- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.721
Ne olurdu pofuduk allasen cidden ne olurdu çat kapatıverirdi tersi pis dedin babandan için, 10 kere mi aradılar verirdiniz savcılığa ki neden arasınlar şöyle olurdu böyle olurdu ya olursa diye hep bi senaryo canına yazık
Şu yazdığın çok sağlıksız bir yorum ki sağlığın zaten fena o yüzden uzatmıcam
keşke gelinliğimle kalsaydım. çok ciddiyim.
ben bu adamla 9 sene beraberdim hayaller kurdum. başkasını tanımadım bilmedim. en azından bu işi düğüne kadar götürmek onun boynunun borcuydu.
insanlar anlaşamaz ayrılabilir falan tevazusuna girmek istemiyorum. evet ayrılabiliriz de 9 seneden sonra onun koluna girip gelinlikçiye gitmek benim hakkımdı. eşyamı seçmek hakkımdı. en azından evlilik yolunda olan bi kadının yaşadıklarını yaşamak hakkımdı. onun bana borcuydu. ben hiçbir şey yaşayamadım. evet ayrılık sebebimiz bu zaten ama isyan etmeme engel değil işte.
Pişmanlığın bunun için olmasın yani keşke nişan arefesi bitmeseydi olmasın
Çünkü o eşyaları alsaydın o gelinliği seçseydin başka pişmanlıkların olacaktı
böyle hissetmeye hakkım yok mu? çok mu anormal?
hak ettiğim hiçbir şeyi yaşayamadan ortada bırakılmış hissetmem çok mu sağlıksız gerçekten?
ne gibi?
yanlış anlaşılmasın, öyle en büyük dert bende tribinde değilim.
ama yaşadıklarım kolay şeyler değildi. belki bi daha hiçbir erkeğe güvenip de yaklaşamayacağım. belki hiç evlenmeyeceğim.
hiç gelinlik giyemedim deneyemedim bile, eşya alamadım ev düzemedim, 5 ay sonra evlenecektim ama hiç evlenme heyecanı yaşayamadım demem çok mu yanlış?
Keşke bunları yaşasaydım demek ayrı ayrılacaksak bunlar olduktan sonra ayrilsaydik demek ayrı
ne gibi?
yanlış anlaşılmasın, öyle en büyük dert bende tribinde değilim.
ama yaşadıklarım kolay şeyler değildi. belki bi daha hiçbir erkeğe güvenip de yaklaşamayacağım. belki hiç evlenmeyeceğim.
hiç gelinlik giyemedim deneyemedim bile, eşya alamadım ev düzemedim, 5 ay sonra evlenecektim ama hiç evlenme heyecanı yaşayamadım demem çok mu yanlış?
ben de onu diyorum. hiçbir şey olması gerektiği gibi olmadı.
ben de onu diyorum. hiçbir şey olması gerektiği gibi olmadı.
E olmadı, zaten 1.sayfadan beri olmuyo, adam adam değil adamcık çünkü, senin hayallerine küçük geldi bu adam, yapılacak birsey de yok
Son tahlilde bu adam zamanında kız arkadaşını taciz ettiği için ağız burun daldığı adamla kanka olmuş, lütfen bunu barışma çabasına yorma, adam pislik
dalmadı ki.
orayı düzeltelim, diğer dediklerinde haklısın.
Kalp krizini baban mı geçirdi Pofuduk? Nasıl doktora da gönderemediniz anlamadım
Ağız burun dalmadi mi görüşmeye devam mı edildi dedim aynen öyle oldu dedin aynen öyle dediğin görüşmeye devam edilmesi miydi
bi süre görüştü. mezuniyetten sonra görüşmedi.
babam evet. öyle söyledi. doktora da gitmek istemedi.
sonra sanırım ben de geçirdim ama nasıl bi şey olduğunu bilmediğimden çok da emin değilim.
Çarpıntı için kardiyolojiye gitmedin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?