9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Canım ya nolur yapma böyle.. İzleme sen öyle diziler.
Of dilekçe vericem o diziyi de kaldırsınlar artık yetti yani yıllardır....:47:
İlişkiye olan inancını falan yitirmedi.Evliliğin sorumluluğu bir an korkuttu bence onu..
Seni hala çok seviyor ben inanıyorum.O da yanıyor o da üzülüyor yalnız kalınca o da sessizce ağlıyor biliyorum ben..
Üzülme canımın içi ya nolursun.. Bak burada hepimizin küçük büyük derdi var.Ne diyorum: beraber atlatıcaz hatta yeni bir konu açıp MUTLUYUM yazıcaz inşallah bak gör:31:
Hem derdim var deme, derdimden büyük allahım var de.. O her şeyi ayarladı her şeyi biliyor merak etme..

yok canım ben onun üzülmesini faalan da istemiyorum..benim derdim kendimle...yani bu saatten sonra zaten onun bana derman olması imkansız.benimkisi yaramın zaman zaman kanaması....

çoook sevdim şu cümleyi
Hem derdim var deme, derdimden büyük allahım var de.. O her şeyi ayarladı her şeyi biliyor merak etme.. tekrar edeceğim sık sık...

çookkk teşekür ederim :)))

Bilmiyorum da bugün ufacıkta olsa birinden hoşlandım :p Ne bileyim içimde bir ışık parladı gibi. Tabiki kimseyi yara bandı yapmak istemem ama hafifte olsa kendime acıma hissinden uzaklaştırdı.

ay ne güzel hala içnde böyle kıpırtılar olması!!! yara bandı olmaz umarım :)))
ben hala herkesten ürken güvensizlik taşıyan insanım...kolay geşmeyecek benden izleri..

Dogru zamanin gelmesini beklemeli .. ((=

bilmiyorum canım hiç bilmiyorum...

Son düzenleme:
Bilmiyorum da bugün ufacıkta olsa birinden hoşlandım :p Ne bileyim içimde bir ışık parladı gibi. Tabiki kimseyi yara bandı yapmak istemem ama hafifte olsa kendime acıma hissinden uzaklaştırdı.

Oyle birini bende o kadar cok istiyorum ki. Keske bi baskasindan hoslansam da aski her hatirladigimda aklima beni terk edip gitmis adam gelmese. Duygusal sarkilarda, yaptigim yemeklerde, hatta giydigim kiyafetlerde onu hatirlamasam. Baskasi icin suslensem, baskasi icin yuzum gulse icimi sevinc kaplasa.. Ama olmuyo. Suanda kalbim kapilarini yeni asklara yeni insanlara kapamis gibi. Zaten bende kendimi hazir hissetmiyorum. Ama sevilmeye o kadar cok ihtiyacim varki...

bugun cok kotuyum. kalbimi iyilestiremiyorum kizlar ben. keske terkedilmis olsaydim sadece. Ben arkadas dedigim insanlarin beni bir cuke satabildigini gordum. Butun kiz arkadaslarimdan darbe yedim. Sizden baska kimseyle konusmuyorum nerdeyse. O kadar canim yaniyo ki. Kimsenin kotulugunu istemedim ben. Kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmadim. Bu insanlar benimkini neden cok gordu??

bugun cok kotuyum. kalbimi iyilestiremiyorum kizlar ben. keske terkedilmis olsaydim sadece. Ben arkadas dedigim insanlarin beni bir cuke satabildigini gordum. Butun kiz arkadaslarimdan darbe yedim. Sizden baska kimseyle konusmuyorum nerdeyse. O kadar canim yaniyo ki. Kimsenin kotulugunu istemedim ben. Kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmadim. Bu insanlar benimkini neden cok gordu??

Ne oldugunu bilmiyorum ama insan zor gunlerinde gercek arkadaslarini anliyor..

Ve HurremSultan katiliyorum. ben hergun iyiye gittimin fakindayim artik. Hergun biraz daha gucleniyorum, biraz daha kendime geliyorum

adriana ben de bugün pek bi iyi değildim...ben artık dostluğu da sevgiyi de sorguladığım için pek şaşırmıyorum biliyo musun? ha dost ha sevgili...güven kayboldu mu herkes için kayboluyor malesef...
bırak herkes o kötülük çukurunda kalsın...sen niyetini kalbini bozma...

Hepimizin yarasi henüz kabuk baglamadi,
ara ara kaniyor,
ama cok cok az kaldi...

inşallah öyledir hürremsultan...

benimkisi baya kabuk bağlamıştı ama bugün ne kanattı tekrar bilmiyorum...

adriana ben de bugün pek bi iyi değildim...ben artık dostluğu da sevgiyi de sorguladığım için pek şaşırmıyorum biliyo musun? ha dost ha sevgili...güven kayboldu mu herkes için kayboluyor malesef...
bırak herkes o kötülük çukurunda kalsın...sen niyetini kalbini bozma...

inşallah öyledir hürremsultan...

benimkisi baya kabuk bağlamıştı ama bugün ne kanattı tekrar bilmiyorum...

canım arkadaslarına o konudan acılmasından cok hoşlanmadıgını belirtsen o arkadas toplantıları bna hiç ii gelmez biri gelir pat die bi laf eder ama senden acısı kolay gecmez:(

neden bilmiyorum bugün ben de çok kötüyüm...
arkadaşlarımla görüştüm. kimisi nişanlanmış,kimisi evlenmiş,kimisi işe girmiş... beni de soruyorlarmış birbirlerine,nasıl oldu atlatabildi mi acaba diye.bir de herkerin sorduğu şu : nasıl olurda hala bir açıklama yapmaz özür dilemez...yani bir tek ben değilim buna şaşıran...

evet hala hazmedemiyorum bu terk ediş şeklini...kendime soruyorum bu kadar mı değersizdim diye! bir günlük kaçamak mıydım ben öylece çekti gitti.

yoruldum artık çok yoruldum hem de...kendimi teskin etmekten,gülümsemekten,sabretmekten....

bir özür,bir veda...istedim ki onca yıl yanlış birini sevmedim diyebileyim,istedim ki saygım kalsın...ama yapmadı..bazen soruyorum kendime,acaba ben onun hayatının neresindeydim? sırtındaki kamburdum sanırım,attı gitti....

bugün şöyle köşeme çekilip sessiz sessiz ağlamak istiyorum....

sanki çatı katındaki tozlanmış unutulmuş eskimiş sandık gibi hissediyorum kendimi...

canım ben bugün cidden dağıldım! bilmiyorum neden ama dağıldım resmen....
öylece bi parkta otursam saatlece ağlasam ve kurtulsam şu içimde son kalan zehirden!!

bugün çöktüm yere ağlıyorum...artık ayaklarım diremiyor sanki beni,kollarım kalkmıyor sanki...

Allah'ım yardım etsin bana...hepimize!!!

Kuzuum beniiim guclu durmak icin cok zorluyorsun kendini icine atiyorsun aslinda hepimizden fazla. Ailenle bolusmen zor onlar senin o halini gorunce de uzulur ama bari bize dok icini ya da hic olmazsa gunluk fln yaz sikistirma o kalbini:14: Bi psikolog cikti gecen hafta doktoruma adam ustune basa basa anlatin konusun atmayin icinize bigun patlicaksiniz diyordu:9: cok dogru. Dok icini bize. Ruyanda gormussun kolay mi? 9 yildir can yoldasim dedigin bir insani hayatindan bir anda cikardin ozlemeden olur mu... Ruya da gormek zaten dayanilmaz bir aci.... Yanindaymis gibi ama yok :5: Arada boyle aglaman iyi bence.

sizin için kocaman amin diyeyim canım...:16:
ben o defterleri tekrar açmak istemiyorum...

Oyle deme elifim o merhametli guzel kalbin belki bigun anne olacak senin :) piril piril cocuklar yetistiriceksin ayni senin gibi kisilikli terbiyeli saygili... Guvenmesi cok zor yarayi sarmasi da ama birinin gelip o yaralari unutturmasini da istemelisin bence. Bu yasimizda bizi aska kusturduler. kusturemesinler...

Ne oldugunu bilmiyorum ama insan zor gunlerinde gercek arkadaslarini anliyor..

Ve HurremSultan katiliyorum. ben hergun iyiye gittimin fakindayim artik. Hergun biraz daha gucleniyorum, biraz daha kendime geliyorum

Evet canim malesef benimkilerin hepsi sahteymis. Benim eskisi bile soyledi senin butun arkadaslarin sana b.k atiyo Birtanesi haric diye ondan da pek hayir yok zaten. Oyle iste. seye bagladim ben gokyuzunde yalniz gezen yildizlar yeryuzunde sizin kadar yalnizim:emir_bebek:

çok üzüldüm akşam akşam okudum tuhaf oldu içim ...rabbim başka dert vermesin ...yüzün hep güler inş ...bana hep malum olur ama içime doğdu evleneceğin insanla çok mutlu olcaksın ama eski sevgilinle değil başkasıyla evlenip çook mutlu olursan buraya yaz tmmm ...ben inanıyorum .ipin koptuğu yerde senin için hayır başlar.buda tevekküldür..

çok üzüldüm akşam akşam okudum tuhaf oldu içim ...rabbim başka dert vermesin ...yüzün hep güler inş ...bana hep malum olur ama içime doğdu evleneceğin insanla çok mutlu olcaksın ama eski sevgilinle değil başkasıyla evlenip çook mutlu olursan buraya yaz tmmm ...ben inanıyorum .ipin koptuğu yerde senin için hayır başlar.buda tevekküldür..

ay çok teşekkür ederim...:29: mutlu ettiniz beni hem de çok!!!

ipin koptuğu yerde senin için hayır başlar.buda tevekküldür..işte bunu hep yapabilsek....

elifzeynep iyiyim demek yoruyor insanı bazen kendini gerçekten iyi sanıyorsun, bitti sanıyorsun ama bitmiyor, tekrar bir acı dalgası geldiğinde ise ümitsizliğin derinleşiyor sanki hiç geçmeyecek gibi. ama emin ol geçiyor. insan bir süre sonra yaşayabileceklerini tasavvur etmekten, acaba onunla nasıl olurdu demekten bile yoruluyor. çok farklı evrelerden geçiliyor, bir sabah uyanıyorsun için bomboş, bir sabah geçti sanıyorsun, ertesi sabah derin bir yalnızlık hissi... ama birgün uyandığında sen bile anlamadan bambaşka biri oluyorsun sanki o acıya bile yabancılaşıyorsun. başkasının başından geçmiş gibi geliyor. her doğum sancılı olur ama o sancının ardından insan gerçekten yeniden doğabilir, değişebilir sanıyorum. belki bu kadar yara almamız da acıyla pek tanışık olmamamızdan ileri geliyor belki de insan olmamızdan kimbilir... ahir zamandayız belki de. bütün arkadaşlarımda aynı dert var, ihanetler, bir yalanın içinde geçen yıllar, kalp kırıklıkları... ben 2 aydır nedenlerle, niçinlerle, nasıl olur soruları ile delirmenin eşiğine gelmiştim. hiçbir cevabı yok, nedenleri yok, ben acı çekerken karşımdaki insan nasıl dayanır, nasıl hiçe sayar, onca hayal, plan nereye gider sorularına da verilecek yanıt yok. ama ilk günlerde herkesin söylediği ve duyduğumda çıldırdığım "senin için hayırlısı değilmiş" ondan olmadı sözü artık önem kazanıyor sanırım. belki de ilerde daha büyük acılar yaşamamak için şimdi bu oldu. belki de ilerde iyi ki bu olmuş diyeceğiz ki bunu da birçok insandan duydum. ancak üzerinden zaman geçtiğinde neyin neden olduğunu idrak edebileceğiz sanırım.

8 gündür tutuyordum kendimi tutuyormuşum yani :S adını koyamıyordum duygularımın ama sizi okuyunca patladı benimkide :(
çizelgemi değiştiremedim hala 5 gün :( 5 gün sonra ne yapıcam nereye gidicem nereye sığıcam ben :(
cumartesi gözlerimi bambaşka bi yerde açıcakken şimdi yine aynı yerde açıcam ve kendi evime yeniden mi alışmaya çalışıcam :S

8 gündür tutuyordum kendimi tutuyormuşum yani :S adını koyamıyordum duygularımın ama sizi okuyunca patladı benimkide :(
çizelgemi değiştiremedim hala 5 gün :( 5 gün sonra ne yapıcam nereye gidicem nereye sığıcam ben :(
cumartesi gözlerimi bambaşka bi yerde açıcakken şimdi yine aynı yerde açıcam ve kendi evime yeniden mi alışmaya çalışıcam :S

kiyamam canim benim kaldir o cizelgeyi sana daha cok aci verir :( Allah sabir versin. Diyecek bisey bulamiyorum malesef:50:

kares sende nisan atmissin galiba. Allah sana da sabirlar versin! cok uzuldum..
Nedir bu insan iliskilerini bu kadar zorlastiran ya!

elifzeynep iyiyim demek yoruyor insanı bazen kendini gerçekten iyi sanıyorsun, bitti sanıyorsun ama bitmiyor, tekrar bir acı dalgası geldiğinde ise ümitsizliğin derinleşiyor sanki hiç geçmeyecek gibi. ama emin ol geçiyor. insan bir süre sonra yaşayabileceklerini tasavvur etmekten, acaba onunla nasıl olurdu demekten bile yoruluyor. çok farklı evrelerden geçiliyor, bir sabah uyanıyorsun için bomboş, bir sabah geçti sanıyorsun, ertesi sabah derin bir yalnızlık hissi... ama birgün uyandığında sen bile anlamadan bambaşka biri oluyorsun sanki o acıya bile yabancılaşıyorsun. başkasının başından geçmiş gibi geliyor. her doğum sancılı olur ama o sancının ardından insan gerçekten yeniden doğabilir, değişebilir sanıyorum. belki bu kadar yara almamız da acıyla pek tanışık olmamamızdan ileri geliyor belki de insan olmamızdan kimbilir... ahir zamandayız belki de. bütün arkadaşlarımda aynı dert var, ihanetler, bir yalanın içinde geçen yıllar, kalp kırıklıkları... ben 2 aydır nedenlerle, niçinlerle, nasıl olur soruları ile delirmenin eşiğine gelmiştim. hiçbir cevabı yok, nedenleri yok, ben acı çekerken karşımdaki insan nasıl dayanır, nasıl hiçe sayar, onca hayal, plan nereye gider sorularına da verilecek yanıt yok. ama ilk günlerde herkesin söylediği ve duyduğumda çıldırdığım "senin için hayırlısı değilmiş" ondan olmadı sözü artık önem kazanıyor sanırım. belki de ilerde daha büyük acılar yaşamamak için şimdi bu oldu. belki de ilerde iyi ki bu olmuş diyeceğiz ki bunu da birçok insandan duydum. ancak üzerinden zaman geçtiğinde neyin neden olduğunu idrak edebileceğiz sanırım.

canım benim de 2 ayı geçiyor. ve ilk günleri hatırlamıyorum bile.nasıl geçti ben ne yaptım da geçti,ne yedim nasıl uyudum....fizyolojik etkiler falan çıktı her yerimden...söylenen teselli sözleri insanı daha da yaralıyordu. sanki bana küfür ediyorlardı.

sonra bir gün gerçekten eski bir yaraya bakar gibi baktım olanlara. o yaranın ilk açılış gününü hatırlamadan sadece kabuk tutmaya başlayan yaraya..dedim ki tamam yavaç yavaş geçiyor herşey,çok şükür!!! sabrım kuvvetlendi,tevekkülüm arttı...

bugün olan ise o yaranın kabuğuna bakınca,bu yara neden oldu ki gibi bir nedenden oldu sanırım...tabi bunu sormaya hakkım var mı? Allah elbet bir neden ile yaşattı ama işte insan bazen sandığı kadar güçlü olamıyor....

dileğim şu ki,bir gün dönüp baktığımda sadece tebessüm edebileyim...başka birisi ile evlenmek falan değil. sadece huzurla hayatıma devam edebileyim. sabah kalktığımda içtiğim çayın tadı olsun...uykum bölünmesin saçma sapan rüyalarla....

Back
X