- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.021
Günlük zikir çekiyorum. Dün artık hani son nokta seviye olur ya onu yaşadım. Umutlanıyordum çünkü geri dönecek diye sonra bir bakıyordum umutlar elimde paramparça. Dedim artık dün namazımı kıldım Allahım eğer bu şahıs benim hakkımda nasip ettiğin ise bir an önce dönder bana ama yok benim nasibimde değilse şu kalbimden ruhumdan aklımdan tamamen sil ve soğut. O şekilde uyudum çok şükür bugün bilmiyorum bir rahatlık var. Artık vazgeçmekten korkmuyorum önceden bu vardı. Eğer vazgeçersem temelli kaybederim ama istemeye devam edersem gelir belki diye. Yok hayatıma devam etme kararı aldım. Bugün zaten yoğundum aklıma gelmedi mi geldi. E napalım hayırlısı ama çok şükür dün çok farklıydı hislerim bugün çok farklı inşallah bu acıyı en iyi şekilde atlatırız.
şu cümlenin aynısını ben de kendime çok söyledim biliyo musun!! ben de senin gibi eğer acımı unutursam,alışırsam bişeylere sevgimi de kaybederim diye düşünüyordum. sanki hergün dua edersem o gelecek gibi geliyodu. ama şunu farkettim.sen hayırlısını dile,Allah zaten sana hayırlısını nasip eder.senin kaderinde o hayırlı ise o döner,değilse zaten yolu açık olsun.senin hergün bin defa o dönsün demenle dönmüyor yani. bir de şu var,aşk o kadar basit mi? sen acını unutunca bitmiyor. onun için iyi dilekler dileyebiliyosun hatta mutlu olmasını isteyebiliyosun ve hala seviyosun :))) böyle bi şey işte...
çok sevindim senin adına bu güzel haberine,inşallah daha da iyi olacaksın.Allah kendisine açılan eli ve kalpten edilen duayı geri çevirmez...sen yeter ki iste,O'na sığın.....