9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

bu konuya bakmak ıstemıorum aslında. uzun zamandır da bakmıorum ..

tesellıde edemıorum senı cunku edıcek kelıme bulamıorum ..

içim acıo.. AllAHIMA duam bu acının senden sökulup alınması mutlu olman unutman ..

Allah insanları en sevdiğiyle imtihan edermiş tatlım..
Sen de şuan bir imtihanın içindesin ve belki de buna gösterdiğin sabır senin büyük günahlarına kefaret olacaktır canım..
Allahtan sabır diliyorum senin için ......

Hayatta hiçbir şeyin boşuna olmadığına inanıyorum. Bunları burda dile getirmen bile boşuna değil inan belki onlarca insan yazdıklarını okudu eminim onlarında benim gibi içi sızladı okurken senin yerine koydular kendilerini benim gibi.. ama inanıyorum ki yazdıklarını okuyan herkes dua etti senin için en hayırlısı olsun diye..bunca kişinin duasını almış oldun sıkıntını paylaşmakla bile..bende diliyorum Allah en hayırsını versin zaten hayırlısı değilse Allah bir zaman sonra dedirtiyor insana iyiki böyle olmuş diye...Umarım karşına öyle biri çıkar ki İYİKİ dersin sende..

arkadaşlar seda diker in ayrılık sonrası neler yapmalı, nasıl atlatılır,nasıl telepatik bağ kurulur gibi yazılarını okudum bi süredir. sonunda bi teknikten bahsediyordu hem bu acıyı üstünden atmak hem de çekim yasası-aşk-affetmek.... üstüne. çokca deneyen ve olumlu sonuç alanları okudum.daha sonra o tekniğin aslında "ho'oponopono yöntemi" diye bir yöntem olduğunu gördüm. bi kaç gündür okuyorum ve aklıma yattı.bunu uygulayan ya da bilen var mı?

bu yazını şimdi okudum hemen cevap vermek istedim.ben bir kişisel gelişim konferansında dinlemiştim. sırasını yanlış hatırlayabilirim ama şöyle ki, affetmek istediğimiz kişi kimse onu karşımızda canlandırıyoruz, ve şunları söylüyoruz:
senden özür diliyorum
lütfen beni affet
seni seviyorum
teşekkür ediyorum

ve bunu bir gün içinde birçok kere yapıyoruz. büyük bir inançla ve yılmadan. her yerde her an yapabiliriz. konferanstaki kadın yoga eğitmeniydi ve bu tekniğin çok işe yarayıcı olduğunu söylemişti.

bu arada, hala bir gelişme olmayışı beni üzüyor. teselli sözcükleri bulamıyorum, sadece zaman diyorum..

zaman zaman girip okuyorum yazılanları ve yazdıklarını ama ben yazacak bişey bulamıyorum :(
inş. yakın zamanda senin buraya yazacak güzel yaşanmışlıkların güzel cümlelerin olur ki sen zaten yaşadığın onca zorluğa rağmen yinede hiç kötü birşey söylemedin yazmadın ya buraya Allah güzel kalbinin hatrına güzel yazılar yazsın sana inş.

merhaba, yazını okuyunca çok üzüldüm ama ben emin olamadığım bir evlilik yaptım. seviyordum ama sorunlar vardı çok engel olmak istedim ama başaramadım bi şekilde ikna edildim evlendik.. evlendikten sonra daha kötü olmadı ama sorunlarımız hala var kontrollüyüz sadece. sana şiddetle tavsiyem sakın olayın üzerine gitme, akışına bırak A. yazmışsa yaşıyorsun, kaderinde ise gelir döner seni bulur, değilse yırtınsan kendini paralasan nafile. Allah hakkında hayırlısını versin..

Çok ama çok üzüldüm gerçekten ... :( Peki ondan haber aldınız mı hiç bu sürede acaba o ne yapıyor her şeyi unuttu mu ya da senin gibi üzülüyor mu.. Ben onun senden daha çok üzüldüğünü acı çektiğini tahmin ediyorum gerçi.. Yine de her şeyin hayırlısı, senin için en iyisi nasılsa her şey öyle olur umarım..

elif ıyımısın ? kızımın adısın sen. gelecektekı kızımın. elıf mı olsun zeynep mı olsun derım. karar veremem. elıf zeynep olsa cok mu garıp olur derım. ısmın ve hıkayen daıma cekıyor benı. elımden bırsey gelse keske senın ıcın.

artık kabullendim durumu....

sorgulama, neden arama,suçlu ya da bir sorumlu arama durumunu geçtim çoktan. ama içim hala buruk.
düğün günümüz geçti,hem de nasıl geçti .... çok kötüydüm, o gece yasin okudum, ikimiz için hayırlı neyse o olsun diye. artık elden gelen birşey yok. alnıma ne yazılı ise onu yaşacağım, ister ağlayayım ister bağırayım ister üzüleyim....

ben düğün gününe kadar beklemek içn söz vermiştim kendime. ailecek altınları ve bohçalarını yollamak için düğününün geçmesini beklemiştik, çünkü bana bekle demişti, bende sözümü tuttum ve bekledim. en azından bir özür bir açıklama için ama yapılmadı.

ne garip bunca zaman bir açıklama ya da bir helallik için aramadılar ama altınları istemek için aradılar...canları sağolsun....
biz de zaten bugün yarın yollayacaktık zamanını bekledik,biz sizden kırgın değiliz hakkımız varsa helal olsun, siz de helal edin,biz oğlunuzdan da razıyız kader buymuş bi sorumlu yok bundan sonra elinize ulaşması için ne gerekiyosa biz yapacağız dedik.ben bu kadar nezaketli olmak zorundamıydık diye biraz sitem ettim aileme ama babam herkes kendine yakışanı yapar, önemli olan zor zamanlarda düzgün davranabilemek,biz kimseye zorla kız vermedik dedi.
sonra bana döndü babam, başlarken de söz etmedim biterken de söz etmedim ama son sözüm şudur ki eğer bundan sonra istersen kızım beni yok say dedi. o an çok üzüldüm.oysa ne çok sever sayarlardı onu. yazık oldu....

durum bu arkadaşlar. artık olmaz olmaz diye bi söz yok lugatımda. hayat olmazı olur yapıyormuş.

yine de söylüyorum hakkım varsa helal olsun, hem ona hem ailesine.kızgın değilim kinli değilim ah etmiyorum. ama kırgınım...hem de en ağırından kırgınım.....

iyi dileklerle uğurluyorum onca yılı, hayallerimi,sevgimi....

elif ıyımısın ? kızımın adısın sen. gelecektekı kızımın. elıf mı olsun zeynep mı olsun derım. karar veremem. elıf zeynep olsa cok mu garıp olur derım. ısmın ve hıkayen daıma cekıyor benı. elımden bırsey gelse keske senın ıcın.

elifin tasavvuftaki anlamı çok güzel. şekli gibi dosdoğru insan demek.neden garip olsun ama iki isim taşımak zor....

elinden geleni yapıyosun zaten. okuyup iyi dileklerini buraya yazabiliyosun bana destek oluyosun daha ne olsun. çok teşekkür ederim.

sana,bebeğine yani ailene sağlık mutluluk dolu upuzun bir ömür diliyorum....

Zor bir dönemden geçiyorsun.
Anlıyorum inan kolay değil yaşadıkların.
Rabbime sığın bol bol dua et,senin için hayırlı olanı iste.
Unutma her şer gördüğümüzde bir hayır var.
Allahım yardımcın olsun inşallah...

buraya yazarken bu kadar samimi şekilde mesajlar ve dilekler beklemiyordum.bazen açıp okuyunca yalnız olmadığımı hissedip hatta kendi derdimi unutup günün geçtiğini biliyorum.

tek tek alıntı yapamadım son yazılanlara çok özür dilerim ama okuyup cevap yazan, iyi dileklerde bulunan,en azından okuyup da içinden inşallah iyi olur diye geçiren herkes teşekkür ederim...

inşallah bende güzel şeyler paylaşırım burada yakın zamanda...

Unutacaksin canim unutacaksin
biz kandirildik, terkedildik, kiymet bilmeyenin eline düstük.
Rabbim büyük, yanina koymaz elbet

Onlar simdi gününü gün ediyor, hic akillarina geliyormuyuz onuda bilmiyorum,
yasiyorlar gülüyorlar, aglamiyorlar biz gibi
sende sakin aglama, aglamiyalim.
bizde yasiyalim, kiymetimizi bilmedi, kendi kaybetti diyelim
:38:

uzun zamandır girmiyordum siteye çok üzüldüm okuyunca şu saaten sonra söylenecek bişey yok allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatır hayatını düzene koyarsın

keşke seni tanısaydım..
yardım etseydm.. bağrıma basasım geldi.. elini tutup birgün çok mutlu olacaksın diyesim geldi..
inan sanki kardeşim dostum bacım gibisn. bir an öyle hissettm.. sanki yakınımdaki birine böyle olmuşta bu denli üzgünüm..
öyle hissettm işte..
canımmm kıyamam hiç üzülme olur mu :16::16::16::16:

Back
X