- Konu Sahibi elifzeynep2012
Arkadaşım belki bana kızacaksın bilemiyorum ama nişanlın dolmuş taşmış gibi geldi bana.İlişkiyi yaşarken hep alttan alan taraf olmuş,sen kapris yapmışsın,hasta olmuşsun şu olmuş bu olmuş ve o hep arkanda durmuş ve hep daha hazlasını istemişsin.Yorulmuş.Yanlış anlamanı istemem,ben de öyleyimdir.Birden parlarım,Gözüm dünyayı görmez,alttan alamam.Eşim daha sakindir.Benzer şeyleri çok yaşadık.HAstayken sabahlara kadar başımı bekledi.İş hayatım,evim,yaşatımı kolaylaştıran biri...Ama ben zaman zaman o kadar hırçın olabiliyorum ki gözüm dünyayı görmüyor.Tüm yaptıklarını unutuyorum sanki.Senin hikayeni okuyunca kendime çeKİ düzen vermeye karar verdim.
Bence bir mail at,ona haksızlık yapığını kabul et.Herşey için teşekkür et.Bu ona iyi gelecektir.Belki bana çok kzıdın seni hatalı bulduğum içinama senin gibi davrandığım için tahmin ettim onun ne derece incindiğini.Eğer giden eşim olsaydı;hayat pratiklerimi devam ettirmekte bile zorlanırdım.Çünkü öyle doyumsuz bir sevgiyle ve anlayışla var ki hayatımda onsuz eksik kalırım.Keşke dememek için bir adım at. Yalvar yakar demiyorum sadece mail at.Sadece öneri...Sevgiyle kal...
canım kızmadım ben kızmam öyle :) evet haklı olabilirsin özellikle ona bağlılık kısmı ve onun sabırlı olması konusunda. ama ben bir yıllık nişanlılıkta hep alttan aldım. değiştim göstermeye çalıştım bana her seferinde hayır aynısın dedi. ben zaten onu önceden bi yerlerde kaybetmişim biliyomusun. ve onu kazanamk benim elimde değil. ona bağlı. çünkü bak sende evliymişsin. tamam kaprislisin ama belki de ona kimsenin veremeyeceği bi sevgi verdin. kimsenin bakamayacağı gözlerle baktın kimsenin öpemeyeceği gib öptün. vardır elbet bi nedeni senle olmasının. değilse bizler manken değiliz ki hep etrafımızda olsunlar. mutlaka sende vermişsindir sende ona güzel şeyler yaşatıyosundur. ve böyle devam eder inşallah böyle mutlu şekilde.
ama şu var. bir insan bunca yıldan sonra ve evliliğe ramak kala bu kadar sıkıntısı varsa alır karşısına beni konuşur ve der ki erteleyelim sen de hareketlerine çeki düzen ver ben senden yana kırgınım sen de bunları tamir etmeye çalış. hayır o beni isteseydi bunları derdi.kaçak dövüş yapmazdı. anlatabildim mi? değilse ben zaten beni istemediği tlfnlarımı açmadığı halde aradım ettim. bana dediği ajitasyon yapma ne olur. dirayetli ol hayatın sonu değil. ne acı bak kendine bi söyle bu lafları. emin ol anlarsın beni
sana da asla kızmam çünkü sen vakit ayırıp bana burda yazımışsın :) teşekkür ederim canım