9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Konuda neler olmuş böyle?
Üzülmedim. Sadece üzüldüğünüze üzülürüm. Bu adam korkunç derecede kişiliksizdi zaten.
Okuyabildiğim kadar okudum ve salon tutulduğuna asla inanmadım.

bu arada konuda mı bi bereket var bilmiyorum allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı ömür versin. AdAm_OLaCaK_KIZ dan da bekliyorum böyle bi şey, bi o kaldı herhalde

bu arada konuda mı bi bereket var bilmiyorum allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı ömür versin. AdAm_OLaCaK_KIZ dan da bekliyorum böyle bi şey, bi o kaldı herhalde
Amin. Çok teşekkür ederim. Bizim burda tek çocuk büyük günahlardan

Üzülmeyin ama bence bu ilişkide sıra evliliğe gelince yan çizen asıl kişi sevgilinizdi.
Fakat artık vicdan yaptığı için mi neyse cesaret edip söyleyemedi. Ailesi de halihazırda istemediği için,çıkan pürüzlere seyirci kalarak bitirilmesine yolu açtı.

aynı fikirdeyim. hatta ona sormuştum birkaç kere ama reddetmişti.

Pofuduk ne durumdasın? Var mı bi' gelişme?

şehzade retweetlerle mentionsuz laf sokma kısmına geçmiş.

"sivrisineklere seni anlattım, oturdular raid içiyorlar."

"hayatınızın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğiniz birinin buna değmediğini anladığınız andır, ve en büyük kaybınız, ona harcadığınız zamandır. "

ya banada yardımcı olun lütfen bende 7 aylık nişanlıyım ama bugün attık yani artık dayanılacak gibi değil herşeye karışıyor herşeye ama... başlarda çokk iyidik annem kesinlşkle evlenmemi istemiyordu ama zamanla onuda sevdi hatta kıskanıyordum ben.. aramızda ufacık sorun büyüyordu büyüyordu.. ailesine çokk bağlı evin tek oğlu ve 5 kız kardeşi var benm sorunum bu değil kardeşi havaalanndan geliyordu alacaktı bizde yemekteydik ebnde yemek yiyip kaçar gibi olcak dedm bekle bi,raz demez olaydım... bağırmalar başladı o bağırınca kırınca bende saygımı bozdm böle devam attı bitir falan dedi bende çok mu istiyorsun deyip çıkardım hasırı yüzüüğü bıraktım..bana benle mutlu değilsen git mutluluğunu bul dedi ve bide imam nikahımız var yani.. onun yüzüğünü aldımmı kaybetimmi bilmiorm kafam allak bullak çıkmştım yanından annem biliyordu aradm hemen çünkü sordu yüzüük nerde diye kaybettiğimide söyleyemedim korkudan ve imam nikahı altın üstüne kıyıldı annem hasır nerde diyip bana kızdı sonra kaynanamı aradm bitti haberiniz olsundiye hala mesaj atıyor kendini haklı çıkarıyor ama ben çokk yoruldum napmalıyım nolcak şimdi berbatım ((( yardım edin sözde çokk aşıktık mutluyduk ne oldu anlamadım yazıda da anlatamadım ellerim hala titriyor..

Kardeş 'bir derdim var' da konu açın. Daha çok cevap alırsınız. Başkasının konusunu dağıtmayalım.

O zekayla sadece sivrisineklerle konuşabilir zaten. Onlar kan emiyor bu adam da resmen ruhunuzu emdi değişen pek bir şey yokta 15 yaşında ergen gibi o laflar ne yahu. Hiçbir şeye sahip çıkamadın 9 yıllık ilişkine saygı duy bari.

konu sahibi tek tavsiyem artık bu olaya karışmayın, madem düzgünce bitirmeyi bilmediniz bırakın babanız bildigi gibi yapsın, aile onuru olarak görebilir bazı seyleri. 3-5kuruşun derdine düşmeyin, ne varsa geri yollayın, adam da onca rezillikten sonra aklındakileri yapıp kafasını yastıga rahatca koysun.

hele bilezigi geri göndermek koyar demissiniz, kıyafetlerin parası detaylı liste hazırlamak vs. hakikaten babanız ince düsünüyor buna karşın siz takılar icin bile öyle cümleleri nasıl kuruyorsunuz aklım almıyor.

parasında değilim ki. babamın yapmaya çalıştığı şeyi anlıyorum ama karşımda "çöpümüzü bile istemediler" diye rencide olacak bi aile yok. "oğlumun bohçası geri geldi"diye üzüleceklerine "oh oh paraları da kurtardık, eksik yok di mi" diyecekler, ona sinirleniyorum. ama babam bilir tabi ben artık karışmıyorum.

Ahahahah

Kız bu adamın hiç arkadaşı yok mu? Kimse demiyor mu "Olm 27 yaşında adamsın, ergen gibi ne diyon la sen" diye

Edit: Hayır bi' de "Tencere dibin kara, seninki benden kara" yani.

Yakında "O göte bülbül öte" filan da gelir

Pofuduk baska olaylar oldu mu niye böyle tripler laf sokmalar falan.senin telefonlarına cevap vermeyen adam resim değiştiriyor resimleri sadece sen yapıyor atarli sözler falan hiç vakti yoktu ne oldu.9 yıl dile kolay az değil bugün nişan gününüzdü adam sinek raid espiri yapıyor. 9 yılda hic mi tanıyamadın bu adamı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…