9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

canım bnce senin için en mantıklısı buymuş ya evlenince cok zor olurdu :(( elifzeynebcim ben bigün en azından bi acıklama yapmak için seni arıcagına inanıorum

yok tatlım onun bile bir zamanı bir anlamı varrdı... artık arasın istemiyorum.. ne açıklama ne özür...hiçbirini istemiyorum....

amin hepimiz bi neseyle uyanalım inş hakettik artık ya kesinlikle arkadaslrımı kıskanmasamda herkes mutlulugunu anlatırken içim bi tuhaf oluyor ya alalhım diorum bnde mutlu olyım artık :((

öyle deme...elbet gelecek o günler.belki özendiğin herkesten daha mutlu olacaksın bilemeyiz bunu...

yok tatlım onun bile bir zamanı bir anlamı varrdı... artık arasın istemiyorum.. ne açıklama ne özür...hiçbirini istemiyorum....
istememeni anlıyorum bnde düşünüyorum ayrıldıgımzdan beri cok zor dönemlerim gecti ailevi okul cok kötydü bi kere naptın sen nasılsın demedi şimdi arasa ne olur die ama bn sen istemesende onun arıcagını mrk etcegine inanıorum o kadar yıl gecmiş sonucta bi napıo die mrk eder insan

istememeni anlıyorum bnde düşünüyorum ayrıldıgımzdan beri cok zor dönemlerim gecti ailevi okul cok kötydü bi kere naptın sen nasılsın demedi şimdi arasa ne olur die ama bn sen istemesende onun arıcagını mrk etcegine inanıorum o kadar yıl gecmiş sonucta bi napıo die mrk eder insan

biliyo musun ben onun beni en ufak merak edebileceğini bile düşünmüyorum....kin ya da sitem değil bu....sadece his...

yok enkaz bırakmak ister demedim zaten öle bi laf duymuştum gidenin kalanı mrk ettigne dair hayırlısı ya inş en kısa zamanda bitcek sen calışıyorsun değil mi işlerin yogunsa daha kolay oluyor

ne zaman oldu... sen ne durumdasın canım

2 ayı geçiyor...ne durumdayım? bilmiyorum inan ki...bazen çöküp bi yerde ağlayarak sızıp kalmak istiyorum,bazen ise sakinleştirici yemiş gibi donuk haldeyim...bazen bi gelinlik görsem dağılıyorum bazen de hayırlısı deyip geçiyorum ordan...

ama çok şükür tabi...isyan etmek istemiyorum...öyle işte..iki ileri bir geri....

yok enkaz bırakmak ister demedim zaten öle bi laf duymuştum gidenin kalanı mrk ettigne dair hayırlısı ya inş en kısa zamanda bitcek sen calışıyorsun değil mi işlerin yogunsa daha kolay oluyor

yok tatlım ben de öyle anlamadım yazmak istedim işte öyle :) hayır çalışmıyorum atama bekliyorum..keşke çalışsam...

2 ayı geçiyor...ne durumdayım? bilmiyorum inan ki...bazen çöküp bi yerde ağlayarak sızıp kalmak istiyorum,bazen ise sakinleştirici yemiş gibi donuk haldeyim...bazen bi gelinlik görsem dağılıyorum bazen de hayırlısı deyip geçiyorum ordan...

ama çok şükür tabi...isyan etmek istemiyorum...öyle işte..iki ileri bir geri....

canım 2 ay geçmiş ama zor kısmını atlatmışsın bence... daha iyi olacaksın inşallah.. ailen yorum yapıyor mu?

ben yatıyorum kızlar... Rabbim bize huzur versin bu gece...hadi bakalım yarın güzel olacak inşallah...

hepimiz adına yürekten AMİN diyorum.bu gece yarın ve diğer tüm günler için.İyi geceler herkese rüyalarımızda uçsuz bucaksız yeşilliklerde uyanıkken hissedemediğimiz huzuru hissedebilmemiz dileğiyle...

ay bilmiyorum ne oldu bize nazar mı değdi :((( dua okuyup yatmak en iyisi sanırım...galiba biraz ağlayarak sızmak olcak ama olsun :26:

ya ben buraya girdim hepinizin toparlandığını gördükçe umutlanıyorum mutlu oluyorum ben toparlanmıştım emindim yaa
dün gece içimm yandı resmen hisssettim hemen uyudum sabah olsun geçecek anlık birşey diye ama geçmedi

kahvaltı bile yapmadan açtım bu konuyu ama hepimiz de anormallik var :14: size şuraya gelip geçecek öyle böyle diyemiyorum güzel yazıları ekliyemiyorum çünkü bugün bende de yeniden vurdum dibe kendim inanmıyorum ki burada yazayım :(

aynen black...:ssz: ne oldu bize? ay mı merkür mü hangi gezegen etkiledi bizi :26:

Kızlar ben astroloji oldukça biliyorum. Bu hafta özellikle dikkatli olun 30 Eylül sürecine kadar ikinci bir kriz yaşanabilir. Ama şu var eğer siz şimdiye kadar gerçekten iyi niyetinizi korumuş dikkat etmiş kimsenin hakkına girmemişsen gayet rahat atlatacaksınız bu dönemi. Uranüs- pluto karesi var ve bu kare hayatında gerek olmayan şeyleri atmamızı istiyor. Atın gereksiz hangi duygu kişi varsa hayatınızdan. Siizi kanatan yaralayan hangi düşünce his ne varsa. Bakalım hayırlısı içimdeki hafif kıpırtılara şans veriyorum şu aralar :) Sizlerde arınmaya karar verin arının temizlenin. Bu şekilde düşünün bence.

Kızlar ben astroloji oldukça biliyorum. Bu hafta özellikle dikkatli olun 30 Eylül sürecine kadar ikinci bir kriz yaşanabilir. Ama şu var eğer siz şimdiye kadar gerçekten iyi niyetinizi korumuş dikkat etmiş kimsenin hakkına girmemişsen gayet rahat atlatacaksınız bu dönemi. Uranüs- pluto karesi var ve bu kare hayatında gerek olmayan şeyleri atmamızı istiyor. Atın gereksiz hangi duygu kişi varsa hayatınızdan. Siizi kanatan yaralayan hangi düşünce his ne varsa. Bakalım hayırlısı içimdeki hafif kıpırtılara şans veriyorum şu aralar :) Sizlerde arınmaya karar verin arının temizlenin. Bu şekilde düşünün bence.

şimdi bizim canımızı okuyan herşey gökyüzündeki haraketlenmeden mi:) yani ama atmıştım yeniden geldi dün gece içimee

sabah oldu ama bende hala bir düzelme yok. maviaşkın dediği gibi bu astrolojik bir geçiş olabilir. içim sıkılıyor çok mutsuzum:25:

Fazlasıyla geçiş dönemi etkisi kızlar hele önümüzdeki pazar tam doruk noktasına ulaşacak. Özellikle öncü grup burçlardansanız çok etkileniyorsunuz. Yani yengeç, oğlak, koç ve terazi. Veya bu burçlarda gezegen birikimi varsa. Sizin yapacağınız şu an sizi sıkan bunaltan daraltan ne var bunları tespit etmek, eskiyen baglılıkları bağımlılıkları artık geride bırakmak. Bununla birlikte şu an size yeni ne teklif edildi ne sizin için heyecan verici bir gelişme bunun üzerine gidin. Mesela beni bu ayrılık çok üzdü resmen bağımlılıktı bunu bırakmam gerekiyor ama aynı zamanda kariyer evim hareketli mesela bana terfi teklif edildi. Ve benim cesaretle bu işi üstlenmem gerekiyor.

Fazlasıyla geçiş dönemi etkisi kızlar hele önümüzdeki pazar tam doruk noktasına ulaşacak. Özellikle öncü grup burçlardansanız çok etkileniyorsunuz. Yani yengeç, oğlak, koç ve terazi. Veya bu burçlarda gezegen birikimi varsa. Sizin yapacağınız şu an sizi sıkan bunaltan daraltan ne var bunları tespit etmek, eskiyen baglılıkları bağımlılıkları artık geride bırakmak. Bununla birlikte şu an size yeni ne teklif edildi ne sizin için heyecan verici bir gelişme bunun üzerine gidin. Mesela beni bu ayrılık çok üzdü resmen bağımlılıktı bunu bırakmam gerekiyor ama aynı zamanda kariyer evim hareketli mesela bana terfi teklif edildi. Ve benim cesaretle bu işi üstlenmem gerekiyor.

zaten sorunum geride bırakamamak. onun için bir formül var mıdır:26:

Back
X