9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Günlük zikir çekiyorum. Dün artık hani son nokta seviye olur ya onu yaşadım. Umutlanıyordum çünkü geri dönecek diye sonra bir bakıyordum umutlar elimde paramparça. Dedim artık dün namazımı kıldım Allahım eğer bu şahıs benim hakkımda nasip ettiğin ise bir an önce dönder bana ama yok benim nasibimde değilse şu kalbimden ruhumdan aklımdan tamamen sil ve soğut. O şekilde uyudum çok şükür bugün bilmiyorum bir rahatlık var. Artık vazgeçmekten korkmuyorum önceden bu vardı. Eğer vazgeçersem temelli kaybederim ama istemeye devam edersem gelir belki diye. Yok hayatıma devam etme kararı aldım. Bugün zaten yoğundum aklıma gelmedi mi geldi. E napalım hayırlısı ama çok şükür dün çok farklıydı hislerim bugün çok farklı inşallah bu acıyı en iyi şekilde atlatırız.

şu cümlenin aynısını ben de kendime çok söyledim biliyo musun!! ben de senin gibi eğer acımı unutursam,alışırsam bişeylere sevgimi de kaybederim diye düşünüyordum. sanki hergün dua edersem o gelecek gibi geliyodu. ama şunu farkettim.sen hayırlısını dile,Allah zaten sana hayırlısını nasip eder.senin kaderinde o hayırlı ise o döner,değilse zaten yolu açık olsun.senin hergün bin defa o dönsün demenle dönmüyor yani. bir de şu var,aşk o kadar basit mi? sen acını unutunca bitmiyor. onun için iyi dilekler dileyebiliyosun hatta mutlu olmasını isteyebiliyosun ve hala seviyosun :))) böyle bi şey işte...

çok sevindim senin adına bu güzel haberine,inşallah daha da iyi olacaksın.Allah kendisine açılan eli ve kalpten edilen duayı geri çevirmez...sen yeter ki iste,O'na sığın.....

MAVİAŞK

bazen kazanmak için kaybetmek gerekir biliyo musun. yani vazgeçmek gerekir...

daha önce de yazmıştım tekrar yazmak istedim senin için. bu hikaye beni çok etkilemiştir...

bir kadın (bunun hz. isa’nın havarilerinden birinin kız kardeşi olduğu da söylenir) isa peygamberin yanına gelir ve ağlar. sevdiği adam tutuklanmıştır ve sonra serbest bırakılmıştır. ancak artık kadını istememekte, kendini herhangi bir ilişkiye hazır hissetmemekte, bu birlikteliği artık beceremeyeceğini, bir kadına sahip olamayacağını söylemektedir.

hz.isa,kadını dikkatle dinler ve “vazgeçtiğin topraklar senindir.” der,
Kadın, vazgeçmesi gerektiğini anlayarak oradan uzaklaşır ve babasının kasabasına gider. sevdiği adam bir süre sonra onu aramaya çıkar ve bulur.
meali;sevdiğiniz ya da istediğiniz birşeyi elde etmek için ondan vazgeçebilme erdemine ve olgunluğuna sahip olmanız gerekir önce.

şu cümlenin aynısını ben de kendime çok söyledim biliyo musun!! ben de senin gibi eğer acımı unutursam,alışırsam bişeylere sevgimi de kaybederim diye düşünüyordum. sanki hergün dua edersem o gelecek gibi geliyodu. ama şunu farkettim.sen hayırlısını dile,Allah zaten sana hayırlısını nasip eder.senin kaderinde o hayırlı ise o döner,değilse zaten yolu açık olsun.senin hergün bin defa o dönsün demenle dönmüyor yani. bir de şu var,aşk o kadar basit mi? sen acını unutunca bitmiyor. onun için iyi dilekler dileyebiliyosun hatta mutlu olmasını isteyebiliyosun ve hala seviyosun :))) böyle bi şey işte...

çok sevindim senin adına bu güzel haberine,inşallah daha da iyi olacaksın.Allah kendisine açılan eli ve kalpten edilen duayı geri çevirmez...sen yeter ki iste,O'na sığın.....

Hepimiz ıyı olalım acılarımız yok olsun mutlu olalım. Diyorum elim ayağım sağlam çok şükür aç değilim açıkta değilim. Yani Allah başka dert vermesin. Unutulmayacak biri mi yani o kadar matah mı ki ben günümü gecemi zehir ediyorum. Ah işte bazı anlar var ya o anlar işte o anlarda bunları hatırlama becerisini kazanmamız lazım. İnşallah iyi olacak herşey. Ben ondan daha kıymetliyim içim rahat yanlış bir şey yapmadım.

Öyle kolay degil tabi unutmak, ha diyince olmuyor ki.
Gün geliyor insan kaybettigi en sevdigini tokasinin arkasindan bile üzülüyor.
Bir de söyle düsünün iki günde unutsak peki biz gercekten sevmis olurmuyduk.
Ben unutamam yapamam diye sacmasapan bir iliskiyi 4 sene sürdürmüstüm.
Cok agladim, kilolar verdim, kendimi saldim peki ne oldu bir gün geldi, hayatima yeni arkadaslar girdi onlarla hergün bir seyler yapiyorduk.
Okula gidiyordum, ise gidiyordum, oturup kendimi dinlemeye bile vaktim olmuyordu.
Gün geldi tamda kahkahalarla gülerken aklima o geldi, sasirdim tam iki hafta boyunca hic aklima gelmedi diye.
Iste o günden sonra, gözümde tüm anlamini yitirmisti o.
Yaklasik üc ay sonra hayatima bana gercek aski, sevgiyi, biri icin emek vermek ne demekmis onu ögreten canim sevdigim girdi.
Simdi iyiki diyorum, iyiki ondan vazgecmisim.
Ne yaparsak yapalim hersey olucagina variyor.
Bir seyler sebeb oluyor mutlaka yeni yollara, yeni hayatlara.
Hep derim bazen bazi insanlari hayatindan cikarmayi bileceksin, mutluluga engel olanlar genellikle en cok sevdigin yakinlarin oluyor.

Öyle kolay degil tabi unutmak, ha diyince olmuyor ki.
Gün geliyor insan kaybettigi en sevdigini tokasinin arkasindan bile üzülüyor.
Bir de söyle düsünün iki günde unutsak peki biz gercekten sevmis olurmuyduk.

Ben unutamam yapamam diye sacmasapan bir iliskiyi 4 sene sürdürmüstüm.
Cok agladim, kilolar verdim, kendimi saldim peki ne oldu bir gün geldi, hayatima yeni arkadaslar girdi onlarla hergün bir seyler yapiyorduk.
Okula gidiyordum, ise gidiyordum, oturup kendimi dinlemeye bile vaktim olmuyordu.
Gün geldi tamda kahkahalarla gülerken aklima o geldi, sasirdim tam iki hafta boyunca hic aklima gelmedi diye.
Iste o günden sonra, gözümde tüm anlamini yitirmisti o.
Yaklasik üc ay sonra hayatima bana gercek aski, sevgiyi, biri icin emek vermek ne demekmis onu ögreten canim sevdigim girdi.
Simdi iyiki diyorum, iyiki ondan vazgecmisim.
Ne yaparsak yapalim hersey olucagina variyor.
Bir seyler sebeb oluyor mutlaka yeni yollara, yeni hayatlara.
Hep derim bazen bazi insanlari hayatindan cikarmayi bileceksin, mutluluga engel olanlar genellikle en cok sevdigin yakinlarin oluyor
.

ne kadar da doğru yazmışsın!!!

insan müstakbel eşini ,hayat arkadaşını kaybediyor-ya da öyle düşünüyor. tabi ki kolay olmayacak....

herşey olacağına varıyorsa biz neden kendimizi kaçınılmaz olan için paralayalım....

çok sevindim senin adına canım. inşallah Allah bu defaki ilişkini senin için hayırlı kılar ve sonuna kadar gitmeyi nasip eder...

Simdi daha iyiyim, iyiki varsiniz,
iyiki acimi anliyan ve benimle paylasabilen birileri var,
kimse yasamasin bunu isterdim, hicbirimiz yasamiyalim isterdim ama allah verdi,
Allahtan gelen basim üstüne diyip devam etmeli,
ara ara krizlerim geliyor galiba kusuruma bakmayin,
simdi dondurma yiyip dizimi izlicem ve mutlu olcam :))
bide bundan sonra daha cok dua etmeye karar verdim,
düsünüp düsünüp aci cekip icime atiyorum,
kimseyle paylasmiyorum ne arkadaslarima ne de baskasina, utaniyorum sanki bu konu hakkinda konusmaktan, bilemiyorum.
Allahla bile konusmuyorum, ne tuhaf dimi ?
halbuki dua edin ben kabul ediyim diyor allahimiz,

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
dinleyip tavsiye verdiginiz icinde sagolun canlarim

Sizinde duygulariniz surekli degisiyor mu ? Ben iki gundur onu cok ozluyorum. Son zamanlarda "aman bosver bende artik istemiyorum defolsun" derken iki gundur basa sardim, onu cok ozluyorum. Onu son gordugum gunun ustunden neredeyse 1 ay gececek. Bana sarilip beni dunyalar kadar ozledigini, koskoca iki gun boyunca beni gormemenin onun icin cok uzun oldugunu soyleyen adam nerde? Nereye gitti o adam, Allah'im bu nasil bi aci?

Ve bende eger vazgecersem sonsuza dek onu kaybederim, ama denemeye devam edersem belki bir sansim olur diye dusunuyorum boyle duygusal oldugum zamanlarda. Ama mantikli dusununce herhangi bi cabamin bosa oldugunu, cirpindikca daha cok batacagimi hatirliyorum.

Allah bizede dogru insanlarla sevip sevilmeyi nasip etsin!

çok teşekkür ederim canım nasıl olayım , bir iyi bir kötü ama çok şükür eskisinden daha iyi...daha da iyi olacak eminim :)))) zaman zaman üzülsem de geri sarsam da çabuk toparlanabiliyorum...:31:

Canım çok sevındım iyi olmana . sen çok güçlü bi kızsın , mantıklısın ,inançlısın ve en önemlısı sabırlısın ve bunun mukafatını alıcaksın fazlasıyla buna eminim . her insan senın gıbı olmazdı bunu bil sen çok büyük bir olgunlukla geçiyorsun bu sınavı ..ALLAH yardımcın olsun herzaman.

ne kadar da doğru yazmışsın!!!

insan müstakbel eşini ,hayat arkadaşını kaybediyor-ya da öyle düşünüyor. tabi ki kolay olmayacak....

herşey olacağına varıyorsa biz neden kendimizi kaçınılmaz olan için paralayalım....

çok sevindim senin adına canım. inşallah Allah bu defaki ilişkini senin için hayırlı kılar ve sonuna kadar gitmeyi nasip eder...

Allahim hepimizin sonunu hayir etsin.
Önemli olan ilk önce bizim inanmamiz mutlu olacagimiza, sokaga cikip önümüze geleni cevirip annem babam olurmusun desek insanlar kacarak uzaklasir bizden, ama ilk kocam sevgilim olurmusun diye sordugumuz adam kosarak gelir pesimizden.
Cok sükür ailemiz yanimizda, eger o adamlarda bizi aileleri gibi görselerdi simdi yanimizda olurlardi, gözümüzdeki yaslarda degil.

Simdi daha iyiyim, iyiki varsiniz,
iyiki acimi anliyan ve benimle paylasabilen birileri var,
kimse yasamasin bunu isterdim, hicbirimiz yasamiyalim isterdim ama allah verdi,
Allahtan gelen basim üstüne diyip devam etmeli,
ara ara krizlerim geliyor galiba kusuruma bakmayin,
simdi dondurma yiyip dizimi izlicem ve mutlu olcam :))
bide bundan sonra daha cok dua etmeye karar verdim,
düsünüp düsünüp aci cekip icime atiyorum,
kimseyle paylasmiyorum ne arkadaslarima ne de baskasina, utaniyorum sanki bu konu hakkinda konusmaktan, bilemiyorum.
Allahla bile konusmuyorum, ne tuhaf dimi ?
halbuki dua edin ben kabul ediyim diyor allahimiz,

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
dinleyip tavsiye verdiginiz icinde sagolun canlarim

bu his ne demek bilirim. ben de sen de terk edildik. ben düğün öncesi terk edildim,sen aldatılıp terk edildin....insanlar sorunca bile utanıyordum. sanıyordum ki alnımda yazıyor terk edildiğim. özgüvenini yerle bir ediyor bu duygu. kendimi çok değersiz hissediyordum...
ne yanlış bir düşünce imiş.ben onun varlığı ile mi değerliyim? benim hatam var mı?
acaba utanması gereken kim kendine bir sor. hem kul katında hem Allah katında kim suçlu...

Allah bizim kendimize bile itiraf edemediğimiz her kötü düşüncemizi hissimizi bile bilip nefes almamıza izin verir. O'ndan çekinmek neden!!!

hep yaz buraya. terapi grubu gibi olduk burada :))

kendi adıma yazayım-rica ederim....

Allahim hepimizin sonunu hayir etsin.
Önemli olan ilk önce bizim inanmamiz mutlu olacagimiza, sokaga cikip önümüze geleni cevirip annem babam olurmusun desek insanlar kacarak uzaklasir bizden, ama ilk kocam sevgilim olurmusun diye sordugumuz adam kosarak gelir pesimizden.
Cok sükür ailemiz yanimizda, eger o adamlarda bizi aileleri gibi görselerdi simdi yanimizda olurlardi, gözümüzdeki yaslarda degil.

ay ne kadar da tatlı yazmışsın.hem tebessüm ettim hem hak verdim sana :)))

insan bazen sırf kendi sağlığı ve sevdiklerini sağlığı için bile şükretmeli...

Sizinde duygulariniz surekli degisiyor mu ? Ben iki gundur onu cok ozluyorum. Son zamanlarda "aman bosver bende artik istemiyorum defolsun" derken iki gundur basa sardim, onu cok ozluyorum. Onu son gordugum gunun ustunden neredeyse 1 ay gececek. Bana sarilip beni dunyalar kadar ozledigini, koskoca iki gun boyunca beni gormemenin onun icin cok uzun oldugunu soyleyen adam nerde? Nereye gitti o adam, Allah'im bu nasil bi aci?

Ve bende eger vazgecersem sonsuza dek onu kaybederim, ama denemeye devam edersem belki bir sansim olur diye dusunuyorum boyle duygusal oldugum zamanlarda. Ama mantikli dusununce herhangi bi cabamin bosa oldugunu, cirpindikca daha cok batacagimi hatirliyorum.

yalnız değilsin canım...ne yazdıysan bizzat yaşadım!!! 1 ay daha çok erken,herşey daha çok taze :(((

ama ne olur en azından sorgulama birşeyleri. ben öyle başlamıştım düzeltmeye. sor sor nereye kadar. bitmiyor ki ne soru ne cevap. bıraktım bende....yaşananların nedeni neyse ne.ama eminim hayır bunda....

sanırım hepimize aynı düşünce: acımızı unutmayınca,sürekli düşünüp dua edince onu kazanacağımızı düşünüyoruz. hayatın ucundan tutmaya çalışınca da onu unutacağımızı aşkımızın biteceğini düşünüyoruz. ama öyle değil inan. bana sor belki eskisinden daha derin sevgim ama kabullendim olanları ve onunla olmak istemiyorum. biz ne yaparsak yapalım sonuç aynı olacak. istersen elini al kahveni geç tv nin karşısına ve normal yaşa,istersen hergün ağla...sonuç değişmeyecek. alnımıza ne yazılmışsaonu yaşayacağız....

amin canım kocaman hem de... Allah bizi hayra sevk etsin ve mutlu olalım..
.

Duygularin sürekli degismesi :)
bendede var..
tam unuttum oh cok iyim artik defolsun naparsa yapsin havasindayken,
2 gündür ne olduysa banada oldu, düsünceler sorular, paranoyak gibiyim,
onu özlemiyorum sanirim, kafamda barisma felanda yok, zaten adam gitti nisanlandimi napti, yaninda baskasi var artik,
yani kafamda öyle seyler yok, benim sorunum sadece hazmedememek, ve sorulara cevap bulamamak,
oda gececek insallah
Dogru insanlar tarafindan sevilelim, aminnnnnnn

bu his ne demek bilirim. ben de sen de terk edildik. ben düğün öncesi terk edildim,sen aldatılıp terk edildin....insanlar sorunca bile utanıyordum. sanıyordum ki alnımda yazıyor terk edildiğim. özgüvenini yerle bir ediyor bu duygu. kendimi çok değersiz hissediyordum...
ne yanlış bir düşünce imiş.ben onun varlığı ile mi değerliyim? benim hatam var mı?
acaba utanması gereken kim kendine bir sor. hem kul katında hem Allah katında kim suçlu...

Allah bizim kendimize bile itiraf edemediğimiz her kötü düşüncemizi hissimizi bile bilip nefes almamıza izin verir. O'ndan çekinmek neden!!!

hep yaz buraya. terapi grubu gibi olduk burada :))

kendi adıma yazayım-rica ederim....

demek yanliz degilmisim :)
utanmasi gereken biz degiliz bunu bende biliyorum, ama anlatmaktan yinede utaniyorum, hani aldatildim ya kandirildim ya, kötü bisey bu,
ben safim ben kötüyüm ben cirkinim, o yüzden bunlar benim basima geldi.. gibi
aslinda öyle olmadigini biliyorum ama anlatmasi paylasmasi kolay degil iste
buraya anlatmak daha kolay geliyor, karsi karsiya degiliz ya,
kirk yillik dost degiliz ya :)
ondan sanirim, bilmiyorum, suan daha iyiyim ama

Canım çok sevındım iyi olmana . sen çok güçlü bi kızsın , mantıklısın ,inançlısın ve en önemlısı sabırlısın ve bunun mukafatını alıcaksın fazlasıyla buna eminim . her insan senın gıbı olmazdı bunu bil sen çok büyük bir olgunlukla geçiyorsun bu sınavı ..ALLAH yardımcın olsun herzaman.

estağfurullah canım....çok teşekkürler....:17:

sizin iyi dilekleriniz de çok etkili bu dönemin böyle geçmesinde....Allah yardımcım ve yardımcımız olsun bu sıkıntılı günlerde. yapacak bişey yok sabretmekten ve hayır dilemekten başka...

demek yanliz degilmisim :)
utanmasi gereken biz degiliz bunu bende biliyorum, ama anlatmaktan yinede utaniyorum, hani aldatildim ya kandirildim ya, kötü bisey bu,
ben safim ben kötüyüm ben cirkinim, o yüzden bunlar benim basima geldi.. gibi
aslinda öyle olmadigini biliyorum ama anlatmasi paylasmasi kolay degil iste
buraya anlatmak daha kolay geliyor, karsi karsiya degiliz ya,
kirk yillik dost degiliz ya :)
ondan sanirim, bilmiyorum, suan daha iyiyim ama

evet değilsin bu bil :)) herkes o acıyla sanıyor ki sadece kendisi öyle.
etrafına bak her bakımdan en mükemmel insanlar bile aldatılıyor...bu seninle ilgili değil karşıdaki adamla ilgili bir durum,onun beyinsizliği...

bazen insan hiç tanımadığı kuafördeki kadına bile anlatınca rahatlıyor :))

iyi olacaksın tabi Allah'ın izni ile... ama sen de kararlı ve dik ol :)))

En son bir ay kadar once onu gormustum. Ama Temmuzun 30 undan beri ayriyiz...
Onu ayrildiktan sonra 3 kere gordum. Ard arda iki gun boyunca 3 kere. Ilk 3 hafta sonra gorusmustum. Gozleri parliyordu o da ozlemisti belliydi. Duramadim ama yaninda kitabini geri vermeyi bahane ederek gitmistim. Kelimeler bogazima dugumlendi. Kitabi verdim nasilsin dedim, gitmeliyim dedim gittim. Yolda kaza yapmamak icin arabayi saga cektim cunku aglamaktan yolu goremiyordum.. O gece cagirdim geldi konustuk. O elimi avuclarina alip open seven gozlerimin icine bakan adam ayrilik kararinin bizim icin en dogru karar oldugunu acikladi durdu.. O kadar mesafeli ve bambaska biriydi ki sanki bana aski yasatan kisi o degildi..

Off.. iste o gorusmenin ustunden 1 ay gececek nerdeyse.
Vazgeciyorum.
Sonra sacma korkular basiyor. "ya kimseyi sevemezsem, ya kimse beni sevmezse? ya karsima onun kadar duzgun bir insan cikmazsa?" Onun kotu olan hicbirseyini hatirlamiyorum. Sanki harika bi adammis gibi, halbuki onunla beraberken rahatsiz oldugum bir suru huyu da vardi..

Baska birine bi sans versem, ask acisini baskasiyla dindirsem diyorum.. Bu da hata. Hem bana hem o kisiye yazik olur. Hemde zaten suanda aklimda olan kimse yok. isin tuhaf tarafi kimseyi begenemez oldum. Ve iliski yurutebilecegim guvenimi de kaybettim. Korkuyorum..

offffff

En son bir ay kadar once onu gormustum. Ama Temmuzun 30 undan beri ayriyiz...
Onu ayrildiktan sonra 3 kere gordum. Ard arda iki gun boyunca 3 kere. Ilk 3 hafta sonra gorusmustum. Gozleri parliyordu o da ozlemisti belliydi. Duramadim ama yaninda kitabini geri vermeyi bahane ederek gitmistim. Kelimeler bogazima dugumlendi. Kitabi verdim nasilsin dedim, gitmeliyim dedim gittim. Yolda kaza yapmamak icin arabayi saga cektim cunku aglamaktan yolu goremiyordum.. O gece cagirdim geldi konustuk. O elimi avuclarina alip open seven gozlerimin icine bakan adam ayrilik kararinin bizim icin en dogru karar oldugunu acikladi durdu.. O kadar mesafeli ve bambaska biriydi ki sanki bana aski yasatan kisi o degildi..

Off.. iste o gorusmenin ustunden 1 ay gececek nerdeyse.
Vazgeciyorum.
Sonra sacma korkular basiyor. "ya kimseyi sevemezsem, ya kimse beni sevmezse? ya karsima onun kadar duzgun bir insan cikmazsa?" Onun kotu olan hicbirseyini hatirlamiyorum. Sanki harika bi adammis gibi, halbuki onunla beraberken rahatsiz oldugum bir suru huyu da vardi..

Baska birine bi sans versem, ask acisini baskasiyla dindirsem diyorum.. Bu da hata. Hem bana hem o kisiye yazik olur. Hemde zaten suanda aklimda olan kimse yok. isin tuhaf tarafi kimseyi begenemez oldum. Ve iliski yurutebilecegim guvenimi de kaybettim. Korkuyorum..

offffff

ya kimseyi sevemezsem, ya kimse beni sevmezse? ya karsima onun kadar duzgun bir insan cikmazsa?" Onun kotu olan hicbirseyini hatirlamiyorum. Sanki harika bi adammis gibi, halbuki onunla beraberken rahatsiz oldugum bir suru huyu da vardi...

ilk zamanlar öyle olur zaten. o hep mükemmeldir,hatalar bile gözüne güzel gelir. hatanın çoğunu kendinde ararsın. sen onu kaybetmişsindir...ama biraz daha zaman geçince olayı daha objektif değerlendireceksin..ben haşa ona tapardım. başımın üstünde idi. sanırdım ki bir tek o iyi bir tek o haklı....sonra oturdum düşündüm ve o kadar çok hak etmediğim şey gördüm ki ortada.onun hatalarını da gördüm tıpkı kendi hatalarımı gördüğüm gibi. ama bu defa terazi sadece benim tarafımda ağır basmıyordu.sen de düşüneceksin böyle merak etme.bu normal bir süreç...

belki sadece onu seveceksin ve başka kimseyi sevemeyeceksin.belki de karşına öyle biri çıkacak ki gerçek aşk buymuş diyeceksin...bunu bilemeyiz...bilemediğimiz şey için de oturup üzülmenin faydası yok....

sevmek hak ama sevilmek kısmetmiş....

başka birini zaten şu an düşünsen garip olurdu. o zaman sana derdim ki sen onu sevmemişsin. sevgi o seni sevdiği için var olan bir duygu değil. seni hiç sevmeyen birini bile sevebilrsin.bugünlerde bunu düşünme.herşeyin bir zamanı var....

aşk kelebek gibiymiş kovaladıkça kaçarmış,ama sen durup dururken gelir omzuna konarmış....

Haklisiniz umarim dediginiz gibi olur.
Bu suan bana uzuntu veren biten iliskime bir baskasini unutmak icin baslamistim. Ve cok buyuk bir hata oldugunu gordum.
Simdi zaman veriyorum kendime. Aciyi aticamm ve gercekten hazir oldugumda bir baskasina kapimi acicam. O zamana kadar da bu gidenin donmesini falan beklemiycem tabi eger basarabilirsem. Aslinda bazen basariyorum. Sanirim boyle boyle alisicam onun hayatimdan gittigine. iki gun iyi, bir gun kotu, derken iyi oldugum gunler artacak ve ben kendime gelicem...

Yani insallah (=

Back
X