- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.441
Bunu soracaktım aslında ben de. 9 yıl çok uzun,insan çişinin rengini bile bilir.Pofuduk baska olaylar oldu mu niye böyle tripler laf sokmalar falan.senin telefonlarına cevap vermeyen adam resim değiştiriyor resimleri sadece sen yapıyor atarli sözler falan hiç vakti yoktu ne oldu.9 yıl dile kolay az değil bugün nişan gününüzdü adam sinek raid espiri yapıyor. 9 yılda hic mi tanıyamadın bu adamı sen
parasında değilim ki. babamın yapmaya çalıştığı şeyi anlıyorum ama karşımda "çöpümüzü bile istemediler" diye rencide olacak bi aile yok. "oğlumun bohçası geri geldi"diye üzüleceklerine "oh oh paraları da kurtardık, eksik yok di mi" diyecekler, ona sinirleniyorum. ama babam bilir tabi ben artık karışmıyorum.
Bilinir mi ki kız ben bilmiyorumBunu soracaktım aslında ben de. 9 yıl çok uzun,insan çişinin rengini bile bilir.
Sifon çekmeyen türdense bilinebilirBilinir mi ki kız ben bilmiyorum
Yazdığı lafı anlamadım sehzadenin.neden verdiği değeri hak etmedigini düşünüyor. Ne zaman değer vermişti ki ben hiç hatırlamıyorum sana yazmamıştır onu pofuduk
Ahahahah
Kız bu adamın hiç arkadaşı yok mu? Kimse demiyor mu "Olm 27 yaşında adamsın, ergen gibi ne diyon la sen" diye
Edit: Hayır bi' de "Tencere dibin kara, seninki benden kara" yani.
Yakında "O göte bülbül öte" filan da gelir
Pofuduk baska olaylar oldu mu niye böyle tripler laf sokmalar falan.senin telefonlarına cevap vermeyen adam resim değiştiriyor resimleri sadece sen yapıyor atarli sözler falan hiç vakti yoktu ne oldu.9 yıl dile kolay az değil bugün nişan gününüzdü adam sinek raid espiri yapıyor. 9 yılda hic mi tanıyamadın bu adamı sen
Anası nasıl konuşuyodu ki danasından ne bekliyosun.
sizin düsüncenize göre de paraları kurtardık diyemedikleri durum icin ugrastıgınızda siz para yiyici olmus olursunuz, şahsen bunu daha cok dert edinirdim kendime.
alınan yapılan her seyi kalem kalem ödemeye gerek yok bence. o zaman simdiye dek yemege cıktıgınız zamanlar icin de bir hesap yapmaya kadar gider iş.
fakat bohca göndermek sözün resmi bir sekilde bittigini temsil eder. eger ki almaya gelmiyorlarsa ve muhatap olmak istemiyorsanız onlara hic vermeden çöpün yanına da düzgünce bırakabilirsiniz, ihtiyacı olanlar oradan alır.
takı ise emanettir, eger ki baslık parası gibi bir mantıkla yapılmadıysa çiftin gelecegi icin yapılan bir jest gibi goruyorum.
bir geleceginiz olmadıgına göre geri vermek kadar mantıklı birsey olamaz. üzerinize ev yapsalar oh ne güzel malım mulkum oldu, kirasını yemeye bakarım diye düsünmeyecektiniz herhalde? bu da öyle birsey işte.
başlık parası olarak yapıldıysa bile evlenmediginiz icin yine geleneksel olarak da geri vermeniz gerekiyor.
esyaların geri gitmesi gerektigini baska nasıl anlatabiliriz ki... umarım sandık cok büyük noktasına gelmez bu açıklamalar.
ayrıca alyansları geri vermenizi de lutuf gibi yazmıssınız, ne olacaktı ki? cerceveletip duvara asmayacagınıza göre...?
mantıkcercevesinde düşünmeyi hep bırakıyorsunuz. önceden fazla duygusal idi, simdi ise daha cok zarar gordugunuzu düşünüp ofkeyle kar yaparak kapatmaya mı calısıyorsunuz bilmiyorum ama sizi de ailenizi de daha kötü duruma sokacak sekilde seyler düşünüyorsunuz.
o yuzden babanıza bırakın, neyi gerekli goruyorsa oyle yapsın. 50yaşından sonra adam bir de borçlu hissetmeyi, laf yemeyi kaldıramaz. bir tek babanızın fazladan yapmak istedigi zarfla para yollamak vb seyleri engellemeye calısırsınız belki, cunku o da duygusal yaklasıyor muhtemelen.
ama içi rahat etmeyecekse o konuda da cok üstüne gitmeyin bence, 200lira cebinizden fazla cıktı diye aç kalmazsınız ama adam öyle bir gereklilik hissediyorsa geri ödeyemedigini düşündükçe uykusuz kalabilir.
Hahaha görünce direkt aklıma geldiBurcu çok iyiymiş bu
Valla geçen seferkini biliyordum da bu seferki denk geldiBurcu nereden buluyorsun bunları kız önceki karikatürünü unutamadim aklıma geldikçe gülüyorum
babam aramış. bütün detayları bilmiyorum ama liste yapıp biriyle gönderecekler.
Oha artıkbabam aramış. bütün detayları bilmiyorum ama liste yapıp biriyle gönderecekler.
konuşmanın detayın bilmiyorum, "ne getirdiyseniz liste yapın eşyaları almaya birini gönderin" falan demiştir muhtemelen, o da "tamam" demiş. listeye ne yazarlar bilmiyorum.
ben yine de bohçada ne gelmiş listeledim, ayrıca ne alınmış onu da listeledim. istemeseler bile parasını sevgilimin ödemediği şeyi ödemeyi düşünüyorum, tekrar düşünmem lazım ama sözde alınan elbiseyi ödemiş olmaları lazım bi tek, haram mal istemiyorum.
"çok lafta yalan, çok malda haram vardır" diye bi laf var. bunlarda yalan da haram da var.
balkonda sigara içiyorum, bi yerlerde "acılara tutunmak" çalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?