9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Yahu Pofuduk bulunduğun yerdeki hastaneyi telefonla bile arasan, ben falanca yere yakın oturuyorum hastaneye nerden gelinir, nereden hastane minibüsleri kalkar desen yardımcı olurlar.
Vallahi özelden hangi hastane olduğunu söyle şu saatte ben bulayım sana ararım bulurum
Tanıdık doktora yine gidersin

Kadın doğuma gitsen şu dediğini bi yere kadar anlarım da kardiyoloji diyoruz

evdekilere nereye gidiyorum diyeyim?
ayrıldığımızdan beri sigara molalarım bile kontrol ediliyor. gözlerinin önünden ayırmıyorlar.

Biteceğini biliyodün ama ertesi gün gelinlik provasına gelip gelmeyeceğini sormak için aradın, nasıl yani

o gece eve giderken konuşur yoluna koyarız her şeyi dediler çünkü. ben de aptal gibi umutlandım belki düzelir diye.

Soyunman gerekmiyor bu arada kardiyoloji de ultrasonla bakarken hafif sütyen sıyırıyosun EKG keza öyle

ekgde komple soydular beni. veya kilotlu çorap giydim diyeydi.

ayrıldığımızdan beri sigara molalarım bile kontrol ediliyor. gözlerinin önünden ayırmıyorlar.

Günlük rutinine dönmüş insanlar hastaneye gitmeye neden bu kadar garip bakıyorlar tam tersi sen daha iyi ol diye ses etmemeleri lazım
Diyeceksin ki kalbim sıkışıyo, nefesim daralıyo o da olmadı gözüm ağrıyo doktora gidecem bu kadar basit
İstiyorlarsa kendileri de gelsinler
Hani gözlerinin önünden ayırmamalarının sebebini de tam anlamadım sana bişey olur diye mi korkuyorlar yoksa bişey yaparsın gidersin filan diye mi?

o gece eve giderken konuşur yoluna koyarız her şeyi dediler çünkü. ben de aptal gibi umutlandım belki düzelir diye.

ekgde komple soydular beni. veya kilotlu çorap giydim diyeydi.

He gittin yani kardiyolojiye daha önce,kalp krizi geçirmiş olsan çıkardı

bilmiyorum. çok söyledim götürmediler. nörolojiye sevk edildiğimi biliyorlar ama umursamıyorlar.
yıldım ben de ne derlerse onu yapıyorum.

bilmiyorum. çok söyledim götürmediler. nörolojiye sevk edildiğimi biliyorlar ama umursamıyorlar.
yıldım ben de ne derlerse onu yapıyorum.

Gerçekten samimiyim kendi başıma giderim ama bilmiyorum diyorsan öğreneyim neredeymiş bu hastane
Hani gözlerini önünden ayırmıyorlarmış telefonda konuşmak filan sıkıntı olacaksa

bilmiyorum valla ben de anlamadım.

yarın tekrar ankaraya dönüşümü konuşucam. birkaç ayrı doktora gitmem gerekiyor çünkü. ankaraya göndermezlerse bakarım.

Dönme işine sıcak bakmazlarsa o zaman burada hastaneye gideceğim iyi değilim dersin
Çünkü gitmen lazım

bilmiyorum.
valla açıkçası artık umursamıyorum da.
benim inandığım güvendiğim her şey yerle yeksan oldu.
bu saatten sonra neye tutunup yaşayayım bilmiyorum.
babası aradığından beri şehzade cevap yazmıyor.
gerçekten düşünüyorum hani ne bekliyorum ki.

Bittiği zaman gerçekten tamamen bitseydi şu an daha iyiydin
İletişimi tamamen kopart artık herkesle
Kimse arkadaşsızlıktan ölmüyor
Tamamen toparlanman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…