9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Keşke yazmasan...Bodrum ne kadar da güzeldir şimdi

bilmem şehre hiç inmedim.

yazmasam kafayı tamamen sıyırırım gibi geliyor. öyle akşam akşam aklıma geliyor bazı şeyler çok sinirleniyorum, niye tek başıma düşünüp düşünüp sinir olayım ki o da sinir olsun. bilsin yani neye kırgın olduğumu hala.

bi de onda bi şeyler var gibi de bilmiyorum.

Ne gibi birsey

belki de bana öyle geldi sadece yorgundu.

Boşversene sen
Onun hisleriyle bu kadar içli dışlı olma Pofuduk nasıl hissediyorsa hissediyor
Üzerine düşünme bile

Senin hislerin ne olacak peki bunu o kadar düşündü mü acaba
Uzak kalmayı dene bi 15 gün ver kendine hiç olmazsa
Şimdi söyledikçe rahatlıyorum sanıyorsun ama bu unutma zamanını uzatıyor bence

Bi de şeyi çok merak ediyorum muhakkak ağzına geleni söylüyorsun telefonda görüştüğünüz zamanlarda. Tepkisi, açıklaması, savunması ne? Pişman mı mesela?

dün biraz değişik geldi sadece. yani o kadar. bilmiyorum ya. çok düşünmedim gerçekten.

unutma zamanı diye bi şey yok biliyor musun? 9 yıl. unutulmaz ki. yani nasıl unutulur? insan kolu kopsa orda bi zamanlar kolu olduğunu unutur mu?

ilk başlarda ben sayarken o da sayıyordu. senin baban beni ailemin yanında küçük düşürdü, beni aileme rezil etti, niye yaptı niye benimle yalnız konuşmadı falan diyordu. benim seninle konuşacak bi şeyim yok konuşmak istemiyorum falan diyordu. şimdi konuşsak ne fayda diyor. bi de konuşmanın ortasında lak diye sen tekrar denemek mi istiyorsun beni mi özledin falan diye soruyor. sen istiyor musun dediğimde hyr diyor. sesli harf kullanmıyorsa yalan söylüyor. ama artık hani böyle istesem bile olmaz modunda.

halasının oğlu bize yardıma gelecekmiş nişan için öyle konuşmuşlar, bunu dün söyledi mesela. daha önce hiç bahsetmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…