• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

hıııı anladım canım bende insülin direncime baktırmıştım normaşdi bi ara glukofen içtim ama bıraktım bi arada inofolic içtim bıraktım ama şimdi inofolice yeniden başlayacam
ben hiç baktırmadım canım insüline baktırmayı bide trioitlere tekrar baktırıcam bakalım inşallah

baktır canım hipotriodi özellikle kilo verdirmede çok zorluk çıkarıyo biliyosundur

evet canım biliyorum öyle olduğunu..
zaten tedavi sürecinde biliyosun hepsi kontrol ediliyor benm normal cıkmıstı ama yinede hazır insülin direnci için dahiliyeye gideceğim diye onada tekrar baktırayım dedim umarım sorunsuz çıkarda bu yola tekrar başlarım

evet canım biliyorum öyle olduğunu..
zaten tedavi sürecinde biliyosun hepsi kontrol ediliyor benm normal cıkmıstı ama yinede hazır insülin direnci için dahiliyeye gideceğim diye onada tekrar baktırayım dedim umarım sorunsuz çıkarda bu yola tekrar başlarım

inşallah sorun çıkmaz canım hiç bi tedaviyle uğraşmadan diyetine başlarsın

inşallah sorun çıkmaz canım hiç bi tedaviyle uğraşmadan diyetine başlarsın
saol tatlım:34:bu
arada da sizlerden yardım alayım..
mesela benm işim genelde vaka çıkmazsa masa bası.
spor için ilçede salon yok yürümeye arkadaşım yok..
neler yapabilirim canım spor olarak...

bide coook eskiden bi bislikleim vardı eski tip kondsyn bisikletlerinden onu getireyim annemlerden diyorum ama evde yerim yok balkona koysamda donarım soğukta napsamki:31:
fikirlerini önerilerini bekliyorum canım

bide coook eskiden bi bislikleim vardı eski tip kondsyn bisikletlerinden onu getireyim annemlerden diyorum ama evde yerim yok balkona koysamda donarım soğukta napsamki:31:

yürüme konusunda bende sıkıntılıyım senin gibi aslında en güzel spor yürüyüş bende eve koşu bandı almayı düşünüyorum çünkü sadece diyetle gitmeyecek bu kilolar spor şart evde benimde yerim yok ama şimdi yeni çıkan koşu bantları hiç yer kaplamıyo katlanıp kaldırılabiliyor ama onlarda çok pahalı geçen bi tane sordum 1500 lira dedi :53::53::53::53::53::53::53::53::53:

şu internetten lesli mi ne varmış onunla spor yapanlar var videolarını indirip sende araştır bende araştırayım canım en azından hareket olur

yürüme konusunda bende sıkıntılıyım senin gibi aslında en güzel spor yürüyüş bende eve koşu bandı almayı düşünüyorum çünkü sadece diyetle gitmeyecek bu kilolar spor şart evde benimde yerim yok ama şimdi yeni çıkan koşu bantları hiç yer kaplamıyo katlanıp kaldırılabiliyor ama onlarda çok pahalı geçen bi tane sordum 1500 lira dedi :53::53::53::53::53::53::53::53::53:

şu internetten lesli mi ne varmış onunla spor yapanlar var videolarını indirip sende araştır bende araştırayım canım en azından hareket olur
evet canım yaa onlara bende baktım daha sonra tüpteki ilaç para deyip almamak için avuttum kendimi:14:zaten anca kendmi avutuyorum:27:

canım onlarıda annemlere gittiğimde inidirebilirsem indireyim diyorum bzim iş yerindeki pc acmıyo hiç videoları..

o bisiklet işinide evde hareketlerle ısınıp daha sonra vücudum sıcakken balkona çıkıp yaparım diye düşünüyroum

saram adet olayım bende sizlerleyim inşallah..
suan cok fazla artılarda görünüyorum o yüzden adet olmayı beklicem..
yalnız bi problemim var vücudum cok fazla ödem topluyor bunun için sizlerden içmesi çokta kötü olmayan ödem attırıcı tarifler istiyorum kendi yapabileceğim
gel canım bekliyoruz
ayran detoksu yap istersen güzel ödem atıyormuş

Olur tabi, genel olarak beton demiştim fayans da betonun kardeşi ya:1:

Sağlık olsun canım, ben de aynı:40:

Afiyet olsun iyi etmişsin, mideni düşünmelisin:40:

Bence de olmamış:40:

Hıh Saracım kaç gündür bunu sana söyleyecektim.Geçen gün İyi Fikir programında doktor Ayça Kaya 5 tane zeytinin 1 yemek kaşığı zeytinyağı yerine geçtiğini, o nedenle öyle leblebi yer gibi zeytin tüketilmemesi gerektiğini söyledi.
Kaç gündür bunu sana söyleyecem hep unuttum ama yeri şimdi gelmiş:40:

Valla ben de ekmeksiz ıııııhhhhhh:17::17::17::17::17:
nolcak bu halimis:19::19:

leslie yapabilirsin yapması çok zevkli

evet canım yaa onlara bende baktım daha sonra tüpteki ilaç para deyip almamak için avuttum kendimi:14:zaten anca kendmi avutuyorum:27:

canım onlarıda annemlere gittiğimde inidirebilirsem indireyim diyorum bzim iş yerindeki pc acmıyo hiç videoları..

o bisiklet işinide evde hareketlerle ısınıp daha sonra vücudum sıcakken balkona çıkıp yaparım diye düşünüyroum

kilo verecem diye dışarda donma kız evde jimnastik yap en iyisi bu bence :34::34::34::34::34::34::34:

benimde bildiğim kadarıyla protein ihtiyacını gidermek için günde 2-3 zeytin yiyecekmişsin bir tavuk göğsü yemiş kadar oluyormuşsun fazlası zarar tabiki

hıııım demekki zeytini abartmamak lazımmış :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

gel canım bekliyoruz
ayran detoksu yap istersen güzel ödem atıyormuş

leslie yapabilirsin yapması çok zevkli
canım detoks un tarifi varmı sende deneyebilirim..
bide leslieyi duydum ama evde net ok o yüzden indirip flaşha atıp DVD payerden ancak izleyebilirim:31:

kilo verecem diye dışarda donma kız evde jimnastik yap en iyisi bu bence :34::34::34::34::34::34::34:

ammaaaannnn 10-15 dk a yapsam bile faydadır canım donmam herhalde:1:

bide leslieyi duydum ama evde net ok o yüzden indirip flaşha atıp DVD payerden ancak izleyebilirim:31:

Bugün size hem karnınızı tok tutacak hem de 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayacak bir diyetten bahsedicem. Ayran detoksu diyetinin en güzel tarafı yağdan kilo vermenizdir yani su kaybetmez bunun yerine gerçek kilo kaybı yaşarsınız. Ayrıca bu diyet ile hiç aç kalmazsınız aksine 2 saatte bir yemek yersiniz. İşte diyetmiz;
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

————————-

sabah09.00-10.00 gibi kahvaltı ediyorsunuz
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kepekli ekmek
domates-salatalık-beyaz peynir

12.00-14.00-16.00-18.00-20.00-22.00 saatlerinde 2 saatte bir olmak üzere ayranlı çorbadan 1 er kase yiyorsunuz.

500 gr veya 650 gr yağsız yoğurt(ben ev yoğurdunu kaymaksız kullanıyorum)
4 yk kuru nohut
4 yk kuru yeşil mercimek
4 yk kuru bulgur
bakliyatları 1 gece önceden ısatıp ertesi gün haşlıyoruz(ben düdüklüye atıyorum nohutla mercimeği ayrı ayrı)
bulguruda haşlıyorum

yapılışı:
yoğurdun içine haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimeği karıştırıyoruz ve ayran kıvamında olacak şekilde su ekliyoruz.ben biraz koyu kıvamda ayran şeklinde göz kararı ekliyorum
istenirse içine 2 salatalık rendelenebilir.
nane ve baharat ekleyebilirsiniz ama TUZ yasak

kuru mazlemeler 2 günlüktür.istenirse günlük hazırlamak için yine 500 gr yoğurt ve 4 yk haşlanmış olan bakliyatlardan ekleyip hazırlayabilirsiniz.
kuru olanlar haşlanınca 8 yk kadar 2 günlük çıkıyor.

yeşil çay çay serbest.kafeinli içecek ve meyve yenilmiyor.
su en az 2 lt tüketilecek

alıntıdır

hadi bakalım yap o zaman donarsan karışmam ona göre :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

prensesim paylaşımın çok güzel olmuş aslında yapılabilir ama bizim kilolar iki günde gi,tmezki bacım iki gün şok diyet sonra normal diyet vücudu yormazmıyız kaş yapayım derken göz çıkarmayalım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bide şimdilerde lahana diyeti moda olmuş bizim iş yerindeki arkadaşlarda yapıyo hatta biri 14 günde 8 kilo vermiş oda aslında uygulanabilir nette tarifi var birazdan ekleyecem buraya

BEYAZ Lahana DİYET ÇORBASI
5 TANE TAZE SOĞAN
1- 2 Domates KONSERVESİ, YADA TAZE DOMATES
1 BÜYÜK BEYAZ LAHANA
2 TANE YEŞİL SALÇA BİBERİ
1 BAĞ MAYDANOZ
1 ADET KEREVİZ
3 PAKET SOĞAN ÇORBASI
BAHARATLARI: KARABİBER, KURİ(CURRY), MAYDANOZ, CHİLLİ (ACI KIRMIZI BİBER)
MALZEMELERİ KÜÇÜK BİR HALDE KES, TENCEREYE KOY, ON DAKİKA KAYNAT ve AKABİNDE KISIK ATEŞDE PİŞİR.
YUKARIDAKİ ÇORBA TARİFİNDEN HER GÜN NE KADAR ÇOK YENİRSE O KADAR FAZLA KİLO VERMEK SAĞLANABİLİR. AYRICA AŞAĞIDAKİ KURALLARA UYULMASI GEREKİYOR.
1.GÜN:
HER MEYVEDEN YİYEBİLİRSİNİZ (MUZ, KAVUN VE KARPUZ HARİÇ). ÇAY VE BÖĞÜRTLEN Suyu İÇEBİLİRSİNİZ.BOL Su İÇİNİZ.
2.GÜN:
PİŞMEMİŞ TAZE SEBZE YİYİNİZ . KONSERVELEŞTİRİLMİŞ SEBZELERDEN YİYEBİLİRSİNİZ. KIRMIZI FASULYE VE BEZELYE YEMEYİNİZ .YUKARIDA İZAHI YAPILAN ÇORBADAN YİYİNİZ . SEBZE VE HAŞLANMIŞ PATATESİ MARGARİNLE YİYİNİZ .MEYVE YEMEYİNİZ .
3. GÜN:
YUKARIDA İZAHI YAPILAN ÇORBADAN BOLCA YİYİNİZ .MEYVE YİYİNİZ .ÜÇ GÜN BU KURALA UYDUYSANIZ 2.5 KG ZAYIFLARSINIZ .
4.GÜN:
3 ADET MUZ YİYİNİZ .YAĞSIZ SÜT İÇİNİZ .BOLCA SU İÇNİZ .
5. GÜN:
1/4 KG ET YİYEBİLİR TAZE DOMATESİ SABAHLEYİN YİYECEKSİNİZ .AYRICA 6-8 BARDAK SU İÇİNİZ .
6. GÜN:
İSTEDİĞİNİZ KADAR ET VE YEŞİL SEBZE YİYİNİZ .
7.GÜN:
PİLAV ,SEBZE VE MEYVE YİYİNİZ. AYRICA MEYVE SUYU İÇİNİZ .BU GÜNDEN SONRA ALTI YADA DAHA FAZLA KİLO VERMİŞ OLABİLİRSİNİZ .
BİR HAFTA BU PROGRAMI UYGULADIKTAN SONRA ESKİSİ GİBİ BİR HAFTA YİYİP İÇEBİLİRSİNİZ .AKABİNDE YUKARIDAKİ PROGRAMI UYGULAMAYA DEVAM EDİNİZ .(ŞAYET DAHA FAZLA KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ .)
NOT: Ekmek YEMEYİN, LİMONSUYU VEYA DİYET LİMON SUYU İÇMEYİN .ÇAY VE KAHVE(ŞEKERSİZ) ,MEYVE SUYU VE YAĞSIZ SÜT İÇEBİLİRSİNİZ .
İLAÇ KULLANIYORSANIZ BU DİYET ZARARSIZDIR. BU DİYETİ doktorLAR KALP AMELİYATI YAPILACAK OLAN ŞİŞMAN HASTALARA UYGULAYARAK KOLAYCA KİLO VERMELERİ SAĞLANIYOR.

ALINTIDIR.

prensesim paylaşımın çok güzel olmuş aslında yapılabilir ama bizim kilolar iki günde gi,tmezki bacım iki gün şok diyet sonra normal diyet vücudu yormazmıyız kaş yapayım derken göz çıkarmayalım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bide şimdilerde lahana diyeti moda olmuş bizim iş yerindeki arkadaşlarda yapıyo hatta biri 14 günde 8 kilo vermiş oda aslında uygulanabilir nette tarifi var birazdan ekleyecem buraya

tatlım bu ödem attırıcı detoks
diyetisyenlerde kilo veriminin yavaşladığı dönemlerde detoks önerirler
lahana diyetini hiç önermem
isveç gibi
isveçlede 13 günde 13 kilo veren bile var
ama ben yaptım gördüm anyayı konyayı

bizim arkadaş yedi gün bu diyeti uygulayıp iki gün ara veriyo sonra yeniden başlıyo

bende yapmayı düşünüyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum

tatlım bu ödem attırıcı detoks
diyetisyenlerde kilo veriminin yavaşladığı dönemlerde detoks önerirler
lahana diyetini hiç önermem
isveç gibi
isveçlede 13 günde 13 kilo veren bile var
ama ben yaptım gördüm anyayı konyayı

hııı o halde kilo verme durduğu zaman detoksu yapabiliriz

valla bizim bi bayan arkadaş lahana diyetine başladı aynı gün akşam vazgeçti ama erkek arkadaş hala direniyo 14 günde 8 kilo vermiş üçün kürü yapıyo ama ben dayanamam gibi geliyor yaaaaa

hanımlar merhaba bende acil kilo vermesi gereken kişilerdenim benimde kilo nedeniyle 2 tane bebek kaybım oldu bir tanesini 6 haftalık kaybettim düşük oldu diğeride 8 haftalıkken geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu söylediler ve cumartesi günü kürtajla alındı tarifsiz bi acı Rabbim kimselere yaşatmasın doktorlar genetik testlerin yapılması gerektiğini söylediler bunun yanında da acilen kilo vermemi söylediler ben malesef 100 kilonun çok çok üstündeyim tam tamına 137 kiloyum ve acilen zayıflamam gerekiyor hep birlikte bir birimize destek olalım hep beraber kilolardan kurtulalım inşallah:16::16:

Back
X