9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Burayı hep takip ediyorum bir şey yazmasam da.. :)) Bana iyi geliyor yazılanlar. Umutlu'nun yazdıkları da çok güzel ve içten:))
Okudukça kendimi daha iyi hissediyorum.. Herkesin ayrı ayrı dertleri var.
Elifzeynepçim sen de yalnız değilsin, biz bir ekip olduk artık dertliler ekibi:31:

Son düzenleme:
Burayı hep takip ediyorum bir şey yazmasam da.. :)) Bana iyi geliyor yazılanlar. Umutlu'nun yazdıkları da çok güzel ve içten:))
Elifzeynepçim sen de yalnız değilsin, biz bir ekip olduk artık dertliler ekibi:31:

değil mi paradise? annemler evde yalnız kalma diyorlar ama ben kendimi yalnız hissetmiyorum.burayı açınca sanki sizlerle oturmuşuz da kahvemizi içiyor dertleşiyor gibiyim...

umutlu zaten kişisel gelişim uzmanı :)))
ho' oponopono umutlu diyeceğim artık ona ben :)))

inşallah kısa zamanda kızgın kumlardan serin sulara doğru, dertlerden arınıp artık mutlular ekibi oluruz
:31:

değil mi paradise? annemler evde yalnız kalma diyorlar ama ben kendimi yalnız hissetmiyorum.burayı açınca sanki sizlerle oturmuşuz da kahvemizi içiyor dertleşiyor gibiyim...

inşallah kısa zamanda kızgın kumlardan serin sulara doğru, dertlerden arınıp artık mutlular ekibi oluruz

Evet keşke gerçekte de oturup yüzyüze dertleşebilsek, ama olsun:)) yalnız değiliz hiçbirimiz..
İnşallah buraya çok güzel konular açarız ilerde :16:

Son düzenleme:

ayy canım çok teşekkür ederim..
ay hepimiz aynı şeyden dert edindiğimiz için yazdıklarımız da birbirimize tercüman oluyoruz... Rabbim başka dert vermesin be :)

ayy biz çok ddeğerliyiz unutmayın :):) elimizi sallasak 50si :)

ay hepimiz aynı şeyden dert edindiğimiz için yazdıklarımız da birbirimize tercüman oluyoruz... Rabbim başka dert vermesin be :)

umutlu ben de elimi sallamak istiyorum,hatta 50sine çarpsın ama okkalı çarpsın,osmanlı tokadı gibi :)))

Amin canım amin:31:
Zaten kendine değer vermeyen biri başkasından değer beklememeli..
Zeynepçim sen bu cümleyi hatırlarsın bir yerden :23::1:

:kkk:

ay canım hayır daha uzman olamadım ayrılık benide uzman yapacak işte daha ne olsun yalancı bana daha güzel bir hediye verebilirmiydi yoooooo kendimdeymiş canım mutluluk onda değilmiş ohh sefam olsunn öğrendim iştee .... ona çok teşekkür ederim işte öğretti banaa :):) bence sende yapsan şunları çok iyi olacak :) hep birlikte tecrübe ediniyoruz :) hep birlikte başarıyoruz zaman zaman tuzağa düşsekte birbirimizi kaldırıyoruz :) harikayızz!!!:54:

ay canım hayır daha uzman olamadım ayrılık benide uzman yapacak işte daha ne olsun yalancı bana daha güzel bir hediye verebilirmiydi yoooooo kendimdeymiş canım mutluluk onda değilmiş ohh sefam olsunn öğrendim iştee .... ona çok teşekkür ederim işte öğretti banaa :):) bence sende yapsan şunları çok iyi olacak :) hep birlikte tecrübe ediniyoruz :) hep birlikte başarıyoruz zaman zaman tuzağa düşsekte birbirimizi kaldırıyoruz :) harikayızz!!!:54:

harikayız değil mi :ssz::ssz::ssz:

ay bu adamlar bizi resmen şair,sufi,aşk doktoru,kişsel gelişim uzmanı falan yaptılar yahu :32:

Amin canım amin:31:
Zaten kendine değer vermeyen biri başkasından değer beklememeli..
Zeynepçim sen bu cümleyi hatırlarsın bir yerden :23::1:

:kkk:

aynen öyle biz değerliyiz... belkide bi süre sonra şu yazdıklarımıza bakıp ne diye bukadar üzülmüşüz diyeceğiz

Merhaba kizlar :) insanlara bakiyorum herkesin sevdigi guvendigi birileri var hic olmadi isleri gucleri var oyalanacak biseyler var iste hayatimda aska yer yok diyolar. Ben kendimi cok cok yalniz hissediyorum. valla butun gun evde oldugumu ders calismaya calistigimi dusunursek haksizda sayilmam.

Basa mi dondum bilmiyorum ama bari birazcik burnunun diregi sizlasa.. ya da vicdani rahat olmasa. Bi insani enkaza donusturup sonra gezip tozan insandan vicdan muhasebesi yapmasini bekliyorum. Guluncum:31:

Merhaba kizlar :) insanlara bakiyorum herkesin sevdigi guvendigi birileri var hic olmadi isleri gucleri var oyalanacak biseyler var iste hayatimda aska yer yok diyolar. Ben kendimi cok cok yalniz hissediyorum. valla butun gun evde oldugumu ders calismaya calistigimi dusunursek haksizda sayilmam.

Basa mi dondum bilmiyorum ama bari birazcik burnunun diregi sizlasa.. ya da vicdani rahat olmasa. Bi insani enkaza donusturup sonra gezip tozan insandan vicdan muhasebesi yapmasini bekliyorum. Guluncum:31:

Valla ne kadar iş güç de olsa gece oldu mu ipler kopuyor kardeşim!!! :)
Gece ayrı bir hüzün veriyor.
İçi sızlasın ona tamam da mümkünse mesaj atmasın :ssz:

Seda Diker'in bir yazısını okudum ayrılıkta gidenin bıraktığı duygusal borçlanma ve diyorki o borcu evren muhakkak ödetir..Allah büyük deyip susuyoruz biz bıraakk... işte biz harikayız diyorum ya biz de vicdan var Allah korkusu var bırak dünya etme bulma dünyası ne ekerseler onu biçerler vallaha bütün atasözlerini sayarım şimdi :)

Valla ne kadar iş güç de olsa gece oldu mu ipler kopuyor kardeşim!!! :)
Gece ayrı bir hüzün veriyor.
İçi sızlasın ona tamam da mümkünse mesaj atmasın :ssz:

seninki mesaj mi atmis? En azindan pisman oldugunu biliyosun ne guzel:31: insanin gururunu oksar en azindan gecmisinle daha kolay baristirir acin hafifler iste. beni mahvetti hayatini yasiyo adam ya bana tek aci veren bu sanirim. Bu gece ders calisamiyacagim belli zaten dizi izliyim bari :24:

evet bazı insanlar hatta ben bile zaman zaman başka işlerden kendime ve ilişkime vakit ayıramazdım...

bir de şu var canım,her insanın hayatta önceliği farklıdır ve farklı konularda başarılar ile mutlu olurlar. kimisi iyi bir sevgili ve eş ile mutlu olur kimisi iyi bir iş ve bol para ile mutlu olur...

aslında o insanlar da karşısına aşk çıkınca işi güccü kenara atar..çünkü aşk böyledir :)

senin şuan da yaşadığın ise, tamamen asıl sıkıntının başka konular üzerinden kendini açığa çıkarması. emin ol buna!!!

sen Allah' a bırak o gezer mi tozar mı, muhasebesini nasıl yapar...bırak sen ilahi adalete. bazen bu duygunu kaybedebilrsin ama bunu kendine sık sık tekrar et bitanem :)

seninki mesaj mi atmis? En azindan pisman oldugunu biliyosun ne guzel:31: insanin gururunu oksar en azindan gecmisinle daha kolay baristirir acin hafifler iste. beni mahvetti hayatini yasiyo adam ya bana tek aci veren bu sanirim. Bu gece ders calisamiyacagim belli zaten dizi izliyim bari :24:

Ay canım yok yok ne pişman olması hahahaha:1:
O ve pişman olmak bırak Allah aşkına:1:
Sıradan bir mesaj bile atmasın yani onu demek istedim.
Mümkünse çıktıysa tam çıksın=)
İzle canım kafan dağılır muhteşem yüzyıl falan var :27:

Seda Diker'in bir yazısını okudum ayrılıkta gidenin bıraktığı duygusal borçlanma ve diyorki o borcu evren muhakkak ödetir..Allah büyük deyip susuyoruz biz bıraakk... işte biz harikayız diyorum ya biz de vicdan var Allah korkusu var bırak dünya etme bulma dünyası ne ekerseler onu biçerler vallaha bütün atasözlerini sayarım şimdi :)

seda dikerin neredeyse tüm yazıları döne döne okudum ve onun yazdıklarını çok mantıklı buluyorum!!!

ben de yazdığına aynen katılıyorum..bir vedayı esirgemeyin,gün gelir acı şekilde ödersin diyor ya ne doğru...veda ne kadar önemli...yaşananları ,yaşanan sevgi büyüklüğü ve güzelliği ile uğurlamak ne kadar güzel olurdu!!!!

dur sıralama umutlu sayfaları çeviremem :)))

Back
X