9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Canım çok üzüldüm
Ama ben inşallah barışırsınız diyeceğim
Çünkü ilişkiler böyle kötü badireler atlatabiliyor
Ben barışmanızı istiyoruumm.. :(:(

OKYANUSKIZI- BERCESTE VE HAYAL35 çok ederim arkadaşlar inşallah . hayırlı olan dönmesi ise dönsün ama ilerde keşke demeyeyim. hayırlısı neyse o olsun. ha bunu derken hala onu düşünüyorum o ayrı. şu an evimizi yerleştiriyor olacaktık. dün kuaför aradı kesinleştirdiniz mi diye. yok dedim bitti. insan bi kötü oluyor. heryerden bi anı çıkıyor ama nasip....

Son düzenleme:
OKYANUSKIZI VE BERCESTE çok ederim arkadaşlar inşallah . hayırlı olan dönmesi ise dönsün ama ilerde keşke demeyeyim. hayırlısı neyse o olsun. ha bunu derken hala onu düşünüyorum o ayrı. şu an evimizi yerleştiriyor olacaktık. dün kuaför aradı kesinleştirdiniz mi diye. yok dedim bitti. insan bi kötü oluyor. heryerden bi anı çıkıyor ama nasip....

9 yıllıktı madem bi sebebi vardir da söyleyemiyor bence

önceki yorumları okumadım o yüzden pek bir şey söyleyemiyorum

ben ne düşünsem boş. vardır elbet bi nedenleri aramamamk için. hani süre sonra sorulamayı bırakıyor insan çünkü sorulamak o kadar üzüyor ki insanı daha da bi değersizleştiriyor kendini. evet çok acı çekiyorum ama vicdanım rahat her bakımdan çünkü ben yakışıksız bişey yapmadım. arayıp şöyle yaptı bana lanet olsun falan filan demedim. aksine aradım ve helalleştim onlarla. daha da ötesi kendilerini bileceği iş. evet aramadılar o daha da üzdü beni ama belki nişanlım demiştir aramayın bizi kendi halimize bırakın diye bilmiyorum.
sorma benim kalbim darala darala resmen nohut kadar kaldı...

ben kesinlikle dönecek diyorum. ama sana bunca acıyı yaşattıktan sonra döndüğünde sen eskisi gibi olabilcek misin.. hakkında en hayırlısı neyse o olsun. çok büyük sabırlar diliyorum..

teşekkür ederim BLACKK SWANN.. bakalım göreceğiz ne olacak ama dediğim gibi şu an ben bile ne hissettiğimi bilmiyorum kalbim bölük bölük oldu resmen.. hayırlısı olsun

Canim tatile gidebilsen iyi gelirdi biraz uzaklasirdin en azindan tabii ki gulucukler sacmazsin ama kafa dinleyebilecek biyerlere gidemez misin? Arkadaslarinla cik desem keyfin yok ciksan da pek bisey degismeyecek bu yuzden en guzeli tatil 4 5 gun bile olsa iyi gelir.

İkiniz için de hayırlısı olsun.. Hayırlı olacaksa barışırsınız, olmayacaksa bir engel çıkar ve ikiniz de kolay unutursunuz umarım...

ADRİANA LİMA canım ailem tek izin vermez çekinirler çünkü zaten moralim bozuk bişey falan olur diye...çok sağol canım.

OKYANUS KIZI tamam canım haber veririm :) ama ben döneceğini sanmıyorum. ben en kötüye hazılıyorum kendimi çünkü....çok teşekkür ederim canım

Cenab allah kimseye yasatmasin nasipde evlenip mutlu mesut olmak varsa dilerim allahdan insallah geri döner ama yok mutsuz olacaksan allah uzak götürsün senden kimseyi pisman etmesin insallah Amin....

Evlilikten korkarmis erkek milleti derler... belki o korku vardir icinde.... ben sadece ilk sayfayi okudum ailenle konusup konusmadiklarini bilmiyorum ama eger konusmamisslarsa sana deger vermediklerini gösterir bu durum sahsi düsüncem bu...

Dillerim allahtan herseyin hayirlisi olsun... Sana sabir versin insallah...

ZsAeFmEaR VE MİKERİNOS sağolun kızlar,inşallah hayırlı neyse ol olsun diyorum. böyle diyorum ama sabah kalkınca herşey tepeme çöküyor. sanırım o kalbimin bekleyen tarafı sabahları kendini gösteriyor. neyse kısmet....

Aileler arasaydı falan daha kötüydü.İpler tamamıyla kopabilirdi 9 yıllık ilişki bu yüzden girmemiştir ailesi.Bence siz halledersiniz sorunlarınızı. 9 yıl emek verip bir anda bitmez.Gurur yapmayın arayın ilk adımı siz atın.Tüm yorumları okumadım ama bu uzun süreli ilişkilerde son anlarda bir fırtına kopar doğal bir süreç, pes etmeyin mücadele edin

Aileler arasaydı falan daha kötüydü.İpler tamamıyla kopabilirdi 9 yıllık ilişki bu yüzden girmemiştir ailesi.Bence siz halledersiniz sorunlarınızı. 9 yıl emek verip bir anda bitmez.Gurur yapmayın arayın ilk adımı siz atın.Tüm yorumları okumadım ama bu uzun süreli ilişkilerde son anlarda bir fırtına kopar doğal bir süreç, pes etmeyin mücadele edin

evet canım bende hüsnüzanda bulunmak istiyorum. değilse herşeyi kötüye yorarak inan delirecek gibi oluyrum. mesela ayrılık değil oluş şekli ve avada kalması....ama lütfen önceki sayfalara bi bak neden aramadığımı anlarsın ve hak verirsin. kavga olsa hatam olsa evet gurur dinlemem ki dinlemedim anlattım çıkar yol bulmaya çalıştım ama istemedi ısrarla itti. bana da artık sessizlik düşer ne yapayım...

anladım canım. merak ettimde.. :50: akşam iftardan önce yazmıştım ve çıktım. iftara davetliydik, inan tüm akşam seni düşündüm orda.. inş. hayrlısı olur canım

ah canım tşk ederim çok sağol... ama yok aramaz bende aramam. ta ki Rabbimin istediği güne kadar.. hayırlısı olsun inşallah...

Back
X