9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bunu ben biliyorum. onlar geniş meşrepli ben ne yapayım?

Hayır bi' de bu ikisi birbiriyle evli. Duble rezalet.

Pofuduk, sizin arkadaşlarınızdan hiç bu durumları bilen yok mu? Görüştüğünü görünce "Ne yapıyorsun ulan sen?" diyen olmuyor mu şehzadeye?

bilen var da gidip "duydun mu şehzade kiminle takılıyormuş" tarzı dedikodu döndürmek istemiyorum. sormadım yani, bana bi şey diyen de olmadı.

kendime yeterince üzülüyorum zaten.
ama pislik insan pisliktir ya. gerçekten dediğin şekil bi şey yapabilmem için annemin babamın numarasını da değiştirip taşınmamız gerekiyor. o gece babası aradığında benim numaram kullanılmıyor olsaydı babamı arardı kalıbımı basarım. olay artık aileme gitmesin istiyorum. kaldıramıyorlar çünkü.

bu kadar rezilliğin içinde acaba o dedikodularda mı doğruydu derim ben. Şehzadeye inanan bi tek pofudukmuş ne de olsa..

Ne yalan söyleyeyim ben de düşünürdüm.

kızla şehzade liseden tanışıyorlar, kız o zaman şehzadenin çok yakın bi arkadaşının sevgilisiydi. o yüzden olabileceğine ihtimal vermedim ben. o kadar da değil.

bana bakarak bi tarafını okşaması fiili saldırı sayılır mı? veya yolumu kesmesi?

barışma çabasını yaptıkların böyle anlaşılıyor yapma anlamında söyledim.

o çocuğa babam biliyor dedim, suç duyurusunda bulunurum dedim, umursamadı. şehzadenin babasına söylerim dediğimde rahat bıraktı. o yüzden.

o mezundu o dönem. okulla çok ilişkisi olmadığı için duymadı.
ben de kızın eski sevgilileri beni aradığı için biliyorum.

şehzadeyi değil diğer çocuğun profiline bakarken gördüm. alışkanlık olmuş arada bakarım durum ne diye. koruma içgüdüsü gibi bi şey.

İkinizin sevgilisi 10 metre ötede ona rağmen yolunu kesti sevgilin geldi seni kurtardı, sen demedin mi beni taciz etti diye

anamı babamı ararlar olmadı eve gelirler ne bileyim.
hiç çirkef insanla muhatap oldun mu?

Senin bu çekinceni hissettikleri için üstüne gelmeleri (telefonda, nette) çok olası bi ihtimal zaten
Bırak o kadar cevvalse ve eve kadar gelebilecekse gelsin de sonuçlarına katlansın
Hangi sıfatla senin evine gelecekmiş evli barklı adam? Bunun hiç mi annesi, babası, arkadaş çevresi, kayınpederi, eşinin ailesi vs yok?
Hiç mi çekineceği insan yok uzaylı mı bu adam? Normal bi toplum içerisinde yaşayan hiç bir adam buna cesaret edemez

Evet oldum yeri geldi ben çirkef oldum, ne diye arıcaklar anne babanı pofuduk bizi sosyal.medyadan engellemiş numarasını değiştirmiş diye mi

ilk ayrıldığımızda hiç aramadım ne yaptı hatırlıyor musun? yengesi aradı. "kızım ben sana ne dedim sen gidip benim arkamdan ne konuşuyorsun" dedi.
o gece babam evde yoktu annem duydu. kadın hasta oldu.
orda bana ulaşamasalar babamı falan ararlardı. babama ne olurdu sence?

Ay dağ başında mıyız yaa gelip ne yapacaklar gelmenin mantığı ne, bana bir anlatın

keşke gelinliğimle kalsaydım. çok ciddiyim.
ben bu adamla 9 sene beraberdim hayaller kurdum. başkasını tanımadım bilmedim. en azından bu işi düğüne kadar götürmek onun boynunun borcuydu.
insanlar anlaşamaz ayrılabilir falan tevazusuna girmek istemiyorum. evet ayrılabiliriz de 9 seneden sonra onun koluna girip gelinlikçiye gitmek benim hakkımdı. eşyamı seçmek hakkımdı. en azından evlilik yolunda olan bi kadının yaşadıklarını yaşamak hakkımdı. onun bana borcuydu. ben hiçbir şey yaşayamadım. evet ayrılık sebebimiz bu zaten ama isyan etmeme engel değil işte.

Ne olurdu pofuduk allasen cidden ne olurdu çat kapatıverirdi tersi pis dedin babandan için, 10 kere mi aradılar verirdiniz savcılığa ki neden arasınlar şöyle olurdu böyle olurdu ya olursa diye hep bi senaryo canına yazık

o değil şehzade ve ailesi eve gelir demek istedim.

Şu yazdığın çok sağlıksız bir yorum ki sağlığın zaten fena o yüzden uzatmıcam

o değil şehzade ve ailesi eve gelir demek istedim.
Şehzade ve ailesi de mafya mı canım ev mi basıyor bu adamlar
Daha önce böyle bişey oldu da ben mi kaçırdım
Adamlar nişan hazırlıklarını bile iteleye kakalaya yaptılar şimdi lutfedip niye/ne için gelsinler ki
Hayır zaten niye gelsinler annenin babanın hastalanacağı için endişeleniyorsun da ben ciddi ciddi anlamadım yani
AdAm_OLaCaK_KIZ Bi anlatın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…