- 8 Temmuz 2012
- 1.434
- 966
- 323
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.061
Gercekten sabır ve sebat sahibi bı insansın..
Âmin âmin...
Âmin âmin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Espri yaptiginda sen bile sasiriyorsun dimiben cok gulunce sasiriyordum aha mutlu oldum bak simdi diye
. Bugun boool boooll gulustuk kiz kardesimle :) mutlu olmak isteyince zamanla bi iyi bi kotu de olsa oluyor galiba. Ahh ya su izler tamamiyle silinse aklimiza geldiginde sizlamasa kalbimiz tam olacak. Olacak ama benim umudum var
![]()
Gercekten sabır ve sebat sahibi bı insansın..
Âmin âmin...
hayır canım ne aradım ne sordum ne takip ettim...zaten ne face hesabım var ne de twitter...
bakmadım bile maillerine,şifrelerine falan...kendime inanamıyorum ama yapmadım.demek o kadar kırılmışım....
hiçbir arkadaşıma sormadım,onu tanıyan beni tanıyan herkese söyledim ben,bizi toprağa verdim diye. ölen bir ilişknin arkasından sadace dua ediyorum. yaralı bile değil benim için,öldü herşey...
merak etmiyorum da..ama dua ediyorum zaman zaman iyi olsun,sağlığı iyi olsun,işi iyi olsun....hiç kin tutmuyorum.beddua da etmedim,istemem benim yüzümden hayatında kötü birşey olsun.kırgınım ama,hem de çok çok derin.belki de bunun için tüm bağımı kestim...
ben bitmesini kabul ederimdim. ama hep diyorum ya ben öylece kalakaldım. nedeni var elbet ama öyle kaçar gibi gitti...işte bunu haketmedim...bir veda bir helallik olmadan gitti... neyse canı sağolsun....
olan biteni anladın mı dersen,hayır hala anlamadım.eskiden anlamak istiyordum,sorular soruyordum ama vazgeçtim,kabullendim. hangi neden sonucu değiştirir ki? nedeni ne olursa olsun ben bunları yaşadım mı yaşadım...
çok teşekkür ederim canım benim,inşallah hem ben hem de benim gibi olan arkadaşlar atlatır tez vakitte![]()
"Gönül derin küser yarasına yara açana..." demiş Murathan Mungan..ne güzel de sölemiş..çok sık giremiyorum nete pazartesi günü yeni okuluma öğretmenliğe başladım çok şükür...öğrencilerle birlikteyken hiçbir derdini hatırlamıyosun..iyi geliyo bana..
elif zeynep yazdıklarına bakıyorum da bu kadarr iyi yürekli gönlü güzel bi insanı kaybeden bi insan ya da kaybetmeyi seçen bi insan zaten seni haketmemiş...evet belki o da acı çekiyordur bilemeyiz ama bu durumu kendisi tercih etmiş..o yüzden sen yüreğini ferah tut, tut ki gelecek güzel günler güzel bir insan getirsin yüreğine...belki de sen çok iyisin (ki öyle olduğuna inanıyorum) rabbim seni ona layık görmemiştir...
Ayrildigi sevgilisiyle arkadas kalan, arkadasca gorusen var mi?
Ben dun malesef dayanamadim onunla gorustum.. Ne yalan soyleyim, gozlerini cok ozlemisim..
Simdi kesinlikle 1 aylik "diyet" e giriyorum. 1 ay sonra benim dogum gunum. O zamana kadar kesinlikle ilk ben aramayacagim. Bakalim beni ozleyip arayacak mi? Hem de bu bir aylik surede bende derslerimle ilgilenir, gerekli yerlere is basvurusunda bulunur, diziler, filmler derken, iyicene kendime gelirim. Zaten gunden gune daha iyiye gittigimi hissediyorum.
"Gönül derin küser yarasına yara açana..." demiş Murathan Mungan..ne güzel de sölemiş..çok sık giremiyorum nete pazartesi günü yeni okuluma öğretmenliğe başladım çok şükür...öğrencilerle birlikteyken hiçbir derdini hatırlamıyosun..iyi geliyo bana..
elif zeynep yazdıklarına bakıyorum da bu kadarr iyi yürekli gönlü güzel bi insanı kaybeden bi insan ya da kaybetmeyi seçen bi insan zaten seni haketmemiş...evet belki o da acı çekiyordur bilemeyiz ama bu durumu kendisi tercih etmiş..o yüzden sen yüreğini ferah tut, tut ki gelecek güzel günler güzel bir insan getirsin yüreğine...belki de sen çok iyisin (ki öyle olduğuna inanıyorum) rabbim seni ona layık görmemiştir...
Aynen bende okula başladım kendimi daha güçlü hissediyorum. Dersler yoğunlaşsın inşallah daha rahat edeceğim. Aklıma daha az gelir o şekilde. Bugün biraz biraz hatırladım ama nasıl diyeyim can yakıcı şekilde değil olmuş bitmiş biri diyerek.
amacım aklı vermek değil sana,yaşamış biri olarak uyarmak sadece.umarım bana kızmazsın...:26:
hic kizarmiyim ben sizin fikirlerinizi almak icin buraya yaziyorum. arkadas kalmayi kabul etmistim ve bunun arkasina siginip bi mesaj atayim dedim. Sonra o da konusmayi baya uzatinca gorusmeye karar verdik. 1.5 saat falan oturduk ama arkadas gibi konustuk, hic eski defterleri acmadik. sanki hic beraber olmamisiz, eski dostlarmisiz gibi bi ortam vardi. Zamana birakicam sizin de dediginiz gibi ve bunu onun aramasini bekleyerek degil, bu iliski veya arkadaslik adina elimden geleni yaptigima inandigim ve artik kendi hayatima bakmam gerektiginin farkinda oldugum icin. Arar aramaz bu bisey degistirmez, beklenti icersinde degilim. sadece artik bende biraktim.. ve bu konuda bu defa istikrarli davranacagimdan suphem yok
işte bu düşünceye yavaş yavaş sahip olmaya başlayınca gerisi geliyor. sen içinde muhasebe yapıp,yaptıklarının yeterli olduğunu düşündüğün ve gerçekten zamana bırakabildiğin an çok büyük bir adım atmış oluyorsun!!!
sanki ben de rahatlıyorum sizden böyle şeyler duyunca,benim muhasebem de kolaylaşıyor gibi geliyor.aksine içimizden biri kötü hissedince ben de kötü oluyorum.ama buna sevindim valla :)))
bu konuyu takip eden ve paylasimda bulunan sizde dahil bi 5-6 kisi var. Ve ben hepimizi bu yolda sanki kader arkadasi gibi goruyorum. Kesinlikle sizlerin iyi oldugunu ve ayrilikla mucadelenizde guclu durdugunuzu gormek bana da cok cok iyi geliyor. Bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz.
"hic kimse sinanmadigi gunahin masumu sanmasin kendini.. "
birçok insan başına gelmeyen olaya o kadar katı yaklaşıyor ki...o vakit insan kendini daha bir güçsüz daha bir aciz hissediyor...
canım ya nie güceniyim kendi basıma ayakta durmaya calışıorum nöbetim vardı ancak bakabildim nete bugün tekrr baktım fotolara sonra sinir oldum kendime eziyet ediorum aslında(( bana kızma gücenme ne olur... ama lüten benim de ve ayrılan herkesin de yaptığı hatayı yapıp eskileri düşünme. o nefesi ayrı almak,dertlerini,mutlulularını başkası ile hatta bazen kendin ile paylaşmak zorundasın....
böyle düşünmezsen ya da kendini zorlamazsan bu böyle devam edecek...
canım ya nie güceniyim kendi basıma ayakta durmaya calışıorum nöbetim vardı ancak bakabildim nete bugün tekrr baktım fotolara sonra sinir oldum kendime eziyet ediorum aslında(