- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.101
Canım ya nolur yapma böyle.. İzleme sen öyle diziler.
Of dilekçe vericem o diziyi de kaldırsınlar artık yetti yani yıllardır....
İlişkiye olan inancını falan yitirmedi.Evliliğin sorumluluğu bir an korkuttu bence onu..
Seni hala çok seviyor ben inanıyorum.O da yanıyor o da üzülüyor yalnız kalınca o da sessizce ağlıyor biliyorum ben..
Üzülme canımın içi ya nolursun.. Bak burada hepimizin küçük büyük derdi var.Ne diyorum: beraber atlatıcaz hatta yeni bir konu açıp MUTLUYUM yazıcaz inşallah bak gör
Hem derdim var deme, derdimden büyük allahım var de.. O her şeyi ayarladı her şeyi biliyor merak etme..
yok canım ben onun üzülmesini faalan da istemiyorum..benim derdim kendimle...yani bu saatten sonra zaten onun bana derman olması imkansız.benimkisi yaramın zaman zaman kanaması....
çoook sevdim şu cümleyi Hem derdim var deme, derdimden büyük allahım var de.. O her şeyi ayarladı her şeyi biliyor merak etme.. tekrar edeceğim sık sık...
çookkk teşekür ederim :)))
Bilmiyorum da bugün ufacıkta olsa birinden hoşlandımNe bileyim içimde bir ışık parladı gibi. Tabiki kimseyi yara bandı yapmak istemem ama hafifte olsa kendime acıma hissinden uzaklaştırdı.
ay ne güzel hala içnde böyle kıpırtılar olması!!! yara bandı olmaz umarım :)))
ben hala herkesten ürken güvensizlik taşıyan insanım...kolay geşmeyecek benden izleri..
Dogru zamanin gelmesini beklemeli .. ((=
bilmiyorum canım hiç bilmiyorum...
Son düzenleme: