9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

kardiyolojiye gidemedim o konuda ayrı sinirliyim.
bok var gibi beni ankaradan götürdüler apar topar.
ya canıma yetti. şehzadeyi görürüm diye geri göndermiyorlar.
anlatamıyorum. bıktım.
benim burda hayatım alt üst oldu ama ailemin hala günlük telaşlarını yaşaması çok saçma. vay efendim eve misafir gelmiş ben neden uyumuşum. vay efendim neden hiçbir işe elim kolum varmıyormuş.
vay efendim ben kıçı kırık şahsiyetsiz bi oğlan çocuğunun arkasından bu hale gelmişim onların çocuğu bu kadar aciz olamazmış.
ben ilaç kullanıyorum zaten.
ilk doktora gitmek istediğimde götürmediler. ele güne rezil olurmuşuz. bohçaları almaya geldikleri gündü. o gün gitsek belki bu kadar kötü olmazdım.
ben uyuyamıyorum uyanamıyorum. günde 10 saatten fazla uyumak normal değil biliyorum ama ne yapayım?
sabahları 120 nabızla uyanıyorum. sinirlendiğimde 180e kadar çıkıyor.
ankaraya dönmeme izin vermiyorlar.
yıldım artık. ölürüm diye falan bekliyorum.

dalmadı ki.
orayı düzeltelim, diğer dediklerinde haklısın.
Pofuduk sen ciddi misin ya, bu adam seni taciz ederken senin sevgilin olacak cibiliyetsiz görüşmeye devam mı etti bile bile? Şimdi bir laf söylerim de ağır kaçar. Evde oturup kısmet beklesin o, adam diye sokağa mı çıkıyor bir de?

Nasıl sineye çektin bunları sen?

E sizinkiler rutinlerine dönmüş sen daha babama ne okur gelirlerse diyosun, senin durumunu bile bile doktora nasıl götürmüyolar yaa elalem ne dicek

Diyorum ya işte 9 yıl böyle gitti, ben olsamno dk noktayı koymuştum öyle şey mi olur elinle ver kızı bari

E sizinkiler rutinlerine dönmüş sen daha babama ne okur gelirlerse diyosun, senin durumunu bile bile doktora nasıl götürmüyolar yaa elalem ne dicek
Hayır bi' de elâlem ne bilecek, koca Ankara, bir sürü hastane var. Rutinlerine dönmeleri güzel ama Pofuduk'un durumunu gözardı ederlerse onun kendi kendine düzeleceği gibi yanlış bir algıları var sanırım.

Diyorum ya işte 9 yıl böyle gitti, ben olsamno dk noktayı koymuştum öyle şey mi olur elinle ver kızı bari
Valla büyük konuşmayayım da ben de "Bacımsın" deyip yoluma bakmıştım herhalde. Hani adam Pofuduk'tan sadece hoşlanıyor olsa medenî şekilde yaklaşmış şehzade filan diyeceğim; kıza bakıp bilmem neresini okşayan adama karşı bir insan nasıl medenî olabilir ya? Biz kız arkadaşlarımla daha çok sahip çıkıyoruz birbirimize.

nasıl sineye çektim bilmiyorum. o ara psikolojim yeterince bozuktu zaten. bi de şehzade hiç birebir şahit olmadı.

bulunduğum yerde hiç gidemem. duyulur.
bağırsaklarım bozuk diye oğlanın arkasından yataklara düşmüş dediler bi de kardiyolojiye gittiğim duyulursa aman aman.
akraba akrep gibi sokarmış.

bizimkiler rutinden pek çıkmadı zaten.
ben yine idare eder belki bi şekilde evlenmeyi denerdim de onlar için ayrıldım daha çok. kendim için değil onlar için. onlar kaldıramadı çünkü. ve şimdi halimi umursadıklarını düşünmüyorum açıkçası. kızım kurtuldu diye bayram ediyorlar sadece.

Senin ailen de bir tuhafmış kusura bakma

Sen ayrıldın o da kabul mü etmiş oldu yani ben anlamadım sizin bu ayrılma mevzusunu, baban ayar verdi sonra bunlar eve gitti ertesi gün sen gelinlik için aradın onlar dememiş miydi artık yüz yüze bakamayız diye

Hala evlenmeyi denerdim diyosun

Köyde filan mı yaşıyorsun ya öyle bile olsa telefonla sabah en erken saatte bi randevu alsan kim bilecek nereye gidip nerden geldiğini
Farz et ki biliyorlar Pofuduk oğlanın arkasından kalp doktoruna gitmiş deseler ne fark edecek
Senin sağlığın daha önemli değil mi
İnsan ailesini bile bi yere kadar idare eder baktın götürmüyorlar kendin gidersin bu kadar basit

Birebir şahit olmadıysa olmadı, sana inanmıyor muydu? Aslında bu adam hakkında gazeteye ilân vereceksin "Ey komşular, adam diye suretine baktığınız bu gevşek kız arkadaşının tacizcisiyle oturup kalkıyor" diye. Senden sonra başka kadınları da yakmasın bari. Allah'ın genişi. Sen belli ki iyi değilmişsin o dönem, yoksa sanmıyorum ki hiçbir kadın sevgilisinin kendisini taciz eden biriyle görüşmeye devam etmesini kabul edebilsin.

Ayrılman kaçınılmazdı zaten. O tarihten aylar önce bile kaçınılmazdı. Ailen seni buna zorlamakta geç bile kaldı bana kalırsa. Her aşamada daha kötü muamele gördün; bak en sonunda neredeyse sağlığından oldun.

Hayır bide herseyi ailesiyle yapan biri değil ki bu kız gece gece ahmet Arife çıkan kız, bun onuda gelişen olaylarda biz defalarca ailen ne diyo diye sorduk çünkü ailesi edilgen gibiydi, pofuduk 10 tek başına gidioysa 1 kere aile ile gitti erkek tarafina

Konu sahibinin mesajını ve olayın özetini okudum, bir 10 sayfalık yorum da okudum ama hiçbir şey anlamadım özetin üzerine bile 300 sayfa yazılmış. Konu şu an hangi aşamada merak ettim.

babam konuşursa biteceğini biliyordum ve engel olmadım.

kendim gidemiyorum bilmem etmem hastanenin yerini. ve gerçekten duyulur.
bi de ankarada koruda babamın arkadaşı var. daha önce de ona gitmiştim. elinde büyüdüm adamın çok güvenirim. ona giderim diye bekletiyorum.
ayrıca çok affedersiniz ayrıldıktan sonra o elalem tarafından namusum o kadar sorgulandı bana öyle imalar yapıldı ki tanımadığım bi doktorda soyunup sedyeye yatabileceğimi sanmıyorum.

ama işte yine de insan üzülüyor niye böyle oldu ben hak etmedim diye.
bugün eski arkadaşlarımdan biri daha evlendi mesela. 5 yıl önce gerdek gecesi kocasından ne isteyeceğini düşünüyordu. o bile evlendi.
ben hak etmiyor muydum?

Biteceğini biliyodün ama ertesi gün gelinlik provasına gelip gelmeyeceğini sormak için aradın, nasıl yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…