Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımhııı o halde kilo verme durduğu zaman detoksu yapabiliriz
valla bizim bi bayan arkadaş lahana diyetine başladı aynı gün akşam vazgeçti ama erkek arkadaş hala direniyo 14 günde 8 kilo vermiş üçün kürü yapıyo ama ben dayanamam gibi geliyor yaaaaa
inş hep birlikte verecez kilolarımızıhanımlar merhaba bende acil kilo vermesi gereken kişilerdenim benimde kilo nedeniyle 2 tane bebek kaybım oldu bir tanesini 6 haftalık kaybettim düşük oldu diğeride 8 haftalıkken geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu söylediler ve cumartesi günü kürtajla alındı tarifsiz bi acı Rabbim kimselere yaşatmasın doktorlar genetik testlerin yapılması gerektiğini söylediler bunun yanında da acilen kilo vermemi söylediler ben malesef 100 kilonun çok çok üstündeyim tam tamına 137 kiloyum ve acilen zayıflamam gerekiyor hep birlikte bir birimize destek olalım hep beraber kilolardan kurtulalım inşallah![]()
Mrb kizlar. Dun sabah tartildim. 90, 5 kiloydum. Bu hafta 1 bucuk kilo vermisim. Yaklasik olarak bir aydir ugrasiyorum. 94 den 90 bucuga dustum. Tam diet uygulayabilsem. Ama gidecek bu kilolar. Somestir tatiline kadar 80 olucammmmmm!
hanımlar merhaba bende acil kilo vermesi gereken kişilerdenim benimde kilo nedeniyle 2 tane bebek kaybım oldu bir tanesini 6 haftalık kaybettim düşük oldu diğeride 8 haftalıkken geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu söylediler ve cumartesi günü kürtajla alındı tarifsiz bi acı Rabbim kimselere yaşatmasın doktorlar genetik testlerin yapılması gerektiğini söylediler bunun yanında da acilen kilo vermemi söylediler ben malesef 100 kilonun çok çok üstündeyim tam tamına 137 kiloyum ve acilen zayıflamam gerekiyor hep birlikte bir birimize destek olalım hep beraber kilolardan kurtulalım inşallah![]()
menüm
sabah
yarım poğaça
1 kase yoğurt
öğle
2 dlm ekmekle kaşarlı sucuklu tost
ara
yarım ayva
akşam
ali nazik(sanırım biraz fazla kaçırdım)
1 dlm ekmek
ara
1 kase aşure
günaydın kızlar uyanın hadi spor yapalım
bir iki bir iki hop hop hop hop hoplayın zıplayın
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
yetmedi birazda halay çekelim
şimdi birazda oryantal
Eki Görüntüle 882982 Eki Görüntüle 882982 Eki Görüntüle 882982 Eki Görüntüle 882982 Eki Görüntüle 882982 Eki Görüntüle 882982 Eki Görüntüle 882982
ooooh yandan yandan yandan
temem bu kadar spor yeter şimdi biraz dinenip suyumuzu içiyoruz bugün akşama kadar üç litre su içilecek ona göre
sonra duşumuzu alıp elbiselerimizi giyip kahvaltımızı yapıp doğruuuu işe
Eki Görüntüle 882984
Afiyet olsun bacımasabah kahvaltım mükellefti bu sabah çok kilo vermişim gibi kendimi ödüllendirdim
bi tatlı kaşığı kestane balıyla ve bir bardak suyla başladım bir buçuk galeta,beş zeytin,bir tane haşlanmış yumurta,bi dilim beyaz peynir,bir tane domates yarım tane salatalık,çok küçük bir dilim helva ve bir bardak şekersiz çay![]()
Demek bu kadar spor yeter he mi
Allah seni tez zamanda anne ede he mi
Sabah sabah bu enerjiyi kim depoladı sana hı çabıh söle
Afiyet olsun bacıma
Benim sabah ki menüm:
Bi tane troid ilacım bir yudum su
Eyi mi
Ben kahvaltıyı Minnoşum uyanınca en erken 11 -12 yapıyorum.
Aralarda acıkırsam evde ne varsa yatıştırıyorum midemi.
Akşama da kociş gelince o zaman iyi dolduruyorum mideyi.
İşte burda biraz azaltsam kesin gidecek bu kilolar emme:44::44::44:
bu kadar spor yeter tabi tızım fazla bilem yaptım![]()
heee valla meni anne etsin Rabbim sonrada isteyen herkesi valla
kahvaltım çok olmamış dimi yooook canım az bile bence
senin kahvaltınada bayıldım afiyet şifa olsun
bu enerjiyi kocişim depoladı ayıptır söylemesi bizde namazdan beri uyanığızda
hıııııım dmek günde iki öğün yiyosun ama tatlım akşam az yesen öğlen çok yesen daha iyi olur ama insan eşi gelince sofraya oturmak istiyo dimi bende öyleyim eşim gelmeden sofraya oturmam hatta bazen öğlenler işi oluyo gelemiyo ben o zaman yumurta falan kırıp geçiştiriyorum yemeği biliyomusun![]()
Beraber yemek daha güzel di mi? Akşam az yesem iyi ama eşimle sofrada çok takıldığımız için olmuyor işte.
tabiki daha güzel o halde sende çok çiğne az az lokmalar al oyanmış ol fazla yememiş olursun hem biliyomusun mide beyine yemeği yedikten 20 dakka sonra doymuş sinyalini veriyomuş o yüzden yavaş yavaş yemek lazım
Kız ben Allah' tan yemeği çok yavaş yiyen bir insanım zaten, o yüzden bir yere gittiğimde ya da evime birileri geldiğinde ben genelde aç kalırım.Millet yanımda tabakları götürür ben hala bir tabak yemeği ancak yerim
Şu mide beyne uyarıyı daha önce gönderseymiş beeeeeyyyyyylleeeee olmazdık zatene![]()
bize gel ben seni doyana kadar sofradan kaldırmayacam söz![]()
![]()
He size gelsem hiç yiyememsen diyet yaparken ben yemek mi yiyecem ama ne ayıp cık olmaz delmmmeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm
Kız iyi ki böyleyim ,var ya hele eşimin tarafına gittiğim zaman pek rahat hissedemem kendimi o kadar ki açlığımı bastırırım odur yani.Ordan geldiğimde bayağı bir zayıflamıştım arkadaşım görünce çok şaşırmıştı
Ben kaynanamlara hep gideyim en iyisi![]()
He niyetin var bozmaya beni bahane ediyonaaa olurmu hiç sen gel ben diyeti neyim bozarım misaifirn yanında diyet mi olurmuş hemende diyeti bozmaya yer arıyom
sahi sen kaynananların yemeğini yiyebiliyomusun ben sarmayı dibleyi mıhlamayı yiyorum ama bazı yemekleri varki ıııııyyğ bööööööğ
öğlende bi tabak sebze yemeği,bi kase yoğurt ,bi kase ıspanak çorba
akşama bi tabak kuru fasulye bi kaç kaşık bulgur pilavı bi kase yoğurt
He niyetin var bozmaya beni bahane ediyon
E yiyemediğim için zayıflıyorum ya
Efferim siye, böle devam![]()