- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.681
Hadi sehzade ve ailesi normal değil, anlıyorum.
Peki senpigme pofuduk ? Seni anlayamıyorum artık. Lütfen
nesini anlamıyorsun?
bahsettiğim adam 2011 ekiminden 2012 haziranına kadar beni taciz etti. onun sevgilisiyle benim sevgilim on metre ötedeyken benim yolumu kesti. sevgilim geldi öyle kurtulabildim gelmese ne olurdu allah bilir.
ben bu adamı rezil ederim seni diye tehdit ettim sana kimse inanmaz dedi. kayınpederime söylemekle tehdit ettim de öyle beni rahat bıraktı.
artık onların koruması yok üzerimde. adam karısından çekinmiyor. korkuyorum nesini anlamıyorsun?
benim ailem var da o bebe benim babamı değil şehzadenin babasını tanıyor ondan çekiniyor.Onların koruması mı? pofuduk senin bir ailen var. Şehzade de mide olsa görüşmez zaten, bu ayrı konu...
Benim anlayamadığım bu defteri neden kapatmak istemediğin, istesen gerçekten bunu yapabilecek irade var sen de. Ölüyü neden gömmüyorsun?
Hayır bi' de bu ikisi birbiriyle evli. Duble rezalet.Pofuduk hala neyi sorguluyosun? Bu adamın senin tek damla gözyaşına değmeyecek karakterde olduğunu anlaman için daha ne olması gerekiyor
Ne kadar mide bulandırıcı bi durum. Benim biriyle adım çıkacak. Ve o kişi evlenecek sonra. Yolda görsem yolumu değiştiririm. Şuan eski bile olsa bir zamanlar benim sevgilim dediğim kadını taciz edecek bi adam. Ve ben onunla oturup kalkıcam. Böyle bi genişlik basitlik olabilir mi?
bu kadar rezilliğin içinde acaba o dedikodularda mı doğruydu derim ben. Şehzadeye inanan bi tek pofudukmuş ne de olsa..Hayır bi' de bu ikisi birbiriyle evli. Duble rezalet.
Pofuduk, sizin arkadaşlarınızdan hiç bu durumları bilen yok mu? Görüştüğünü görünce "Ne yapıyorsun ulan sen?" diyen olmuyor mu şehzadeye?
Ne yalan söyleyeyim ben de düşünürdüm.bu kadar rezilliğin içinde acaba o dedikodularda mı doğruydu derim ben. Şehzadeye inanan bi tek pofudukmuş ne de olsa..
beni taciz eden bi çocuk vardı. benimkinin arkadaşı. 2011-2012de. epey uzun sürdü. sadece göz ve sözle. çok dik durdum ben. bi yerden sonra çocuğun yüzüne bile bakmamaya başladım ifadesini görmeyeyim diye. kurtulamadım. en son kavga ettim hesaplaştım küfrettim sana kimse inanmaz dedi. intihar ettim ölmedim.
aynı dönemde bi kız vardı. benimkinin sınıf arkadaşı. o kızla adı çok çıktı kızın sevgilisi geldi benimle konuştu falan ama ben aralarında bi şey olduğuna hiç ihtimal vermedim. inanmadım bazı sebeplerden. olmadığına eminim hatta.
sonra bu kızla bu çocuk çıkmaya başladı. benimki de ikisiyle de görüşmemeye başladı.
kızla şehzade arasında dedikodu çıkmıştı. yattıklarına inanmayan bi ben vardım.
beni taciz ettiğini tabi ki biliyordu.
zoruma giden bu. ben adamın elinden namusumu zor kurtardım, herkes şehzadenin o kızla yattığını düşünüyordu, şimdi biz ayrıldık şehzade onlara koştu hemen.
zoruma gitmesi bi yana korkuyorum.
ben ayrıldığımızdan beri duyarsa bi daha peşime düşerse diye korkuyorum. artık onu durduracak hiçbir şey yok ki.
adam beni son taciz ettiğinde mezuniyetteydik. ben şehzade için gitmiştim o da karısı olan kız için gelmişti. evli olmasının fark edeceğini sanmıyorum.
kız şehzadeyle yatmış olsa o çocuk şehzadeyle yine görüşürdü. kızın yattıklarının hiçbirini bilmiyor.
şehzade de görüşüyor işte. telefonunu kapattı cevap vermedi hesap soramadım.
çok çarpıntım var, çok kasılmam var. umarım telefonunu açar. bilmiyorum artık ya.
ben de onu merak ediyorum.
önce güzelce anlattım.
bak dedim, ne zaman ben hayatıma devam etmeye çalışsam bi şey yaptın canımı acıttın dedim. barışmaya çalışıyorsan böyle olmaz yolu bu değil yakma canımı dedim. artık yapma dedim.
benim üstüme sıçramalarını hep barışmak istemesine yordum ki bi daha sıçramasın.
olmadı. anlatmaya çalıştım yapma dedim olmadı. derdi ne bilmek istiyorum artık. 1000 km var hiçbir şey yapamıyorum. dönmem lazım artık.
nesini anlamıyorsun?
bahsettiğim adam 2011 ekiminden 2012 haziranına kadar beni taciz etti. onun sevgilisiyle benim sevgilim on metre ötedeyken benim yolumu kesti. sevgilim geldi öyle kurtulabildim gelmese ne olurdu allah bilir.
ben bu adamı rezil ederim seni diye tehdit ettim sana kimse inanmaz dedi. kayınpederime söylemekle tehdit ettim de öyle beni rahat bıraktı.
artık onların koruması yok üzerimde. adam karısından çekinmiyor. korkuyorum nesini anlamıyorsun?
Sadece göz ve sözle seni taciz eden bir adam yüzünden intihar ettin, namusunu zor kurtarma durumu sana fiili saldırsa olurdu zannımca, davranışların çok abartılı adam artık evli peşine düşüp ne yapabilir yani, tecavüze mi yeltenir
benim ailem var da o bebe benim babamı değil şehzadenin babasını tanıyor ondan çekiniyor.
bu defteri ne zaman kapatmaya kalksam bi pislik çıkıyor.
merak ettim olayı ?
E canım. 600 sayfaya dayanmış nasıl özet geçelim
:)) merak sebebedi bu ya 600 sayfaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?