Nerde oturuyodun sen elbise gibi abiye feraceler var simdi normalde giyilmezde nisan dugun icin iyi olur hem yapisti olmadi derdin olmaz
canım tam olarak ısım verırmısın facede ne dıye bakacamben niyet almıştım ama emzirdiğim için olmuyor. face de bir grup var. op olanlar resimlerini sıkıntılarını paylaşıyor. her soruna cevap veriyorlar.
başak üstündağ var tv filanda çıktı. obezite ve metabolizma cerrahisi paylaşım grubucanım tam olarak ısım verırmısın facede ne dıye bakacam
Haklısın vallaOnce cik gez yemegi sonra yaparsin. Yemek yapilirda guzel havalar bi daha bulunmaz.
aleykümselam canm aynen dediğin gibi olur böyle şeyler ben +3 kilo aldım geçen hafta
2haftadır benim rejime bi haller oldu...
geçen hafta hem bozdum kaç kere hemde artıdaydım...
bu haftada hasta gibi olduğum zamanlarda da 1-2kere bozdum.... bakalım bu hafta yine artı olcammı....
ne oldu bana anlamadım: (
neyse ara ara olur sanırım böyle.
halbuki ne güzel ilerliyordum...
selamün aleyküm...
Aleyküm selamslm larrrrrr
Aleyküm selam
Meyracım toparlarsın canım inşallah halledersin sen
Ben napcam yaaa aklım fikrim boğazda
İtiraf ediyorum mc données hamburger menü yedim ama çok özlemiştim
Gunaydin gununuz guzel gecsin ins az yiyin durdugunuz yerde yakin yediklerinizi issallah
Kafamin bir kismina beton dokulmus sanki bir bas bu kadar agir olamaz
Selamün aleyküm...
sabah sabah aşure yapıyorum iyimi...eşim nezaman yapıcan diye başımın etini yedi durdu...yapayımda çıksın aradan dedim...umarım yerken çok kaçırmamm...
GÜNAYDINNNNNN
kimler uyanıkmış bakalım
aynen canım kardeşim çok oyun oynuyor onunla ben pek sevmem gittimi hayvan geliyor yanıma üstten üstten seviyorum zoraki yani aldı geçen hafta sonu yazları anneme getiriyor annemde kalıyor kışa kadar
kardeşimin oğlunun kedisi aslında yiğenimde okul tatil olunca annemde kaldığı için kedisi de geliyor
canım meyve yedikten sonra arkasından süt yada yoğurt tüket meyvedeki şekerin depolanmasına engel oluyor demişti diyetisyen
ay ay ayyy ne güzel dilekler öyle teşekkür ederiz sana da geçmiş olsun bu arada
Aleykumselam kolay gelsin Allah kabul etsin canım
çok teşekkür ederim cnm :))) yok yok artık burayı bırakmam bir akşamcık ve bir güncük gelemedim 2000 li sayfaları bulmuşsunuz yinede :))))Yatılı misafirliğe gitmiştik. Ama diyeti bozmadım. Sadece normal ekmek tüketmek zorunda kaldım. diyetle ilgili herhangi bi bilgim yok ki ama sizleri takim edeceğim.. Şu sıralar isveç diyetini araştırıyorum. Hakikaten 13 günde 15 kilo verdirdiği doğrumu acaba uygulayanlar var mı aranızda..Bu aradada burcum kova.
iyi yolculuklar canım benımslm kızlar :) yatmadan bir bakayım dedim
cuma akşama bilet aldık Allah nasip ederse izmir yolcusuyuz
biraz yoğunum bu aralar gelemiyorum
öptüm hepinizi :-*
Ben cok öncelerden yapmıştım ama tamamlayamamıştım haşlanmış ıspanak midemi bulandırıyordu yapamadım 4-5 gün anca yapmıştım 1-2 kılo gitmişti sanırımçok teşekkür ederim cnm :))) yok yok artık burayı bırakmam bir akşamcık ve bir güncük gelemedim 2000 li sayfaları bulmuşsunuz yinede :))))Yatılı misafirliğe gitmiştik. Ama diyeti bozmadım. Sadece normal ekmek tüketmek zorunda kaldım. diyetle ilgili herhangi bi bilgim yok ki ama sizleri takim edeceğim.. Şu sıralar isveç diyetini araştırıyorum. Hakikaten 13 günde 15 kilo verdirdiği doğrumu acaba uygulayanlar var mı aranızda..Bu aradada burcum kova.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?