkabıyı diyorum.

ya banada yardımcı olun lütfen bende 7 aylık nişanlıyım ama bugün attık yani artık dayanılacak gibi değil herşeye karışıyor herşeye ama... başlarda çokk iyidik annem kesinlşkle evlenmemi istemiyordu ama zamanla onuda sevdi hatta kıskanıyordum ben.. aramızda ufacık sorun büyüyordu büyüyordu.. ailesine çokk bağlı evin tek oğlu ve 5 kız kardeşi var benm sorunum bu değil kardeşi havaalanndan geliyordu alacaktı bizde yemekteydik ebnde yemek yiyip kaçar gibi olcak dedm bekle bi,raz demez olaydım... bağırmalar başladı o bağırınca kırınca bende saygımı bozdm böle devam attı bitir falan dedi bende çok mu istiyorsun deyip çıkardım hasırı yüzüüğü bıraktım..bana benle mutlu değilsen git mutluluğunu bul dedi ve bide imam nikahımız var yani.. onun yüzüğünü aldımmı kaybetimmi bilmiorm kafam allak bullak çıkmştım yanından annem biliyordu aradm hemen çünkü sordu yüzüük nerde diye kaybettiğimide söyleyemedim korkudan ve imam nikahı altın üstüne kıyıldı annem hasır nerde diyip bana kızdı sonra kaynanamı aradm bitti haberiniz olsundiye hala mesaj atıyor kendini haklı çıkarıyor ama ben çokk yoruldum napmalıyım nolcak şimdi berbatım ((( yardım edin sözde çokk aşıktık mutluyduk ne oldu anlamadım yazıda da anlatamadım ellerim hala titriyor..

Yok ayol nişan elbisesini demiyorum. Onun parasını bile vermişsin zaten, ne göndereceksin. Sözde aldıkları elbise-ayakkabıyı diyorum.

onları kullandım ben, bi de hem elbisede hem ayakkabıda tadilat var, o yüzden gönderilmez gibi geldi bana.

Konuda neler olmuş böyle?
Üzülmedim. Sadece üzüldüğünüze üzülürüm. Bu adam korkunç derecede kişiliksizdi zaten.
Okuyabildiğim kadar okudum ve salon tutulduğuna asla inanmadım.

teşekkür ederim. salon da beni pek ilgilendirmiyor/ilgilendirmedi zaten. babası babama söylemiş salonu tuttuğunu, ben şehzadeye "canım hayırlı olsun ya salonu tutmuşsunuz" demiştim de onun haberinin olmadığı ortaya çıkmıştı. adam babasının salon tuttuğunu benden duymuştu. ve evet belki de salon hiç tutulmadı. bilmiyorum ya aptal aptal işler. birbirlerinden gram haberleri yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…