9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

teşekkür ediyorum, idare ediyorum.
çok net olmamakla beraber, sanırım haftaya dönüyorum.

Yok ya senin bu içindeki yangın sönmeyecek. Ne hissediyorum biliyor musun her şeye ragmen, ne olursa olsun içimde kalmasın diyorsun. Kınayamıyorum, yadırgayamıyorum. Çok üzülüyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Şehzade beni çok sinir ediyor.

Hala ses diyonuz la valla batmandan kalkıp gelecem sehzadeyi anasının hörekesine sokacam

Sen mi ben mi ya?

içimde kalmasın denecek yanı yok ki, içmde kaldı zaten.

dönünce bi güzellik düşünücez şehzadeye artık.

aaa, e iyiyiz deniyoruz diyordun?

bilmiyorum henüz ne yaparım. kafamda yapmamam gereken şeyler var. bilmiyorum.

Olmadı, yürümedi.

Öyle ya da böyle bu bagı koparmayacaksın gibi, ha hak ediyor mu ediyor lakin senin de zamanından gidiyor. Sen de o da hep mutsuz olacaksınız. Hayat güzel ama...

Olmadı, yürümedi.

Öyle ya da böyle bu bagı koparmayacaksın gibi, ha hak ediyor mu ediyor lakin senin de zamanından gidiyor. Sen de o da hep mutsuz olacaksınız. Hayat güzel ama...

bilmiyorum. çok saçma şeyler düşünüyorum. bu saatten sonra yapılabilecek tek şey anı biriktirmekmiş gibi geliyor.
evet yanlış. ama yapmak istediğim şey bu.

Sen bi kez daha döneceksin anı biriktirmek dediğin de bu, ankaraya gider gitmez buluşursunuz, eve gelseler babam kalp krizi geçirir diyosun bakalım gòrüşmene ne der neler olur, artık gurur onur gibi önermelerle gelmiyoruz sana sadece aileni düşün diyorum, onca dedikodun yapılmış bak, hala bu adamın derdinde olman ulaşmaya çalışman onları haklı çıkarır demek ki bu kız bu adama gebe ki kopmuyo derler, tacizcinle görüşen bir adam bu yaa

Madem yalan söylüyor o da özledi, buna inanıyosun o zaman görüş, seni duyan sizi aileler kopardı zanneder, hoş sen öyle inanıyosun zaten, ne desek boş, sen ömrü billah burda bir zamanlar kolum vardı yası tutacaksın, ama adam bunu aşacak başka biri de olacak, hatta uzun süre beklemeden o kisiyle evlenecek bile, o zamanda ya benimsin ya kara toprağın diyeceksin sanırım

Hala beni özledin mi geri mi dönmek istiyosun diye sorabiliyo bu adam. Cevabını merak ettim. Hayır asla bilmiyorum evet?
Birde üstüne sen ona soruyosun.

O ailemi attım görüşmicem herkesi sildim dese, sen bu adamla evlenirsin. Onu anladık ama sen galiba bu adamın ailesini bırak silmeyi hayır demeyi bile beceremeyeceğini anlamadın sanırım.
Ya bi de bu adam seni taciz eden adamla görüşüyo ya.

18 yaş yazışmaları yahu, özledi özlemedi seviyo sevmiyo dönmek istiyo istemiyo diye kafa yormak bile gereksiz seviyorsa istiyorsa alaydı çok özlüyor ise zamanında buluşmalara falan gelseydi, ölüyorum bitiyorum elim ayağım boşaldı diye zoraki geliyordu zaten buluşmalara, 600 sayfa ne konuştuk biz yaa valla delircem

Evet kolun vardı ama kolun seni boğmaya çalıştı Pofuduk; annesini babasını boş ver, bu adam sen fenalaştığında, sinir krizi geçirdiğinde yanında olmadı, parklarda bekledin gece yarıları, ısrar kıyamet zorla geldi. Bence koldan çok kanserli dokuya benziyor şehzade.

işte bu yüzden belki de.

ankara'ya dönünce şehzadeyle tekrar görüşeyim düzeltmeye çalışayım derdinde değilim ben. emin olun o kadar aptal değilim. karşımdaki adamın ne olduğunu görüyorum.

ama dedin ya kolun seni boğmaya çalıştı diye, aynen öyle oldu. işte o yüzden zaten.

böyle yalnız kaldığım zaman, düşünüyorum, güzel bi şey hatırlayayım da mutlu olayım diyorum. 2013 yazından sonrası yok. iki senedir, belki daha uzun süredir bilmiyorum, bizim ailesiyle ilgili konuları konuşmadan, şimdi napıcaz, nasıl yapıcaz derdine düşmeden geçirdiğimiz öyle güzel mutlu anı bulamıyorum. belki de bu aralar hep mutsuz olanları hatırlıyorum, o yüzden de olabilir.

beraber ne zaman güzel vakit geçirdik diye düşünüyorum, şurda yemeğe gitmiştik ama burdan eve gidelim demişti sinir olmuştum falan diyorum. hep ailesi evet.

sadece havadan sudan konuşup gülüşebileceğimiz birkaç saat istiyorum. çok mu? bunca acıdan sonra hak etmedim mi?

bizim için çok özel olan bi gün var, hatta kendi aramızda gülüşürüz bizim sevgililer günümüz bugün diye, her sene de kutlarız.

bu sene o tarihte annemin babamın yanında olmak istemedim. dağılıcam çünkü biliyorum. görsünler istemedim. yalnız olmak istedim. her şey ilk planlandığı gibi daha doğrusu ikinci planlandığı gibi gitse o gün benim kına gecem olacaktı. ben o gece dağılacağımı biliyorum.

tek bi gece istiyorum. hesaplaşmaktan vazgeçtim. canımı yakmaktan başka bi işe yaramıyor çünkü. hiçbir beklentim yok. sadece tek bir gece.

onca zamandan sonra, onca acıdan sonra, çektiğim onca şeyden sonra, bana bunu borçlu değil mi? benim birkaç saatlik mutluluğa hakkım yok mu? son kez?

Yok ya yok öyle bir hak... Bir kendine gelsene artık, hastasın farkında mısın?
Adam ve ailesi yakında seni tacizden polise şikayet edecek, çık şu melankoliden. Hiç mi aklı başında biri yok etrafında, senin bu şehzade takıntının sonu hiç iyi olmayacak biliyor musun?
O tek gece ne olacak? Beraber olup senle evlenmesi gerektiğini mi düşünecek?
Eğer ailesi veya kendisi seni polise şikayet etmezse yat kalk dua et. Babası açık açık demiş rahatsız etme diye, şehzade de psikolojinin bozuk olduğunu düşündüğünden sert çıkmıyordur sana( belki çıktı da o da vız geliyor sana)
Ben senin yerinde olsam hastanede yatmak istediğimi ve böyle tedavi olmak istediğimi aileme bildirirdim.
Hiç ama hiç normal değilsin.

Buna hakkın var anlıyoruz. Ama o tek sefer seni mutlu etmeyecek sen bunu anlamıyosun. Bu kadar şeyin üzerine hiç bişey yokmuş gibi mutluluk rolü oynayamazsın. Kendine gel pofuduk. Gerçekçi ol biraz

bilmiyorum dedim ya karar vermiş de değilim zaten.

bildiğim tek şey, o gece hiçbir şey yokmuş gibi mutluluk rolü yapmayacağım.

onun tarafından bakmak istemiyorum artık olaya. onun ne hissedeceğini düşünmüyorum. bencillik evet.

yoruldum. kızıp durmaktan çok yoruldum. o kadar incindim ki bittim artık.

onun adı geçtiğinde öfke ve kırgınlık hissetmekten yoruldum. onu affedebilmek istiyorum artık.

istiyorum ki onu son görüşümü düşündükçe aklıma annesi gelmesin.

ya 2 yıl sonra, başka hiç kimsenin adı geçmeden beraber bi şey yapalım istiyorum sadece.

sözün ertesi gün yemeğe çıkacaktık biz. dıdısının dıdısının dıdısının kınası varmış bilmem ne olmuş çıkamadık. bana borçlu zaten.

ya benim zaten o gece için planım belli. neşet baba, müslüm baba, müzeyyen abla, rakı. ben o gece zaten içip içip ağlayacağım. içmesem de ağlayacağım. o da benden farklı olmayacak biliyorum. beraber içip beraber ağlayalım istiyorum.

o gece hiçbir şey olmamış gibi mutluluk numarası yapmayacağız zaten.

ailesiyle ilgili herhangi bi mesele konuşulmadan beraber bi şey yapalım istiyorum. evet beraber ağlayalım mesela.

çok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…