9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Hz.Mevlana yine ne güzel söylemiş....

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır....

ayyy çok güzell bu :)

Elifzeynepcim nasilsin ??
kizlar hepiniz nasilsiniz ?? :38:
Ben iyim cok sükür,
hala aklima geliyormu geliyor evet, ama koymuyor artik,
yasiyorum o halde keyfini sürmeye calisiyorum :)
iyiyim bakalim yaaa sükürrrr

Haftasonun kötü geçmiş okuduğum kadarıyla. Eşyalarını göndermesinin etkisidir diye düşündüm. Ben de eşyalar alınınca kötü hissetmiştim, beynimiz tam olarak bittiğini algılıyor sanırım.
Bulaşıkları yıkarken ağladığını yazmışsın ya ben de düşündüm bu söylediğini. Belki ilk zamanlar değil de sonradan pek hoşuna gitmezdi sanırım. Onlara hizmet etmekten bile zevk alıyoruz:9:Onlarla birlikteyken yıkadığımız bulaşıkla şimdikinin ne farkı var? Evcilik oynayarak büyüdük ya ondan böyle hayal ediyoruz:1:Gelinler gelinliğini çok önceden hayal etmeye başlıyor mesela. Ben hiç damatlığını hayal eden erkek görmedim ama.Nişanlılık döneminde düğünümü, kına gecemi çok hayal ederdim. Kına gecem için birsürü ıvır zıvır aldım. Hepsi saçma geliyor şu anda. Özetle evlenince her şey mükemmel olacakmış gibi düşünmek de bizi üzüyor. Ama şu anki yaşadıklarımızın benzerini yaşayacaktık. İstersen bi düşün şimdi yaptıklarından farklı ne yapıyor olurdun?

ya biz neden böyleyiz. neden gelin ata binmiş ya nasip demiş gibi mükemmel bir atasözünü içselleştirmiyoruz!! hakkaten nasip işi bunlar. ama dediğin gibi kadınsal bir içgüdü bu. elimizde de değil. üstelik bir de seviyorsun :(((

elki evlensek, ikinci ay,ay anamın evi rahat diyecektik :27: kimbilir :26:

bi arabeskim eksikti o da tamam:9:arabeskten hiç hoşlanmam ama Işın Karaca'nın arabesk albumunu dinliyorum. Ne duamsın ne de bedduam şarkısını dinliyorum. Sözleri tam bize göre:9:kendi halime gülüyorum .Aklıma bile gelmicek şeyler yapıyorum.

ben günlerce kendimi gülden karaböcek şarkılarının konusu gibi hissettim :24:

orhan baba yardım et diyesim geliyodu!! babam kıızmıştı hatta. bi gün geldi bu ne hal burası meyhane mi sen berduş musun dedi (ben açmışım şevval sam has arabesk albümünü :ssz: ) bana sorrrr,ayrılığııı,yalnızlığıııı bana sorrrr.........

aşk acısı insana müslüm baba bile dinletir derdi bi arkadaşım...kulakları çınlasın!!!

hayır hiçte bile bu kafada bitecek bir olay :) diyorum ya en fazla bir ay sende öyle ne beşiymiş hiçte biz mutluluğu seçmedikmii hıh..:19: oldu ömür boyu yas tutalım yok daha gram bile vermem ömrümden ona artıkım :19:

:52:

ay değil mi ama umutlu!! yarısı çok uzun...:53:

unutulmaz,hatta evleneceğin gün bile aklına gelir ama acısı elbet dinecek...ben acı dinmesini mutlaka yeni biri olmalı evlenmeliyim gibi düşünmüyorum. tek başına da mutlu olabilirim.

aslında acı dediğimiz azalır,gönül yeniden kıpırdanabilir ama ya güven? işte o çok zor :ssz:

Ben iyim cok sükür,

tatlım ben de bi kaç gün kendimi kendimle bıraktım...

düşündüm tekrar ve bana iyi gelenin yine şükretmek ve tevekkül etmek olduğunu bir kere daha anladım. evet tökezledim belki bikaç gün kadar ama çok şükür kendime geldim...Rabbim den gelen herşeye razıyım ben...elbet geçecek bu tökezlemeler...

senin adına da çok sevindim,inşallah bir dahaki yaşanacak sıkıntıda daha çabuk kendini toparlayacaksın:46:dediğin gibi aklımıza gelse de olsun,nasip diyip geçebiliyoruz üstünden!! çok şükür!!!

ay değil mi ama umutlu!! yarısı çok uzun...:53:

unutulmaz,hatta evleneceğin gün bile aklına gelir ama acısı elbet dinecek...ben acı dinmesini mutlaka yeni biri olmalı evlenmeliyim gibi düşünmüyorum. tek başına da mutlu olabilirim.

aslında acı dediğimiz azalır,gönül yeniden kıpırdanabilir ama ya güven? işte o çok zor :ssz:

çok uzun tabi ki...!bir gram bile vermek yok ömrümüzden daha

asıl bilimsel gerçeği söyliyeceğim şimdi :) aslında acı 10 dakika gibi birşeymiş bundan sonra o acıyı taşımak kişinin kendi seçeneğiymiş

örneğin çocuklar diyorlar düşütüklerin de kaç dakika ağlarlar en fazla on işte burdanda ispatı acı on dakka ama onu ne kadar taşıyacağı kişinin seçeneği..

aykut oğuttan :'mutluluk bir seçenektir ' harika gerçekten adam bunu çok güzel açıklıyor. evet acı var ağlamak sızlanmak bunlar deneyimlenmesi gereken hayatın doğal halleri fakat bunu devam ettirmek veya o an ya dur ben mutluluğu seçiyorum deyip gülümsemek kişinin kendi tercihidr diyor :)

kendini şartlama lütfen neden güvenemeyecekmişiz geçmiş bizim için deneyimdi neleri var bi bilsen neden onlardan bir tanesi bizim ilişkimiz olmasın ki biz en güzelini hakediyoruz...

çekim yasası lütfen unutma :) mevlana bile ne demiş Gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik olursun. .
:16:

Ben iyim cok sükür,

iyi olmana cok sevindim caniim! Bende duzeldim biraz. Surekli aklima geliyor ama sevmiyorum soguttu cunku sadece gecmis geliyo aklima cok etkilenmiyorum sanirim :)
regl donemini bi atlatiyim gobek aticam :8:

tatlım ben de bi kaç gün kendimi kendimle bıraktım...

düşündüm tekrar ve bana iyi gelenin yine şükretmek ve tevekkül etmek olduğunu bir kere daha anladım. evet tökezledim belki bikaç gün kadar ama çok şükür kendime geldim...Rabbim den gelen herşeye razıyım ben...elbet geçecek bu tökezlemeler...

senin adına da çok sevindim,inşallah bir dahaki yaşanacak sıkıntıda daha çabuk kendini toparlayacaksın:46:dediğin gibi aklımıza gelse de olsun,nasip diyip geçebiliyoruz üstünden!! çok şükür!!!

merkurun etkisi gecti desene :9: gayet normal yasadigimiz duygu celiskileri hayatimiz rayina oturdu mu gecicek :16: su an cok erken:29:

çok uzun tabi ki...!bir gram bile vermek yok ömrümüzden daha

asıl bilimsel gerçeği söyliyeceğim şimdi :) aslında acı 10 dakika gibi birşeymiş bundan sonra o acıyı taşımak kişinin kendi seçeneğiymiş

örneğin çocuklar diyorlar düşütüklerin de kaç dakika ağlarlar en fazla on işte burdanda ispatı acı on dakka ama onu ne kadar taşıyacağı kişinin seçeneği..

aykut oğuttan :'mutluluk bir seçenektir ' harika gerçekten adam bunu çok güzel açıklıyor. evet acı var ağlamak sızlanmak bunlar deneyimlenmesi gereken hayatın doğal halleri fakat bunu devam ettirmek veya o an ya dur ben mutluluğu seçiyorum deyip gülümsemek kişinin kendi tercihidr diyor :)

kendini şartlama lütfen neden güvenemeyecekmişiz geçmiş bizim için deneyimdi neleri var bi bilsen neden onlardan bir tanesi bizim ilişkimiz olmasın ki biz en güzelini hakediyoruz...

çekim yasası lütfen unutma :) mevlana bile ne demiş Gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik olursun. .
:16:

umutlu ben çekim yasası için kendime kocaman bir mıknatız alacağım yani :)))

evet mutluluk bir seçenek.neyi seçerek mutlu olursak onunla yaşamalıyız. bazen kocaman bir aile ile bazen tek başına yaşayarak,bazen iyi bir kariyer ile...

şu var umutlu ben cidden güven konusunda çok yara aldım. etrafıma bakıyorum,sanki her adam karısını terk edip gidecekmiş gibi geliyor...sanki 40 yıldan sonra bile eşim beni bırakıp gider gibi bir düşünce oluştu bende. güven verilebilecek en zor duygu karşındakine. ve sanırım bu durum benim ona haşa tapar gibi güvenmemden geliyor. yani şöyle düşünüyorum:kendimden bile şüphe edip de ondan etmediğim o insan bile beni bırakıp gittiyse ben kime güveneceğim?

ben böyle söyleyince bir arkadaşım bana şunu dedi. aşk yok dersen ben sen de sevmemişsin derim, güvenim kalmadı dersen o zaman sana da kimse güvenmemeli... evet haklı ama gel gör ki uygulaması zor

merkurun etkisi gecti desene :9: gayet normal yasadigimiz duygu celiskileri hayatimiz rayina oturdu mu gecicek :16: su an cok erken:29:

rica ediyorum şu gezegenler yerinde dursun yani :37: sonra olan bize oluyor. :18:

espri bir yana canım, benim tutunduğum dal sabır ve tevekkül imiş.bunu daha iyi anladım şu birkaç günde. ne zaman bunları bırakıp azıcık sorulamaya çalışsam yerle bir oluyorum. en iyisi ben devam edeyim kaderime teslimiyete

umutlu ben çekim yasası için kendime kocaman bir mıknatız alacağım yani :)))

evet mutluluk bir seçenek.neyi seçerek mutlu olursak onunla yaşamalıyız. bazen kocaman bir aile ile bazen tek başına yaşayarak,bazen iyi bir kariyer ile...

şu var umutlu ben cidden güven konusunda çok yara aldım. etrafıma bakıyorum,sanki her adam karısını terk edip gidecekmiş gibi geliyor...sanki 40 yıldan sonra bile eşim beni bırakıp gider gibi bir düşünce oluştu bende. güven verilebilecek en zor duygu karşındakine. ve sanırım bu durum benim ona haşa tapar gibi güvenmemden geliyor. yani şöyle düşünüyorum:kendimden bile şüphe edip de ondan etmediğim o insan bile beni bırakıp gittiyse ben kime güveneceğim?

ben böyle söyleyince bir arkadaşım bana şunu dedi. aşk yok dersen ben sen de sevmemişsin derim, güvenim kalmadı dersen o zaman sana da kimse güvenmemeli... evet haklı ama gel gör ki uygulaması zor

amaa sen ne düşünürsen onu çekersin hayatına bide inanıp böyle düşünürsen güvenilmez adam çıkar karşına zor diye birşey yok gerçekten net bir şekilde istemek diye birşey var

amaa sen ne düşünürsen onu çekersin hayatına bide inanıp böyle düşünürsen güvenilmez adam çıkar karşına zor diye birşey yok gerçekten net bir şekilde istemek diye birşey var

ay yok yok ben almıyım, umutlu :))) çekmeyeyim ne güvenli ne güvensiz erkek cinsini!!! bu çekim yasasının da bana gelince bi sakatlığı çıkar :27:

iyi olmaniza sevindim kizlar :)
daha iyi olcaz insallah, zaman lazim henüz erken..

elifzeynepcim o güven sorunu alasiyla bendede var,
her erkek kötüymüs gibi ve her erkek terkedecekmis gibi bakiyorum,
kime nasil güvencem artik bilmiyorum
tek bildigim bisey var oda yeniden sevmek istiyorum,
ama en önemlisi sevilmek istiyorum, artik bunu hissetmek istiyorum..
sevdigim insanla evlenmek istiyorum..

iyi olmaniza sevindim kizlar :)
daha iyi olcaz insallah, zaman lazim henüz erken..

elifzeynepcim o güven sorunu alasiyla bendede var,
her erkek kötüymüs gibi ve her erkek terkedecekmis gibi bakiyorum,
kime nasil güvencem artik bilmiyorum
tek bildigim bisey var oda yeniden sevmek istiyorum,
ama en önemlisi sevilmek istiyorum, artik bunu hissetmek istiyorum..

sevilmek istiyorum, artik bunu hissetmek istiyorum..

oy kıyamam sana canım benim...inşallah olacak!! Allah'tan umudunu kesme!!

bakma bana sen,ben tercihimi yaptım gibi de ondan böyle diyorum. hani derler ya bazıları bir defa dener diye. sanırım benimkisi öyle oldu. hala seviyorum ama onunla olmaz. belki de böyle devam edip gidecek.
yarimden de yaramdan da memnunum sanki ben,azcık deli de olabilirim :ssz:

merhabalar.... nerdeyse tum sayfalara soyle bı goz attım.. ve sıkı durun ben karsı tarafım :) yanı ben sevdıgım adamı terkettım .. 3 yıldır bırlıkteydık hersey guzelken bırden bıtsın ıstedım bıttı....ve 5 ay ayrı kaldık.. o dedıgınız tum acıları ben sevdıgım adama yasattım.. hemde 5 ay.. cok kotu oldu.. sabaha kadar ewımın onunde bekledı.. cok rahat anlattıgıma bakmayın bnde cok kotu gunler gecırdım.ayrıca ayrılıgın ustunden 2 yıl gectı ama sevdıgım adam da hala guven sorunu var bana karsı.yıne bırakır gıder mı dıye. ne yaptıysam bu duygudan onu vazgecıremedım..belkıde boylesı hayrlıdır...yanı bi sekılde ilişkıler bıtıyor acıda olsa. ve yenıden baslıyor..sımdı bırlkteyz ve bı ay sonra nişanlanıcaz insallah.. bişi daha belrtmelıyım kı bu sayfaları okurken gozyaslarıma hakım olamadım resmen hüngur hüngur agladım.. dusunun o acıları ben yasattım. yaşamadım.. bu durumda bıle cok acı cekıyorum aglıyorum hala uzuluyorum..pişmanım.. bu yuzden elifzeynep tebrikler.. ayakta kalmayı basarabıldıgın ıcın ve allaha bu kadr kendını teslım edebıldıgın ıcın... ne guzeldr o teslımıyet duygusu.. inan senın gbı bırıyle konusmak dertlesmek ısterdım.. brden bagrıma basasım geldı senı :))).. rahat ol senın ıcın dua edıcem.. ve guzel gunler cok yakınında.. buna ınanıyorum sende ınan lutfen..

Back
X