Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Once cik gez yemegi sonra yaparsin. Yemek yapilirda guzel havalar bi daha bulunmaz.
Haklısın valla
Ben naptım gezmedim ama yemek de yapmadım
Benim sütçüden bir ablamıza süt aldım götürdüm sonra yoğurt içşn maya da istedi sonra onu aldım tekrar gittim ordan markete dönüşte arkadaşta çay kahve öğlen eve dönerken markete uğradım eşim de eve geliyormuş tabii açmış
Beraber eve geldik çay demledim. Menemen felan kahvaltı Sofrası hazırladım şimdi kızlar okuldan gelince yesin diye bişeyler yapıyorum namazı kılıp bir arkadaşa uğrayacağım yine telefonda fena sitem etti arayıp sormuyorsun diye sonra da gelince becerirsem ıspanak aldım onu yemek yapacam : )
Hadi bana müsade size de iyi günlerrrrr

2haftadır benim rejime bi haller oldu...
geçen hafta hem bozdum kaç kere hemde artıdaydım...
bu haftada hasta gibi olduğum zamanlarda da 1-2kere bozdum.... bakalım bu hafta yine artı olcammı....
ne oldu bana anlamadım: (
neyse ara ara olur sanırım böyle.
halbuki ne güzel ilerliyordum...

olur canım arada adet doneminse de olur üzülme

Gunaydin gununuz guzel gecsin ins az yiyin durdugunuz yerde yakin yediklerinizi issallah

Kafamin bir kismina beton dokulmus sanki bir bas bu kadar agir olamaz

geçmiş olsun canım.

Selamün aleyküm...

sabah sabah aşure yapıyorum iyimi...eşim nezaman yapıcan diye başımın etini yedi durdu...yapayımda çıksın aradan dedim...umarım yerken çok kaçırmamm...

allah kabul etsin inş.

hımm şimdi anladım canım.

canım benim yaptığım 5333sayarak zayıflayı öneririm sana, ama senin anlaman için kitabını alman şart.
kafana takılan olursa bana sor.
kitabın adıda 5333sayarakzayıfla ayçakayanın kitabı.

günaydın kızlar
sabah sabah bir baş ağrısıyala kalktım hayırlısı bakalım üşütmüşümde heralde miğdem bulanıyor daha dıyete hıç adpte olamadım tartılamıyorumda dun face den şu ameliyatlıların grubunu okudum hiç piman olan yok benim gibi çok killolular dahada memnun bu olaya tamamen karşıyken nasıl böyle sıcak bakmaya başladım hiç anlamadım bakalım rabbım hakkımızda hayırlısını versın ınşallah

slm kızlar :) yatmadan bir bakayım dedim
cuma akşama bilet aldık Allah nasip ederse izmir yolcusuyuz
biraz yoğunum bu aralar gelemiyorum
öptüm hepinizi :-*
iyi yolculuklar canım benım

Ben cok öncelerden yapmıştım ama tamamlayamamıştım haşlanmış ıspanak midemi bulandırıyordu yapamadım 4-5 gün anca yapmıştım 1-2 kılo gitmişti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…