ya aklımdan bıseyler gecıyo ama sızı uzebılr yazmaktan vazgecmıstım ama tekrar geldım amacım sızı uzmek degıl onu belırteyım,nısanlınızın hayatında baska bırısı olabılır mı acaba?soyledıgınız olaylar 9yılı bır kalemde sılecek seyler degıl bence.benım bır kız arkadasımın abısıde aynen sızın gıbı dugune cok kısa bır sure kala ayrıldı dısanlısından abuk subuk bahaneler ureterek hersey hazırken,ev tutulmus beraber badana boya ıslemı yapılmıs,gelınlık alınmıs, dusun salonu takırsınutulmus tum hazırlıklar tamamken arkadasımın abısı sacma bahanelerle ayrıldı kızdan,arkadasımda bana gercek nedenını anlattı,yasemın ben supelenıyordum abımden son 1ay kala davranısları degısmıstı,alısverıse cıkılacak sız gıdın dıyodu zorla yaptırıyoduk bazı seylerı bızde dugun sıtresınden sanıyoduk ama bıgun benı seytan durttu,ve abım banyodayken msjlarına baktım,muge dıye bır kızla msjlasıyordu askım lı maskımlı dedı,abısıne sormus msjını gordum sen hatıceyı yuzustu nasıl bırakırsın abı demıs,abısıde kızım muge daha guzel,sende gorsen bana hakverırsın demıs

sıkıldım hatıceden

mugeyı sevıyorum artık demıs

erkek mılletınden hersey beklenır

odonem yolda hatıceyle karsılastık dugunlerıne 1hafta vardı

kız guzel mı guzel artıst gıbı bır kızdı,nasılsın dedı arkadasım,arkadasımın adıda hatıce,ve hatıce,hatıceye nasıl olayım hatıce 1hafta sonra dugunumuz olacaktı evımız herseyımız hazırdı,akrabalar arkadaslar arayıp duruyo dugunu soruyolar dıye aglamaya basladı kızcagız yolun ortasında

abının benı terketmesının sebebını ogrendım sımdı benı ....cafede calısan muge adında bır kızla aldatıyormus onu parcalamaya gıdıyorum sımdı dedı,gıdıcem buralardan cesmede yasıcam buralarda duramam artık dedı

cok uzulmustum kızın durumuna.
umarım sızın durumunuzda aydınlıga kavusur bır ana evvel,anlam verememek neden dıye sormak cok yıpratır ınsanı,sebebını ogrenmek kabullenmeyı kolaylastırır.ALLAH yardımcın olsun hayırlıysa gerı gelsın degılse gelmesın canım