9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

biz ayrıldığımız gün var ya, babam derdiniz ne dedi hani onlara, o gece kalp krizi geçirmiş. bana söylemediler. doktora da gönderemedik. ben çok sonra öğrendim zaten.

Pişmanlığın bunun için olmasın yani keşke nişan arefesi bitmeseydi olmasın
Çünkü o eşyaları alsaydın o gelinliği seçseydin başka pişmanlıkların olacaktı

Pişmanlığın bunun için olmasın yani keşke nişan arefesi bitmeseydi olmasın
Çünkü o eşyaları alsaydın o gelinliği seçseydin başka pişmanlıkların olacaktı

ne gibi?

yanlış anlaşılmasın, öyle en büyük dert bende tribinde değilim.

ama yaşadıklarım kolay şeyler değildi. belki bi daha hiçbir erkeğe güvenip de yaklaşamayacağım. belki hiç evlenmeyeceğim.

hiç gelinlik giyemedim deneyemedim bile, eşya alamadım ev düzemedim, 5 ay sonra evlenecektim ama hiç evlenme heyecanı yaşayamadım demem çok mu yanlış?

böyle hissetmeye hakkım yok mu? çok mu anormal?
hak ettiğim hiçbir şeyi yaşayamadan ortada bırakılmış hissetmem çok mu sağlıksız gerçekten?

Evet pofuduk çok sağlıksız bari gelinlik alsaydik eşya alsaydik ondan sonra ayrilsaydik demek ne kadar mantıklı

Keşke bunları yaşasaydım demek ayrı ayrılacaksak bunlar olduktan sonra ayrilsaydik demek ayrı

Senin şu söylediğin keşke elimi değil de kolumu kaybetseydim, kolumu gördükçe elim aklıma gelmezdi demeye benziyor
Daha saçma salak bi örnek olamazdı kabul ama kabaca böyle bişey işte
Tabiki hakkındı eşyalarını almak, gelinlik giymek, her şeyi içine sindiği gibi yaşamak ama baktın olmuyo neden fazla üzülesin ki
Yani gelinlikle nikah günü bu olaylar olsa, her şey o gün bitse şu ankinden daha mı mutlu olacaktın? Hiç sanmıyorum

Ararlar kapıya gelirler falan cidden abartı 600 sayfaya dayandı az çok anladık aile hakkında bişeyler, bu aile ne zaman seni aradı ya da aileni, kız tarafı diyip ne zaman nazladılar sizi, hep sıkıntı hep toplantı, kah 100 yaşında dede öldü diye hayat bağları koptu kah dayının götünü topladılar kah yenge hastanede idi, nişan alışverişine bile bin nazla geldi adam

ben de onu diyorum. hiçbir şey olması gerektiği gibi olmadı.

Tamam hepimiz böyle düşünüyoruz tabiki ancak sen her şey daha da ilerleseydi, iş daha da sarpa sarsaydı en azından o günleri yine de bi görmüş olurdum diyorsun

Atlatması daha güç günleri özler mi insan

Eşya alacaktınız da ne olacaktı o eşyalar?
Hiç evlilik arefesinde ayrılanlara sordun mu?

Ben bi tane biliyorum kız tarafı baba evine getirdi eşyaları
Duyduğumuza göre oğlan evi de kendi eşyalarını satmış birilerine
Bi de onun tartışması çıkmıştı onu sizin taraf aldı bunu bizim taraf aldı diye
Çok da istenecek bi durum değil yani

ben de onu diyorum. hiçbir şey olması gerektiği gibi olmadı.

E olmadı, zaten 1.sayfadan beri olmuyo, adam adam değil adamcık çünkü, senin hayallerine küçük geldi bu adam, yapılacak birsey de yok

Son tahlilde bu adam zamanında kız arkadaşını taciz ettiği için ağız burun daldığı adamla kanka olmuş, lütfen bunu barışma çabasına yorma, adam pislik

dalmadı ki.
orayı düzeltelim, diğer dediklerinde haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…