Nursena nerdesin kız yokoldun ortadan merak ettimgünayydınn kaçak geldiii burdan kaçanı kurtlar kapıyo yoğun bi misafir haftasıydı habersizce gelen diyet miyet kalmadı tabisi bide bilgisayarıda bozdum habire virüs atıyı sanırım tamamen formatlanacak off işte böle umarım herkez iyidir şimdilik selamlar
Geçmiş olsun hayriyecimgünaydın kızlar
sabah sabah bir baş ağrısıyala kalktım hayırlısı bakalım üşütmüşümde heralde miğdem bulanıyor daha dıyete hıç adpte olamadım tartılamıyorumda dun face den şu ameliyatlıların grubunu okudum hiç piman olan yok benim gibi çok killolular dahada memnun bu olaya tamamen karşıyken nasıl böyle sıcak bakmaya başladım hiç anlamadım bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın ınşallah
iyi yolculuklar canım benım
İnş cnm ben de dün aynı kaçamağı yaptım bir kase aşureyi yedimGünaydın kızlar nasılsınız?
Bu hafta biraz eksi çıkarım diye umuyorum
Ama dünkü kaçamağım aşûre idi umarım bugun kaçamak olmaz da eksi çıkarım
Öpüyorum sizi
Aynen cnm buralardan ayrılmamak lazım aynısı benimde başıma geldi geçen haftagünayydınn kaçak geldiii burdan kaçanı kurtlar kapıyo yoğun bi misafir haftasıydı habersizce gelen diyet miyet kalmadı tabisi bide bilgisayarıda bozdum habire virüs atıyı sanırım tamamen formatlanacak off işte böle umarım herkez iyidir şimdilik selamlar
günaydın kızlar
sabah sabah bir baş ağrısıyala kalktım hayırlısı bakalım üşütmüşümde heralde miğdem bulanıyor daha dıyete hıç adpte olamadım tartılamıyorumda dun face den şu ameliyatlıların grubunu okudum hiç piman olan yok benim gibi çok killolular dahada memnun bu olaya tamamen karşıyken nasıl böyle sıcak bakmaya başladım hiç anlamadım bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın ınşallah
iyi yolculuklar canım benım
Geçmiş olsun canımSlm kızlar ölüyorum hastayım uykusuzum
Hoşgeldin canım özledikhepinizi cok ozledim ikizlerim 15 aylik oldular ama bende bittim yani ne gecem var ne gunduzum nefes almaya firsat yok diyetde yapamiyorum artik hala 90 kiloyum ama onu bile kafaya takma firsatim yok
GÇMİŞ OLSUN CNMSlm kızlar ölüyorum hastayım uykusuzum
İyi akşamlar
Herkes nerde acaba hiç ses yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?