- Konu Sahibi elifzeynep2012
peki o zaman
hadi bakalım yeni yolumuzda hayırlarla karşılaştırsın Allah bizi.....
amin :) insallah. yalniz iyi ki ayrilmisiz diyorum artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki o zaman
hadi bakalım yeni yolumuzda hayırlarla karşılaştırsın Allah bizi.....
icimde kocamaaan bosluk var gulumsememi yarida birakan... halbuki en cok kahkahalarimi severim ben. Bi basladim mi bitmek bilmeyen gulme krizlerim vardi bide. Beni goreni de kopartan. Icimdeki kiz cocugunu oldurdun be sevgili
Agla istedigin kadar. Sonra cik balkona veya pencereden disari bak. Hava al biraz. O bos sokagi izle, karanligi dinle. iyi gelecektir.
Ben o dedigini senelerdir yapiyorum. Hatta cocuklugumdan beri! Yildizi degil ama Ay'i. Sanki o yoldasimmis gibi. Onu gordugum geceler daha guzel gecicekmis gibi, guvendeymisim gibi. Onunla konustugumu soylesem cok anormal gelecek biliyorum, ama bunu yapiyorum. Onu sahiplendim.. Bir var bir yok olan insanlardan daha saglam bir iliskimiz var onunla ((=
insan derdi olunca nerde bi ümit görse orda derman ariyo kendisine.bende önceden evlilik hayalleri kurarken bu forumu takip ediyodum,simdi ise ayriligima teselli bulmak icin.bu konu da o yüzden dikkatimi cekti,konuyu acan arkadasim o sekilde ifade etmis durumu..
Allahim zor durumda olan herkese ve bizlere de yardim etsin,hepimize bir cikis yolu göstersin insallah..
ve bir arkadas sinavdan bahsetmis bende kpss ye girecegim ama son 2 hatadir gecem gündüzüm düsünmekle,aglamakla.sorgulamakla.care aramakla geciyo..
günlerdir dogru dürüst odamdan bile cikmiyorum,hep aglayip uyumak istiyorum,depresyonun esigindeyim galibaaa![]()
bir an ağlıyorum sanıyorum ki tıkanacam ama sonra birden duruyorum....
saçma sapan konuları geziyorum gülümsüyorum sonra....
komik belki ama bir yıldız tuttum kendime..her gece ona bakıyorum,onu görmeyince üzülüyorum. penceremden izliyorum sokağı,anlatıyorum kendi kendime.o yıldız da şahit oluyor sanki bana...çocukça biliyorum....
ben de nişanlımdan ayrıldım... ilk bir ay benim de öyle geçti... durmadan uyuyordum, kilo verdim, çöktüm resmen... işe gidiyorum sığamıyorum hiç bir yere... ders anlatırken birden ağlamak geliyordu içimden... geçti mi? hayır tam geçmedi... hala zaman zaman ağlama krilerine giriyorum... ama tabiki eskisi gibi değilim 'ZAMAN'... allah!ım dedim geçen gün bu bir dönüm noktası oldu benim için bi r daha böyle birşey yaşatma diye düşünürken ailemden birinin vefat edeceği geldi aklıma.. beterin beteri var dedim sonra... tövbe dedim... 4,5 ay oldu hala yaram kanıyor.. ama biraz da benim yüzümden kanıyor dedşip duruyorum... neden diye sorup duruyorum... halbuki tamamen unutmak mümkün olsa... ah olsa...
Ben de bu hafta kendimi kötü hissediyorum. Özledim ama arayamıyorum. Geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. Eksikliğini daha çok hissetmeye başladım. İşe gitmek de bile istemiyorum. Her şey çok zorlaştı![]()
insan derdi olunca nerde bi ümit görse orda derman ariyo kendisine.bende önceden evlilik hayalleri kurarken bu forumu takip ediyodum,simdi ise ayriligima teselli bulmak icin.bu konu da o yüzden dikkatimi cekti,konuyu acan arkadasim o sekilde ifade etmis durumu..
Allahim zor durumda olan herkese ve bizlere de yardim etsin,hepimize bir cikis yolu göstersin insallah..
ve bir arkadas sinavdan bahsetmis bende kpss ye girecegim ama son 2 hatadir gecem gündüzüm düsünmekle,aglamakla.sorgulamakla.care aramakla geciyo..
günlerdir dogru dürüst odamdan bile cikmiyorum,hep aglayip uyumak istiyorum,depresyonun esigindeyim galibaaa![]()
insan çaresizken hep yukarıya bakıyor nedense.. bir yağmur yağsa bir yıldız kaysa diye midir bilmem.. ben de senin gibi bir yıldızı yoldaş edinmiştim kendime.. hala geceleri uyurken arada bir bakıp görmek isterim.. tek yoldaşım tek sırdaşım odur.. o duruyorsa ben sağlam hissediyorum kendimi..
üzülme.. üzüldüğün ne varsa bir gün şükredeceğin şeyler olucaktır.. hayatın akış hızına bırak kendini.. gör bak zamanla herşey.. inan bana üzerinden on yıl da geçse zamanla..
Beterin beteri var diye dusunmek gercekten cok yardimci oluyor kizlar. Benimde eski sevgilim aklima geldikce icim sizliyo. iyi anilari degil kotu seyleri dusunerek sogumaya calisiyorum. Bazen "eee yeter be, askerde oglunu kaybeden anneler varken, dunyada binbir turlu hastalikla cebellesen insanlar varken, ve daha bir cok kotu durumda olanlar varken benim uzuldugum seye bak" diyorum. Haberleri seyrediyorum, dunyadaki daha ciddi problemleri goruyorum, teror olaylari, hastaliklar vs ve bana cok yardimci oluyor..
Bizi oldurmeyen aci guclendirsin kizlar! Hayat devam ediyor