9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Hadi sehzade ve ailesi normal değil, anlıyorum.

Peki sen pigme pofuduk ? Seni anlayamıyorum artık. Lütfen

nesini anlamıyorsun?
bahsettiğim adam 2011 ekiminden 2012 haziranına kadar beni taciz etti. onun sevgilisiyle benim sevgilim on metre ötedeyken benim yolumu kesti. sevgilim geldi öyle kurtulabildim gelmese ne olurdu allah bilir.
ben bu adamı rezil ederim seni diye tehdit ettim sana kimse inanmaz dedi. kayınpederime söylemekle tehdit ettim de öyle beni rahat bıraktı.
artık onların koruması yok üzerimde. adam karısından çekinmiyor. korkuyorum nesini anlamıyorsun?

Onların koruması mı? pofuduk senin bir ailen var. Şehzade de mide olsa görüşmez zaten, bu ayrı konu...

Benim anlayamadığım bu defteri neden kapatmak istemediğin, istesen gerçekten bunu yapabilecek irade var sen de. Ölüyü neden gömmüyorsun?

benim ailem var da o bebe benim babamı değil şehzadenin babasını tanıyor ondan çekiniyor.
bu defteri ne zaman kapatmaya kalksam bi pislik çıkıyor.

Pofuduk hala neyi sorguluyosun? Bu adamın senin tek damla gözyaşına değmeyecek karakterde olduğunu anlaman için daha ne olması gerekiyor
Ne kadar mide bulandırıcı bi durum. Benim biriyle adım çıkacak. Ve o kişi evlenecek sonra. Yolda görsem yolumu değiştiririm. Şuan eski bile olsa bir zamanlar benim sevgilim dediğim kadını taciz edecek bi adam. Ve ben onunla oturup kalkıcam. Böyle bi genişlik basitlik olabilir mi?

Hayır bi' de bu ikisi birbiriyle evli. Duble rezalet.

Pofuduk, sizin arkadaşlarınızdan hiç bu durumları bilen yok mu? Görüştüğünü görünce "Ne yapıyorsun ulan sen?" diyen olmuyor mu şehzadeye?

Pofuduk tüm sosyal medya hesaplarını kapat. Dondurma, tamamen kapat.

Telefon numarani değiştir. O ve Onun ailesinden tek bir kişi bile ulasamasin sana.

Sonra da Besmele çek ve yeni bir hayata başla. Bak 9 sene heba olmuş
, kalan günlerini dd heba etme.

Kendine üzül artık bu saatten sonra..

Hayır bi' de bu ikisi birbiriyle evli. Duble rezalet.

Pofuduk, sizin arkadaşlarınızdan hiç bu durumları bilen yok mu? Görüştüğünü görünce "Ne yapıyorsun ulan sen?" diyen olmuyor mu şehzadeye?
bu kadar rezilliğin içinde acaba o dedikodularda mı doğruydu derim ben. Şehzadeye inanan bi tek pofudukmuş ne de olsa..

zoruma gitmesi bi yana korkuyorum.

ben ayrıldığımızdan beri duyarsa bi daha peşime düşerse diye korkuyorum. artık onu durduracak hiçbir şey yok ki.

Sadece göz ve sözle seni taciz eden bir adam yüzünden intihar ettin, namusunu zor kurtarma durumu sana fiili saldırsa olurdu zannımca, davranışların çok abartılı adam artık evli peşine düşüp ne yapabilir yani, tecavüze mi yeltenir

Barışma çabası mi????

Su saatten sonra barismanin yolu ne sence,ne yaparsa barisirsin

Onların koruması nedir yaa onların bir hükmü olsa yolunu kesemezdi dimi, kaldı ki annen baban var güvenlik güçleri var KP ine mi kaldı seni korumak onlar yokken mapıyodun

Benim de bunların harici anlamadığım şey kızla şehzade arasında dedikodu çıktı herkes duydu ama bu sarkıntılık yapan oğlan yani kızın kocası nasıl duymadı?
Şimdi de Şehzadeyle samimiyet kurduklarına göre gerçekten normal değiller

Hala kiminle arkadaş olmuş kiminle nereye gitmiş diye takip ediyosun üstelik bu hareketleri barışma çabası diye yorumluyosun, kimin kiminle yattığı midesizlikleri vs seni bağlamaz artık, iyi bile olur bu karakterdeki insanlardan kurtuldum dersin

Gene 300 sayfa öncesinin zoraki yorumlarına başladın valla, az sonra bu üçlü bir olup yolumu izimi kesecekler falan diceksin gibi

Bu adamla 9 sene sürdü ise senin sayende sürmüş, adamın başkalarıyla adı çıkmış niye senin çıkmıyor benim çıkmıyor, 300 sayfa önce konuşuyorduk adamın dedesi öldü Üzgün telefon kapalı toplantı yapıyorlar ailece ortada yok, sana o zamanda diyodum 9 senelik ilişki öyle olmaz en ketum adam bile 9 sene ilişkisi olan insana güvenir bir yerden sonra, acısını paylaşır, hatta ağlar sümüğünü omzuna siler uzun ilişkiler böyledir

Acikcasi ben 9 seneyi senin sündürüp bugünlere getirdiğini düşünüyorum ne yalan söyliyim, şu tavırlar onu gösteriyo, bitti demiyosun bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…