Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykümselam meyracım iyi yapmışsın gezmeye gitmekle ben bugün evdeydim
Burda da akşamüstü başladı yağmur artık kış gelecek galiba
Avatarın bence de çok güzel olmuş

burada da akşam üstü başladı yağmur: )
artık bundan sonra havalar hep soğuyacakmış ablacım.

herkese merhaba beni hatirladiniz mi bir zamanlar fakir ama kilolu bir esracan iniz vardi... (hala fakir hala kilolu)

ah canım benim tanımaz olurmuyuz.....
birazdan özelden yazcam sana, ben bugün evde değildim kkya bugün ancak şimdi yazabildim.

Slm kızlar ölüyorum hastayım uykusuzum

geçmiş olsun canım benim, naaptın üşüttünmü?

Iyi geceker kızlar bugun köprü trafiği berbattı bizim servis köprüden geçememiş başka servise bindik kabarcıkta bizimkine aktarma yaptık
Neyse cok rötarı olmadan eve gelebildik
Sabah klasık sandviçimi yedim ölen çorba karnıyarık erişte yoğurt salata elma yedisksam alt komşun börek yapmış kıymalı evdekiler yemedi onları yedim bir tane de biber dolma yedim. Bir de mandalina sonra çay yaptım ama çay içerkenutkumgeldicocukları dişlerini fırçalatıp onları yatırdım ben de sizin mesajlarıkkuyup yatayım dedim
Yarın sabah 6 30 Kalkavan duş alıp hazırlanacağım umarım sabah eksi de cılarımborekler ofsayt oldu ama benim hala umudum var:)

Yarıngmrüşmek üzere iyi geceler

Geçen hafta artıdaydım, bu haftada çok kaçamak yaptım, oyuzden bu hafta uzun süreden sonra tartıda artı görmek istemiyorum: ((((
Motivem açısından yani görmek istemiyorum.
O yüzden bu haftalık izinli olmak istiyorum.
KİLO BİLDİRİMİ: NURCUM bu hafta beni izinli yazarmısın. Şimdiden eline sağlık.

hayırlısı canım bende mide amelyatlarına hiç taraftar değilim. evet insan amelyat guruplarını okuyunca bir gaza geliyor sankii o amelyatlarında çeşitleri var iyice araştırmak lazım. hangisinin iyi olacağına bakmak lazım amelyat sürecide çok zor geliyor öncesinde de bayağı tahlili filan bekleme süresi var. yani biliyorsun ben senin kilolarından geldim zor tabi bıraktığım an yine başa dönerim herhalde bu benim son şansım tekrar 130 ların üstüne çıkarsam amelyat olmam gerekebilir

amelyata ençok sıkıntı çeken arkadaşımız bloğunda yazmış şimdi iyi ama çok zor zamanlar geçirdi şimdi iyi bir göz gezdir istersen bloğun geçmişini oku http://siskoyum.blogspot.com.tr/

Nursena nerdesin kız yokoldun ortadan merak ettim
Bi format da bize atsalar da şu iştah kapansa ne güzel olur : )

selam adaş o formatan bende kendime istiyoruuuum

Slm kızlar ölüyorum hastayım uykusuzum

geçmiş olsun inş. bugün kendini daha iyi hissedersin cumarteside misafirin varmş

selamun aleyküm güzeller
ben çok koşturmacalardayım. bu arada önüme geleni seçmeden yiyorum. hemde fena yiyorum. ne olucak bu halim onuda bilmiyorum. bir normale dönebilsem veririm inşallah.
neyse yine çıkmak zorundayım.kısmetse biraz sonra köye gidicem.
hemen bildirim yapayım.

kilo : 92. 7
spor : 60 dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…