9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bunu soracaktım aslında ben de. 9 yıl çok uzun,insan çişinin rengini bile bilir.

sizin düsüncenize göre de paraları kurtardık diyemedikleri durum icin ugrastıgınızda siz para yiyici olmus olursunuz, şahsen bunu daha cok dert edinirdim kendime.

alınan yapılan her seyi kalem kalem ödemeye gerek yok bence. o zaman simdiye dek yemege cıktıgınız zamanlar icin de bir hesap yapmaya kadar gider iş.
fakat bohca göndermek sözün resmi bir sekilde bittigini temsil eder. eger ki almaya gelmiyorlarsa ve muhatap olmak istemiyorsanız onlara hic vermeden çöpün yanına da düzgünce bırakabilirsiniz, ihtiyacı olanlar oradan alır.

takı ise emanettir, eger ki baslık parası gibi bir mantıkla yapılmadıysa çiftin gelecegi icin yapılan bir jest gibi goruyorum.
bir geleceginiz olmadıgına göre geri vermek kadar mantıklı birsey olamaz. üzerinize ev yapsalar oh ne güzel malım mulkum oldu, kirasını yemeye bakarım diye düsünmeyecektiniz herhalde? bu da öyle birsey işte.
başlık parası olarak yapıldıysa bile evlenmediginiz icin yine geleneksel olarak da geri vermeniz gerekiyor.

esyaların geri gitmesi gerektigini baska nasıl anlatabiliriz ki... umarım sandık cok büyük noktasına gelmez bu açıklamalar.
ayrıca alyansları geri vermenizi de lutuf gibi yazmıssınız, ne olacaktı ki? cerceveletip duvara asmayacagınıza göre...?
mantıkcercevesinde düşünmeyi hep bırakıyorsunuz. önceden fazla duygusal idi, simdi ise daha cok zarar gordugunuzu düşünüp ofkeyle kar yaparak kapatmaya mı calısıyorsunuz bilmiyorum ama sizi de ailenizi de daha kötü duruma sokacak sekilde seyler düşünüyorsunuz.

o yuzden babanıza bırakın, neyi gerekli goruyorsa oyle yapsın. 50yaşından sonra adam bir de borçlu hissetmeyi, laf yemeyi kaldıramaz. bir tek babanızın fazladan yapmak istedigi zarfla para yollamak vb seyleri engellemeye calısırsınız belki, cunku o da duygusal yaklasıyor muhtemelen.
ama içi rahat etmeyecekse o konuda da cok üstüne gitmeyin bence, 200lira cebinizden fazla cıktı diye aç kalmazsınız ama adam öyle bir gereklilik hissediyorsa geri ödeyemedigini düşündükçe uykusuz kalabilir.

Yazdığı lafı anlamadım sehzadenin.neden verdiği değeri hak etmedigini düşünüyor. Ne zaman değer vermişti ki ben hiç hatırlamıyorum sana yazmamıştır onu pofuduk

onun düşüncesine göre ben aramızda geçen şeyleri ailelere anlattım, özelimizi ortaya döktüm, onu sattım. pazartesi öyle şeyler demişti çünkü en son.

daha terbiyesizleri de gelebilir.

arkadaşları bi şey dediyse de bilemem, hem kim bilir onlara ne anlattı.

valla geçen gece 3te feyste gördüm, nişan arifesi camış gibi 8de uyuyakalan adam için ilginç yani. derdi benmişim demek ki.

9 yıl ben bu adamı çok iyi tanıdım da eylülden beri bu adam benim tanıdığım adam değil.

sinek esprisi birkaç günlük. diğeri bugünün. kendi yazmamış, ikisi de retweet.

aslında dünyanın en hüzünlü anı deli gibi sevdiğin birinin buna değmediğini anladığın an değil. 9 senelik sevgilinin, seni nişana 5 gün kala göt gibi ortada bırakmışken, nişan günü bunu paylaşması.

tamam bugün ben de bi şeyler yazdım ama bunun gibi değil yani.

Anası nasıl konuşuyodu ki danasından ne bekliyosun.

anası daha çirkefti. oğlu sadece terbiyesiz.

eşyalar bilezik bilmem ne gitsin ona lafım yok. ama babamın kalem kalem hesabına göre üste 1500 civarı bi şey göndermem gerekiyor. 200 sadece sözdeki alınanlar. ben de onun yerine onun alyansını da gönderip onun parasını düşmeyi düşünüyorum. alyansı lütuf olarak görme sebebim bu.

nasıl istiyorsa halletsin zaten artık karışmıyorum.

konuşmanın detayın bilmiyorum, "ne getirdiyseniz liste yapın eşyaları almaya birini gönderin" falan demiştir muhtemelen, o da "tamam" demiş. listeye ne yazarlar bilmiyorum.

ben yine de bohçada ne gelmiş listeledim, ayrıca ne alınmış onu da listeledim. istemeseler bile parasını sevgilimin ödemediği şeyi ödemeyi düşünüyorum, tekrar düşünmem lazım ama sözde alınan elbiseyi ödemiş olmaları lazım bi tek, haram mal istemiyorum.

"çok lafta yalan, çok malda haram vardır" diye bi laf var. bunlarda yalan da haram da var.

balkonda sigara içiyorum, bi yerlerde "acılara tutunmak" çalıyor.

direk tamam demişler üzerine konuşmak dahi istemiyorlar o meşhur dayı kızı görümce şu bu sana ulaşmaya çalışan kimse yok mu, hani olmasın da zaten yanlış anlama sadece merak benimki, o kadar gittin geldin o eve,doğumgünü de kutladılar yanında, taziye de kabul ettiler ne bileyim tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…