Eline sağlık canım.Eki Görüntüle 1310514
HAFTANIN BİRİNCİSİBerkuras -0.9
HAFTANIN İKİNCİSİYst38 -0.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜasumanzeynep -0.2
Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. Bildirim yapmayan arkadaşlara burdan tekrar duyurayım öğlen 12 yada 1 e kadar bildirimlerini tamamlarlarsa sevinirim çünkü işyerinde fazla duramıyorum bu aralar eksik liste yayınlamakta hoşuma gitmiyo açıkçası çünkü herkes bir hafta boyunca uğraşıyo kimsenin emeği boşa gitsin istemem.
Eline sağlık canım.
Neden herkeste hafif bunalım var. Herkes silkelensin lütfen. Kışlıkları kaldırdığımızda narin bir şekilde çıkacağız insanların karşısına bunu düşünün.
Nurcum işlerinin arasında fark etmedin sanırım haftaları yanlış numaralandırılmış canım.
Veee bu ayın son haftasına giriyoruz. Hedefim için 1.6 kilo vermem gerekiyor.
Ay yazarken yoruldum. Önce hastalığı atlatayım inş.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Ne kusuru canım işlerin arasında gayet normal tekrar eline sağlıkevet farketmemişim hatırlattığın için teşekkürler kusura bakmayın lütfen
Ne kusuru canım işlerin arasında gayet normal tekrar eline sağlık
Sağol canım. Beynim sulanmış şekilde pek farkındalık halinde değilim kusura bakma.canım geçmişte geçmiş olsun yazdım ama görmemişindir.
geçmiş olsun tekrar.
A.s canımbugün yine buraya yazamadım henüz, bari bir selam veriyim: )
selamün aleyküm kızlar...
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum, alanlarda üzülmesin, aynen devamEki Görüntüle 1310514
Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. Bildirim yapmayan arkadaşlara burdan tekrar duyurayım öğlen 12 yada 1 e kadar bildirimlerini tamamlarlarsa sevinirim çünkü işyerinde fazla duramıyorum bu aralar eksik liste yayınlamakta hoşuma gitmiyo açıkçası çünkü herkes bir hafta boyunca uğraşıyo kimsenin emeği boşa gitsin istemem.
tesekkurler Nur eline sağlık 1 de 1. Olmuşum ya super bu hafta bu motivasyon bana yeter herhalde:))Eki Görüntüle 1310514
kızlar ben gündüz kilo bildirimi yapamıyorum Malesef çünkü bugün dersim var yeni geldim eve hemen kilo bildirim yapıyorum. 94 kiloyum 2 kilo vermişim. ve şimdi hemen geçmişi okuyorum
İyi akşamlar kimler burada acaba
Aynen öyle oldu canım önemli bir ayrıntıymış meğerseben ben: ))))
kk topiği kör etti göremiyoz kim var kim yok.....
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Nurcum benim kilom 90.8
Haftaya seksenlere dönebilmeyi umut ediyorum inşallah
Bildirimi unutmuşum yaa özür dilerim geçen hafta 107.2
Bu hafta 106.6
Fark 0.6
Spor 60dk
Eki Görüntüle 1310514
Ay sıkıldım iki muhabbet edelim yaaaa gelsin bakalım herkeslerkıyamam ablam sinirlenme, sen sinirlenme ben senin yerinede kızarım
kimler burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?