- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.781
Bittiği zaman gerçekten tamamen bitseydi şu an daha iyiydin
İletişimi tamamen kopart artık herkesle
Kimse arkadaşsızlıktan ölmüyor
Tamamen toparlanman lazım
Pofuduk biliyorum sana en çok söylenen şey bu belki de ama senin en acilinden psikolojik bi destek alman lazım
Şimdi kendi kendine konuşuyorsun konuşuyorsun konuşuyorsun.....
Bütün bunları tamamen tarafsız dinleyip sana ,yol gösterecek biri lazım
İlaçsa ilaç terapiyse terapi
Bak mutsuzluk insanları amansız derde sokuyor
Sen o mutsuzluğun içine girmedin kıyısında köşesinde çok dolaştın ama girmedin
Biraz toparlanmaya çalış bunu kendin için yap
Pofuduk çok ciddi psikolojik olarak rahatsızlığın olduğunu düşünüyorum, sen gerçeklik yetini yitirmişsin. Ailene hastaneye yatmak istediğini söyle, başka türlü sen atlatamayacaksın. Sonunu iyi görmüyorum.
Yaşanılanları, insanların davranışlarını , sözlerini vs gerçekle alakası olmayan şekilde, kendi kafana göre kurguluyorsun.gerçeklik yetini yitirmişsin derken?
Yaşanılanları, insanların davranışlarını , sözlerini vs gerçekle alakası olmayan şekilde, kendi kafana göre kurguluyorsun.
Gerçekten söylüyorum tedavini hastanede ol. Bu işin sonunda senin yapabileceklerin çok tehlikeli boyut da alabilir.
Pofuduk, akrabalarınız mı sana kullanılmışsın muamelesi yaptı? Nasıl yani? Ya sizin aile biraz daha modern insanlar olarak canlanmış gözümde, neden şimdi Zerda dizisine bağladınız ki? Hastaneye bile göndermemeler, vurun kahpeye yapmalar... Size de mi sirayet etti o ailenin huyu?doktora da gittim verdiğim 300 liraya hala acırım. bilmediğim hiçbir şey söylemedi.
tanıdık doktora gitmek istemiyorum dedim dinlemediler çünkü beni. en iyisiymiş. ya adamı tanıyorum ben. bana profesör olması şart değil ki. gönder beni gatadaki herhangi bi asistana, ben adama diyeyim ki ben bu bebeyle 9 sene çıktım nişana 5 gün kala anasının eteğinin altına saklana saklana kaçtı. insanlar namusum hakkında ileri geri konuşuyor ben kendimi sürtük gibi hissediyorum. bu adam beni kullandı namusumu milletin ağzına sakız etti. ben 9 sene bekledim de askerden gelip işe de girince bastı gitti.
o adama bunları diyemedim ki ben!
o adam da haliyle bilmediğim bi şey söylemedi. yok aşk acısı ortalama altı hafta sonra geçmeye başlarmış, yok o bebe bunlara değmezmiş şükretmeliymişim, onun sülalesine kölelik etmeyi neden kabul etmişim de evlenmeye kalkmışım kendime bunu mu layık görmüşüm...
ben bunları biliyorum zaten herkes söylüyor.
üstümdeki sürtük yaftasını nasıl kazıyacağımı soramadım! neden? çünkü adamla sosyal ortamlarda da bir araya geliyoruz. o kardiyoloğun arkadaşı. ona demişler pofuduğu doktora götürücez kime götürelim o demiş ona götürün diye.
Pofuduk, akrabalarınız mı sana kullanılmışsın muamelesi yaptı? Nasıl yani? Ya sizin aile biraz daha modern insanlar olarak canlanmış gözümde, neden şimdi Zerda dizisine bağladınız ki? Hastaneye bile göndermemeler, vurun kahpeye yapmalar... Size de mi sirayet etti o ailenin huyu?
Ayrıca şehzade neden cevap versin ki gözüm? Adam babasına arattırmış seni "Beni rahatsız etme" diye. Seni arayacaklarından haberi olmasa bunu öğrenince evden kaçmıştı.
doktora da gittim verdiğim 300 liraya hala acırım. bilmediğim hiçbir şey söylemedi.
tanıdık doktora gitmek istemiyorum dedim dinlemediler çünkü beni. en iyisiymiş. ya adamı tanıyorum ben. bana profesör olması şart değil ki. gönder beni gatadaki herhangi bi asistana, ben adama diyeyim ki ben bu bebeyle 9 sene çıktım nişana 5 gün kala anasının eteğinin altına saklana saklana kaçtı. insanlar namusum hakkında ileri geri konuşuyor ben kendimi sürtük gibi hissediyorum. bu adam beni kullandı namusumu milletin ağzına sakız etti. ben 9 sene bekledim de askerden gelip işe de girince bastı gitti.
o adama bunları diyemedim ki ben!
o adam da haliyle bilmediğim bi şey söylemedi. yok aşk acısı ortalama altı hafta sonra geçmeye başlarmış, yok o bebe bunlara değmezmiş şükretmeliymişim, onun sülalesine kölelik etmeyi neden kabul etmişim de evlenmeye kalkmışım kendime bunu mu layık görmüşüm...
ben bunları biliyorum zaten herkes söylüyor.
üstümdeki sürtük yaftasını nasıl kazıyacağımı soramadım! neden? çünkü adamla sosyal ortamlarda da bir araya geliyoruz. o kardiyoloğun arkadaşı. ona demişler pofuduğu doktora götürücez kime götürelim o demiş ona götürün diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?