- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.821
teşekkür ediyorum, idare ediyorum.
çok net olmamakla beraber, sanırım haftaya dönüyorum.
Hala ses diyonuz la valla batmandan kalkıp gelecem sehzadeyi anasının hörekesine sokacam
Yok ya senin bu içindeki yangın sönmeyecek. Ne hissediyorum biliyor musun her şeye ragmen, ne olursa olsun içimde kalmasın diyorsun. Kınayamıyorum, yadırgayamıyorum. Çok üzülüyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Şehzade beni çok sinir ediyor.
Sen mi ben mi ya?
içimde kalmasın denecek yanı yok ki, içmde kaldı zaten.
dönünce bi güzellik düşünücez şehzadeye artık.
Ne gibi? Ben de ayrıldım bu arada, bitti.
aaa, e iyiyiz deniyoruz diyordun?
bilmiyorum henüz ne yaparım. kafamda yapmamam gereken şeyler var. bilmiyorum.
Olmadı, yürümedi.
Öyle ya da böyle bu bagı koparmayacaksın gibi, ha hak ediyor mu ediyor lakin senin de zamanından gidiyor. Sen de o da hep mutsuz olacaksınız. Hayat güzel ama...
bilmiyorum. çok saçma şeyler düşünüyorum. bu saatten sonra yapılabilecek tek şey anı biriktirmekmiş gibi geliyor.
evet yanlış. ama yapmak istediğim şey bu.
bilmiyorum işte.
sen ne durumdasın? nerdesin?
Ben kendimi çok iyi hissediyorum yalnız kızıma üzülüyorum,annemlerdeyim.
Bugün 'anne artık evimize gidelim' dedi.Zor ama böyle olsun istemezdim ben de...
nerde mutluysan yuvan orası.
kızıyla ilgileniyor mu?
dün biraz değişik geldi sadece. yani o kadar. bilmiyorum ya. çok düşünmedim gerçekten.
unutma zamanı diye bi şey yok biliyor musun? 9 yıl. unutulmaz ki. yani nasıl unutulur? insan kolu kopsa orda bi zamanlar kolu olduğunu unutur mu?
ilk başlarda ben sayarken o da sayıyordu. senin baban beni ailemin yanında küçük düşürdü, beni aileme rezil etti, niye yaptı niye benimle yalnız konuşmadı falan diyordu. benim seninle konuşacak bi şeyim yok konuşmak istemiyorum falan diyordu. şimdi konuşsak ne fayda diyor. bi de konuşmanın ortasında lak diye sen tekrar denemek mi istiyorsun beni mi özledin falan diye soruyor. sen istiyor musun dediğimde hyr diyor. sesli harf kullanmıyorsa yalan söylüyor. ama artık hani böyle istesem bile olmaz modunda.
halasının oğlu bize yardıma gelecekmiş nişan için öyle konuşmuşlar, bunu dün söyledi mesela. daha önce hiç bahsetmemişti.
Evet kolun vardı ama kolun seni boğmaya çalıştı Pofuduk; annesini babasını boş ver, bu adam sen fenalaştığında, sinir krizi geçirdiğinde yanında olmadı, parklarda bekledin gece yarıları, ısrar kıyamet zorla geldi. Bence koldan çok kanserli dokuya benziyor şehzade.
Yok ya yok öyle bir hak... Bir kendine gelsene artık, hastasın farkında mısın?işte bu yüzden belki de.
ankara'ya dönünce şehzadeyle tekrar görüşeyim düzeltmeye çalışayım derdinde değilim ben. emin olun o kadar aptal değilim. karşımdaki adamın ne olduğunu görüyorum.
ama dedin ya kolun seni boğmaya çalıştı diye, aynen öyle oldu. işte o yüzden zaten.
böyle yalnız kaldığım zaman, düşünüyorum, güzel bi şey hatırlayayım da mutlu olayım diyorum. 2013 yazından sonrası yok. iki senedir, belki daha uzun süredir bilmiyorum, bizim ailesiyle ilgili konuları konuşmadan, şimdi napıcaz, nasıl yapıcaz derdine düşmeden geçirdiğimiz öyle güzel mutlu anı bulamıyorum. belki de bu aralar hep mutsuz olanları hatırlıyorum, o yüzden de olabilir.
beraber ne zaman güzel vakit geçirdik diye düşünüyorum, şurda yemeğe gitmiştik ama burdan eve gidelim demişti sinir olmuştum falan diyorum. hep ailesi evet.
sadece havadan sudan konuşup gülüşebileceğimiz birkaç saat istiyorum. çok mu? bunca acıdan sonra hak etmedim mi?
bizim için çok özel olan bi gün var, hatta kendi aramızda gülüşürüz bizim sevgililer günümüz bugün diye, her sene de kutlarız.
bu sene o tarihte annemin babamın yanında olmak istemedim. dağılıcam çünkü biliyorum. görsünler istemedim. yalnız olmak istedim. her şey ilk planlandığı gibi daha doğrusu ikinci planlandığı gibi gitse o gün benim kına gecem olacaktı. ben o gece dağılacağımı biliyorum.
tek bi gece istiyorum. hesaplaşmaktan vazgeçtim. canımı yakmaktan başka bi işe yaramıyor çünkü. hiçbir beklentim yok. sadece tek bir gece.
onca zamandan sonra, onca acıdan sonra, çektiğim onca şeyden sonra, bana bunu borçlu değil mi? benim birkaç saatlik mutluluğa hakkım yok mu? son kez?
Buna hakkın var anlıyoruz. Ama o tek sefer seni mutlu etmeyecek sen bunu anlamıyosun. Bu kadar şeyin üzerine hiç bişey yokmuş gibi mutluluk rolü oynayamazsın. Kendine gel pofuduk. Gerçekçi ol biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?