9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Bundan sonra neler olacak bakalım. Rüyamda bile görmüyorum ne güzel :) Aşık olmaya değecek biri arıyorum ve bir an önce karşıma çıksın.

ay umutlu çok güldüm valla,Allah da seni güldürsün!! evet sanırım paraşütlerde sorun çıktı.hep bu imalatçı firmanın suçu :)))

gül gül boşver ağlamaktan daha iyi :))

yok paraşütte değilde :) gezegenin teki ben yükselirken geldi çarptı bana bir tane :):)

bugün hep enerjimi yüksek tutmak için olumlamalar yaptım işede yaradı sanırım daha iyiyim :)

napalım yaa ağla ağla hayat mı geçer hayat deneyimlemek ve keyif almak içindir canım acıyacaksa acısın tamam onuda deneyimlemiş olurum diyorum :)
düşe kalka düşe kalka öğreneceğim artık :) geçmişi tamamen kapattığım için dönüşüm yok o yüzden ileri bakmak zorundayım :) ee gezegende çarpmış hazır bana daha böyle deneyimmi olur işte :):) bunuda deneyimledim

Allah büyüktür..kim bilir nasıl bir mutluluk gelecekte ben göremiyorum :):)

sende hep gül hepimiz gülelim mutluluk seçenektir şimdi düştüm tekrar özlem dorukta diye oturup mutsuz mu kalayım mutluluğu seçiyorum bu halime bile gülümsüyorum:16::9::9:
yeniden yükselmeye başlarım nasıl olsa dualarımla pozitif enerjimle :9: durdursun biri şu gezegeni !!

Öneriniz için teşekkürler okudum şimdi yazıyı, yapmıştım zaten bunu, her gece konuşuyor içimde parçalanmış benliklerim, kendimle de kavga halindeyim de benim durumum biraz fazla karmaşık sanırım. aşk acısını da geçtim artık, bir insan nasıl en faziletli maskelere bürünüp ardından bambaşka biri çıkar, her söz her fiil nasıl bir yalandan ibaret olur ya da insan bu kadar yalanla nasıl yaşamını sürdürür sorularıyla meşgulum. yaşadıklarım insana güvenimi, inancımı yitirmeme neden oldu.

hayırr bir dakikaaaa ben hep kendim içinde söylerim ONUN YALAN SÖYLEMESİ BENİ KANDIRILMIŞ saf aşık YAPMAZ AMA ONU 5 PARA ETMEYEN YALANCI YAPAR..

ee benim kaybım varmı yok yalancı gitmiş hayatımdan ne güzel işte onun kaybı çok fazla güven,sevgi,aşk herşeyi kaybetti :) böyle düşünün

Bundan sonra neler olacak bakalım. Rüyamda bile görmüyorum ne güzel :) Aşık olmaya değecek biri arıyorum ve bir an önce karşıma çıksın.

ay ne güzel böyle hissedebiliyorsan!!! ama ben almıyım şimdilik tek cins olarak mutluyum ben hayatta :D

çıkacak çıkacak Allah büyük !!!!

yok paraşütte değilde :) gezegenin teki ben yükselirken geldi çarptı bana bir tane :):)

bugün hep enerjimi yüksek tutmak için olumlamalar yaptım işede yaradı sanırım daha iyiyim :)

napalım yaa ağla ağla hayat mı geçer hayat deneyimlemek ve keyif almak içindir canım acıyacaksa acısın tamam onuda deneyimlemiş olurum diyorum :)
düşe kalka düşe kalka öğreneceğim artık :) geçmişi tamamen kapattığım için dönüşüm yok o yüzden ileri bakmak zorundayım :) ee gezegende çarpmış hazır bana daha böyle deneyimmi olur işte :):) bunuda deneyimledim

Allah büyüktür..kim bilir nasıl bir mutluluk gelecekte ben göremiyorum :):)

sende hep gül hepimiz gülelim mutluluk seçenektir şimdi düştüm tekrar özlem dorukta diye oturup mutsuz mu kalayım mutluluğu seçiyorum bu halime bile gülümsüyorum:16::9::9:
yeniden yükselmeye başlarım nasıl olsa dualarımla pozitif enerjimle :9: durdursun biri şu gezegeni !!

:60::60::60::60::60: evet evet durdurun dünyayı inecek var gibi oldu bu.Allah iyiliğini versin senin...

aslında çok doğru mutluluk bir seçenek. insan neyle mutlu olcağına kendi karar veriyor. mutlu olmak için illa bir erkek mi gerek ? bazı insanlar için olmasa da olur bu durum. ama bazısı için evlilik çok önemli..işte burada bizim seçimimiz başlıyor..ben de oturup düşündüm acaba herkes evlenmeli mi diye? belki biz o hiç evlenmemesi gereklerdeniz dedim..kim bilir?

hayırlısı olsun herşey için!!!!

işte buna insanoğlu çiğ süt emmiş diyoruz. erdemli ve asil insanlar zor zamanlarda tavrını koruyabilenlerdir....olmaz olmaz diye bir şey yok malesef!! yapmaz dediklerimiz öyle şeyler yapıyorlar ki insan kendinden utanıyor...ister dost ister sevgili ister eş olsun...

ben de sen gibi sevgi aşk bunları geçtim,kırılan güvenim beni yiyip bitiren. ama ben şunu anladım...insan bir tek Allah'a sırtını dayamalı imiş...

ben bunun farkında değildim sanırım elifzeynep, 28 yaşındayım ama şimdiye dek böyle insanlarla karşılaşmamışım ve karşılaştığımda herşeye inancımı yitirdim maalesef. bir insan düşün ki ömrü boyunca dürüstlük, ahlak ve doğruluk timsali olarak tanınıyor çevresinde, ağzından Allah'ı düşürmüyor, içinde türlü şüpheler oluyor ama paranoyaklığına yoruyorsun sonra biraz kurcaladığında insanı hayrete düşüren gerçeklere ulaşıyorsun o ise maskelerinin ardında hayatını sürdürmeye, oyun oynamaya devam ediyor. sen de ailene, arkadaşlarına en fazla da kendine mahcubiyetinle ortada kalıyorsun.

Kemal Sayar okuyorum, terapi gibi geliyor denemeleri... web sitesinde Aşkın Halleri makalesinin bir kısmı da var, öneririm. Aşk katlanmaktır diyor, onu kusurları ile sevmek, gerçek sevgi üzerine yazdıkları etkileyici tabi bu devirde kime hitaben yazıyor, kim okuduğundan ne anlayıp ne kadarını içselleştiriyor o meçhul ama elbet bir yerde gerçekten kıymet bilen insanlar vardır ve bize de denk gelir, umarım... Bu arada dua etmek de çok etkili, aylarca vicdan azabı duyup kendimi suçladım, arkadaşlarım ise Allah sana onun gerçek yüzünü göstersinler diye dua ettiler benim adıma. Gördüm, iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama vicdan azabından kurtuldum. doğru dua edildiğinde yerini buluyor sanırım:)

ay ne güzel böyle hissedebiliyorsan!!! ama ben almıyım şimdilik tek cins olarak mutluyum ben hayatta :D

çıkacak çıkacak Allah büyük !!!!

:60::60::60::60::60: evet evet durdurun dünyayı inecek var gibi oldu bu.Allah iyiliğini versin senin...

aslında çok doğru mutluluk bir seçenek. insan neyle mutlu olcağına kendi karar veriyor. mutlu olmak için illa bir erkek mi gerek ? bazı insanlar için olmasa da olur bu durum. ama bazısı için evlilik çok önemli..işte burada bizim seçimimiz başlıyor..ben de oturup düşündüm acaba herkes evlenmeli mi diye? belki biz o hiç evlenmemesi gereklerdeniz dedim..kim bilir?

hayırlısı olsun herşey için!!!!

işte bakın olay burada bitiyor ''muhtaçlık'' mutluluğu bir olaya bir kişiye bağlarsak muhtaç oluruz onun enerjisiyle besleniriz.
ve o durum olmaz o kişi olmazsa biz çöküş yaşar mutsuz oluruz
olması gereken zaten bu bağımlılıktan muhtaçlıktan kurtulmak işte o zaman hayat bize en güzelini veriyor.. eğer muhtaçlık sergiler başkasına mutluluğu endekslersek o bi süre sonra gider gitmek zorunda evren böyle çalışıyor :)
şunu bilmeliyiz evet hayatım da keyifl alacağım biribirimize birşeyler katabileceğimiz bir ilişkim olsun güzel olur
AAAmaaaaaa olmazsada ben kendimlede bir bütünüm mutluyum işte fark kavrandığı zaman o zaman en güzelide gelir. normalde ilişkilerde de mutluluğu karşı tarafın aramasına ilgilenmesine odakladığımız an onun enerjisini sömürürüz o ilgilenmediği zaman düyanın en mutsuz insanı oluruz neden çünkü muhtaçlık sergiledik. ve bi süre sonrada o yaydığımız kendimize yetememe enerjisindende gider zaten herkes için söylemiyorum bunu en azından ben zaman zaman bu tuzağa düşmüştüm

ozaman hızla çıkarız yukarı çünkü mutluluk seçenektir herkes evlenmek zorundamı hayır düşünüyorum da evlenmesemde gayet eğlenceli hatun olurum :) ama evlenirsemde istediğim biçimde adamla oda çok güzel olur.

hayırr bir dakikaaaa ben hep kendim içinde söylerim ONUN YALAN SÖYLEMESİ BENİ KANDIRILMIŞ saf aşık YAPMAZ AMA ONU 5 PARA ETMEYEN YALANCI YAPAR..

ee benim kaybım varmı yok yalancı gitmiş hayatımdan ne güzel işte onun kaybı çok fazla güven,sevgi,aşk herşeyi kaybetti :) böyle düşünün

elbette biz en saf temiz duygularımızı paylaşıyoruz, karşımızdaki de ömür boyu bir yalanın içinde yaşıyor. eğer flört döneminde olsaydı sanırım bu kadar sarsılmazdım ama işin içine aileler de girince, bir de ailenin istemediği biri olup da herkese karşı kafa tutup zorla ailenin rızasını alıp iş resmiyete bindiğinde büyük bir darbe yiyince çok onur kırıcı oluyor. tecrübe diyelim:))

elbette biz en saf temiz duygularımızı paylaşıyoruz, karşımızdaki de ömür boyu bir yalanın içinde yaşıyor. eğer flört döneminde olsaydı sanırım bu kadar sarsılmazdım ama işin içine aileler de girince, bir de ailenin istemediği biri olup da herkese karşı kafa tutup zorla ailenin rızasını alıp iş resmiyete bindiğinde büyük bir darbe yiyince çok onur kırıcı oluyor. tecrübe diyelim:))

bende çok farksız sayılmam sizinle aynı durumdayım ama insanların ne dediği ne düşündüğü umrumda değil aileme evet yanlış bir seçim yaptım dedim onların söylediği tek şey bu senin hayatında tecrübe oldu ...

aynen de öyle her ilişki bizim aynamızdır :) hatalarımızı görmemiz için :16:

Kızlar ben astroloji oldukça biliyorum. Bu hafta özellikle dikkatli olun 30 Eylül sürecine kadar ikinci bir kriz yaşanabilir. Ama şu var eğer siz şimdiye kadar gerçekten iyi niyetinizi korumuş dikkat etmiş kimsenin hakkına girmemişsen gayet rahat atlatacaksınız bu dönemi. Uranüs- pluto karesi var ve bu kare hayatında gerek olmayan şeyleri atmamızı istiyor. Atın gereksiz hangi duygu kişi varsa hayatınızdan. Siizi kanatan yaralayan hangi düşünce his ne varsa. Bakalım hayırlısı içimdeki hafif kıpırtılara şans veriyorum şu aralar :) Sizlerde arınmaya karar verin arının temizlenin. Bu şekilde düşünün bence.

kizzz o merkur yengece giriyo diyolardi zateeenn... Allah su yengec burcunu insanin basina veriyosa yukselenini niye veriyo ya.. Hayatimda benden duygusalini gormedim. Butun ozelliklerini de gosteriyorum masallah. Cocugum olursa yengec olmasin diye dua ediyorum. Hayir kimseye zararim yok kendime yapiyorum ne yaparsam.
Bide her hafta yengece ask var diyolar ee bana 1 yildir yok. Bunlar tutmaz tabi gelir merkuru tutar:19:

ayyy ben dibe vurup yükselirken çakıldım yere hayran kalmıştım hızla yükseldiğim için :9::9:

artık sadece gülümsüyorum şu halime bile :9: fena çakıldım yere biton özlem falan kafam da kırk tilki dolanıyor yani:9:
:1::1::1:

Üç ay oldu yetti gari. Üzülmek istemiyorum. Aslında ona o kadar aşık bile değildim. Neden böyle takıntı yaptım bilmiyorum. Belki ben değil o bitirdiği için bir de aldatma filan araya girdi ondan sanırım. Neyse bu hafta özellikle dikkatli olun sert etkiler var. Özellikle önümüzdeki hafta bugün.

Benim 1.5 yil bu sene de kolay atlatamayacagim gibi gozukuyor:31: Birdaha asik olmiyim ben ya. Asktan olen gorulmusmu diyolar ama ben ilk ornek olcam yeminle:52:

Kizlar benim bilincaltima biseyler olmus butun gece orumcek oldurdum ben oldurdukce onlarin boyutu buyudu btun gece orumceklerle ugrastim niyeyse.:9:
Veee bugun sacimi kestirdiiiiim belimde olan saclarimiii ense hizamda kestirdim onu uzun arkasi kisa modellerden kivir kivir oldum. Depresyona girdigim zaman o kadar cok sekil degistiriyorum ki anlatamam gobek piercingi arkasindan asla sariya boyatmam derken sari sac simdide bu kadar kisa sac butun depresyon belirtilerim tamam:52: Ama cok guzel oldu:16:

adrianalima kendine degisiklikler yapip sonucu begeniyorsan bence hicte depresyonda falan degilsin. kadinlar degisime ilk saclarindan baslarmis :21:

elifzeynep hikayeni kaba taslak okudum topiğinde aynı mesele benim hayatımdan da geçti sen yüzük te takmışsın daha kötü olmuş canım bu konuyu 4 yıl oldu yeni atlatabiliyorum ben de okuldan tanımıştım hikaye aynı emin ol dik durmaya çalışırsın için yanar hem kıyamaz hemde ona kızarsın gece uyurken birden uyanır kalbinin hızlı hızlı çarptığını hissedersin sonra ilk günler onun sesini özlersin gözünü her kapattığında o gelir gözünün önüne zamanla hayali ile rüyalarda vedalaşırsın.....
ben şimdiki aklım olsaydı psikolajik destek alırdım bu kadar zaman geçmezdi en azından
8 yıl ilişki +4 sene 12 yıl azmı
hayatıma hep o varmış birgün gelecekmiş gibi yaşadım sonra bir ara dönmeye kalktı gururum engel oldu kabul etmedim bu zamana kadar geldi şimdi aşk yeniden kapıda fakat bu kez temkinliyim güveniniz azalıyor emin ol kimseye güvenemiyorsunuz böyle bir travma kolay değil o kişiye durumu izah ettim biliyor hikayemi benden daha çok üzüldü nasıl yapar bunu dedi vel hasıl hayatımı yeniden toparlıyorum arkadaşım sen benim yaptığım yanlışı yapma senin ayıbın değil çekinme mutlaka destek al bu kadar zaman verme değimez birine tavsiyem bu olur
ilişkileri bu kadar uzun süreli yaşamak yanlış. gözünü karartacan ne olacaksa olsun diyecen direk evlenecen .:34::34:
katıldığım bir konferansta kişiyi hipnoz yolu ile unutmanın mümkün olduğunu söylediler
destek görürsen hemen halledebilir o duygusal travmayı atlatabilirsin ...

bu arada benimki arada derede başkasını bulmuş bu yüzden emin olamamış bir zaman sonra kendi aradı ilk tl kapalıydı baya bir aramadı ben arayınca ulaşamadım kendi arayıp helallik istedi kesinlikle etmedim
şimdi arda bir arar halimi hatrımı sorar zamanla 8 yıl o kadar çok şey paylaşıyorsun ki birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz helal mi diye sorar ilk günlerdeki kızgınlık acı kalmıyor tabi o belli değil derim benimki helaldir bilesin der ...
hayatta oluyor böyle şeyelr

adrianalima kendine degisiklikler yapip sonucu begeniyorsan bence hicte depresyonda falan degilsin. kadinlar degisime ilk saclarindan baslarmis :21:

ay insallah oyledir :9: yazinki benle su anki ben arasinda cok fazla fark var giyinis tarzimdan tutunda sacima oje tercihime takilarima kadar:52: biseyler oluyor ama iyi oluyodur ins :27:

Kizlar yavas yavas daha iyi oluyorum, daha az geliyor aklima, iyilestigimi hissediyorum,
ne hayirsa dün gece yine rüyamda gördüm, beni ariyormus,
baby diyormus telefonda, halbuki ayrildik, ama iste biz hic ismimizle hitap etmezdik birbirimize,
pisman oldugunu söylüyordu, ama ben cok soguktum,
cok kisa gördüm zaten, dokunmadi pek busefer
kac gündürde özel numara aramiyordu bugun yine aradi, acmadim tabiki

velhasil hepimiz iyilescez insallah :38:
dünde süslenip püslenip dügüne gittim, ve kendimi iyi hissettim,
bi bakan bidaha bakti oooooooh:17:

Kizlar yavas yavas daha iyi oluyorum, daha az geliyor aklima, iyilestigimi hissediyorum,
ne hayirsa dün gece yine rüyamda gördüm, beni ariyormus,
baby diyormus telefonda, halbuki ayrildik, ama iste biz hic ismimizle hitap etmezdik birbirimize,
pisman oldugunu söylüyordu, ama ben cok soguktum,
cok kisa gördüm zaten, dokunmadi pek busefer
kac gündürde özel numara aramiyordu bugun yine aradi, acmadim tabiki

velhasil hepimiz iyilescez insallah :38:
dünde süslenip püslenip dügüne gittim, ve kendimi iyi hissettim,
bi bakan bidaha bakti oooooooh:17:

yerim yaa :9: o ruya gormeler hepimizde oldu sanirim bir sure sonra geciyo o ruyalar :31: suslen tabii oh mis gibi gez toz :12:

yerim yaa :9: o ruya gormeler hepimizde oldu sanirim bir sure sonra geciyo o ruyalar :31: suslen tabii oh mis gibi gez toz :12:

gecsin artik yaaa,
hergün görmüyorum ama ara ara görüyorum yinede,
etkiliyor beni ister istemez, o yüzden görmek istemiyorum

hepimiz süslenip gezelim, bu bizim hakkimiz, :16:
henüz ölmedik :19::37:
ümidimizide kaybetmediiiiiiiiiiiik !

ben de dugunume uc hfta kala terkedıldım bnmle konusmadı bıle..sabah uyandım bır msj telefonda ustune telını kapamıs.. bırbucuk sene sonra uc hfta kala gelınlıgım alınmıs davetıyem basılmıss ..cok degsmıstı neden boylesın dıye yuzkere konustm soguduysan anlarım sevmıyosan ıstemıosan anlarım yeterkı adam gb syle bıtsın bu ıs sen yapamıyosan cekınıyosan ben yaparım benı bu ızdıraptan kurtar yeterkı dıye defalarca konustum..onu sevıyordum hersey cok gzeldı nasıl bu hale geldı aklım almıyordu ayrılma noktasına cok geldım ama hep mantıklı gerekceler sunuyordu ıs sıkıntısı para sıkıntısı senınle ılgsı yok deyıp duruyordu ya kendı ıkna ettı ya aılesı ıkna ettı ama sorun benmısım benı oyalamıs kandırmıs ..hatta sevdıgı varmıss bnm gunahım neydı pekı neden kandırdıkı neden bosuna beklettı hazırlık yaptırdı ceyızım oylece duruo paketlenmıss..vve ne benımle ne aılemle konusmadı msj atıp telı kapamıs ne sandı ona yapısıp kalacagımı mı yalvaracagımı mı ofkemı kusmama bıle ızın vermedı onu rabbıme havale edıyorum... senı okdr ıyı anlıyorumkı ama ınss gececek bu gunler ve guzel gunler bulucak bızı rabbıme sıgınıyorum :(

Bir gunum diger gunumu tutsun, duygu seli yasamayim tek istedigim o!

Ne bu ya bir gun iyiyim, bir gun ozluyorum! Biktim be biktim! :47::47:

ben de dugunume uc hfta kala terkedıldım bnmle konusmadı bıle..sabah uyandım bır msj telefonda ustune telını kapamıs.. bırbucuk sene sonra uc hfta kala gelınlıgım alınmıs davetıyem basılmıss ..cok degsmıstı neden boylesın dıye yuzkere konustm soguduysan anlarım sevmıyosan ıstemıosan anlarım yeterkı adam gb syle bıtsın bu ıs sen yapamıyosan cekınıyosan ben yaparım benı bu ızdıraptan kurtar yeterkı dıye defalarca konustum..onu sevıyordum hersey cok gzeldı nasıl bu hale geldı aklım almıyordu ayrılma noktasına cok geldım ama hep mantıklı gerekceler sunuyordu ıs sıkıntısı para sıkıntısı senınle ılgsı yok deyıp duruyordu ya kendı ıkna ettı ya aılesı ıkna ettı ama sorun benmısım benı oyalamıs kandırmıs ..hatta sevdıgı varmıss bnm gunahım neydı pekı neden kandırdıkı neden bosuna beklettı hazırlık yaptırdı ceyızım oylece duruo paketlenmıss..vve ne benımle ne aılemle konusmadı msj atıp telı kapamıs ne sandı ona yapısıp kalacagımı mı yalvaracagımı mı ofkemı kusmama bıle ızın vermedı onu rabbıme havale edıyorum... senı okdr ıyı anlıyorumkı ama ınss gececek bu gunler ve guzel gunler bulucak bızı rabbıme sıgınıyorum :(

beyin hucrelerine yeterli oksijen gitmemis.... 3 gune kadar aklin nerde ya? Sana cok yazik etmis canim... erkeklerin allah korkusu olmadigini dusunmeye baslicam artik. Bu ne ya.

Bir gunum diger gunumu tutsun, duygu seli yasamayim tek istedigim o!

Ne bu ya bir gun iyiyim, bir gun ozluyorum! Biktim be biktim! :47::47:

bendeeee. genelde iyi gunlerimde artis var ama bide sabah cok iyiyim gece aglayarak uyuyorm alistim ya deli gibi yasiyorum:emir_bebek:

Aslinda hepimizin yasadigi seyler cok benzer kizlar,
dügüne az kala terkedilmek,
sebebsiz yere terkedilmek,
benimkini ben terkettim ama sonradan aldatildigimi ögrendim,
ve terkettigimden 2 hafta sonra gitti baskasiyla nisanlandi zaten, beni aldattigi kizla yani,
aman neyse acmiyim simdi o konuyu
dedigim gibi acilarimiz farkli ama ayni,

bir günümüzün bir günümüze tutmamasi hepsini yasiyoruz , bende hala yasiyorum,
birgün iyi birgün kötü
gececek ama vakte ihtiyacimiz var,
zaman lazimmis bende anladimmm...

ayrica suan o erkeklere dünyanin en büyük küfürlerini sayiyorum,
ama buraya yazmadan, yoksa banlanirim hihi :17::37: :47: :51:

Back
X